Свињски грип, вакцинација, обавезна вакцинација, закони


На овој страници имаћете све линкове (везе) ка чланцима коју су повезани са свињским грипом, вакцинама, вакцинисању, обавезним вакцинацијама, вирусима, информативној кампањи лажи светски и локалних медија око свега тога, о разоткривању истине око тога и свој тој прљавој игри разних политичара, о смишљеном и организованом медијском сејању панике реално непостојеће епидемије и пандемије свињског грипа, где нема места на великим електронским медијима за алтернативне информације. Циљ свих ти свесних и планских лажи које иницирају, покрећу, контролишу и усмеравају светски моћници, је пре свега скретање пажње обичног становништва са правих животних и егзистенцијалних проблема, са катастрофалне фининсијске ситуацију у свету, осим тога, ти идиоти који све то покрећу мало би и да зараде на људским болестима продајући константно људима своје „чудотворне лекове“ преко своји „чувених“ фармацеутских кућа, а који никада човека не излче у потпуоности, јер се баве последицом, а не узроком, а те компаније убиру милијарде долара, сваке године све више и више, више него било која индустрија! Свакакве болести само се умножавају, настају и нове у „лабораторијама пакла“ и профита, на човековој несрећи! То је тако очито, што више напредује медицина, све више расту и болести и смртни случајеви од, лекова, терапија. Зар не треба да буде обрнуто, да са напретком медицине, напредује и здравље код човека, да буде здравији, мање болешљивији. Да, али ко би онда зарађивао на болестима?

Ко би пунио апотеке, у којима је „саобраћај“ постао као на ауто путу. Људи сад у апотекама носе кесе, спискове лекова, као да иду на пијаци, и кад изађу, напуне те кесе, пуни су „бомбоница“…

Биће заступњљене и остале области „рада“ глобалне фармаколошке мафије.

Човеку се због свега тога мења и генетска структура, опада му природни имунитет као најбољи чувар здравља, јер све више и више једе храну натопљену разним хемикалијама, штетним адитивима, једе хибридну и генетски модификовану храну од компанија којима је циљ да што више овладају и контролишу прехрану људи на глобалном нивоу, да им продају што више својих хибрида преко глобале мреже својих супер маркета. Све то, од почетка до краја, је само индустрија болести и смрти, јер ко још може да заради на здравом човеку, нико, осим њега самог, који ће бити тада здрав, слободан и леп, а не да препун лекова, попут покретне апотеке, све више буђа, смрди, труне и умире, јер када се погледа у огледалу сам је себи од ружноће одвратан, он то види… и зато умире душа у њему, умире живот, истински живахан и природан живот. Он постаје доживотни тихо-умирућу наркоман „модерне медицине“, који само чека следећу дозу, и чека, чека, много чека, и никад не дочека вечито најављивање проналаска лека против рака и многих других „ракова“…

Др Mercola

У коментарима ћу стављати видео прилоге на енглеском језику од Др Mercola у којима ће он са својим колегама докторима истомишљеницима и разним другим релевантним личностима раскринкавати ту фаму, манипулацију и панику која се непотребно диже и ствара у свету око свињског грипа. Наравно, биће и савета како да се ојача и оснажи природни имунитет као човеков најбољи заштитник здравља, против свих грипова и болести. Биће и текстуалног прилога на енглеском језику и упутио бих молбу свим који одлично владају енглеским језиком да ако могу преведу те говоре са видео клипова и да ми то пошаљу као текст на мојој email адреси: orgonster@gmail.com , а ја ћу, или неки моји сарадници, то титловати.

Или, може се направити аудио синхронизација на Српском и да ми се пошаље посебно тај синхронизовани аудио запис, кога бих после поставио заједно са видео клипом.

Ја енглески познајем око 80% тако да неке речи не могу да прецизно преведем, но то ми је довољно за разумевање суштине. Надам се да ће ми неко помоћи.

8 реаговања to “Свињски грип, вакцинација, обавезна вакцинација, закони”

  1. Nebojša Says:

    Superstar CBS Reporter Blows the Lid Off the Swine Flu Media Hype and Hysteria
    Swine Flu Special Alert! (Part 1)
    Овај видео материјал је из 4 дела, кад прегледате један, унутар видео клипа пронаћи ћете линкове за сваки наредни.

    Линк да скинете пратећем текст око овога што се говори је овде.
    ……………

    Obama Declares Swine Flu Emergency
    Swine Flu Special Alert! (Part 1)
    Овај видео прилог је из 4 дела.


    Dr. Mercola Interviews Barbara Loe Fisher,
    founder of the National Vaccine Information Center

    Ово је пратећи текст који иде уз овај видео прилог…

    President Barack Obama declared the swine flu outbreak a national emergency on Friday October 23, empowering the health secretary to suspend federal requirements and speed up treatment.

    His declaration authorizes Health and Human Services Secretary Kathleen Sebelius to bypass normal federal regulations so health officials can respond more quickly to the outbreak, which, allegedly, has killed more than 1,000 people in the United States.

    „As a nation, we have prepared at all levels of government, and as individuals and communities, taking unprecedented steps to counter the emerging pandemic,“ Obama wrote in the declaration, which the White House announced Saturday.

    He said the pandemic keeps evolving, the rates of illness are rising rapidly in many areas and there’s a potential „to overburden health care resources.“

    Because of vaccine production delays, the government has backed off initial estimates that 120 million doses would be available by mid-October. As of mid-October, only 11 million doses had been shipped to health departments, doctor’s offices and other providers, according to the Centers for Disease Control and Prevention officials said.

    The government now estimates to have about 50 million doses of swine flu vaccine out by mid-November and 150 million in December.

  2. KAROLINA Says:

    NE LAZITE NAROD…

    • Nebojša Says:

      KAROLINA,
      не причајте бесмислице. Немам времена да се бавим њима. Ја само информишем народ о штетности вакцина износећи мишљења лекара као и лекара специјалиста за инфективне болести који говоре о томе, а не ја. Ево ови изнад ваше главе су доктори из америке који причају о штетности вакцина, дакле о томе на мом блогу говоре видео прилози многих стручних људи, доктора, њихове студије, ја то само својим текстовима преносим и уобличавам.

      Но ако сте ви за вакцинисање и верујете Милосављевићу ок, вакцинишите се. Ево чуо сам да су стигле вакцине… трк у ред.
      Ја и иначе кажем људима нек узму у обзир све информације, и оне за и оне против вакцинисања и нека одлуче.
      Ево баш данас сам објавио прву јавну трибину о свињском грипу и вакцинисању која је одржана у Београду. Даћу вам стручно мишљење Др Банета Несторовића професора и шефа одељења за плућне болести на дечијој клиници у Тиршовој. Њему је наш министар Милосављевић ставио ембарго на новинске и ТВ наступе, да прича о „другој страни медаље“ која постоји а он је прећуткује.
      Др Несторовић каже:

      „… према томе, најстрашније део, је део, када препоручујемо вакцину трудницама. Значи…ја морам да кажем ту реченицу по цену да ме министар сутра опет поново позове, да ме зове телефоном. А та реченица гласи:»Вакцина за грип је увек била забрањена за труднице, и увек ће бити забрањена за труднице! То се зове… велико слово „Ц“. Ц слово значи „забрањено у било ком периоду трудноће. Немамо даље шта да причамо, не знам шта би даље причали после тога. Вакцина је забрањена за труднице!… Ја сам слушао на телевизији, каже… ‘али може у последња 3 месеца трудноће’?! Па то ти својој ћерки, мислим… свом детету.«…“

      И баш ме интересује после овог сазнања које вам Милосављевић не износи, а др Несторовић износи, шта би ви поступили у случају да затрудните, да сте трудница, да ли би послушали Милосављевића који вам говори да је све ок, слободно се вакцинишите, нема везе што прича др Бане? Или супротно?
      Ако ви не можете да затрудните, шта би препоручили својој ћерци ако је имате или ако сте стара баба, шта бисте препоручили унуци, било којој трудници….?

      Каролина… причате бесмислице по принципу „пљуни па залепи“.

  3. duborez Says:

    “ Fijasko vakcinacije u Hrvatskoj
    Vakcinacija protiv novog gripa u Hrvatskoj doživela je fijasko jer se tokom prepodnevne smene prekjuče po ambulanti u proseku vakcinisalo do troje, a u mnogim ordinacijama nijedna osoba, piše riječki „Novi list“.
    Razlog slabog odziva treba tražiti i u tome što za vakcinisanje pacijent mora da potpiše pristanak, što kod sezonske vakcine nije bila praksa, navodi list. “
    Beta
    Objavljeno danas u Blicu…nadam se da će i kod nas biti slična situacija! Mada se „kampanja“ponovo zahuktava…sad su na „udaru“školska i predškolska deca“????!!! a jedini „SPAS“ je vakcina?!?! perfidno nema šta 😦

    • Nebojša Says:

      Гледао сам неке анкете листајући интернет новинске листове и од пре неки дан, по тим анкетама, 52% људи је изајавило да се неће вакцинисати.

  4. Nebojša Says:

    Ћерка нашег прослављеног доктора Тодора Јовановића, Др Мила Јовановић, говори о вакцинама. Видео прилог има 5 дела. И ово ћу чим стигнем да објединим у један видео фајл. Заиста, кад ово погледате и преслушате видећете колико ми обични људи веома мало знамо о вакцинама.

    TODOXIN – Истина о вакциунама 1/5

  5. Nebojša Says:

    Another H1N1 Victim – Teen Athlete Crippled With Guillain-Barre Syndrome
    Stranica Dr Mercole gde je i članak:
    http://goo.gl/uwkLc

    Jordan McFarland, a 14-year-old boy from Virginia, is weak and struggling to walk after coming down with a reported case of Guillain-Barre syndrome (GBS) within hours after receiving the H1N1 vaccine for swine flu.

    McFarland left Inova Fairfax Hospital for Children in a wheelchair nearly a week after developing severe headaches, muscle spasms and weakness in his legs following a swine flu shot.

    Jordan is among the first people in the U.S. to report developing the potentially life-threatening muscle disorder after receiving the H1N1 vaccine this fall. Increased cases of GBS were found in patients who received a 1976 swine flu vaccine.

    Likewise, a young woman in France has also been diagnosed with GBS after a swine flu shot. The woman, identified only as a health worker, was diagnosed with GBS six days after she received the swine flu shot, according to the French health ministry

    Swedish, Japanese, and Chinese health officials have also reported a number of serious side effects, including deaths of people who received the H1N1 vaccine.

    In China, the Ministry of Health announced that the two people, including one teacher from Hunan province, died hours after receiving their inoculations.

    Chinese health officials have pulled all vaccines manufactured in the same batch used to inoculate the teacher.

    Fifty-four percent of Chinese residents reported in a China Daily survey that they would not get the H1N1 vaccine because of concerns about the shot’s safety. Among those inoculated so far in China, more than 1,200 have complained of side effects ranging from sore arms, rashes, and headaches, to anaphylactic shock and sudden drops in blood pressure.

  6. Alabino Says:

    http://bit.ly/6JSqH3
    Ostvaru je se prorocanstvo ,vidi te za sta te vakcine.Lepo sam procitao 🙂


Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.