Подигнута оптужница против Светске здравствене организације и Уједињених Нација за биотероризам !


Преносим текст који сам добио на свој емаил од једног мог друга, а у вези случаја подношења тужбе коју је недавно поднела Jane Burgermeister код FBI против Светске Здравствене Организације (WHO) и Уједињених Нација (UN) у вези са биотероризмом и намером почињавања масовног убиства. Он је тај текст о томе превео са енглеског и с тим материјалом уобличио свој текст. Ја сам само поставио три видео клипа на енглеском о целом том случају, што ће онима који знају Енглески добро доћи…

Аутор: Б.П.
подигнута оптужница против Свјетске Здравствене Организације (WХО) и Уједињених Нација за биотероризам и намјеру за почињавање масовног убиства

Извор: NaturalNews.com

Barbara Minto – Natural News 25. јун 2009
Превод: Б.П.
Како се приближава очекивано пуштање у промет Baxter-ове вакцине против вируса А/H1N1 свињске грипе у јулу ове године, једна аустријска новинарка упозорава свијет да се припрема највећи криминални акт у историји човјечанства. Jane Burgermeister је недавно поднијела тужбу код FBI против Свјетске Здравствене Организације (WHO), Уједињених Нација (UN) и неколико високих званичника неких влада и корпорација у вези са биотероризмом и намијером почињавања масовног убиства. Она је такође припемила и приједлог за забрану принудне вакцинације, којег је поднијела у Америци. Те активности су засноване на оптужници коју је она поднијела у априлу, против компанија Baxter AG и Avir Green Hills Biotechnology из Аустрије, за производњу контаминиране вакцине против птичје грипе, наводећи како се ту радило о једном намијерном акту изазивања епидемије и остваривања профита на основу ње.

Сажетак навода и из оптужнице која је поднесена код аустријске испоставе FBI, 10. јуна 2009. године

У својој оптужници, Burgermeister презентира доказе о актима биотероризма који крше законе SAD, а који су почињени од стране једне групе која оперише унутар SAD и која је под управом интернационалних банкара који контролишу америчку Централну Банку, као и WHO, UN и NATO. Циљ тог биотероризма је спровођење масовног геноцида над популацијом SAD, уз помоћ једног пандемичног, генетски инжењерираног вируса грипе, који би требао бити смртоносан. Ова група је припојила себи неке од највиших канцеларија у влади SAD.

Конкретно речено, представљени су докази да окривљени, Barack Obama, Предсједник SAD, David Nabarro, Координатор за грипу у UN, Margaret Chan, генерални директор Свјетске Здравствене Организације (WHO), Kathleen Sibelius, секретар Одјељења за Здравље и људске услуге (Department of Health and Human Services), Janet Napolitano, секретар америчке организације Homeland Security, David de Rotschild, банкар, David Rockefeller, банкар, George Soros, банкар, Werner Faymann, аустријски канцелар, и Alois Stoger, министар здравља Аустрије, између осталих, су припадници овог интернационалног, корпорацијског криминалног синдиката, који је развио, произвео, нагомилао и употријебљавао билошка оружја како би елиминисао људску популацију SAD-а и других држава с циљем финансијске и политичке добити.

У овој оптужници се наводи да су се окривљени удружили међусобно, као и са другим лицима, у смишљању, финансирању и учествовању у завршнох фази спровођења овог тајног интернационалног програма биолошког оружја у којег су укључене фармацеутске компаније Baxter и Novartis. Они су то чинили био-инжењерингом и пуштањем у оптицај смртоносних биолошких агенаса, посебно вируса „птичје грипе“ и вируса „свињске грипе,“ како би створили повод за спровођење програма принудне масовне вакцинације што ће бити начин за апликацију једног биолошког агенса који ће узроковати смрт и друге здравствене поремећаје код људи. Ова активност директно крши Законски акт о биолошком оружју и антитероризму.
Burgermeister-ина тужба укључује и доказни материјал да је Baxter AG, аустријска филијала компаније Baxter International, намијерно послала 72 киле живог вируса птичје грипе, којег јој је обезбједила WHO у зиму 2008. године, у 16 лабораторија у четири земље. Она тврди да тај доказни материјал пружа јасну потврду о томе да су фармацеутске компаније и интернационалне владине агенције саме активно ангажоване у развоју, производњи и дистрибуцији билошких агенаса, који су класифицирани као најсмртоноснија биолошка оружја, као би изазвали пандемију и проузроковали смрт код људских маса.

У њеној априлској тужби, она је нагласила да се Baxter-oва лабораторија у Аустрији која је наводно једна од најсигурнијих лабораторија у свијету, није придржавала најосновнијих безбједоносних мјера код држања 72 кг патогеног организма који је класификован као биолошко оружје, безбједним и одвојеним од свих других супстанци према строгим законима о безбједности биолошких материја, него је допустила да се он помијеша с обичним вирусом људске грипе и пошаље из њиховог постројења у Orthu, у Donau.

У фебруару, када је један члан особља лабораторије BioTest у Чехословачкој испробао на ласицама тај матетеријал који је требао послужити за производњу вакцина, ласице су угинуле. Тај инцидент није био праћен никаквим истрагама од стране WHO, EU и аустријских здравствених званичника. Није било испитивања садржаја тог вирусног материјала а нису били објављени ни подаци о генетским секвенцама вируса који је био пуштен у оптицај.

У свом одговору на парламентарно питање, 20. маја, Alois Stoger, аустријски министар здравља, навео је да се тај инцидент није сматрао као пропуст у осигуравању биолошких материјала, него као један прекршај ветеринарских правила. Тако је један доктор ветерине био послат у лабораторију како би спровео тамо једну кратку инспекцију.

Burgermeister-ин досије открива да је пуштање вируса у оптицај требало да буде један основни корак за изазивање пандемије која ће омогућити WHO да прогласи ниво 6 пандемије. Она затим наводи законе и уредбе које дозвољавају Уједињеним нацијама и WHO, преузмање управе над SAD у случају избијања пандемије. Надаље, закон који захтијева од грађана поштовање обавезне вакцинације ступиће на снагу у SAD, у условима објаве пандемије. (На жалост, чини се да ће и патократије многих других држава активно слијeдити ове мјере о обавезној вакцинацији грађана!? (прим. прев.)

Она тврди да је цијели бизнис у вези са пандемијом „свињске грипе“ заснован на једној масивној лажи да се напољу налази један природни вирус који представља пријетњу за људску популацију. Она ту презентира доказе који наводе на сумњу да су вируси свињске и птичје грипе у ствари биоинжењерирани у лабораторијама уз помоћ финансијских средстава која су обезбјеђена од стране WHO, и других владиних агенција, између осталих. Ова „свињска грипа“ је један хибрид састављен од једног дијела свињске грипе, дијела људске грипе и дијела птичје грипе, нешто што може да дође само из лабораторија, како то тврде и многи експерти.

Тврдња WHO-а да се „свињска грипа“ шири и да се мора прогласити пандемија игнорише њене фундаменталне узроке. Вируси су пуштени у оптицај уз помоћ WHO, и WHO је на првом мјесту, највише одговорна за ту пандемију. Надаље, симптоми наводне „свињске грипе“ се не могу разликовати од оних код обичне грипе и прехладе. „Свињска грипа“ не узрокује смрт код људи ништа више од обичне грипе.

Burgermeister примјећује да су бројке које се односе на случајеве смрти од свињске грипе неконзистентне и да није јасно како се број тих „смртних случајева“ документира.

Не постоји потенцијал за пандемију осим уколико се не спроведе једна масовна вакцинација како би се ова грипа претворила у једно оружје, под маском заштите популације. Постоји много разлога за сумњу да ће вакцине за вакцинацију народних маса бити намијерно контаминиране болестима које су посебно створене да проузрокују смрт.

Ту је указано на лиценцирану вакцину против птичје грипе компаније Novartis која је убила 21 бескућника у Пољској у љето 2008. године, а имала је један свој „размјер изазивања штетних посљедица“, одакле је задовољавала властиту дефиницију биолошког оружја америчке владе (биолошки агенс створен да изазове размјерне штетне посљедице, као нпр. смрт или друга оштећења) са системом за испоруку (ињекција).

Она наводи да се исти комплекс интернационалних фармацеутских компанија и интернационалних владиних агенција који је развио и пустио у промет пандемични материјал, ставио у позицију профитирања на изазивању пандемије уговорима за обезбјеђење вакцине. Медији контролисани од стране групе која је произвела „свињску грипу“ (дакле, већина њих: прим. прев.) шире дезинформације како би навели људе да приме опасну вакцину.

Људи из SAD ће претрпјети озбиљне жртве и непоправљиве озљеде уколико буду присиљени да приме ову недоказану вакцину против њихове воље, на основу закона: The Model State Emergency Health Powers Act, National Emergency Act, National Security Presidential Directive/NSPD 51, Homeland Security Presidential Directive/HSPD-20, и The International Partnership on Avian and Pandemic Influenza.

Burgermeister наводи да они који су именовани у њеној оптужници, од 2008. године су у SAD увели и/или убрзали увођење закона и регулативе створених с циљем отимања грађанима њихових законских и уставних права на одбијање ињекција. Ти људи су створили или дозволили да се задрже законске одредбе које одбијање вакцинације против пандемичних вируса дефинишу као криминално дјело. Они су увели и друге прекомијерне и свирепе казне као што је затварање у карантине, односно, у FEMA-и не концентрационе логоре, док истовремено бране грађанима SAD да траже компензацију у случају озљеда или смрти од присилне вакцинације. То представља гажење закона који регулишу државну корупцију и злоупотребу службеног мјеста, као и Устав и Повељу Права. Овим активностима, именовани оптуженици су положили темеље за почињавање једног масовног геноцида. Користећи „свињску грипу“ као повод, оптужени су планирали масовно убиство популације SAD уз помоћ присилне вакцинације. Они су инсталирали једну веома широку мрежу FEMA концентрационих логора и означили су мјеста за масовне гробнице, а укључени су у планирање и спровођење једне шеме за пренос управе над SAD у руке њиховог интернационалног криминалног синдиката који користи UN и WHO као челне организације за своје илегалне, уцјењивачке и организоване криминалне активности, као и кршење закона који регулишу издају.

Она даље наводи да је комплекс фармацеутских компанија који се састоји од Baxter-а, Novartis-а и Sanofi Aventis-а, дио једног инострано базираног програма биолошког оружја, који је има двије сврхе а финансиран је од стране овога интернационалног криминалног синдиката и дизајниран тако да спроведе једно масовно убиство с циљем смањења свјетске популације за више од 5 милијарди људи, током идућих 10 година. Њихов план подразумијева ширење терора како би се људи навели да се одрекну својих грађанских права и наметање једног масовног карантина у FEMA-иним концентрационим логорима. Куће, фирме и фарме оних који буду убијени биће преузимане од стране овог синдиката. Елиминацијом популације Сјеверне Америке, интернационална елита ће добити приступ природним ресурсима тог региона као што су вода и земљиште с налазиштима нафте. А елиминацијом SAD и њеног демократског устава подводећи га под Сјеверно Америчку Унију, ова интернационална криминална група ће имати тоталну контролу над цијелом Сјеверном Америком.

Најзначајнији детаљи из комплетног досијеа

Цијели досије овог судског поступка који је покренут 10. јуна је један докуменат од 69 страница у коме је представљен доказни материал којим се поткрепљују сви наводи оптужнице. То укључује:

Чињеничну позадину која представља временске тачке и податке који потврђују вјероватне узроке, дефиниције Уједињених нација и Свјетске Здравствене Организације (WHO) и њихове улоге, као и историју инцидената све од избијања „свињске грипе“ у априлу, 2009.године. Доказ да вакцина „свињске грипе“ потпада под дефиницију биолошког оружја како је то означено у владиним агенцијама и прописима који
класификују вакцине и регулишу њихову употребу а наводи се и брига коју су изразиле владе неких држава да би се вакцина против „свињске грипе“ могла користити за биолошки рат.

Научни доказни материјал који потврђује да је вирус „свињске грипе“ један вјештачки (генетички) вирус.

Докази научног поријекла да је „свињска грипа“ био-инжењерирана какоби била слична шпанског грозници из 1918. године, укључујући и наводе из извјештаја доктора A.True Ott-а Ph.D., N.D., Свињска грипа је Шпанска грозница из 1918. године која је претворена у оружје, као и извјештај Dr. Jeffrey Taubennerger-а који је био објављен у Science Magazine.

Секвенца генома „свињске грипе“

Доказни материјал о намијерном пуштању „свињске грипе“ у оптицај у Мексику. Подаци о учешћу предсједника Обаме који освјетљавају његово путовање у Мексико које се поклопило са избијањем „свињске грипе“ у тој земљи и смрћу неколико високих службеника из његове делегације.
Ту је такође наведен аргуменат да предсједник накнадно није био
подвргнут љекарском прегледу јер је претходно био вакцинисан против
свињске грипе.

Доказни материјал о улози Baxter-а и WHO у производњи и пуштању у оптицај пандемичног вирусног материјала у Аустрији, укључујући и изјаву службеника Baxter-а у којој он тврди да су вирус који је грешком био послан у Чехословачку, добили из референтног центра Свјетске здравствене организације (WHO). То укључује и указивање на доказне материјале из Burgermeister-ине оптужнице коју је она поднијела у априлу, у Аустрији, чији је истражни поступак у току.

Доказни материјал који указује на директно учешће компаније Baxter у тајној мрежи за производњу и дистрибуцију биолошког оружја.

Докази да је Baxter намијерно контаминирао материјал из вакцина. Доказни материјал да Novartis користи вакцине као биолошко оружје.

Доказни материјал о улози WHO у програму производње и дистрибуције билошког оружја.

Доказни материјал о томе како је WHO манипулисала податке о болести како би могла оправдати проглашавање нивоа 6, пандемије, те тако преузети контролу над УСА. Докази о улози FDA (Амерички завод за заштиту здравља, прим. прев.) у заташкавању овог програма биолошког оружја.

Докази о учешћу Канадске националне микробиолошке лабораторије у програму биолошког оружја. Доказни материјал у учешћу научника који раде за британски NIBSC, и CDC у инжењерингу „свињске грипе“.

Доказни материјал да су вакцинације изазвале смртоносну Шпанску грозницу из 1918. године, укључујући наводе Dr. Jerry Tennanta да је широка употреба аспирина за вријеме зиме која је услиједила након Првог свјетског рата, увелико доприњела избијању пандемије, снижавањем одбрамбеног механизма и температуре тијела, што је дозвољавало вирусу грипе да се брже развија. Тамифлу и Реленза такође
снижавају температуру тијела, те се такође може очекивати да ће они
доприњети ширењу пандемије.

Докази о манипулацији законског система како би се дозволило некажњено почињавање масовног убиства. Уставна питања: легалност вс. нелегалност угрожавања живота, здравља и јавних добара масовном вакцинацијом.

Питања имунитета и компензације као доказ за намијеру почињавања криминалног акта. Докази о постојању једног интернационалног, корпоративног, криминалног синдиката.

Докази о постојању тајног друштва „Illuminati“.

Докази о плановима друштва Illuminati Bilderberg за депопулацију планете и њиховој улози у инжењерингу и дистрибуцији вируса“свињске грипе“.

Докази да се на годишњем састанку групе Bildeberg у Атини, од 14-17 маја, 2009. године, као дио њихове геноцидне агенде, дискутовало о кориштењу вируса „свињске грипе“ као биолошког оружја. Ту је приложена и листа учесника састанка, за које је давно бивши канадски предсједник Pierre Trudeau, рекао да они гледају на себе као на једну генетски супериорнију врсту од остатка човјечанства.

Медији не информишу народ о опасности која му пријети.

Jane Burgermeister има двојно, ирско-аустријско држављанство и пише за магазине Nature, the British Medical Journal, и American Prospect. Она је европски коресподент за вебсајт the Renewable Energy World. Она је такође много писала и на теме у вези с промјеном климе, биотехнологије и екологије.

Поред тужбе коју је подњела у априлу ове године против компанија Baxter и Avir Green Hills Biotechnology и за које је истражни поступак тренутно у току, она је такође тужила WHO и Baxter, између осталих, у вези са оним контејнерима „свињске грипе“ који су експлодирали у возу у Швајцарској, приликом њиховог транспорта. Она сматра да је контрола медија од стране владајуће елите омогућила овом интернационалном криминалном синдикату да неометано спроводи своју агенду док се истовремено већина човјечанства држи у мраку у вези с оним што се стварно догађа. Ова њена тужба представља један покушај да се превазиђе ова медијска контрола и да се истина изнесе на свјетлост дана.

Њу највише брине то „што без обзира на чињеницу да је компанија Baxter ухваћена на дјелу у покушају изазивања пандемије, истој комапанији дозвољено да настави даље заједно с њеним савезницима, у правцу производње вакцине против пандемије.“ Baxter се тренутно жури да пусти вакцину у оптицај негдје у јулу ове године.

Више информација:
http://www.naturalnews.com/025760.html
http://birdflu666.wordpress.com/
http://in.news.yahoo.com/137/
http://timesofindia.indiatimes.com/

Jane Burgermeister indicts flu vaccine mfgrs 1

Линк ка видео клипу на: You Tube
Преузми видео клип (22.5 мб.)

Jane Burgermeister indicts flu vaccine mfgrs 2

Линк ка видео клипу на:You Tube
Преузми видео клип (16 мб.)
Ко се не снађе, упутство за скидање видео клипа је овде.

IMPORTANT Jane Burgermeister interview PART 1/4 SWINE FLU
Све остало и повезано, може се пронаћи на овој локацији.

Још један релевантан текст на енглеском…
Flyer Baxter

3 реаговања to “Подигнута оптужница против Светске здравствене организације и Уједињених Нација за биотероризам !”

 1. snjezan Says:

  Svaka cast, ja bi joj dao nobelovu nagradu za ovo….stvarno nemam reci….nek jednom izadje na videlo sta rade ovi amerikanci….da ih onaj iran i sjeverna koreja oce sjebati voleo bi vise nego ista……

 2. Misha Says:

  Ma nema nista od toga. Malo prasine se dize i nista vise. Pa zenu bi odavno uklonili, da je neka ozbiljna smetnja

 3. Ernaga Says:

  ali iran i koreja su ozbiljna pretnja pa sto ih ne uklone?
  hehe
  srokace ih na kraju sve muslimani!
  Bolje i oni nego ameri i englezi ( gusteri ) !


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: