Шта се заправо догодило и догађа у Украјини?


Веома је интересантно и загонетно ово што се догађа у Украјини, а испоставило се да нема везе са свињским грипом.Пођимо прво трагом ове вести о томе шта се заправо догађало у Украјини…

Откриће петочланог тима форензичког завода у Чернивцима

Шта заправо убија Украјинце?

Извор: Глас Јавности

Људи умиру од кардиогенског шока. Нема пнеумоније. Пнеумонија-запаљење плућа – лечи се антибиотицима. Овде они не могу да помогну ни у једном стадијуму болести – каже Бачински
Професор Виктор Бачински, шеф Регионалног форензичког завода у Чернивцима у Украјини, на основу обдукција дошао је до доказа према којима је за високу смртност у тој земљи одговорно мешање вируса HPIV, који изазива упалу плућа, са H1N1, чиме настаје тотално разарање плућа. Дакако, он је истовремено отворио ново поглавље о јасним индикацијама да је реч о лабораторијски развијеном биолошком оружју.

„На основу аутопсија смо дошли до закључка: не убија људе запаљење плућа, већ кардиопумонарна инсуфицијенција и кардиогенски шок. Вирус улази директно у плућа, настаје крварење“- укратко објашњава Бачински, али на питање зашто је смртност тако велика, одговара да људи не би требало сами да иду у апотеку и да себи одређују лекове, већ да то учини лекар.

При том, он подвлачи да се Украјина не суочава са са болешћу која се лечи антибиотицима.
„Преживеће они који имају јак имунитет. Људи са слабим имунитетом ће подлећи болести. Маске за лице обезбеђују 30 одсто додатне заштите, наочаре још 10 одсто, пошто вирус продире у мукозне мембране“ – каже Бачински и додаје да је у Чернивцима било 18 жртава и да су после аутопсије њихових органа и хистолошке анализе ткива закључили да „не само да није у питању запаљење плућа, него да са пнеумонијом нема никакве везе“. То сазнање је, како сматра, довољан темељ да осигурају да лекари у Украјини промене тактику и стандарде лечења.

Говорећи о томе да много зависи од имуног система, Бачински је навео да неки људи са снажним имунитетом чак могу да „изнесу“ вирус на ногама и да и не схвате да су болесни! С друге стране, људи могу да сами „снизе свој имунитет тако што почну да пију антибиотике и онда се разболе“.
„Антибиотици су разлог што имамо толику смртност и степен инфекција у земљи. Свако може да уђе у апотеку и купи их“ – опомиње овај патолог.

Да није реч ни о плућној куги, како се спекулисало у неким медијима, говори и чињеница да је у регији умрло само 23 од 60.000 заражених, пошто би, како каже, куга однела 59.000 живота.

Шта се онда заправо дешава? Када људи удахну ваздух кисеоник улази у плућне алвеоле, одакле се дистрибуира у сва остала ткива у организму. Међутим, када су алвеоле заражене вирусом, оне крваре, а даљом прогресијом настаје ситуација у којој удишемо кисеоник, али он не може да буде пребачен у ткива. Тада, према Бачинском, настају кардиопулмонарна инсуфицијенција и кардиогенски шок.
„Људи умру од кардиогенског шока. Нема пнеумоније. Пнеумонија-запаљење плућа – лечи се антибиотицима. Овде они не могу да помогну ни у једном стадијуму болести“ – каже Бачински.

На питање да ли помаже „тамифлу“, Бачински одговара да је он антивирусни лек који треба применити другог или трећег дана обољења, „али не као превентиву, јер је токсичан“.

„Неопходно је подићи имунитет. Бели и црни лук, мед, цитруси, остало воће и поврће, шта год желите

– саветује за крај шеф групе од пет професора који су дошли до праве дијагнозе.

Истовремено, вирус из Украјине анализира се у лабораторијама за медицинска истраживања на Мил Хилу у Лондону, али је портпарол тог центра саопштио да „нису имали довољно узорака вируса да би открили његову природу“.
……………

Затим пропратимо следећа 2 видео клипа која су повезана са тим што се догађало у Украјини. Прилоге сам скиноу са профила:“Cowboybebop2012″ и користићу информације до којих је он дошао проучавајући ту ситуацију, нормално са резервом, као што и он помиње, но када све то погледамо и сагледамо реално, сурово реално каква је и стварност, видећемо да има доста индиција да се ради о биолошком орушју у Украјини, а не свињском грипу.

Ко је др. Joseph Moshe ?

Линк ка видео клипу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути следећи ово упутство.

Прво што треба да се зна је то, да је ова опсада поменутог dr. Moshea  документована преносом уживо „ABC“ телевизије. То можете да погледате кад кликнете на следећи линк: „Joseph Moshe Westwood Standoff 1/3“ и погледате 3 повезана видео прилога.

Опсадса аутомобила Josepha Moshea од стране специјалаца догодила се 13.08.2009. а о томе је причао извесни др. Deaglea 19.08.2009. чији глас сада слушате. А повод је био тај, јер је др Josepha Moshea раније назвао једну радио емисију:“Dr. True Otta“ на Republic Broadcasting и питао је постоји ли неки државни тужиоц коме би могао дати доказе о томе да се у Baxterovoj лабораторији у Украјини не ради на вакцини него на биолошком оружју које ће проузроковати кугу када вакцина буде у оптицају. Др Josepha Moshea је микробиолог са двоструким држављанством, америчким и израелским. True Otta каже да му у почетку није веровао, али напомиње да су га одмах сутрадан опколили специјалци у његовом аутомобилу, била је то црвена буба као што ћете то видети у видео прилогу. Др Josepha Moshea није хтео сатима да изађе из аутомобила и затим су га специјалци напали некаквим роботом и сузавцем. Погодили су га потом струјним ударом и извули кроз прозор. Ту сцену можете детаљније да да видите када кликнете на слику.

Државни органи Америке су ову опсаду званично објаснили да је Др Josepha Moshea био некаква претња за Белу Кућу, да је умно поремећен и да је постојала наводно претња бомбашким нападима. Наводно је после овог инцидента изручен Израелу, но од тада се ништа није чуло о њему. О Др Josepha Mosheu се зна да је био и члан израелске тајне службе „MOSSAD“ и пошто они имају потребну обуку како се одбранити од напада сузавцем, вероватно је то разлог да он није одмах изашо из аутомобила, што је изненадило специјалце.
Али сад се поставља питање, ако је он био претрња у смислу некаквих бомбашких напада, зашто га нису раније ухапсили, већ дан после поменуте емисије.

Пандемија (плућне куге) у Украјини ?


Линк ка видео клипу на:http://www.youtube.com/watch?v=TeYN9PsxJaQ

Сада видимо да се овде не ради о свињском грипу за кога баш сви доктори причају да има благе симтоме, но наравно пошто кажу да вирус мутира, увек постоји могићност да се под сенком биолошког рата прикрије неки моћнији и убитачнији вирус креиран у лабораторијама смрти, а да се каже да је то „свињски- који је мутирао“. Оно што вам не причају главни електронски медији, а догађа се, то се изгледа може наћи само на интернету. Тако сам на нашем сајту о свињском грипу: http://www.svinjskigrip.site11.com/ukrajina.htm наишо на један текст који су тамошњи момци превели, текст од Др Rebecca Carley који је у оригиналу гласио овако: „The European BioWar outbreak, by Dr Rebecca Carley“ но тај текст је нестао са сајта где је постављен, трагао сам за тим да га нађем, али је скинут, но постоји тзв. гооглеов меморијски запис за све што изађе на интернету, тако да ако се неки текст и скине, може се наћи његов кеширани (cashed) меморијски запис, а за овај поменути текст то је ово, клините на натпис:“ The European BioWar outbreak, by Dr Rebecca Carley“.

Оно што вам не причају на главним електронским медијима је то, да су на стотине грађана Украјине пријављивали локалним новинама да су је из неких авиона избацивано нешто у виду гаса, а Украјинска влада је издала саопштење после тога да није наредила никакво запрашивање. Ту вест на енглеском можете видети овде. Међутим, поставља се сада питање, зашто Светска Здравствена Организација није одмах изоловала Украјину за време ових бурних догађаја? Да затвори све прилазе и излазе из Украјине…?
Ако су толико хитри да прогласе Пандемију зашто ово нису урадили исто тако хитро, то је основна ствар и најбитнија, да се не шири зараза!! Многа питања овде нису јасна, и кад се повежу све ове ствари и извештаји, врло је лако могуће да је Др Joseph Moshe био у праву.

Иначе, познато је већ дуже време људима који прате то, да се из ваздуха разних авиона бацају извесни гасови названи „Chemtrails“ и да се сумња да се тако манипулише клима, да се мења атмосфера, да се тако изазивају промене које штете људском здрављу. Разлика између ових Chemtrails-a и Contrails-a је та, што су Contrails-i трагови издувних гасова мотора авиона који се брзо изгубе, највише 5 до 10 секунди, док се Chemtrails гасови након испуштања задржавају сатима на небу, ширећи се у облаке типа Cyrus. То се јавно нигде на прича, али на интернету и сајтовима имате доста тога. Ако то неко и помене јавно, одмах га прогласе лудаком, или „теоретичарем завере“, али потребно је само погледати у небо с времена на време када је ведро време, и видећете chemtrailse. Фотографије chemtrailsa можете да видите на сликама са доњег линка:

http://bit.ly/6kKIBm

Око тога шта се све ту ради даћу вам и два видео клипа да погледате. Један је са немачке РТЛ ТВ са преводом који су Хрвати урадили, то је овај доле линк. А то вам дајем с тога, јер ћете тако лакше схватити шта се можда догодило у Украјини, могуће је да су запрашивани вирусима новог типа, јер су Украјинци пријављивали то сумњиво запрашивање из авиона и пријављивали локалним медијима.

Chemtrails sa njemacke RTL TV (prijevod na eng i hrvatski!)
Ово је превод:

(…) iznenada meteoroloski radar beleži prisutnost oblaka, ali nije jasno kako se ovo dogodilo? Cini se da je odgovor rezultat vojnog experimenta. Sta su ovi tajnoviti tragovi na nebu i koja je njihova svrha? Pokusacemo da otkrijemo.

Vojni avioni nemacke federalne vojske manipulišu našu klimu: ovo je ono sto su istrazivaci vremenskih prilika pretpostavljali i njihove su sumnje potvrdjene.

Jezoviti oblaci, dugacki i do 350 km, se odjednom pojavljuju na radaru, ali samo na meteoroloskom radaru. Prvi put se ovo dogodilo u leto 2005. i kasnije u martu 2006. Nemacka je vojska priznala da odrzava vezbe prema granici sa Holandijom.
Za Karstena Brandta, meteorologa, ovo je odgovor na enigmu:
Karsten brandt – Federalna vojska manipuliše meteoroloske karte.

Mozemo ustvrditi sa 97-postotnom sigurnoscu da se radi o hemijskim tragovima(chemtrails) od fine prasine koja sadrzi polimere i metale, koji se koriste za remetenje radarskih signala.

To je njihova glavna svrha, iako sam bio iznenadjen da je veštački oblak bio toliko rasiren. Snimci radara su zaprepascujuci uzimajuci u obzir koliko je tona materijala potrebno za takvo rasprsivanje – iako federalna vojska tvrdi da su za zaprasivanje korisćene samo male kolicine materijala. Vojni vrh tvrdi kako koristene substance nisu stetne za zdravlje.

(…) zapisi izvestavaju o emisiji hemijskih tragova na nizim visinama (…)

U SAD-u se vec godinama nizu protesti protiv ovakvih vojnih operacija i sada se ljudi mobilizuju i u Njemackoj. Jedan od takvih je i JOHANNES REMMEL iz Zelenih.

Ocito je da su ogromne regije zagadjene tajnim operacijama, ali sve to mora izaci u javnost. Vlada mora pruziti objasnjenje gradjanima koji su nesvesni takvih dogadjanja.

Ali, prica se nastavlja: u sledeće tri nedelje instrumenti su zabeležili nove aktivnosti, slicne spomenutima od strane sumnjivih aviona na podrucjima iznad Nemacke.
U medjuvremenu satelitske slike su očigledno krivotvorene od strane vojske.

Iz nasih posmatranja mozemo zakljuciti da lete iznad regija Westfalije, Bielefelda, podrucja Ruhra do Saksonije i Hamburga, formirajuci izuzetno gusti sloj veštačkih oblaka.

Karsten brandt: Manipulacija vremenskim prilikama je zabranjena
Nakon prvog otkrica Karsten Brandt je podneo pravnu tuzbu protiv nepoznatih za manipulisanje vremenskim prilikama, baziranu na pazljivim verifikacijama i podacima skupljenim preko radara kojim je dokumentirao svaku anomalnu oblacnu formaciju.

А следећи је овај прилог. Обратите пажњу на трећи траг издувних гасова, то је између левог и десног мотора, у средини. Кликните на доњи линк:

То је Chemtrails, он није издувни гас из мотора.

Ако се људи не отрзне и гледају у себе и своје животне проблеме, а не у „Великог брата“ и „Фарму“, будуће трежњење ће бити прекасно, јер наћи ће се већ у „живом блату“ до гуше, а сламке спаса неће бити, јер кад се већ нађеш у живом блату, та сламка спаса више није у твојим рукама.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: