Доктор из Америке Др Kent Holtorf не пристаје да вакцинише ни своју децу, ни себе против свињског грипа!


Фантастични „CowboyBebop2012div“ који преводи доста видео клипове превео је један видео прилог који је веома значајан, имам га на сајту, али није преведен, и када га сада преведеног погледате, схватићете зашто фармацеутске куће не гарантују безбедност своје вакцине и зашто траже изузеће од кривичног гоњења. Испод видео прилога иде и сажети транскрипт, а са ових линкова цео транскрипз превода можете скинути у три различита формата. У том тексту је и  јавни позив мог пријатеља Игора из Београда, да му неко стручно лице пошаље тужбу против министра Милосављевића, а он ће је потписати и поднети.,Надам се да нисмо постали „аутистична“, и да ће се наћи неки „храбри“ анонимус, кад већ јавно сви  доктори, правници и интелектуалци ћуте, и све ово посматрају као да се одвија на „Фарми“.

Да кренемо…

Преузми транскрипт и јавни поозив за тужбу (Word 2003)
Преузми транскрипт у и јавни позив за тужбу (Wordu 2007)
Преузми транскрипт и јавни позив за тужбу (Pdf)

Доктор из Америке Др Kent Holtorf не пристаје да вакцинише ни своју децу, ни себе против свињског грипа!

Линк ка видео клипу на: http://www.youtube.com/
Директан линк за скидање:

Водитељ
Приказаћемо класичне симтоме H1N1. Ово смо добили од WHO ( Светска Здравствена Организација) и CDC-а (Центар за контролу зараза). Водитељ је помињао симптоме на које су ове oрганизације указивале уколико се неко зарази свињским грипом. Симптопми су прехлада, повишена температура, грозница.

Водитељ пита доктора:
Ако ико има ове симптоме, шта би требао урадити? Би ли требао отићи у болницу, код свог доктора, шта да ради?

Др Kent Holtorf

Па добра ствар која се показује је да H1N1 губи своју вирулентност. Видимо да како је вирус прошао кроз Мексико изгубио је своју вирулентност и симптоми су пуно блажи. А то је оно што се изгледа догађа и с обичним сезонским грипом.Тако да су препоруке практично исте као у случају да имате сезонски грип. Ако имате константну температуру дуже од три сата – назовите свог доктора. Ако вам се врати температура након што нестане, ако сте високоризични, у шта се укључују и мала деца, размотрите да позовете свог доктора.

Ако вам се рецимо деси да вам дете поплави, поплаве му нокти – идите на хитну помоћ.

Али, у ствари, нема разлике у томе кога послати на хитну помоћ, или код доктора, имао он сезонски грип или свињски. Уствари, када би могли бирати, сад би вероватније изабрали свињски грип него уобичајено сезонски.

Заиста? Добро, шта мислите о вакцинисању?

Знате, то је… Мене више забрињaва вакцина, него свињски грип. Пребрзо је бачена на тржиште и садржи високе нивое адитива који га на практични начин чине јачим. Али то је нека врста нерафиниране методе коју користе. Морају користити високе нивое тих адитива укључујући…

( прекида га водитељ и поставља питање)

Thymerisol.То је антисептик-презерватив. И зар није у неким случајевима био повезан са аутизмом?

Јесте. И гледајте… доказано је да узрокује аутизам код деце с митохондријалним дисфункцијама. То је контраверзно, али указује на велике импликације. А проблем је у томе што не знате има ли ваше дете митохондријалну дисфункцију. Такође се бринем за децу и људе који имају дисфункције крвне баријере мозга или ако иста није потпуно развијена. А то укључује децу, труднице, хроничне неуролошке болести, синдром хроничног умора и фибромиалгију. Видео сам људе који су били разорени тим инфекцијама… имунизацијама.

Видитељ

Да ли бисте вакцинисали своју децу?

Др Kent Holtorf

Дефинитивни не бих!

Водитељ

Ви не би. Да будем искрен – причао сам са три доктора у три дана и сво троје су ми рекли да би апсолутно вакцинисали своју децу. Намерарвају вакцинисати своју децу, они ће се сами вакцинисати, али ви кажете – не.
Др Kent Koltrorf одговара…

Дефинитивно се не бих вакцинисао. Видео сам како разара људе са синдромом хроничног умора и фибромиалгијом. Итекако је уплетено у аутизам. Мислим да се тако коцкате, јер је то доказани неуротоксин! Има 25.000 ПУТА ВЕЋУ КОНЦЕНТРАЦИЈУ ЖИВЕ од минимума који се сматра отровним да се исти налази у води или храни! А нивои отровности су апсурдне, до 100 пута веће од минималног отровног нивоа! Ја… једноставно је превелики ризик.

Био је то Др Kent Holtorf – стручњак за заразне болести

Ситуација је следећа….
Није ствар у логици у овој нацији, па ни у овим страначким битангама које се иживљавају над нама, већ у болесној психи нације и грађана, о колектовном „аутизму“. Јер и оном ко има два грама мозга, јасно је да је потпуно сулудо увозити вакцину, купити је, а претходно је пробно не тестирати на популацији којој се даје, да се провери састав вакцине у нашим лабораторијама, па ако је добра, тек онда да се купи.

Колективни аутизам…

Само тако могу проћи глупости да је „све сигурно“, јер је то: „одобрила Европска агенција за лекове“ и да људи који то изјављују остану на својим положајима!? Али и не само то… него да баш нико од доктора и осталих стручних лица не покрене расправу и да тужи министра, макар они и бацили ту тужбу у корпу за отпатке.
Јер, ако је тако… шта ће нам уопште лабораторије, јер ту су лабораторије и „кухиње“ из Европске Уније.

Рецимо… створе се намерно или ненамерно несташице млека за бебе, и по „хитном поступку“ се све увезе из Европске Уније без контроле, јер „све је одобрила европска агенција за контртолу исправности намирница“ и готов посо, шта ће сад тамо нека лабораторија у Србији да проверава, јер „све је рађено у Европи по најновијој технологији“. Ем се наши увозници добро „омрсили“ кроз провизију, а и бебе су на „сигурном“, нема шта, јер „Европа је то бато“… прави „Рај“ нема ту грешке. Ако би неко и покренуо питање контроле, направили би га на лудака, јер у свему види „теорију завере“, „ксенифобију“ и сличне бљувотине би му прилепили, јер се усудио да сумња, да размишља… што није пожељно за крераторе „живота и смрти“, то се протерује из живота, губи се на свим нивома, јер да би се што боље то све контролисало, треба створити будуће идиотизоване генерације, „Акваријум“ , „Фарму“… где ће им глава бити само једна тинтара, хард диск за нарезивање, „знања“… информацији, и начина „размишљања“.

Дакле, проблем ове нације и разлог што јој се догађају ствари ван сваке памети је колективни аутизам и аморалност која провејава, јер то све спроводе ови властодршци, фармери. Зато су људи изгубљени, излуђени, апатични, протерани су критријуми овде за све шта је морално, а шта неморално, јер све је сад само „за употебу“. Оно што је у овом трену „добро“, већ идућег трена је „лоше… „скандалозно“.

Све зависи на којо си позицији на друшвеној лествици…

Што се тиче ове вакцине што се увози од „Новартиса“… чак и да нема података да је та кућа својом „лиценцираном“ вакцином убила 20 бескућника у Пољској 2008-ме, чак и да нема података да је против те куће подигнута оптужница за биотероризам, чак и да нема податка које износи Др Kent Holtorf специјалиста за заразне болести , да у овим вакцинама има адитива и токсина чак и до 100 пута већим количинама од дозвољене, са неком општерприхваћеном стандардно-минималном дозом. Чак и да није било „грешке“ када су Чесима испоручили вакцину са живим вирусом, чак и да занемаримо податак да ни фармацеутске куће не гарантују за безбедност својих вакцина, да траже изузеће од кривичних гоњења у случају да њихови „чудотворни лелови“ изазову тешке нежељене последице код мањег или већег броја становништва, чак и да нема свега тога, зар опет не треба проверити те вакцине прво у нашим лабораторијама!

Чак се не доводи у питање и нека стварна техничка грешка тих „мистичних светих водица“, не „грешка“, па да се то изконтриолише ради стручности, мирне савести и одговорности, и на крају крајева где је савест и одговорност оних који управљају Србијом!

Властодршци су се потпуно отворили, своју владавину су херметички затворили, зато се више ништа ту и не крије посебно, јер њихове преваре, манипулације, и пратеће намерно застрашивање људи од свињског грипа, су на тако ниском нивоу, гори су од било ког аматера. Шибицари су махери за њих.

Али зашто то пролази?

Није проблем у њима, у властодршцима, јер да је ово нормално друштво, они би били најмањи проблем, сви би ови који дансас управљају Србијом били послати у Дизниленд, из свих странака! Проблем је у нама, у болесној аутистичној нацији, обичним људима, јер све за оно што треба да се изборимо чекамо да то уради неко други уместо нас!

Ето… и у Америци се могу на ТВ-у поводом свињског грипа и вакцине јавно чути различита мишљења, иначе ми никад не би чули шта прича Др Kent Holtorf, али у Србији не, овде је тоталитарна апатија најмрачнијег једноумља, евро-једеноумља…!

Правници, лекари, имунолози, специјалисти за заразне болести, позив је упућен… или се припремате за третман будућих пацијената?

Има вас много… но довољан је само један да се одазове.

4 реаговања to “Доктор из Америке Др Kent Holtorf не пристаје да вакцинише ни своју децу, ни себе против свињског грипа!”

 1. dugmic Says:

  Pozdrav Nebojsa
  redovno pratim tvoj sajt i moram ti reci da je izuzetan Ovu temu sa svinjskim gripom si po meni obradio najbolje do sad .Hteo bih da te pozdravim i izrazim nadu da ces i u buduce tako.Puno te pozdravljam i molim te ako imas jos neke Ducijeve nastupe stavi ih na blog

  • Nebojša Says:

   Поздрав и теби dugmic.

   Драго ми је да ти се свиђа мој сајт и да на њему проналазиш оно што ти треба. У задњих неколико дана, поставо сам теме о овом лудилу које продукују ови неодговорни политичари, јер просто је невероватно шта раде овде, то тешко да може да прође и у лудници, но они безочно терају своје.

   Биће још неких тема ових дана на тему свињског грипа, а једна од нјих је: „Аутизам код деце и вакцине“. Остаје да се у овом лудилу свако снађе сам за себе, јер држава је расапуштена, односно није никаква држава, па ни циркус, јер и у циркусу има неки ред, тек на крају дођу животиње, но у Србији је све обрнуто…

   Што се тиче Дуцијевих наступа, сви наступи су овде, ако буде имао неки нови наступ, биће то на сајту , и мом и његовом.

   Поздрав.

 2. Vlada Says:

  Svaka čast doktoru Holtorfu, koji je otvoreno rekao celu istinu, bez ikakvog uvijanja. Valjda će se i neki naš lekar drznuti da udari na klan Tomice Milosavljevića.
  Mada, što se tiče medija, kod njih postoji auto-cenzura.
  Pre neki dan, u jutarnjem programu studija B, prelistavaju novine i nalete na članak o štetnosti vakcine protiv H1N1. Čim su počeli o tome, voditeljka ih pogleda zabezeknuto, i kao da im kaže:“Jeste li poludeli?“ A oni kroz šalu i smeh pređoše na drugu temu…
  I ja se sad pitam, šta može biti preče od života i zdravlja ljudi? Doktor Holtorf možda rizikuje svoj položaj zbog ovakvih izjava, ali ipak shvata da je ljudski život iznad svake materijalne koristi, i da je njegova dužnost da nas upozori, umesto da o tome ćuti uljuljkan u svojoj fotelji.

  • Nebojša Says:

   Не знам да ли ће неки доктор код нас проговорити јавно, јер досад је већ требало. Међутим почеле су медицинске сестре да причају, а и баш сада нашо сам у „Куриру“ чланак где је једна докторка почела да прича:
   „Мачка у џаку“


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: