Велимир Абрамовић о Николи Тесли, видео приказ


Велимир Абрамовић, као један од најбољих познаваоца Николе Тесле гостовао је прошле године на студију Б и веома је инспиративно причао о генијалном Николи Тесли, и његовим непроцењиво драгоценим делима за човечанство.

Укратко ћу вам једним делићем рећи о чему је Велимир причао у првом и другом делу емисије, но цео интервју је обавезно потребно више пута одгледати и одслушати, можда чак и направити транскрипт целог, јер пуно драгоцених информација нам је Велимир ко на тацни даровао, за све обдарене људе, за све Теслијанце који ходају стопама непревазиђеног научног генија икада, који је ходао нашом прелепом Планетом Земљом.

Велимир Абрамовић о Тесли 1

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Почело се са Теслиним детињством, школовањем, а наставило се са тиме како је Тесла стварао, јер био је јединствен научник по томе. Он је био оригинални научнии мислилац и стваралац, Тесла је Светац једне нове науке и технологије, па и нове религије базиране на научном типу религиозности. Његови научни закони и стваралаштво путем које је долазио до њих, имају дубоко духовну подлогу и темељ, што је базирано на Теслиној спознаји потпуног јединства духовног и матерјалног, које прожима цео Космос. О томе ће нешто више бити речи у другом делу емисије.

Како је Тесла стварао.

За разлику од многих научника прошлог и садашњег времена који су у лабораторијама радили безброј експеримената док нису дошли до реализације неке научне идеје, што је често дуго трајало, Тесла је радио све обрнуто и брже самим тим, он се никада није прљао, већ је свој апарат, проналазак, прво разрадио у уму до танчина, и када је све у његовм уму профункционисало како треба, он би само мајсторима наложио како да направе његов апарат, његову констртукцију, и све би функционисало без и једне грешке, то функционише и дан данас. То показује да је Тесла био јединствен научни маг, не илузиониста, јер све је функционисало одмах на презентацији са пуно посетилаца, беспрекорно, зато је Тесла увек био лепо обучен при свакој својој презентацији, демонстрирао је све попут чаробњака, мага.

Све ово не би било могуће да Тесла није вољно, у свом уму, овладао стварањем психичких слика, живих слика, које би замениле постојећи призор из стварности коју је он претходно видео испред себе. Значи, није му било потребно да прво предмет у лабораторији физички изграђује и експериментише са њим до коначне реализације, већ је све то претходно проверавао у својој вољној и контролисаној визуелној креацији, у којој је био способан да утисне одређен природни закон. Преко тог закона, он производи слику свог будућег проналазка у физичкој реалности, па онда у тој слици све проверава, како тај закон ради, и тек кад би све до танчина проверио и „направио“ свој апарат, кад би све то прорадило у његовом уму, то је увак касније у лабораторији радило без грешке, у физичкој интерпретацији и реалности, мајстори би само склопили потребне делове по Теслиним упутима, и то било то.

Такође, све ово не би било могуће да Тесла сва своја дела и иновације није базирао на етру, тој примарној супстанци која прожима цео универзум. Али, нажалост, како Абрамовић наводи, етар је избачен из научних кругова, то је велика грешка, јер без етра ми данас не можемо да решимо ни један проблем материје, простора и времема.

Зато ћемо сад и цитирати Теслу, из његових списа о етру, што је најзначајнија ствар нашег времена.

Тесла:

Настајање првобитне материје из етра, те примарне супстанце која прожима универзум. Постоје докази да овај процес непрестано тече и то тако да се у исто време материја и раствара у етру. То је повезано са ротацијама налик на навијање и одвијање сата. Моје фундаментално откриће које намеравам да обзнаним у блиској будућности показало је да прва од ових операција превазилази друге...“

Затим се, прочитавши цитат, Велимир надовезује објашњењем да се тако полако у Космосу повећава материја све до одређеног степена, после чега се враћа у еквилибријум (равнотежу) космичким катастрофама, тако се могу објаснити експлозије звезда.

Тесла је користио нехерцијанске таласе, за разлику од познатих херцијанских, чија је таласна дужина сразмерна удаљености, дакле пренос је тренутан, нема време настајања. По томе, ако треба да пренесе нешто на 5 км. Тесла емитује таласну дужину од 5 км. Исто тако је производио и брзину већу од брзине светлости, па ју је и смањивао по жељи. Може се слободно рећи да је Тесла имао физичку интерпретацију свих тих појмова и математичких величина са којима је баратао, нешто што данашњи људи немају, а математика му је једноставна, то је математика из основне школе.

Било је речи и о кули Вандерклиф, уз помоћу које је Тесла користио електрицитет и енергију из јоносфере, која је несагледива. Иначе, јоносфера варира у висини од 50 км. зими, до 70 км. лети. Ево шта господин Велимир каже о томе:

Тесла је у ствари схватио да је земља не само сферни кондензатор велике снаге, него и монополни генератор струје, што значи да људи само треба да се укључе помоћу антена у један океан енергије, како је он то рекао, и да троше енергију која постоји, не да раде, не да производе енергију, то је он такође схватио у Вандерклифу…

Опис тих антена којим је Тесла узимао енергију из јоносфере постоје у његова 2 патента о радијантној енергији из 1903-ће године. Али, нико не зна шта ту пише.  Међутим, Тесла је демонстрирао радни модел.

Велимир Абрамовић о Тесли 2

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Из другог дела емисије веома је важно истаћи Теслин цитат о Космичком језгру из кога је он, по његовим властитим речима, црпио сва знања, што је поткрепа констатацији да његова научна открића и законитости које је откривао, имају духовну подлогу.

Тесла о Космичком језгру каже:

Аристотел је учио да у васиони постоји непокретна ентелехиа (виша енергија, сила која сама себи одређује правац и циљ) која све покреће и мисао је њен главни атрибут. Исто тако, ја сам уверен да је цео Космос обједињен, како у матерјалном, тако и у духовном погледу. Постоји у Васиони неко језгро одкуд ми добијамо сву снагу, сва надахнућа, оно нас вечно привлачи и ја осећам његову моћ и вредности које оно емитује целој Васиони и тиме је одржава у складу. Ја нисам продро у тајну тога језгра, али знам да постоји, и кад хоћу да му придам какав матерјални атрибут, онда мислим да је то светлост, а када покушавам да га схватим духовно, онда је то лепота и самилост. Онај који носи у себи ту веру осећа се снажан, рад му чини радост, јер се и сам осећа једним тоном у свеопштој хармонији.

Заиста предивно речено, где се види да из Тесле говори сам Космос.

Било је речи и о неким мистеријама везаних за Теслу, о тунгуској експлозији која се десила 30.06.1908-ме и експерименту „Филаделфија“. Што се тиче тунгуске експлозије, руски научници су то 50 година проучавали, јер се све десило на њиховом терену, а није им страна ни најфантастичнија идеја као полазиште. Само да споменем то, да је одмах одбачена идеја о томе да је експлозију проузроковала комета од леда или метеорит, а разлог је врло једноставан, пошто је рупа у земљи била обрнута купа, јер да је пало нешто са Неба на земљу, онда би нормално било да рупа горе на површини буде шира, а доле ужа. Међутим, све је било обрнуто, та рупа на површини земље из које је изашла та огромна енергија била је врло уска, а ширила се доле по дубини, тако да је било јасно да ништа са Неба није дошло.

Како је дошло до тога да Руси повежу Теслу да је он из неког разлога произвео тунгуску експлозтију… чућете од Велимира.

Тесла се бавио временским инжињерингом, било је речи и о његовом електричном аутомобилу кога је покретала радијантна енергија околине.

На једном моделу аутомобила, које је израђивала једна фирма (1930-те), био је извађен мотор. Постављена су 4 електромотора Теслине конструкције, на сваком точку по један. На предњем делу аутомобила била је постављена једна антена од 2 метра, а на задњем је била постављена једна плочица на металној нити. Затим је дошао Тесла са једном торбом у рукама, из торбе је извукао 4 цеви које је поставио у један уређај који је већ био постављен у аутомобилу, и то би било то. После тога, тај аутомобил се кретао црпећи радијантну енергију из околине, коју генерише Земља, аутомобил је ишао преко 100 км. на сат.

Постоје сведоци тога, о том догађају је писао и наш Петар Сава у својој књизи под насловом: „Никола Тесла геније наше будућности“ коју је објавио 1930-те.

Пре 3 године, доктор Клаус Ебенс из Хамбурга, који је инжењер, дао је интервју о том Теслином аутомобилу говорећи да му је деда, који је те 1930-те био председник проналазача Немачке, био у то време у Америци као представник проналазача Немачке. Упознао је Петра Саву и Теслу, и присуствовао је том експерименту са Теслиним аутомобилом. Али, да се идеја не би украла, замољен је да о томе не прича ништа, што је он испоштовао. То је после пренео сину, са намером да се о томе проговори кад дође време, дакле, то је било пре 3 године од стране унука. Претходно је то син предао одвакату као документ, да се то отпечати кад треба. Исто то што је причао и потврдио Петар Сава, о успешном експерименту са Теслиним аутомобилом, причао је и Клаус Ебенс.

Тужно је да данас постоје људи, што сам пронашао на неким форумима и који благе везе немају са суштином Теслиног генијалног ума, који покушавају да га дискредитију, јер га не разумеју, па говоре да је Тесла Марконију украо идеју о радију. Због тога и указујем на чињеницу коју износи Велимир, да је Маркони радио код Тесле као помоћник и сарадник, па је тако и научио како се прави радио. После је то патентирао као свој изум, што је чиста интелектуална крађа. Неправда је касније исправљена 1961-ве године.

Тесла је пре Ренгена направио апарат који је емитовао сличне високофреквентне зраке попут ренгенских, али они су били још и бољи, јер нису били штетни по човека. Високофреквентни таласи и поља пролазе кроз људско ткиво, кроз људски организам, Тесла је тачно знао особину тих поља и таласа, он је путем њих мога да сними не само кости, већ и крвне жиле, и много тога. Тесла је таласима из разних осцилаторних апарата које је правио, лечио сам себе, кад је требало.

Међутим, Теслин апарат који је производио сличне зраке попут ренгенових, али безопасних за човека, није у употреби, јер је Тесли брзо после тог проналаска изгорела лабораторија 1896-те. Само 3 недеља касније, Ренген је објавио свој проналазак. Тесла му је на томе честитао, џентлменски. Међутим, то је права штета, јер да данас имамо апарат са Теслиним зрацима, они би били безопасни и њихова примена у помоћи људима била би несагледива.

При крају да наведем шта је сам Тесла говорио о начину како ствара:

Моменат када неко конструише замишљени апарат носи проблем трансформације сирове идеје у праксу. Зато сваком тако произведеном изуму недостају многи детаљи, и обично је дефектан (… ) Мој метод је другачији. Ја не журим да се упустим у материјални рад. Када примим идеју, одмах почињем да је дограђујем у својој имагинацији. Мењам конструкцију, правим побољшања и укључујем апарат у свом уму да ради. Сасвим ми је свеједно да ли тестирам своју направу у уму или у лабораторији. Чак приметим ако нешто смета у правилном раду. (…) На овај начин ја сам у стању да брзо развијем концепцију до перфекције, не дотичући ништа рукама. Кад доспем тако далеко да на свој изум применим свако могуће побољшање и више нигде не видим никакву грешку, тек онда ставим у конкретну форму овај коначни продукт мог мозга. Без изузетка моји су апарати радили увек тачно како сам замислио да треба, и експерименти су се догађали онако како сам планирао. За двадесет година није било никаквог изузетка. (…) Тешко да има научног изума који може бити унапред предвиђен искључиво математички, без визуализирања. (…) Спровођење у праксу недовршених, грубих идеја је траћење енергије и губљење времена.

Тесла је правио лоптасте муње величине фудбалске лопте, и играо се њима без да га нешто оштете, али није их додиривао, већ су му руке биле око њих.

Нешто детаљније о томе, и много, много више сазнаћете кад оба видео прилога погледате детаљно и студиозно, јер заиста се од Велимира Абрамовића може доста научити. Обдарени могу добити импулс за своја самоистраживања и експериментисања по Теслиним идејама које су Епохалне, оне су увек биле и остале такве! Оне су данас једини спас за будуће човечанство и хуманије друштво, али за то треба променити свест и духовну разину дићи на виши ниво.

То се управо и догађа, промене су већ кренуле…

17 реаговања to “Велимир Абрамовић о Николи Тесли, видео приказ”

 1. Небојша Says:

  Са сајта нашег инжињера Горана Марјановића који је инспирисан Теслом, и који даје немерљив допринос својим инвентивни радом у развоју Теслине науке, можете скинути његов рад:

  Тајна Теслиних калемова
  И много других корисних радова

 2. Vukosav Says:

  Поштовани, уопште не сумњам у Теслине идеје јер су, како је и сам рекао, “одозго“. Брине ме једно: масонерија ни тада а учиниће све да ни сада Теслина револуционарна открића остану ван њихове контроле у смислу експлоатације. Или ће они контролисати тајну или неће нико. Како Ви видите могућност да се Теслина визија будућности човечанства оствари а знамо да за поменуте ту нема места?

  • Небојша Says:

   Vukosave,

   Одговоруићу Вам у току дана нешто детаљније, сад сам нешто заузет.

  • Небојша Says:

   Ситуација није никад била зрелија да се пређе на Теслину науку, а с друге стране зрелост човечанства, и пре свега оних који га воде, је на најнижем нивоу да би се оствариле Теслине идеје без злоупотребе, које би донеле бољитак целом човечанству. Владари планете, који контролишу све, па и науку, су обичне психопате, а научници који раде за њих тајно проучавају Теслине идеје искључиво ради злоупотребе у манипулацији са људима, и то оне око оружја разних врста.

   Међутим, да би се овладало Теслиним знањем, нужно је бити човек сличан Тесли, дакле човек који би прво успешно прошавши разна искушења нижег духовног света и астрала, сазрео и морално и по питању одговорности, да црпи знање из врховног космичког језгра, само таквим људима Космос то дарује, јер они су спремни… тако ја то видим.

   Тако би ти обдарени људи већ унапред у својим визијама преко разраде разних идеја видели препреку и опасност за реализацију неког пројекта у пракси, ако би до тога дошло. Тако не би направили кикс попут данашњих научника конвенционалне науке који путем научних експеримената могу несретно да отворе неку пандорину кутију, која кад се отвори једном, тешко ју је затворити, док у својевољним визијама то се не би десило, у визујама да, али не у пракси.

   Мислим да таквих људи, Теслијанаца, има, у свету, па и код нас посебно, они су ту близу на том нивоу о којем причам. С друге стране, ти обдарени људи могу бити и нека врста медијума за примање Теслиних импулса у примереном стању духа за то, како би им се тај космички дух полако отварао и био јаснији ради остваривања Теслиних научних идеја у својим истраживањима Космичких Универзалних научних законитости.

   Рад на Теслиним идејама за бољитак човечанства једино би био могућ када би државе јавно и без икаквих ограничења подржавале те људе у реализацији Теслиних идеја, за једно хумано Планетарно друштво. Међутим, долазимо до оног чувеног „али…“

   Тешко је то очекивати од незрелих, искомплексираних, алавих људи који воде човечанство и све државе у суноврат, који су већ цео свет довели на ивици понора. Чим виде неког обдареног генијалца, они га купују, врбују и претварају у свог научног роба. С тога и ти обдарени људи требају бити мудри и чекати свој тренутак, јер у предстојећим великим променама које следе, ситуација ће бити непредвидива, долазиће део великих промена у којима ће људи страдати, а и мењати се позитивно, мењаће се они који су већ кенули путем моралности и духовности, надолазеће енергије искористиће за трансформацију, радиће на себи, неће губити време да буље у Тв екран разних заглупљујућих ТВ „Фарми“.

   Зато је најбоље за те обдарене људе, Теслијанце, да у својим малим скромним лабораторијама раде на миру и ћутећи, да својим изумима помогну себи и својiм најближима у окружењу, без експонирања у јавност, док не сазри ситуација, а они ће знати кад је то.

   Нови светски поредак је у расулу, зато им се и жури да што више људи поведу на дно мора, контрола ситуације им је све више на измаку, баш зато што су незрели и умоболни, немају знања да контролишу ситуацију са системима које су сами измислили, све се окреће против њих, баш зато јер нису имали визију будућности са свиме што су они мислили „да им је под контролом“.

   Све ПРВО долази одозго, и све се пресликава на материју, с тога људи се све више требају окретати себи и свом духовном раду на самима себи, тако ће се брже променити и они, и импулсно све више људи, а багра ће тонути… биће је све мање.

   Само тако се може стварати претпоставка за реализацију бољег хуманог Планетарног друштва и нове Теслијанске науке у хумане сврхе. Кључ је у развоју свести и свесности, душа се тада сама по себи уздиже до највећих висина, спремна да црпи неизмерне дарове Космоса.

 3. Petar Says:

  Видим да смо сви заокупљени и подређени утицају и значају Имена и Величине назване Тесла. Неоспорно је да је његов велики значај за излазак из ћорсокака у који је цивилизација упала. Знам да је био велики КОСМОПОЛИТА. Али сваки се напредак горко и плаћа, са великим жртвама. Нема рачуна без крчмара. Сећам се да се и некад, уз петролејку живело јако добро и здраво. Сада ми трну зуби и испадају од све бољег живота. И питам се уједно зашто је СРБИЈА морала из прве руке да осети добробит бољег живота? Ако је Никола Тесла био Космополита нека му нико не може да ускрати да је био и Велики Србин. Када би сви по мало лизнули не би ни осетили сву горчину новог поретка у својим устима. Сложност нације и целог човечанства би лакше поднела све тегобе које нам доноси ново доба. Даље би стигли када не би кројили парче из средине, него ревидирали темеље научне мисли. Душевност и духовност је пречи и захтевнији посао него укључити све на струју… И незнам уопште ко ме је ставио да оставим одговор и предам коментар. Поздрав Петар

  • Небојша Says:

   Кад будем имао мало више времена, образложићу зашто, по мом дубоком мишљењу и уверењу, научни геније и морална громада попут Тесле, не може да буде одговоран за злоупотребу неких направа које су направили други, можда базиране на неким његовим идејама, које су они разрадили, јер Теслу карактерише његово дело и жртва, посвећеност раду за бољитак човечанства, не може геније бити крив ако човечанство и НАУКА каска за њим 1000 година уназад, односно иде у потпуно другом и погрешном смеру, који води у слепој улици, на чијем крају се налази дубока и несагледива провалија.

   Тесла је понудио потпуно други пут, али није схваћен, или јесте, али „неко“ то није желео да омогући, то су обично људи који немају ама баш никакве везе са науком, већ са психопатологијом.

   Тесла није био незрели фах идиот, који ради за НСП, већ одговоран геније, зато је и најглавније идеје имао само у глави, и није остављао теоријска објашњења на папиру, јер… Он је желео да помогне човечанству, да је он био део те светске владе која је изкреирала и први и други светски рат, зашто је онда управо он покушавао да спречи други светски рат?

   То не иде једно с другим…

   О томе ћу да пишем у овој теми где се помиње веза Тесле и светске владе из 1913-те.

   Ако се иде том незрелом линијом, да се криве разни одговорни научници, или изумитељи, који су нешто самостално створили или открили, онда можемо да кажемо да је и човек који је открио ватру „монструм новог светског порертка“, јер је том ватром нека битанга тај изум „злуопоттебила“ и запалила неком кућу у којој су изгорели многи људи, а можда је ватру „злоупотребио“ и путем петролејке.

   Мислим, стварно, размислите људи…

   А ви драги Петре немојте кривити Теслину струју, избор је на вама, ако вам није до струје, можете се определите да живите у природи и осветљавате кућу петролеј лампом, Тесла никог не тера да живи на струју.

   Теслина наука није против природе и човека, поготову идеја бесплатног коришћења радијантне енегије, за савакога, да може да осветли свој простор ако жели, или да ту енергију искористи на друге начине, не штетећи себи и другима. Не чини струја човеку зло, не чини бомба човеку зло, већ човек човеку, јер живи једнодимензијлно, матерјалистиучки. И кад није било тих алатки, људи су се убијали рукама, камењем, моткама, да можда није онда крив за то врховни Створитељ природе, људи, камења… „научник“-Бог?

   Највећу експлозију коју је ико икада произвое, то је Тесла са својом тунгуском експлозијом, али нико није страдао, ни рибе, ни птице, ни људи, то говори о Тесли!

   Геније се не може спознати обичним умом и мишљењем, већ само ако се и мало направи продор у Космичке духовне сфере које су обилато даровале Теслу својим благом, и то не случајно баш њега, јер за такво знање треба бити пријемчив: духовно, морално… да би задобила спремност за епохална научна открића. Било је генија који су слични Тесли били „завољени“ од Космоса, али су себе дали у другим делатностима: музика, књижевност, уметност, духовност, није живот само наука.

   Ево јеедне руске приче о Тесли…

   Nikola Tesla – Čovjek budućnosti (Kompletan video u jednom dijelu)

   Да цитирамо Бебу којка је то превела:

   „Nikola Tesla – Čovjek budućnosti (Человек из будущего) (2005)
   Režija Julija Pankosjanova

   Iz serijala Genii i zločinci odlazeće epohe

   U rano jutro 13-og marta u Njujorku na 5- oj aveniji izbio je ogroman požar. Vatra se brzo širila od sprata do sprata. Uz tresak letjelo je staklo u zdanju je nešto eksplodiralo. Okupljeni su gledali i glasno raspravljali o događaju. Iza svega je stajao visoki, crnokosi mladi čovjek i tiho gledao kako plamti građevina u kojoj se nalazila njegova laboratorija. U njoj su bile godinama prikupljene knjige oprema, rijetki aparati i mnoge druge stvari.Napori vatrogasaca su bili uzaludni, sve je izgorilo. Požar je uništio naučnika. Njegova imovina nije bila osigurana. Sledećeg jutra štampa je pisala:

   „Strašni požar na zapadnom Brodveju“, „Žalost za cio svijet“ „Uzrok požara je podmetanje“.

   Požar je uništio laboratoriju poznatog naučnika, palikuća je bio Edison. Mladi naučnik je javno rekao da Edison nije sposoban za takav nepošten čin. Već sledećeg dana posle požara on je počeo da radi. Nevjerovatno, ali naučnik je sačuvao sve svoje deseto godišnje zapise u memoriji i ponovo, bez crteža izgradio kompleksne uređaje.

   Ime ovog mladog čovjeka je Nikola Tesla…“

 4. Marijana Says:

  Postovani Nebojsa ja sam odusevljna Vasim odgovorom vezanim za novu eru …pronalazaka bez profita i humanog drustva…da li vi zaista verujete da ce doci doba nekog blagostanja u kojem ce nehumani i samozivi ljudi doziveti prospast..?.ja licno mislim da od nastanka sveta i ljudi onih prvobitnih nije bilo uredjenja u kojem su bili nagradjeni i privilegovani humani ljudi( ne mislim na naucnike i sl.nego mislim na one koji su „drzali banku“)
  I usput..jednom mi palo na pamet da bi mogle da se izmisle rosule na solarni pogon ili neki trotineti…onako da se skokne do komsinice ili do radnje 🙂 da imaju solarne ploce a u slucaju nepogoda akumulator ili bateriju kao alternativnu energiju 🙂 ali ja se u to strucno ne razumem.Masta moze svasta 🙂 a onaj ko ima znanje moze ovo da primeni u praksi 🙂 bila bi ponosna ako bi ja dala samo naziv tom izumu 🙂

  • Небојша Says:

   Поштована Marijana,

   Да, ја верујем да ће доћи доба благостања за људе на земљи који то створе, а нехумани људин ће доживети пропаст пре тога, пре појаве тог новог хуманог света, не у њему.

 5. Marijana Says:

  Hvala na odogovoru …to mi zvuci malo „Biblijski“ …na zalost teorija za koju ne verujem da primenljiva u praksi…mada iskreno bih volela da ste upravu.
  S Postovanjem 🙂
  P.S-Super je sajt i rado ga posecujem…skoro nisam naisla na interesantniji i sa toliko linkova 🙂

 6. Vladimir Says:

  Ukoliko nekog zanima šta je Tesla pisao 1937. godine o našem dobu, može pročitati:

  http://bit.ly/wBpzYE

 7. Богосав Says:

  Небојша брате, испарцелисани коментари о Тесли и свему што се човечанству догађа, само донекле
  расхлађју усијане мисли, страхове, зебње и томе слично. Фигуративно, освајање планских врхова, савладавање литица се постиже на два начина. Први начин је прављење подзида од чињеница из прошлости под условом да је у подножју врха који треба освојити. У противном то се протеже у недогледа често се подзид уруши и имамо сизифов посао. Други начин да се забаци довољно дуго уже са куком према том врху и да се пењемо по том ужету. Први начин одговара мишљењу УНАЗАД
  (на статистици и искуству засновано) а други начин одговара мишљењу УНАПРЕД(виђење будућности
  како је Тесла чинио). Управо овакво виђење будућности СРБА и човечанства је још 1992.године
  сложио наш брат ДРАГАН СИМОВИЋ У КЊИЗИ ТАЈНЕ НЕБА- ВИЗИЈЕ МИЛОЈКА КРЕМАНЦА. Књига је постављена на сајт ~~~~ слике и закон постања ~~~~ као КЊИГА ТАЈНЕ НЕБА и чини кров
  – ДОКТРИНу СРБСКУ И ЦИВИЛИЗАЦИЈСКУ, на ШАТОРУ ОД ЗАВЕТА, са Јарболом СВЕТОСАВЉА
  усмереног према ЈЕЗГРУ КОСМОСА којег је Никола Тесла 1919. године описао,а Абрамовић га овде
  цитирао. Молим те постави ову књигу на твој сајт ,с гласио се и Драган. Најпрецизнија ДОКТРИНА
  на свету, на 64 стране и нека сви који мисле да треба да се о нечему распрвља прво ову књигу
  да прочитају. Брате превише речи трошимо. а мало кажемо ново .
  БОГ ЧВА СРБИЈ, СРБИЈА БОЖИЈЕ ОКО, КОСМЕТ ЈЕ ЗЕНИЦА БОЖИЈЕГ ОКА!
  ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ !!!!!!!!

 8. Богосав Says:

  Хвала ти брате Небојша на постављење ВИЗИЈА МИЛОЈКА КРЕМАНЦА.Кремански пророци су астрално дојавили још једну СВЕТЛОСТ БИЋУ СРБСКОГ РОДА. Милош Тарабић је др Тодору
  Јовановићу то саопштио а Дејан Станковић из Ниша то обајавио у часопсису ЗОНА СУМРАКА,
  под насловом СРБИЈА КАО НОЈЕВА БАРКА, сада постав љено на мом сајту. Молим те постави и
  ОВУ ЛУЧУ, тако да се формира СРБСКА БАКЉА ЗА ЧОВЕЧАНСТВО.
  БОГ СРБ ЧУВА СРБИЈУ!!!!!

  • Небојша Says:

   Знам за то пророчанство, неко ми је то послао на мом Фејсбук профилу, пре неки дан. Објавићу то накнадно, сад радим на нечему што сам требао раније да одрадим, па сам стално одлагао, кад завршим то, онда ћу објавити то Тодорово пророчанство.

 9. Trifko Says:

  Htio bih ovom prilikom da napomenem da je Nikola Tesla bio prorecen covjek u Nostradamusovim prorocanstvima centurija katren broj 431. To znaci da se po tim prorocanstvima Nikola tesla ubraja u pet najznacajnijih ljudi cijelog covjecanstva medju kojima su :Maks Plank, Luj Paster, Petar Petrovic Njegos, Nikola Tesla i Milutin Milankovic.To sam objavio u knjizi „Kodirana biblija i kodirani Nostradamus “ koja knjiga je izdana u izdanju Prizme Kragujevac 2011 godine.Kao sto se vidi iz prednjeg Tesla je po prorocanstvu bio besmrtni stvor i osvijetlio je covjecanstvo svjetloscu Naravno da ja radeci na desifrovanju Biblije i Nostradamusa imam o ovome jako veliki broj informacija pored drugih prorecenih velikana i o Nikoli Teasli sto ce biti detaljnije objasnjeno u mojoj novoj knjizi koja ce imati naslov VJECNOST. dr Trifko GUZINA


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: