Дуцијеви постери


11 реаговања to “Дуцијеви постери”

  1. Stefan Cvetkovic Says:

    Zdravo,
    Interesuje me da li neko ima crno-bele postere vezane za film (poznate scene iz filma, poznati glumci i sl. )?
    Rado bih kupio…
    Hvala!

  2. Nebojša Says:

    Здраво,
    ако неко нешто сазна, јавићемо ти.
    Поздрав.

  3. irena Says:

    i ja bih molila da ako neko zna gde mogu naci reprodukcije postera za stare filmove neka javi

  4. Nebojša Says:

    Уреду Ирена, ако сазнам нешто јавићу ти. Тражи то и преко гугла на нету, јер могуће је да је то неко урадио и публиковао. Иди, поред осталог, и на опцију гугла за напредна претраживања.

  5. ivana_bg Says:

    mene interesuje da li neko prodaje postere – reprodukcije poznatih umetnichih dela. pre svega me zanimaju van gog, pikaso i dali. Ako neko nesto sazna, molim da mi javi na ivanakbg@hotmail.com ili SibilVejn@gmail.com
    Hvala 🙂

    • Nebojša Says:

      У реду ivana_bg,

      За уметничке душе ваљда ће се наћи нека релевантна информација, у Бору има доста уметничких душа с обзиром да је то мали град. Ако нешто буде… јављам.

  6. Vesna1 Says:

    Posteri su mu neverovatni, svaka cast za Ducija. Jedan od talentovanih i postenih ljudi u Srbiji. Slusala sam ga u nekim emisijama na TV-u, bravo.
    Da li mogu da se kupe i koja im je cena, nesto ne mogu da vidim ovde, ili se ne snalazim najbolje.
    Pozdrav!

    • Небојша Says:

      Да, Дуцијеви постери су упечатљиви и феноменални. Дуци је те постере делио бесплатно, не знам да ли их још уопште има и да ли су на продаји. Можда је најбоље да му се лично обратите на овај мејл: comrade@sezampro.rs

      Поздрав!

  7. Vesna1 Says:

    Хвала вам Небојша, за овај одговор. ХВАЛА и за све текстове које сте овде поставили. Коју год тему да отворим све боље од бољег. Одушевљена сам, посебно са Кодексом и овом радио емисијом.

    • Небојша Says:

      Драго ми је Весна да сте задовољни темама које мој сајт обрађује и хвала вам на подршци. Због обичних људи ја све ово и радим, јер их главни и контролисани електронски медији држе у незнању, манипулишу јавним мњењем, не дају целу слику на увид, обе стране медаље.

      Пуно вас поздрављам…!

  8. Миодраг Says:

    Овде треба напоменути нешто, а то је да су свастика и петокрака ПОЗИТИВНИ древни симболи са вишеструким не потпуно утврђеним значењима, украдени и намерно сатанизовани.


Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.