Истина о Сребреници


На овој страници стављаћу чланке о тој монструозној лажи да су Срби починили геноциод над муслиманима у Босни! Ту ће бити текстови који ће на аргументован и документован начин јасно указивати да ту није било никаквог геноцида. Сваки рат доноси злочине на свим странама, а у рату у бившој Југославији било их је итекако над Србима, око Сребренице преко 3000 жртви муслиманских кољача! Али свет не интересују Српске жртве.

Ако Скупштина Србија са овим страначким сектама донесе резолуцију о Сребреници биће то колективно самоубиств и нестанак Српског народа, створиће се непремостива хипотека непостојећег геноцида над будућим покољењима тако да ће се Српски народ стидети самог себе.
А зашто?

Зашто да то дозволимо и препустимо овим страначким „хордама“ да нас униште, да нам избришу духовни генетски код, када се можемо сами организовати и уз помоћ патриотских организација попут „Српских Двери“ можемо рећи одлучно и прво НЕ тим развратним станачким „хордама“ тако што ћемо на мејл Српских Двери: infodveri@verat.net (објашњење погледајте на њиховој веб страници) уписати своје НЕ страначким „хордама“ и рећи једно велико ДА себи, садашњости и будућности Српске нације и будућих покољења!

Ситуација је веома озбиљна, никада озбиљнија у нашој историји, догађаји се одигравају вратоломном брзином, народ је под хипнозом апатије и ако се што хитније не пробудимо и не кажемо Да нацији, ДА Србији, ДА будућим покољењима… бојим се да ће неко будуће буђење бити кошмарно и трауматично!

Ми смо вредна нација са богатом културном бапштином и слободарским наслеђем што страначке хопрде упорно гурају под тепих, желећи да нас направе на безвредне сподобе, на дивљаке, примитивце и злочинце, да нам усаде комплекс кривице за сва зла овога света. Мирно склопимо очи и загледајкмо се дубоко у себе, сетимо се наших великана слободарске историје која нам говори да смо увек били најјачи када нам је било најтеже!!

Само то сећање, та дубина, та моћна тишина и мирноћа самосвесног духа, даће нам огромну снагу и зато кажимо не резоуцији о Сребреници!!

Павле Аксентијевић – манастир Дечани

Василиса – Гора

Што се тиче „геноцида“ у Сребреници, сетимо се својевремемо како је Медлин Олбрајт у јеку догађаја говорила да се сва догађања око Сребренице снимају и да ће снимнке масакра геноцида Америка показати, да свет види тај геноцид. И шта је било после тога? Америка, Велика Бриранија и Француска дале су ембраго, односно забрану приказивања тих снимака у наредних 30 година од тог времена. Сама та чињеница говори да није било геноцида, јер у ери хистерије и свеопште демонизације Срба и те како би вртели те снимке масакра, јер ако су заиста снимили масакре, геноцид, а са сателита се све може санимити, кој би то идиот онда то забранио, те доказе?! У следећим текстовима пронаће ћете доста аргумената који ће вам расветлити истину око Сребренице.

Чланци

Једно реаговање to “Истина о Сребреници”

 1. galacmladen Says:

  Preuzeto sa sajta Borba za veru

  Проф. др Смиља Аврамов: Геноцида над Србима нема у читанкама

  Monday, 29 March 2010
  28. 03. 2010. 01:39h | Т. Зечевић – Вести

  ГЕНОЦИДА НАД СРБИМА НЕМА У ЧИТАНКАМА

  У својој новој књизи посвећеној страдању Срба у XX веку и његовом прикривању, професор др Смиља Аврамов користила је искључиво страна документа и открила драматичне али и деценијама заташкаване размере злочина над српским народом.
  Недавно објављена двотомна књига „Геноцид у Југославији од 1941-1945. и 1991. године“, професора др Смиље Аврамов, додатно ће „узнемирити“ присталице теорије о штетности помињања злочина, нарочито геноцида над Србима.

  Књига се ослања искључиво на писана документа из архива и института страних држава, и бави се не само геноцидом над Србима, већ и проблемом његовог прикривања.

  Открива имена земаља чије су обавештајне службе играле двоструке игре, оних које су заменом теза оптуживале друге државе за све што су оне чиниле.

  У том контексту, Аврамова види и нову подметачину која Србе означава геноцидним народом, расистима, антисемистима, али и разобличава порекло српског прикривања геноцида над собом.

  – Пошто сам Српкиња која брани свој народ, а да би избегла субјективизме, за писање ове двотомне књиге користила сам искључиво страна документа. Боравила сам у Војном архиву у Риму, Војном архиву у Фрајбургу, Државном архиву у Бону, Државном архиву у Лондону, Државном архиву у Вашингтону и Државном архиву у Цириху.

  Тамо сам пронашла оригиналне извештаје немачких и италијанских команданата који су злочине Хрвата над Србима описивали као најмонструозније злочине икада виђене у историји човечанства – објашњава Аврамова.

  _________________________

  Aнте Павелић И Хитлер побеснео

  – Прецизност са којом су немачки војници и официри извештавали о невиђеним злочинима Хрвата над Србима ме је згранула.

  Извештаји команданата фон Хостевала и Кешеа изазвали су бес и код Хитлера.

  Због тога је хитно позвао Павелића у Берлин на посебан разговор. Имала сам у рукама тај запис.

  Хитлер није бирао речи, оптужио је Павелића да је због злочина над Србима кривац за њихову побуну, јер је на тај начин угрозио немачке освајачке планова на истоку.

  ______________________

  Откривајући јавности до данас непознате документе о неким догађајима, професорка Аврамов преко њих објашњава позадину организованог прикривања геноцида над српским народом, али и његово заташкавања у самој Србији.

  Масовне егзекуције Срба: Мачва 1914. године

  – У спашавању Анте Павелића у мају 1945. године учествовале су енглеске обавештајне службе. Британски високи дипломата први се срео са Павелићем у Франкфурту. Британци су га пребацили у Ватикан, а Американци у Латинску Америку. Британци су спасавали овог злочинца и из разлога што је Павелић био обавештајац британске М6 од 1926. године. То је био и после убиства краља Александра 1934. године у Марсеју.

  М6 је још 1941. године подметнула Србима ону злокобну крилатицу – боље гроб него роб, а већ 1945. годне ширила тезу о надуваним јасеновачким злочинима као великосрпској измишљотини.

  – Успели су у томе, па је преко српских комуниста у Србији била озакоњена забрана причања у школама о геноциду над Србима. То се може видети и на мом примеру. Године 1947. била сам запослена у Јавном тужилаштву Београда и затражила сам од шефа да ме пусти три дана како би у Загребу решила питање наследства као једина преживела после усташког покоља.

  Одбрусио ми је: доста о Јасеновцу, да твог оца нису заклале усташе ми бисмо га убили јер је био буржуј. Ипак, отишла сам у Загреб, а по повратку чекао ме је отказ. И данас се у Србији на сличан начин поступа.

  Масовне егзекуције Срба: Панчево 1941.

  Преко пронађених докумената у страним архивима, Аврамова објашњава позадину приче да су управо Срби геноцидни народ, расисти и антисемити.

  – Од доласка Сефарда на просторе Србије у 16. веку, Срби су били најискренији пријатељи Јеврејима. Први Јевреј у историји светског парламентаризма постао је крајем 19. века члан српског парламента. Јевреји су једино у српској војсци стизали до чина генерала.

  Краљ Александар је још 1917. године подржао идеју стварања јеврејске државе и међу првим владарима потписао те године „Балфурову декларацију“. Краљ Петар II 1941. године на путу за Енглеску, у Јерусалиму је оставио повећу своту новца и злата за спасавање Јевреја у Србији. Бројни су примери где су српске породице спасавале јеврејске породице од 1941. до 1945. године.

  Да је та „кухиња“ веома јака и продорна осетили су на својој грбачи и Немци, открива Аврамова.

  – Користећи Хитлерове злочине, творци подметачина Немце су оптужили за стварање теорије о расизму, што није тачно. Теорија о расизму створена је у Енглеској, а потом и у Француској. А то је урађено да би се прикрило индиректно учешће Енглеске и САД у злочинима над Јеврејима.

  Хитлер је дозволио да 800 Јевреја отплови у Америку, међутим она их је вратила назад и сви су побијени у Аушвицу. Такође, Хитлер је предложио Енглезима и Американцима да исели све Јевреје у њихове колоније, али предлог је одбијен.

  Пошто те „кухиње“ и данас раде, што тврди и енглески историчар Полин Вуд, најбоље се тих напада и замене теза можемо одбранити формирањем Музеја геноцида над Србима – поручује Смиља Аврамов.

  Геноциди у 20. веку

  – Пошто сам обишла све велике стране институте, архиве, војне и државне, нигде нисам пронашла одељак – геноцид над Србима. А геноцид су вршили Бугари 1914. до 1918. на југоистоку Србије, Аустријанци и Немци у Мачви. Такође, од 1941. Немци у Краљеву, Крагујевцу, Београду, Мађари у Срему и Бачкој, Хрвати у Хрватској, БиХ и Срему. Нестало је преко милион Срба у Првом светском рати и више од милион у Другом светском рату. Што је још горе, о тим геноцидима српска деце не уче у школама.
  http://bit.ly/hUpnRX


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: