Фото албуми


Кликните на доње слике да би вам се отворили цели албуми са фотографијама. Click on pictures below to see the whole pohoto albums.

Bor danas

Бор данас

Stari Bor

Стари Бор

Brestovačka banja

Брестовачка бања

Borsko jezero

Борско језеро

Kamp na Borskom jezeru

Камп на Борском језеру

Planina Stol

Планина Стол

Zlotske pećine

Злотске пећине

Dubašnica

Дубашница

Ošov meditacioni centar-Indija

Ошов медитациони центар-Индија

Ošo

Ошо

Породица бистрих потока

14 реаговања to “Фото албуми”

 1. Dr. Manjul Kant Dwivedi Says:

  Excellent work.

  • Nebojša Says:

   Dr. Manjul Kant Dwivedi,

   Thanks for your opinion.

 2. drezgic Says:

  Eeee,i ja imam blog dublje.wordpress.com,neznam kako da napravim ove albume!?Ako znas i mozes,odgovori mi!Hitno mi je!S postovanjem drezgic!

  • Небојша Says:

   drezgic,

   Имам много посла, али ево ти кратко објашњење, а остало је до тебе…

   Отвори профил на гогле пикаса веб албум, то је бесплатно. Накачи фотографије албума. Онда изабереш једну, подједнаке ширине и висине, нека буде 144 пиксела, коју желиш да ти буде главна слика албума. Накачиш је и копираш њен линк. Тај линки преклопиш са линком албума на страници блога где постављаш албуме, и то је то. Ево ти како изгледа хтмл таг за мој први албум, па ради…

   Поздрав.

 3. drezgic Says:

  Jos jedno pitanje!Xexexex,kako da napravim baner,odnosno koji sajt ima za pravljenje banera…Hvala unapred!
  pozdrav….

  • Небојша Says:

   Ево тзи линк:
   http://cooltext.com/
   поздрав…

 4. drezgic Says:

  izvini,znam da imas mnogo posla,ali jos ovo mi treba,koji twitter username da postavim!hvala za onaj link…
  pozzzz…..

  • Небојша Says:

   Па то је до тебе, стави кој хоћеш, кој је слпободан…

 5. drezgic Says:

  opet ja po cetvrti i posledni put,na blogu da bih mi radio meebo potreban mi je neki html kod,trazio sam na netu ali nemogu da nadjem, da lih mogao da mi objasnis gde da ga nadjem?!I sory!poz…

  • Небојша Says:

   Претерао си, размишљај мало, учи…

 6. zila Says:

  OSO- pa prodaste veru za veceu!!! Ja prevedo mog muza u pravoslavlje a vi ako ne mozete da se poturcite onda nadjete budisticke sekte!!! Sad ste me razocarali. Otputujte u Indiju da vidite i taj svet pa cete bolje shvatiti nasu staru izreku KAKVA VERA TAKVA I VECERA. Usto procitajte sveto pismo pa cete se postideti. Molitva Bogu je meditacija sa brojanicom ili bez nje piramide su na dolaru i u egiptu i to je dovoljno.Molite se i reklamirate piramide i Guruse a na drugoj strani borite se protiv piramidalne vlasti. Hristos se rodi,bio je pozdrav srba dok su bili jaki i zdravi…

  • Небојша Says:

   zila,

   Из овог вашег коментара види се да ви поседујете апсолутно незнање, и око духовности, и око пирамида. Ви сте попут муслимана фундаменталиста, православни фундаменталисата, или било који религијски фундаменталиста, који духовност доживљава механистички „аутоматизмом рођења“, а не да духовност јесте то што јесте, индивидуални чин слободне воље код човека, свако има право на избор, на принцип слободног избора, односно слободне воље, јер ако те слободе нема, ако човек нема права на слободан избор, на слободну вољу, онда нема НИКАКВИХ СЛОБОДА, већ све је „закон крда“, да би се стадо окупило на броју и контролисало, а свако ко истрчи је „црна овца“, „јеретик“, „отпадник“ који се жигоше, а понекад и коље.

   Нема разлике, између православних и муслиманских фанатика, разних фанатика у другим религијама, који тврде исто:

   „наша религија је једино исправна, све остало је будалаштина, јерес“

   Истовремено, у свим тим „једино исправним“ религијама има толико мржње унутар верничке популације, неразумевања, нема ни „Љ“ од „ЉУБАВИ, а о достигнућу Бога и да не говоримо, несрећа је све више и више. Ван цркве се покажу у правом светлу, у међуљудским односима кроз соцјално-друштвену сферу, породицу итд.

   Уместо да се свет обожи и упловиу у луку мира и благостања, од свих тих силних „једино исправних религија“, никада више у свету није било беде, неморала, него данас. Па погледаје Српску Православнуи цркву која издаје српско Православље…!

   А ви заборављате и веома битну ствар, ако ћемо следити ваш механистички принцип очувања крда:

   „Продао веру за вечеру“

   По томе су сви срби, садашњи православци, продали свој претходни религијски правац за вечеру, јер Срби су хришћанство примили невољно, одрекли су се свог религијског правца, продали су своју претходну веру за вечеру, да би постали хришћани.

   Затим, ја нисам продао веру за вечеру, јер сам после истраживања Православља и разних других праваца схватио да је за мене медитација примеренија. Дакле, ово није турско доба, па да сам ја ради голог опстанка, свог и своје породице, продао веру за вечеру да би нам се сачували животи, већ сам у својој слободној вољи и духовној спознаји донео одлуку.

   Људи попут вас су типични емотивци, пуни беса, мржње и реагују на „трзај“, без промишљања, емотивно, без икаквог размишљања. Да је то тако, види се из сасвим једноставне ствари, да на мом блогу има информације да сам био у Индији 2 пута, и знам шта се тамо ради. Има и тамо пуно глупости, али медитација није „будистичка секта“ то је духовна пракса, но пошто ви појма немате о томе, јер да би се знало шта је медитација треба медитирати, немам никакву потребу да вам објашњавам шта је медитација, али да сте неморални клеветаш то вам могу рећи. Но код таквих особа то ме ни мало не узбуђује, јер раде по принципу „пљуни па залепи“, то је чисто губљење времена, али је добро рећи коју реч, због других.

   Сад сам вас наводно разочарао. Нисам вас ја нити одушевио нити разочарао, све су то ваше сопствене илузије и предрасуде.

   Ја сам изабрао пут медитације, али поштујем религијски правац мог српског народа и браним ту његову православну истину на сајту, указујем на оне праве издајнике православља, Епископе који управљају српском црквом, они су продали веру за вечеру, не ја, они воде српски народ у духовно безнађе, не ја, ја га освешћујем пишући истину о томе, то се може прочитати овде:

   Епископ Артемије проговорио, генеза кризе Православља, Светосавља »

   Бунт монаха манастира Црна Река: Одбрана Православља и Светосавља! »

   О томе треба да причате, о правим секташима у српској цркви, који га воде под окриљем Ватикана, а ви нађосте мене, ви појма ненате о тим стварима!

   Причате о светом писму, ви, ви који га нисте ни прочитали, од А до Ш, јер да сте га прочитали одмах на почетку библије, односи се на:

   Прву књигу Мојсијеву;- глава 19: 30 ; 38

   имате случај инцеста, где Лотове кћери имају сексуални однос са њим, само да би продужиле лозу!!? То је одвратно и неморалмо, нема шансе да је Библију писао Бог, то је тако смешно, ево тог дела:

   30. А Лот отиде из Сигора, и стани се на оном брду с двије кћери своје, јер се бојаше остати у Сигору; и живљаше у пећини с двије кћери своје.
   31. А старија рече млађој: наш је отац стар, а нема никога на земљи да дође к нама као што је обичај по својој земљи.
   32. Хајде да дамо вина оцу нека се опије, па да легнемо с њим, еда бисмо сачувале сјеме оцу својему.
   33. И дадоше оцу вина ону ноћ; и дошавши старија леже с оцем својим, и он не осјети ни кад она леже ни кад устаде.
   34. А сјутрадан рече старија млађој: гле, ноћас спавах с оцем својим. Да му дамо вина и довече, па иди ти и лези с њим; еда бисмо сачувале сјеме оцу својему.
   35. Па и то веће дадоше оцу вина и уставши млађа леже с њим, и он не осјети ни кад она леже, ни кад устаде.
   36. И обје кћери Лотове затруднеше од оца својега.
   37. И старија роди сина, и надједе му име Моав; од њега су Моавци до данашњег дана.
   38. Па и млађа роди сина, и надједе му име Вен-Амије; од њега су Амонци до данашњег дана.

   Но то вам попови не цитирају, већ друге ствари, пошто знају да 99% вас тзв. „религиозних људи – верника“ нећете ни да читате Библију, манипулишу са вама ко са малом децом.

   Ово пишем због других, не због вас zila, јер ви нећете ништа схватити, ви сте типичан продукт тешког испирања мозга, брзо се одушевите, и још брже се разодушевите, јер сва „размишљања“ су вам у емоцијама које су повезане са стереотипним „мишљењима“ која никад од вас нису ни промишљена у мисаоном свету, СВОЈОМ ГЛАВОМ.

   А ово за пирамиде што кажете је невиђена глупост и незнање:

   „… piramide su na dolaru i u egiptu i to je dovoljno.Molite se i reklamirate piramide i Guruse a na drugoj strani borite se protiv piramidalne vlasti…“

   Пирамиде нису на долару, то је само слика пирамида, а нити се налазе само у Египту, већ широм света, у многим земљама, и овде код нас, у Босни, па и у Србији испод Ртња, то тек треба да се открије.

   Пирамиде су настале вековима и вековима пре било каквих илумината, масона… и тих манипулаторских организација, и то што неки илуминат узме пирамиду као свој симбол или лого, то не говори о пирамидама апсолутно ништа. Свака будала може да узме пирамиду за свој лого и симбол неке злочиначке организације коју је организовао.

   Пирамиде су облик за трансформацију садејства Космичке енергије и енергије Планете Земље. Оне зраче најистанчанију позитивну енергију која благородно утиче на човека и све што је живо. Познато је, а то је и научно доказано, да у пирамидама храна дуже траје, кад човек седи унутар ње, то делује исцељујуће, човек се брже решава разних болести, то су научни факти, доказани у пракси.

   Дакле, пирамида позитивно делује на човека, и шта ме брига ако неко окачи на долару симбол пирамиде, или за нечије незнање попут вашег, ма брига ме! Пирамида је енергетски трансформатор.

   „Пирамидална власт“ је кованица која не упућује на саму пирамиду, већ на систем власти који има сличности са обликом пирамиде, од врха до дна, како се те власти организују, хијерархијски, од врха ка дну, баш ништа незнате зила.

   Сви попут вас зила, диче се Николом Теслом да је „највећи Србин“, али Николи Тесли је по концепцији онога како он схвата Бога, најприближнији будизам, то је лично он рекао. Наравно, он цени религијско опредељење свог српског народа, али је и индивидуа, независна индивидуа која превазилази све колективности, геније, геније кога се ви нити усуђујете да клеветате да је „продао веру за вечеру“, јер, требате имати неки опијум ради очувања крда, онда то употебите на мени. То је код вас толико изманипулисано од стране свештеника, тако да им сад није потребна контрола над вама, све је доведено до нивоа самоцензуре, самоконтроле, а то је савршени облик контроле, кад изнманипулисани сам себе контролиоше.

   Овде ми можете одговорити само једном зила, јер ово није рубрика за религијске расправе. Да сте мало стишали ваш бес, могли сте видети да имам и рубрику за медитацију, па да лепо и то прочитате, да се још више разбесните и да на мене „јеретика“ ошинете праву паљбу….! У тој рубрици, за медитацију, не у овој са фото албумима…

   Добро сте ми дошли зила, да мало боље објасним себе, мада тога има у неким другим мојим текстовима и коментарима, мојих реплика на разне покушаје да ме људи преобрате, јер прво их одушевим, а после разочарам…

 7. zila Says:

  Nebijsa,potrazite knigu od KLAUS KENNETH,Dva moliona kilometara u traznji,prevela je pravoslavna crkva u Cirihu.Tu ce svako saznati najbolje o svim religijama jer je G.Kenneth najbolji poznavalac u evropi svih religija koji je kao savetnik bio u svim tv.stanicama.Ziveo je u svim zajednicama licno dok mir nije otkrio bas u pravoslavlju.Nazalost ne razumes da Lotova prica je opomena za sva drustva koja se nalaze u teskim krizama kao sto je danas nasa sa decjom pornografijom i zloupotrebom porodice(pogledaj Trenutak istine gde zena prica kako je otac silovao godinama)pa ces razumeti da je pouka a ne dobar primer!Bibliju znam skoro napamet pa je i popvima tesko da se upuste u teoloske diskusije,ne sekiraj se!30 godina zivim na zapadu sa prijateljima raznih vera ali moju ne bih dala ni zasta sto svi postiju i uz dobro obrlazlozenje se dive mojoj veri.Ko ti rece da je Bog pisao bibliju?Pa svaki deo je pisao neki smrtnik. Zar je kralj David pa Apostoli Bog? Oni su samo opisali svoje dozivljaje i sa licnom ili duhovnom povezanoscu sa Hristom ili Bogom.Nisi ti Bibliju ni video niti razumeo. Ti si se predao tvom Guru a svoje odbacujes jer ne razumes nazalost.Budizam je dobar ali nema Boga stvaraoca sto i Dalajlama sam kaze,stvaraocem se ne bave vec rade na svojoj buducoj karmi a sadasnju karmu-sudbinu prihvataju kao kaznu ili nagradu iz proslog zivota.Sa popvima bas nemam nikakve veze niti mogu da mi ispiraju mozak posebno ovi koji se svetom Stepincu mole i menjaju liturgije. Znas nije sve zdravo sto iz sveta dolzi u srbiju posebno vera i genecki manipulirana hrana,oboje truju telo i duh tu ne pomaze piramida ma koliko ti verovao u njenu moc!Mozda sam mali fanatik ali kako i ne bih kad mi je Bog sve zelje u zvotu ispunio.O materijalnom ne razmisljam,putujem puno,imam decu,najboljeg muza na svetu koji nikad nije rekao losu rec niti se naljutio na mene za 29g,pa kako da ne budem fanatik? Eto to je meni od Hrista,a sta tebi dade piramida?Ljudi koji psuju Boga i sete ga se samo u nevolji ili su spremni Boga da menaju za iluzije nisu mi simpaticni ali ih tolerisem. Nekad se i bojim za njih jer kad oni otvore sve cakre,pa dune vetric,sve izleti,posebno je glava pogodjana u vecini slicajeva.Shvati kao malu dobronamernu provokaciju i ponesi bibliju ispod piramide,tamo se mozda bolje razume,ko zna?Hristos se rodi za sve nas.Pozdrav

  • Небојша Says:

   zila,

   Ти не да си „мали фанатик“, како тврдиш за себе, ти си острашћени религиозни фанатик и морално осакаћена особа, јер инцест у библији између Лотове кћери и оца није „поука“, како ти бестидно тврдиш, не би ли оправдала гадости из „Свете књиге“. Иинцест је инцест, морални пад и деградација!

   То се може лепо сагледати, твоје морално посрнуће на једноставном примеру. Ставимо ову исту причу као део обавезне лектире за децу у основној школи, нека буде и у средњој, само нека буду измењена имена у причи. И шта би се десило када би то родитељи видели, да се нуди деци на обавезно читање сексуална изопаченост инцеста, да ли би они ту причу схватили као „поуку“ или њихова деца?

   Наравно да не, већ би се дигла велика прашина, жалили би се родитељи сто посто министарству за културу и образовање, да се шири неморал и сексуално изопачење које може оштетити психу њихове деце, тражили би да се то избаци из те обавезне лектире. И шта мислиш, да си ти министар за културу и образовање и кажеш им у лице:

   „Ма не схватате ви то, то је поука“

   Знаш шта би ти урадили да им то кажеш, очерупали би те, не би ти остала ни длака на глави.

   Ту сцену инцеста свештена лица су могла и да избаце у новијим издањима библије, али нису, и тако та сцена у библији је неморална пропаганда инцеста, јер се у сваком новом издање понавља и понавља. Ако нешто стално пропагираш, то се уреже људима у свест. Ти си тежак случај моралног посрнућа и бестидности, јер скандалозно правдаш изопачену сцену инцеста у библији „поуком“!

   Ако је у библији изопачење инцеста „поука“, како ти то бестиднои неморално тврдиш, онда је и у свим осталим приказивањима инцеста, ван библије, по твојој накарадној логици, рецимо у некој сцени у филму, исто „пука“, јер зашто би једна иста сцена инцеста између кћери и оца у библији била као „поука“, а као сцена у оквиру неког филма порнографија и неморал, иста сцена?

   Тежак си фанатик, религиозност није ни бити „мали фанатик“, како ти тврдиш за себе, религиозност је духовна преданаст, смиреност, смерност, скрушеност и посвећеност духовноиј пракси коју практикујеш, а то стање духа нема никакве везе са фанатизмом, нити малим, нити великим.

   Ти се једна невиђена табула раса, и дискутовати са тобом о религији, пирамидама, медитацији, исто је као и причати са зидом.

   Помињеш неког Klausа Кennetha да је најбољим познаваоц свих религија што је нонсенс своје врсте. Проучити религије читањем и живећи у тим заједницама није дубоко познавање религије, то се постигне кад се човек у одређеном духовном правцу просветли или обожи, тек онда може причати да познаје одређену религију кроз чију се праксу и просветлио, реализовао. А да би неко познавао све религије, мора се кроз њихове праксе такође просветлити, да би био меродаван да прича о њима. Тај Клаус имао је само мисаоно знање тих религија, што није и духовна реализација просветљења или обожења у истим религијама. Тек кад се то оствари, тада може меродавно да се прича о некој религији, са позиције реализованог бића.

   По свему што причаш, за тебе религиозност није духовна категорија, већ кодекс у слепој послушности правилима, и следећи то отишла се у тежак фанатизам, кад гадост инцеста из библије оправдаваш тврдећи да је то „поука“. По томе се види да фанатици попут тебе немају ни трунке критичности, моралности и савесности пред оним што им се нуди, јер вама глава не служи на размишљање, већ за слепу и фанатизовану послушност.

   Пример за пирамиде, мислећи да ћеш тако да обезвредиш њихову доказану моћ у експериментима, је тако уврнут, питаш се како ће телу које је затровано са ГМО, помоћи пирамида, то је исто као кад би питала, како пирамида може да извади човеку метак из тела. Размишљаш као дете од 10 година, не чуди ме да причаш овакве глупости. И није ствар да неко верује у моћ пирамида, већ он зна да пирамида има моћ, из искуства, из праксе, знаш шта је то? Јел знаш разлику између вере и искуства, или све треба да ти се цртза? Ја сам се са тим уверио пре двадесеатак година када сам експериментисао са жилетима за бријање, јер испод пирамиде кад ставиш жилете, они дуже трају него када их држиш на другом месту. Дакле, то није вера у моћ пирамиде, већ знање да та моћ постоји, а то је само мали делић моћи пирамида, остало сам већ рекао, у нешто од тога сам се и сам уверио, но причати зиду то је губити време….


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: