Хомосексуалност је болест, усвајањем деце од стране хомосексуалаца, деци се крше њихова основна људска права!


Ову геј параду шири српски диктаторски режим, стали су иза тога! И финансијски, и нашим парама, и политички, и оружано! Али… кад треба бранити угрожене Србе на Косову и Метохији „браниће“ их „свим демократским средствима“, што значи – ваздухом. Од те силне „заштите“ Тадићевог режима, Срби са Косова и Метохије траже руско држављаљнство ради заштите. А ускоро би сви ми то могли да урадимо, боље би нам било. Но пређимо на тему.

Овом геј парадом шири се болесна идеологија хомосексуализма! И ми хетеросексуалци имамо права на протест. Ми упражњавамо секс на природан и здрав начин, то је дар природе свима нама, а не наш избор! Нема тру избора, то је јасно ко дан. У сексу и сексуалним активностима као таквим, не постоји избор, јер човек није измислио и створио ту основну биолошко-сексуалну енергију стварања свеколиког живота у разним облицима, простијим или сложенијим, већ БОГ, КОСМОС, ПРИРОДА! Једини могући начин вођења секса је хетеросексуа чин. Из тог светог чина, настали су сви данашњи педери и лезбејке, стога, да није хетеросексуалности не би било ни хомосексуалаца. Да није хетеросексуалности као једине основе за сексуални акт, у елементарном и сваком другом облику, не би постојао ни један облик живота: микроби, инсекти, биљке, птице, животиње, људи, па ни људи педери и лезбејке. Са хетеросексуалним Биолошким чином вођења секса, живот се непрекидно обнавља и одржава, тако свака биолошка врста обезбеђује себи опстанак. Са хомосексуалним „сексом“ свет изумире, односно само та врста, јер то природа не подржава!

Неки паметни људи, знам их, насели су идеологији хомосексуализма и не користе здраву логику код тих ствари, као код осталих. Помињу да су научници открили да се хомосексуалност догађа у животињском царству, и да је стога хомосексуалност природан чин?!Затим, тврде да је хомосексуалност само поремећај у мозгу, али да то није болест?! Хмм… интересантно, јер свака болест почиње поремећајем, поготову у мозгу: епилепсија, деменција итд… али ето, по њима, поремећај у мозгу који проузрокује хомосексуалност није болест, већ само „поремећај?!“

Човече, изгледа да самозаблодама и лудилу нема краја…

Да, тачно је, у природи се дешавају и болести, али то су болести, па стога и хомосексуалност код човека. Природа подржава само хетеросексуални чин, и зато на овом свету постоје само хетеросексуални облици живота укључујући передре и лезбејке који су рођени хетеросексуалним чином, па су се после прешалтовали. Да се разумемо… ПРИРОДА не подржава болест, али јој даје шансу, снагу и лек да се излечи, односно оболели. Зато и те животиње, ако је то тачно да се стварно открила хомосексуалност и код њих, не би могле као животињска врста да опстану ако би се све заразиле тим, већ би изумрле, што је знак да природа не подржава хомосексуалност! Није ни чудо ако се деси неки такав поремећај код животиња, јер човек ја толико загадио природу: земљу, воду, ваздух, затим имамо разна штетна зрачења, тако да једне животиње скоро да ни немају природне услове за живот. Ево, овде у Бору, сведоци смо да су се мачке потпуно пореметиле, више се не коте само у фебруару како је природа одредула за њих, већ скоро сваког месеца у години…

Нека ми каже неко од тих мудраца, ако је хомосексуалност „природан чин“, зашто онда природа не подржава тај хомосексуални чин, да хомосексуалцима да пород?

Просто… хомосексуалност није природан сексуални акт, већ болест коју природа не подржава.

Ако је хомосексуалност „природан чин“ и „слободан сексуални избор“ онда и садо-мазохистички пар, следећи болесну идеологију хомосексуализма, добија шансу да се легализује. И они попут педера и лезбејки добровољну ступају у „ванбрачне везе“, нико их не тера на то насилно, хвали им само легализација. Један садо-мазо партнер сексуално ужива да бичује, а онај други да буде бичеван. То је „њихов избор“, као код хомића, зар не?

Монструми који владају светом, у циљу уништавањеа људске врсте и креирања болесних друштава да би их лако контролисали, лако ће после наћи „научнике“ који ће нам објашњавати да је то „слободна сексуална оријентација“, а улицама наших градова парадираће садомазохисти.

Иначе, сазнао сам од професора Милана Брдара слушајући најновију радио емисији Атлантис, хомосексуалност су први са листе болести скинули амариканци 1973-ће, њихово удружење лекара. То се десило гласањем, 58% су гласали ЗА, да хомосексуалност више није болест, а 42% је било против. Ту је утицао и геј лоби, а вероватно је и неко од тих 58% био хомић, па је гласао за себе. Под притиском моћног геј лобија и људи из сенке који владају светом, и Светска Здравствена Организација је 1990-те хомосексуалност скинула са листе менталних болести.

Не брините, „научници“ могу све, они ће вам „доказати“ да дишете кроз уши, и ви ћете поверовати у то, мада врло добро знате да кроз нос дишете плућима.

Затим, заговорници хомосексуализма говоре да је усвајање деце од стране хомосексуалаца нормална ствар, наводе да у америци постоје много геј парова који усвајају децу, којој кажу „ништа не хвали“, међутим, то је њихова велика самозаблуда. То такође подржава и стручњак за људска права Марко Караџић.
Шта им то значи:

„ништа им не хвали“

Откуд они знају да тој деци ништа не хвали, да ли су се загледали у њихову душу?

Зашто…?

Свако онај ко се залаже да хомосексуалци усвајају децу, треба да зна да се тиме директно крше основна и елементарна права детета која су им нашим законима и УСТАВОМ загарантована. Сви су они у том случају одговорни за то.

Жалосно је да многи психијатри и психолози који знају стање ствари ћуте, јер они врло добро знају, да свако дете, да би приликом одрастања имало правилан и здрав биолошко-психолошки развој свог идентитета, и да би се као таква здраво развијало, нужно је да у родитељима има узоре мушког и женског полног идентитета, јер тако се изграђују. У случају да имају истополне родитеље, јасно је ко дан да је то немогуће, то све по правилу вуче за собом тешке психолошке последице по дете у његовом развоју!

Деца не могу одлучивати сама за себе, стога за њихов правилан психолошки развој треба да брину одрасли, они сносе највећу одговорност за то! Поготову људи који на државном нивоу брину о људским правима, попут Марка Караџића. Али, сведоци смо гледајући ове окупиране и недемократске медије, да се баш он, Марко Караџић, ватрено залаже да гејеви могу усвајати децу, и тиме децу директни дискриминише не поштујући њихова основна људска права, права детета која су загарантована законима и УСТАВОМ! Деца су најважнија тачка и есенца сваког друштва, садашњости и будуности сваке нације… и ако најодговорнији у друштву, људи задужени ЗА ЗАШТИТУ ЉУДСКИХ ПРАВА попут Марка Караџића, отворено лобирају да педери и лезбејке могу усвајати децу, тада су они НАЈОДГОВОРНИЈИ ЗА КРЕИРАЊЕ ЛУДИЛА БОЛЕСНОГ ДРУШТВА И БОЛЕСНИХ ВРЕДНОСТИ!

Том Марку Караџићу у сваком ТВ наступу пуна су уста закона и устава, закона и устава… а први их он крши залажући се да хомосексуалци могу усвајати децу! Тиме као човек из власти, деци у старту ускраћује најосновније и елементаро људско право, да у свом развоју имају узоре мушког и женског полног идентитета!

Уместо да брани права детета, он од гомиле хетеросексуалаца само види хомиће, та „анђеоска“ створења, задужена за одгој деце и њихово усвајање.

Геј парада је пандорина кутија која отвара то, а после тога ће разни Караџићи лако да легализују хомосексуалне бракове и усвајање деце од стране хомосексуаклаца. Зато је од огреомног значаја да се то на време спречи забраном геј параде 2010!

3 реаговања to “Хомосексуалност је болест, усвајањем деце од стране хомосексуалаца, деци се крше њихова основна људска права!”

 1. vule74 Says:

  Hvala Bogu jedan normalan čovek. Od ovih što hoće da se prave civilizovani mi je stvarno muka. Ako malo razmisle valjda će im biti jasno da podržavanjem homoseksualizma idu protiv crkve i Boga, što automatski znači da su bezbožnici ili čak satanisti !!!

 2. Marko Says:

  Homoseksualizam je zločin protiv prirode. Priroda je odredila nagon za seksualnim odnosom u svrhu reprodukcije, i stoga očuvanja vrste. Muški seksualni nagon mora biti usmeren na pridobijanje ženske populacije, kao i elementi poput teritorije i snage, koji su neophodni da bi ih očuvali.

 3. vule74 Says:

  Београд, 7. октобар 2010.

  ОТВОРЕНО ПИСМО УРЕДНИШТВА ВИДОВДАНА СВЕТОЗАРУ ЧИПЛИЋУ

  Г. Светозар Чиплић
  Министар за људска и мањинска права Републике Србије

  Господине министре,

  Организатори београдске „параде поноса“ су 21.7.2010. године, за
  потребе њене промоције, на своју прес-конференцију у Медија центру у
  Београду довели озлоглашеног Франка фан Дала, холандског геј-активисту
  одговорног за учешће деце од 12 до 16 година старости у амстердамској
  геј-процесији. Фан Дал је узео учешће у поменутој конференцији, седећи
  између њених главних организатора. Фан Далова организација ЦОЦ, коју
  је он до пре 2 године водио, позната је по томе што је закупила тзв.
  „минус 16“ брод за поменуту децу, који је пловио амстердамским
  каналима током тамошње геј-манифестације. Касније је фан Дал био
  приморан да поднесе оставку на своју функцију, између осталог, због
  оптужби мајке једног од дечака-учесника да га је фан Дал напаствовао,
  као и других оптужби у холандским медијима да је „дечије пловило“ њему
  служило као „самопослуга“ за бирање деце ради задовољавања својих
  ужасавајућих страсти.

  Да ли су Вас „геј-активисти“ који стоје иза „београдског прајда“
  обавестили о томе од кога су тражили и добили подршку? Да ли Вас је о
  томе обавестио Ваш помоћник, г. Марко Караџић, који спроводи
  перманентну кампању промовисања „параде поноса“? Да ли сматрате да су
  „људи“ који промовишу учешће малолетне деце у хомосексуалним
  процесијама репрезентативан и пожељан део не само већинског друштва,
  већ и хомосексуалне популације која нема везе са организацијом „параде
  поноса“ и која у њој неће учествовати, али која ће свакако,
  хтела-не-хтела, бити идентификована са промотерима поменуте параде? Да
  ли мислите да све ово не вређа не само јавни морал већ и јавно
  ментално здравље на најекстремнији могући начин?

  Г. Чиплићу, ако нисте имали оваква сазнања, сада их имате. Стога
  тражимо од Вас не само да не учествујете у поменутој паради заказаној
  за 10.10.2010, већ и да спречите њено одржавање, на основу сазнања да
  њени организатори свесно траже и добијају подршку оних који
  злоупотребљавају децу на најмонструознији могући начин. Ако то не
  будете урадили, већинска јавност у Србији Вам то никада неће
  заборавити, а историја ће Вас неповратно обележити. Уз то, за све
  евентуалне реакције огорчене јавности бићете једнако криви као и сви
  други који стоје иза овог покушаја увођења најнижег неморала у животни
  ток Републике Србије.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: