Др Слађана Велков: Природна медицина


Текст је написан 30.03.2010.

Др Слађана Велков је завршила школу званичне западне медицине, међутим, када је схватила заблуде западне медицине, да она не лечи узрок болести код човека, већ да се само бави симптомима, да она само маскира симптоме и тако чини да човек постане недолечено фармаколошко заморче, у рукама фармако бизниса, да човек постаје све болеснији и болеснији, са драстично опалим природним имунитетом, решила је да проговори о томе, али и да понуди алтернативу, природну медицину која једино и трајно лечи човека од сваке болести. Др Велков едукује људе о штетности вакцина, о штетности флуорисања воде за пиће, о штетности нездраве исхране човека који се храни „мртвом“ индустријском храном, која је натопљена хемикалијама, пестицидима, штетним адитивима. О штетности генетски модификоване хране (ГМО), о штетности запрашивања из авиона путем „Кемтраилса“ у којима се налазе разне токсичне и отровне материје, о штетном скупу правила која су доведена на нивоу закона под именом „Codex Alimentarius“.

Др Слађана говори о заблудама у исхрани, природа није „дизајнирала“ човека да се храни месом, крављим млеком и млечним производима, ту је и заблуда о протеинима у исхрани итд…

Човек се може само-излечити, а пут до тога је исхрана непрсканом здравом органском храном, пресном – живом храном (биљна храна, воће, поврће…), затим, револуционарна метода директног гледања у сунце у повољним сатима, кад оно није штетно по човека, дато је и прецизно упутство за то. Воду за пиће из водоводних мрежа не треба пити, будући да се она флуорише, а флуор се користи као отров за пацове, другим речима, флуор је штетан за здравље човека ма у којој дози да је у води за пиће. Ко не може да пређе и живи у природи и пије изворску воду, треба користити разне начине филтрирања воде за пиће из водоводних мрежа.

О свему овоме, а и много више, моћићете да сазнате од Др Велков на овој страници, чланци служе за едукативну сврху, свако је одговоран за свој живот и своје здравље. Ако сте болесни, обратите се свом лекару…

Текстови са мог блога, са и без видео прилога
(видео прилози из текстова нису уврштени у групу доњих видео прилога)

Ју Тубе видео прилози са предавања Др Слађане Велков на србском језику

Излечен од рака сировом храном

Ово је исечак са предавања Др Слађане Велков од 08.06.2012. у дому синдиката – Нови Сад, где један човек говори да се излечио од рака простате на природан начин, сировом исхраном и то у року од 5,5 месеци.
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков – Предавање 08.06.2012. у дому синдиката – Нови Сад

„Повратите своје здравље и дуговечност“, назив је предавања Др Слађане Велков. Предавање је одржано у петак 08 јуна 2012 године у Радничком дому: Булевар Михајла Пупина 24. Организатор предавања је Еколошки Покрет Новог Сада. Снимао и монтирао Жељко Савић. Медијски покровитељ ТВ Арс медија из Новог Сада: www.arsmedija.rs

Садржај предавања:
Хемијско запрашивање са неба.
Генетски модификовани организми.
Шта је Codex Alimentarius?
Како сачувати и побољшати здравље?
Храна будућности.
Погледај видео прилог»»

Др. Слађана Велков – Предавање 06.06.2012. на Салашу Волић

Др Велков је један од (ретких) лекара који су посвећени истини. Њено предавање усмерено је на откривање заблуда и митова у нашој исхрани и начину живота. Али она говори и о томе како постићи дуг и здрав живот. На овом предавању, у правом амбијенту за разговоре о здравом начину живота, говорила је о Сунцу као извору живота, какав је утицај меса, млека и јаја на наше здравље, о живој (сировој) веган храни, токсинима, узроцима и третманима болести, примерима болесника излечених живом храном, а на крају је дала и препоруке за здрав и дуг живот.
Погледај видео прилог»»

Др. Слађана Велков, Јуни 1, 2012 предавање у Београду

Предавање одржано у пуном амфитеатру СО Нови Београд 01.06.2012. године

„Моја земља је свет, а моја религија је да чиним добро.“

Др Слађана Велков рођена је 1964. год у Скопљу. Одрасла је у Србији. Сада живи и ради у Саудијској Арабији. Студирала је медицину у Нишу и Скопљу, где је и дипломирала. Радила је за Уједињене Нације у Македонији, као лекар опште праксе на ургентном одељењу у Врању и у Кувајту као лекар и менаџер за развој медицине. У задњих неколико година, бави се бесплатним образовањем људи о самоизлечењу правилном исхраном и начином живота. Одржала је преко 100 предавања, радио и ТВ гостовања у Саудијској Арабији, Индији, Србији, Македонији, Кувајту, Шпанији и Аустралији.
Погледај видео прилог»»

Контрола ума путем телевизије.
(говори др Слађана Велков)

Медији манипулишу људима! Да би лаж постала истина само је треба довољно пута понављати… Зато су медији моћни! Контрола ума путем телевизије је тема о којој говори докторка Слађана Велков која је посвећена истини и промовисању правих вредности. Мајстори свих медија одлучују ко је „херој“ и ко је „злочинац“. Када медији одлуче да им треба кривац, жртва, онда ће тако бити учињено. Медији нас лажу и стварају нам илузоран свет како би прикрили истину, преокрећу, манипулишу и цензуришу оно што се заиста дешава, штите зло у свету и уништавају добро. Желе обновити друштво, а са тиме желе и дохватити уништење фамилије и пријатељства, да би створили усамљене, изоловане, незадовољне губитнике. Они нам говоре да нас новац, шопинг и потрошња чине срећнима. Власници медија промовишу перверзну идеологију као што су глобализација, укидање суверенитета земље, као и укидање права појединих држава.
Погледај видео прилог»»

Др.Слађана Велков – Природна медицина, октобар 2012.
(Превод са македионског, титловано на србски језик)
Погледај видео прилог»»

Предавање Др Велков у Новом Саду 19.8.2011

Данас смо сведоци наглог повећања многих болести. Шта је узрок томе? Како можемо живети здравије и дуже? Одговор на ова фундаментална питања је наизглед веома једноставан. Треба нам довољно сунчеве енергије: из живе биљне хране и директно из сунца.

На предавању се говори оа опасностима запрашивања из авиона (Chemtrails) токсичним и отровним материјама које падају на тло, шуме и водене површине. Говорићемо о њиховом саставу и опасностима по здравље. Сазнаћемо колико је генетски модификована храна опасна по наше здравље и околину. Упознаћемо се са законом о храни који се спрема да се усвоји у Србији, а који са собом доноси многе опасности по здравље и околину. На крају ћемо сазнати како да се сами заштитимо и повратимо своје здравље.
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков, Нови Сад
Предавање је одржано почетком 2011.
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков – Космос, Фебруар 2011

У емисији „Космос“ коју на РТ Војводине води и уређује Нина Мартиновић гости су били др Слађана Велков, лекар опште праксе и народни лекар и проф. др Миодраг Димитријевић, професор генетике на Пољопривредном факултету у Новом Саду. Тема емисије била је храна будућности, било је речи о храни коју једемо, о опасностима од Генетски Модификоване Хране (ГМО).

Што се тиче докторке Велков, она је један од ретких лекара који је посвећен истини и разбијању разних митова и заблуда у исхрани. Основна и највећа заблуда је да су људи месоједи, међутим то није тачно, затим ту је и мит о протеинима у исхрани и разних других митова. Људски организам је дизајниран да једе биљну, пресну храну. Основна храна нам је Сунце и сунчева енерхија, а сва остала храна коју једемо је дериват Сунца. Поред пратећег храњења пресном и биљном храном човек се треба што више сунчати, ходати босоног, гледати у Сунце директно, у безбедним сатима, у првом сату зоре, или у задњем сату заласка Сунца. Почиње се са 10 секунди гледања, и онда се сваког дана повећава за још 10 секунди док се не достигне пун лимит вежбе од 45 минута непрекидног гледања у Сунце.

Докторка Велков је говорила и опасностима по здравље у исхрани човека, коју храну треба избегавати, о запрашивању кемтреилсима (токсичне хемијске материје) из необележених аонима. Треба одати признање и др Миодрагу Димитријевићу, генетичару који је са стручне стране ричао о опасностима од ГМО у исхрани, помињао је и експерименте који су то доказивали, заиста, стручно, поштено и часно.

Он тренутни ниво биоинжињеринга у производњи ГМО објашњава као када бисте операцију на мозгу вршили лопатом. То само по себи говори да креатори тога немају ни трунке одговорности и моралности према људима, јер их тиме третирају не као људе, већ као потрошачку робу за њихове монструозне планове.
Погледај видео прилог»»

Др.Слађана Велков-Канал 9 – Фебруар 2011
Погледај видео прилог»»

Др Сладјана Велков – предавање Повратите Здравље и Дуговецност 1

Предавање Др Слађане Велков у Врању, Србија, Августа 2009. на тему како се подмладити и излечити уз помоћ сировеу хране.
Погледај видео прилог»»

Слађана Велков – Повратите своје здравље и дуговечност 2

Предавање је наставак предавања „Повратите своје здравље и дуговечност 1“ у коме детаљно објашњава узроке скоро свих болести као и њихове бесплатне, природне третмане. Данас смо сведоци наглог повећања многих болести. Шта је узрок том повећању? Како можемо да живимо здравије и дуже? Одговор на ова фундаментална питања је наизглед веома једноставан. Треба нам довољно сунчеве енергије: из живе биљне хране и директно из сунца.
Погледај видео прилог»»

Др.Слађана Велков: Емисија са канала 9
Емитованио у другој половини 20212.
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков: Сврха живота
(преводено са енглеског и титловано на србски језик)
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков: Давање
(преведено са енглеског и титловано на србски језик)
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков: Излечите се сами, РТВ-2009
Интервју Др Слађане Велков у емисији – Излечите се сами.
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков: У Здравом телу РТВ-2008
Интервју Др Слађане Велков у емисији – У Здравом Телу
Погледај видео прилог»»

Здрава Храна: Интервју Др Слађане Велков
Погледај видео прилог»»

Ју Тубе видео прилози са предавања Др Слађане Велков на македонском језику

Др Слађана Велков – Предавање Sydney Australia 11.11.2011.
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков -interview Super Radio Sydney 2011.
Погледај видео прилог»»

Др.Слађана Велков – Природна медицина
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков – интервју на македонско радио
Погледај видео прилог»»

Др.Слађана Велков Предавање и трибина во Скопје, Октомври 03, 2011.

Предавање и трибина на тема вратете го своето здравје и долговечноста
Садржина:
1. Сонце — извор на животот
2. Месо, млеко и јајца — да ли се добри за нашето здравје?
3. Жива храна
4. Токсини
5. Причини и третмани на болестите
6. Излечени со жива храна
7. Храна на иднината
8. Препораки
Снимено на ден 03.10.2011 Скопје, Република Македонија
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков на Македонска телевизија 03.10.2011
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков на Алфа ТВ 29.09.2011
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков на АБ Канал 27.09.2011.
Погледај видео прилог»»

Др Слађана Велков на Македонска телевизија 24.09.2011.
Погледај видео прилог»»

English Yu Tube video Lecture of Dr Слађана Велков

Dr Sladjana Velkov – Lecture, May 17, 2009
Lecture in Meridian hotel, Al Khobar, Saudi Arabia
Click to see video»»

4 реаговања to “Др Слађана Велков: Природна медицина”

 1. Dragan Says:

  Svesrdna podrska dr.Velkov Sladjani za njene maximalne napore pristupu prirodnoj medicini i ogromno hvala sto sve to cini za sadasnja i buduca nasa pokolenja…

 2. Julijana-Ana Says:

  Kamo srece da postoji vise ljudi kao sto je ona. Znam da ih ima ali samo se ona iz srca i duse posvetila ovom humanitarnom radu. Pomaze ljudima i trosi svoje vreme bez ikakve nadoknade. Bog nek je cuva! ♥

 3. udruzenjeindijanacasrbije Says:

  Hvala na ovom sajtu!

 4. Небојша Says:

  Поздрав свима!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: