Моја блогерска каријера је завршена. Збогом свима…


Моја блогерска каријера је завршена, не како сам ја хтео, већ како је то живот одредио. Мислио сам да ћу издржати и моћи да пишем и објављујем чланке до 20. марта 2017. године, када се навршава тачно 10 година од када сам отворио свој блог (сајт) на ВордПрес систему, па да тако уоквирим десетогодишњу каријеру свог списатељства, али преварих се, јер ми је 17-ог марта нагло позлило. Извуко сам се некако од тих повраћања и пролива, ситуација се сада стабилизовала и смирила, али ме забрињава један кратки, али знажни и болни грч у пределу бешика-простата (можда је и једно и друго у питању), али мало улево. Ништа није критично, али је за мене све ово озбиљно и врло упозоравајуће.

Наравно, ја сам крив за све, слутио сам да ово може да се деси, али све сам мислио и надао се: „издржаћу ја, јак ми је организам, јак ми је организам…“. Јесте, јак ти је организам, али све има своје границе. Све је ово због мојих очију, а посебно око ситуације са мојим левим оком, о чему сам раније нешто писао. Наиме, када се један орган много изпрефорсира и преоптерети, да би он како тако функционисао, његово преоптерећење преузимају други органи у организму, а пошто сам ја повадио готово све зубе и ставио вештачку вилицу, преоптерећење са очију прешло је у пределу бешике и простате, где сам у задњих 6-7 месци осећао извесну тензију и напетост, односно оптерећење, али… увек има једно „али“ које све поквари, а то је мој ум који ме је скоро здравствено сатро жељом за писањем, тако да…

Било како било, ово је крај моје блогерске каријере, јер сустижу ме и егзистенцијални проблеми, будући да сам на социјали и народној кухиње, извршитељи су ми за петама због неплаћених комуналија, тако да ми предстоји врло тешка и неизвесна борба за елементарни егзистенцијални опстанак, да повратим здравље…

Наравно прихватам све то, све је то живот, па нек ми буде шта треба.

Отворићу блог мало за коментаре, једно 7-8 дана, интернет ћу сигурно имати до 10. марта, можда и цео март, а после ћу преглеђивати пошту према могућностима у неком интернет кафеу…..

Ето, сад, после 10 година заиста посвећеног рада на писању, уз много жртви и одрицања, не знам шта да кажем, ваљда треба да се створи нека већа дистанца, али оно што сигурно могу да кажем је да сам дао целог себе, и више од тога! И не кајем се никако, само је требало да будем мало органозованији и самодисциплинованији.

Порука мојим читаоцима је, главни непријатељ човека је незнање. Зато, да би се образовали по питању разних истина: историјских, научних, духовних, о људској врсти, Планети Земљи, али заиста… почните да пратите Мидгард» групу на фејсбуку. Лажи на овој Планети су тако колосалне, тако да истини у очи неће моћи да погледају чак ни многи од оних који размишљају својом главом, чак и они морају да „конзумирају“ истину на кашичицу да би се како-тако полако усмеравали на путу истине, јер све је тако шокантно да се истина прихвати, када су лажи тако колосалних размерае, а истина изокренута наопачке. Напросто… треба времена за то, будући да превелика доза истине, тешко се „пије“ (може да буде и „отров“), већ мора да се пије кап по кап, чашица по чашица, док полако не уђе у метаблизам, док се не стври нови ум и свест. Међутим, само знање није довољно, оно јесте основа свега, али ако се не примењује и не ЖИВИ ОСВЕШЋЕНО у пракси, такво знање је само мртво слово на папиру.

Моја порука Србима је да само србин србина спашава, не чекајмо помоћ од руса, већ се сами требамо борити за свој свеколики бољитак, ако нам руси помогну добро је, али не може рус бити већи србин од србина. Угледајмо се на своје славне претке, на делу, и ето нам бољитка. Како ће Путин помоћи нама, кад не помаже ни својим русима у Домбасу, јер руски цивили тамо највише гину за време „примирја“ од бомбардовања украјинаца који се не упозоравају да крше примирје. Али зато кад руси у Домбасу узврате и крену у контранапад, онда се по савету безбедбости УН-а (читај амери) „крши“ примирје. Сценарио је добро извежбан у рату у Босни када су у питању били муслимани и Срби.

Друго, не уздајте се срби у тзв. Трампа-србина. Какав бре Трамп, он је само вешта превара и режија холивудских мајстора илузија, заборавили сте где се налази Холивуд. Трамп је само предах, да се амери консолидују на унутрашњем плану, до коначног обрачуна са русима, а дотле ће дипломатским вештинама да гурају русе да „крваре“ на жариштима које су отворили у Украјини, Сирији, а можда им отворе још неко. Ајде да разумем режимске ботове да пишу бајке о Трампу и србима: „Трамп враћа Србима Косово!“, али прегршт је разноразниох патриота „аналитичара“ који само своје пусте жеље пројектује ка Трампу, да ће тобоже помоћи Србима, да је он некакав чак пријатељ с Путином, и гле чуда, тај „руски“ човек је скоро тражио да руси треба да врате Крим Украјини. Хоће, да вратиће, али кад амери врате мексиканцима Тексас и пола Америке Индијанцима. Сећам се исто је лудило било и са Обамом када је дошао на место предсеедника САД, као он ће „с*ебати нови светски поредак“, чак ће имати и „помоћ ванземаљаца“ у томе, а био је гори од свог претходника. Исто ће бити и са Трампом…

Срби, тешка времена долазе, доћи ће још до веће социјалне катастрофе по целој Србији, и ко зна шта још споља, јер нису нас домаћи квислинзи на власти свих боја за џабе разоружали, чак су и програсили да „Србија нема непријатеља!??“. Све је ово врло озбиљно и опасно, тако да ако се како-тако не организјемо као нација, бићемо лак плен непријатеља који нису далеко, у нашем окружењу су, то сви знамо, и сви се ра разлику од нас наоружавају…

Запамтите, само народ који чини спој предака, садашњих поколења и будућих… може опстати као народ, као нација, у противном… све ће се нације распршити у скуп појединаца чинећи аморфну зомбирану грађанштину, која ће ропство сматрати „слободом“ и „живеће“ у компензативним виртуелним ИТ и ТВ световима, ван сваке стварности и реалности.

Србе може само национализам спасити и мудра нацонална политика вођена од праве патриотске елите, коју срећом имамо око 5% у интелектуалним круговима, само их треба довести на власт, а осталих 95% откорењених анационалних интелектуалаца је најтежи шљам којег су срби икада, али заиста икада имали у својој историји…!!!

Радује ме да примећујем да се уочава одређени слој србске омладине са јаком националном свешћу и идентитетом (образује се и нформишу преко интернета), и у некој од тих будућих генерација видим спас за Србе, само је питање коју ћемо цену платити до тада. Један одабран, мањи али значајан број младих срба све више увиђа да је копирање свега што долази са запада чист бесмисао и идиотизам, јер ма колико добро копирао нешто, копија је само копија, а не оригинал, запамтите то!

И зато срби, србска омладино, будите оригинални, будите оно што јесте, Срби! Поносите се својим Славним Прецима и угледајте се на њих делима! Не мислите само на себе, већ и на своја будућа поколења! Поносите се својом националном културом, својом славном историјом, својим славним војсковођама, својом слободарском свешћу, задојите се њоме!

Живела Србија…!!!

Владан Вучковића – Паја, легенда Бора
Инструментал: „Марс“, „Ила-Ила“, „Београд“…

Владан Вучковић Паја – Планет X (Пут ка Сунцу)

Извор:
http://www.vladanvuckovic.info/

19 реаговања to “Моја блогерска каријера је завршена. Збогом свима…”

 1. Аца Says:

  Док се Срби изистински не окрену Богу неће бити спаса као народу. Они из Мидгарда их Богу окренути неће.

  • Небојша Says:

   Важи Ацо, окрени се ти изистински Богу, и пусти друге да се сами одлуче за себе…

  • Аца Says:

   Окренуо сам се Богу одавно зато и видим где лежи проблем. Нема шта кога да пуштам или да му забрањујем да се свако одлучи за себе. То Бог ради, а ја само причам. А можда мислиш да не смем да причам?

  • Небојша Says:

   Ма јок бре Ацо, смеш, где не смеш.
   Него… пустмо Бога да ради своје…

  • Аца Says:

   Бог ради своје, хтели ми то или не, на жалост многих.

  • Небојша Says:

   Да, тачно. Поготову на жалост оних који другима тумаче из своје перспективе шта је Бог, мислећи самозаљубљено да су они 100% у праву.

  • Аца Says:

   А још више на жалост оних који самозадовољно и „демократски“ мешају идолопоклонство старословенског веровања и будизма са Исусом Христом, па на крају заврше у паклу.

  • Небојша Says:

   Ацо,

   Знам да алудираш на мене и да ја припадам тој групацији коју помињеш, која наводно меша све живо. У том случају дражи ми је тај тзв. „пакао“ него твој „рај“. Сада немам времена за опширна образлагања (раније их је било), на сличне коментаре сам раније одговарао до у детаља, и по дубини и по ширини. Али, не вреди, сада ми је још јасније да су срби, барем већина њих око 90% потпуно незрели да могу бити нација, народ… мислим у ментално-духовном склопу и смислу. Раније су наши преци били и католици, не само православци, али су се изјашњавали као срби, и ту није било проблема за национално јединство и слогу и поред те различитости. Нико није пребавцивао ником ништа, и зато су тада срби КАО НАРОД побеђивали и поред свих мука опстајали, као народ, јер било је НАЦИОНАЛНЕ слоге, јединства и пре свега МУДРОСТИ.

   Међутим, у менталном смислу, срби су потпуно разбијени у националном идентитету од срба анационалних комуниста, односно титоиста. Они су знали где треба циљати да би србе разбили као нацију, то је глава, ум, психа. Наравно, ни краљ Александар творивши прву Југосалвију никако нема чисте руке, направио је фаталну грешку по србски народ када је створио Југославију са „братским“ народима који су били већи џелати по србе него србски страни непријатељи и душмани. Међутим, у краљевини Југославији још није ударано на ум срба, на њихов ум и психу, на програмирано брисање нациналног идентитета из србских глава. То су учинили титоисти-комунисти-марксисти, на перфектан начин, заиста, а све у име тзв. „грађанских слобода“. Данас више нема ни грађана у Србији међу србима, све сам зомби до зомбија. То је зомбизам примерен данашњем друштву у коме влада информативно лудило, џунгла, хаос и самим тим виртуелно-компензативни светови као замена за стварни свет и живот (телевизије, интернет, филмови, серије, спортски преноси, разни реалити, мобилни телефони, ју тјубе фанатици, итд… итд…)

   Више пута сам помињао, за сваку нацију, па и за нас србе, најбитнији је ЗАЈЕДНИЧКИ национални идентитет, он је основ свега да би ми опстали као нација без обзира на разне наше различитости. Народ, нација, то је старије од сваке религије, сви ми који смо на овом или оном духовном путу само смо трагаоци до коначног циља, и нико не треба егоистички да форсира свој духовни правац као „једини исправан“, да негира србе другог духовног правца, да их етикетира као јеретике, отпадбнике од нације, вере, итд…

   То је све инфатилно, детиње, егоистичко становиште, а све је дозирано емотивним фанатизмом, што је погубно у трагању за истином, тако се рађају самообмане и самозалуђивања. Поштујући ту заједничку националну ноту која спаја све србе, ја сам више него ико на свом сајту писао у прилог срба који су православни хришћани, у одбрани њихове вере, пошто су најбројнији, иако сам сам на различитом духовном путу. Кад ти Срби православци виде неки такав текст и прочитају га, величају га и прихватају га и пишу ми да ме цена, дају ми подршку… али кад мало више погледају мој сајт, они увиде да сам сам на другом духовном путу, и одмах ме одбацују из србства сврставајући ме у јеретике, отпадника од вере, од нације.

   Све је то инфатилно, види се да су срби незрели да буду нација, ови данашњи срби, све су то само духовни егоисти, што је горе него бити матерјални егоиста, јер у духовним световима „роба“ је невидљива, може да буде тако како се прича, али и не мора. Пуно је незнања, док је у матерјализму све видљиво, зато је и духовни „матерјализам“ још гори, јер „убија“ истинску душу у човеку, ту нема зрелости, духовне зрелости која је основ свега на путу ка Богу.

   Дакле, ког срба има мали милин верзије србства изфанатизован до крајњих граница, и сви фанатично истичу да је то „једино исправна верзија србства“, сви други су отпадници од нације, тако да србима више не треба спољни непријатељ, они се сами уништавају до потпуног нестанка као нације.

   Ето, код хрвата, шиптара, итд… итд… има много различитости унутар њихових националних корпуса, али када је у пиатњу нација, њихова заједница, ту су сви јединствени. Код њих нема јеретика као код срба, иако имају доста унутрашњих различитости. Али, ето, срби се трсе као нација, сами ће се уништити, и зато смо данас у националном смислу И ЗАЈЕДНИШТВУ потпуно обезглављени и откорењени, емотивно откорењени, излуђени и без икаквог јединства, зато нема више потребе да се срби бомбардују, они се сами „бомбардују“ и уништавају, у сфери ума, психе, духа…

   Једино што може да спасе србе ка Народ, као Нацију… то су неке будуће генерације младих срба, у распону од 10-15 година временског периода, ако они не пресечу сво ОВО ПУГУБНО НЕЈЕДИНСТВО СРБА око разних верзија србства и ставе, ради опстанка СРБА КАО НАРОДА И НАЦИЈЕ, заједничко национално јединство као примарну ствар, срби ће нестати као народ, гарантовано.

   Време ће показати шта ће се десити..

   На крају, немој више ништа да ми одговараш, јер такви ме коментари данас смарају, нећу га одобрити, немам више ни времена за то. Овај јесам одобрио, јер није био вређалачки, тако да…

 2. Иван Says:

  ХВАЛА НЕБОЈША ЗА СВЕ ШТО СИ ДО САДА НАПИСАО И УРАДИО. ЖИВ МИ БИО.

 3. 1kaprose Says:

  Драги Небојша, прво ми је жао због Вашег здравља. Желим Вам да успете у тој борби и да изађете као победник. Друго ми је жао што ће интернет небо бити сиромашније за један предиван блог где је, ко је хтео, могао да прочита све оно што је сакривено, или прекомпоновано. Хвала Вам за сваки написани редак, чињеницу, а надасве хвала Вам што сте све учинили да људима отворите очи. Уз најлепше жеље да Вам здравље буде што пре боље и да поново пишете на свом блогу, срдачан поздрав, Гоца.

  • Небојша Says:

   Драга Гоцо,

   Хвала Вам на лепим речима на конту мог блогерског рада. Што се тиче здравља, радићу на оздрављењу алтернативним методама, и ту ће ми требати упорност. Што се тиче писања, ако га уопште икада наставим, биће то само ако претходно отпочнем живот на новим стабилним основама. Такође и ја Вама желим добро здравље и свако добро.

   Срдачан поздрав.

 4. 1kaprose Says:

  Хвала, верујем да ће те се изборити и да ћемо још дуго читати Ваше чланке. Свако добро!

 5. Небојша Says:

  Драго Даниловић и Душан Митровић “Друштвени паразити“ (23.02.2017.)

  Линк ка видео прилогу на YouTube
  Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

 6. Небојша Says:

  13 марта ћу затворити коментаре на блогу потпуно, осим у рубрици „О мени-контакт„.

  Што се тиче аудио фајлова на блогу, скоро сви више не функционишу, јер сам их качио на хостингу неких мојих пријатеља који су га закупили за своје потребе, па су мени уступили бесплатно одређен део простора. Ти пријатељи су прекинули да користе тај хостинг, па сад те фајлове које сам накачио не функционишу више, тако да ћу према могућностима, мало по мало, временом све те фајлове накачити поново на бесплатни сервер http://kiwi6.com/ кога сам пронашао. На њему се могу накачити бесплано аудио фајлови до 2 ГБ., тако да ће то бити довољно за моје потребе.

  За почетак на том новом серверу накачио сам аудио прилоге из следећих чланака:

  Велимир Абрамовић – најбољи познаваоц Тесле! (13.11.2007):
  http://wp.me/p3KWp-8p

  Професор Милан Брдар (23.01.2008.):
  http://wp.me/p3KWp-9m

  Пуковник Светозар Радишић у Атлантису (09.02.2008.):
  http://wp.me/p3KWp-9U

 7. Перунов Ратник Says:

  Издржи Небоjша, свако добро.

 8. Небојша Says:

  Као што најавих, данас 13-ог марта потпуно затварам блог за коментаре, сем рубрике за Контакт». Неки пратиоци и читаоци мог блога јавили су ми се на мејл да ми дају савете и препоруке, у виду неких препоручених видео прилога, како да сам себи помогнем у оздрављењу, па ћу неке видео прилоге да поделим са вама…

  Прво иде прилог др Драгане Цвејић која иако је завршила званичну медицину, људима помаже алтернативним методама, дакле природном медицином, попут др Слађане Велков».

  Све болести долазе из црева, и ту је кључ свих излечења

  Пошто из овог прилога видимо да је срж успеха у клистирању, доњи прилог вам показује на наједноставнији начин чиме и како се клисторање обавља…

  Сазнајте како клистирање доводи до излечења и повратка здрављу!

  Одгледавши ово, види се да Др Драгана Цвејић следи и примењује учење Др Ричарда Шулца. Следи предавање др Шулца…

  Др Ричард Шулц – Лечење наводно неизлечивих болести

  Затим следе још нека додатна појашњења др Драагне Цвејић око клистирања…

  Одговор гледатељки када и како правилно користити клистир

  И на крају, обавезно погледајте више пута ово предавање нашег травара Зорана Вукашиновића, јер ћете неке ствари чути по први пут, што ће вам помоћи да схватите како настале болест, и како да лечите узрок болести, а не последицу, што је сама болест, јер кад излелите и неутралишете узрок, болест као последица свог узрока нестаје.

  Зоран Вукашиновић – Светионик здравља: Манастир Војловица

  Од Зорана Вукашиновића, можете поглеадти још 2 предавања, овде» и овде».


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: