Александар Павић – Забрањена истина о Сребреници


Александар Павић политиколог и врсни аналитичар 2007 године је издао књигу „Забрањена истина о Сребреници“ која је у ствари приручник заснован на искључиво страним изворима по којима се види да је геноцид Срба над Муслиманима чиста измишљотина која је имала за циљ да „морални NATO“ нађе повода да заводи правду бомбардујући Србе.

Значи, ради што веће неутралности Павић је целу своју књигу саставио из страних извора и извештаја.
Поред чињенице која је изречена у мојим скорашњим чланцима о Сребреници, да до Марта 2007-ме није ископано више од 2500 лешева, из овог Павићевог

Александар Павић

Александар Павић

интервјуа датог нашем црквеном сајту СВЕТИГОРА – глобални хришћански радио кога сам преузео, чућете још неке нове детаље које раскринкавају целу то пирамидалну лаж креатора новог светског поретка о томе да су Срби починили геноцид у Сребреници. Павић је био гост у емисији „Ријеч посијеч“ коју води и уређује господин Спиридон Булатовић.

Рецимо, чућете да је у Јулу 1995-те баба Олбрајт махала некаквим сателитским снимцима на којима се наводно види некакав поремећај терена у пределу Сребренић „што указује на геноцид“. Али, чланице Савета безбедности UN-а Велика Британија, Француска и Америка ставиле су читаву документацију о Сребреници под ембаргом од 30 до 50 година, укључујући и те сателитске снимке, тако да када би се у неком евентуалном спору, који би рецимо Србија покренула да се изведу на чистац сви ти документи, да се рашчисти цела ствар и да се стварно аргументовано и чињенично докаже, шта се стварно догодило у Сребреници, ми то не бисмо могли да сазнамо ништа због тог ембарга.
Наравно, ни у лудилу се не може очекивати од наших петооктобараца да покрену ту иницијативу што би у свету одјекнуло као позитивна ствар, баш да Србија то покреће, јер неки петооктобарци попут Чанка су напросто били шокирани да Хашки суд по тужби БИХ није осудио Србију да је починила геноцид, већ је ослобођена тога..!?

Затим нека организација из Београда под називом „Иницијатива младих за људска права“, буквално су рекли да су шокирани тиме што Србија није оптужена за геноцид..!??

А пазите шта је само рекла Биљана Ковачевић Вучо, рекла је да је то „против интереса Српског народа“ што није оптужен за геноцид !!???
Ово што је ова рекла је просто увреда и за ментално ретардиране особе, а камо ли за нормалне људе.

Погледајте каквим смо само клинички патолошким случајевима окружени, а такви нам воде политику и „бране људска права…“.

Шта ће нама спољни непријатељи, када су нам унутрашњи увек били најгори!

А на терену цифри, све саме хокус-покус варијанте, нигде ДОКАЗА!
Муслимани и цео свет машу неком листом од 7-8 хиљада побијених цивила, а до Марта 2007-ме копали су копали и ископали нешто мање од 2500 лешева, а са те њихове листе од 8000 час побијених, час несталих, откривено је да су се 3000 имена са те листе нашла на бирачким списковима у БИХ 1996-те и 1997-ме године…!

А сведоци против Срба у Хашком трибуналу су посебна прича.

Из неких Холандских извештаја се види „квалитет“ сведока. Кључни сведок им је био Мерудин Орић који је рођак кољача Насера Орића. Нема шта, баш је „веродостојан сведок“.

И на крају мог текста је пикантерија. Једини коме је доказано да је побио муслимане је Босански Хрват, а не неки Србин, Дражен Ердемовић који је признао да је наводно као борац у војсци Босанских Срба учествовао у стрељању 1200 муслимана и за то је осуђен 5 година затвора од стране Хашког суда.

Али, зато Србин, генерал Крстић, за кога је пресудом утврђено да нити је учествовао, нити је дао неку наредбу за покоље, нити је знао да се нешто догодило у Сребреници, добио 46 година затвора!??
Али Хашки трибунал га је дакле без икаквих доказа оптужио за геноцид, само зато јер је Хаг изнео тврдњу да је било геноцида…!?

Е, сад… ни једном Србину ништа нису доказали за геноцид, али је зато наводно признање Ердемовић за стрељање 1200 цивила било довољно да се оптуже Срби за геноцид, а лично је Хашки трибунал утврдио да је Ердемовић ментални болесник…!

А нису ни дозволили унакрсно испитивање Ердемовића од стране Срба..!

Значи, ментални болесници су Хашком трибуналу „веродостојни сведоци“!?

Па шта је онда Хашки Трибунал…?

Ја не знам, али ако се овако одвратне и морбидне ствари дешавају у „цивилизованом свету“, како ли је тек у паклу…?

Забрањена истина о Сребреници
Преузми аудио клип (6.34мб. 44:14 минута)

11 реаговања to “Александар Павић – Забрањена истина о Сребреници”

 1. Ernaga Says:

  ako je bio rat i ako ste pobili muslimane, svaka cast, ali zar zlostavljanje i silovanje ( cak i samog popa Vasilije Kacavende) nije nesto sto nebi trebalo da se desava po pravima ratovanja! Muska dijeca i bebe su odvajane i odvodjene i takodje streljane? kako to ? koja prijetnja od dijece osim prijetnje sto su ziva!
  Zaista takvo izivljavanje nije primjereno ni najpoganijem narodu, a kamoli tamo nekom duhovnom i nadarenom kako se vi nazivate! Srbija se treba stiditi svojih postupaka!
  Zamisli bolan da izadjes sada i porokas sve u zgradi i tako svaki tvoj drug! Udjes roknes muza, djete rasjeces i bacis trup lijevo glavu desno jer nije prestajalo da place i onda pocnes da zenu silujes!
  Da ja imam pretke tako bolesne ja bih se sam ubio!

  • Dani Says:

   Koja bolan deca su streljana,sta lupetas,a ja imam u komjuteru sliku tog maloljetnika sa puskom u ruci koji je ubijao neduzne Srbe oko Srebrenice.Cuj deca streljana,he,he.Evo ko je pokopan u Srebrenici,obrati na godiste:

   • Osman (Ibro) Halilovic (1912-1989),
   • Hamed (Hamid) Halilovic (1940-1982),umro 13 godina prije pada Srebrenica,
   • Nurija (Smajo) Memisevic (1966-1993),
   • Salih (Saban) Alic (1969-1992),
   • Mujo (Hasim) Hadzic (1954-1993),
   • Ferid (Ramo) Mustafic (1975-1993),
   • Hajrudin (Ismet) Cvrk (1974-1992),

   itd.

   U Srebrenici je streljano do 300 ratnih zlocinaca,koji su preko 100 srpskih sela popalili prije toga i pobili 1300 neduznih Srba,ukljucujuci zene i decu.To su monstrumi i jos placete za njima.Iskopano je oko 2000 leseva i Srba ima medju njima,a svi su pretezno poginuli u borbi.

   Pogledajte izvestaj patologa,a ne slusati lazi CNN i propagandu.Ukucaj na Google ovo:

   http://www.srebrenica-report.com/

 2. Nebojša Says:

  Ernaga!

  Možeš odmah da se ubiješ!

  Nadam se da si ti čovek od reči, jer evo pogledaj dole na linku, kakve su zločine i masakre počinili Muslimani nad Srpskim civilima u okolini Srebrenice u periodu od 1992 – 1995, dakle pre tog izmišljenog i nepostjećeg genocida Srba nad Muslimanima u Srebrenici!!!

  http://real-srebrenica-genocide.blogspot.com/

  3870 Srpskih civila je Musliman Naser Orić sa svojim koljačima poklao i izmasakrirao…!!

  I to sve je urađeno iz „zaštićene zone“ ‘Srebrenica’ koja nije nikada demilitarizovana, već su namerno ostavljeni muslimamski vojnici da bi konstantno provocirali Srbe klanjem njihovih civila !!

  Zar ovo nije genocid nad Srbima !!!
  Zar ovo nije masakr nad Srpskim civilima !!!

  I to sve je urađeno pre ulaska Srpske vojske u Srebrenici!
  Kako te bre nije stid!
  Liješ mi tu krokodilske suze, a pogledaj šta su Muslimani uradili Srbima…!

  Ajde…ubi se sad, šta čekaš (?), budi od reči…ili je vama Muslimanima konstantna praksa da lažete, izmišljate i vređate Srpsku naciju!

  Na vašoj strani je prljava propaganda laži koja caruje planetom u unapred projektovanom scenariju „zlih“ i „dobrih“ momaka.
  Ta propagandna laž mora da se stalno ponavlja, da bi zvučala kao istina, jer svaka laž se i zapravo poziva na istinu, ali to mora stalno da se ponavlja.
  Tu ima više ciljeva, a najvažniji je da se Srbi duhovno i kao kolektivitet unište i zato ih stalno treba „podsećati“ da su krvnici i zločinci samim time što su Srbi.

  No naravno…to nikad neće uspeti, jer mi smo istorijski navikli da živimo sa velikim teškoćama i uvek sve izdržimo…!

  Od 1995 gopdine kopate i iskopali ste samo 2400 leša ( dosta ih je i koji su umrli i pre sukoba u Bosni, ima i vojnika…), pa gde su zaboga tih 8000 civila koje su „Srbi pkllali“, gde…!

  Izbušiste zemlju, kopate, kopate i ništa…

  Madlen Olbrajt je govorila da sve postoji na satelitskim snimcima, ti navodni Srpski zločini, ali su Ameri sve te snimke stavili pod embargom i zabranjeni su da se prikazuij sledećih 50 godina !??

  Zašto?

  Pa zato, jer nije ni bilo genocida niti masakra Srba nad Muslimanskim civilima, jer inače bi ta veštica mrzitelj Srpskog naroda sve to vrlo rado prikazala i „mahala“ sa snimcima po svetu!
  Ali zato se vaš koljač Naser Orić hvalio stranim novinarima i u svom stanu u Srebrenici im prikazivao snimke i hvalio se time kako je poklao 115 Srpskih civila…!!!
  Pokazivao im je i snimnke sa Srpskim odrubljenim glavama!
  Eto kakvi ste vi, hvalite se stranim novinarima sa svojim zločinima..!

  Sramota, užas…!

  Naravno..mediji ćute o tome, jer ta im se slika ne uklapa u scenario koji diktiraju idioti koji vode ovu planetu i kontrolišu sve, a to je scenario da su Srbi samim tim što su Srbi, zločinci!
  A vi ste „cveće“ i zato zaklati Srbina je „dobro delo“…Kakvi zločini, kakvi masakri, kakvi genocidi…

  Tako ste bestidni u lažima, ali nikada nećete uspeti da nas uništite, nikada!

  Okrenuće se ćurak istorije i istina će progovoriti, a i vi je znate vrlo dobro, ali koristite priliku kada svet čini veliku nepravdu i zločin prema istini i Srbima!
  Po tom scenariju vi ste „nevinašca“ i kad koljete Srbe, jer oni su „zločinci“,“divljaci“…

  Alija Izetbegović je još i pre ulaska Srpske vojske u Srebrenici najavio „da će se desiti masakr“ nad muslimanima. Naravno…on je samo bio glumac u već odrežiranom i lažnom masakru Srba nad Muslimanima da bi NATO našo opravdanje za intervenciju.

  Normalnim ljudima, bez obzira na naciju, dovoljne su sledeće elementarne događajne činjenice koje govore da ste vi Muslimani apsolutno krivi i jedino odgovorni za sukobe u Bosni…!

  Prvo…još i pre bilo kakvih sukoba, rata, borbi…od Muslimanske ruke je stradao Srpski svat u Sarajevu na Baščaršiji, 1 marta 1992 godine…!

  Dakle, jasno je, vi ste krivi za sukob u Bosni i sva krvoprolića, jer ste prvi ubili Srbina, i to na svadbi, ej!!!

  Evo to lično opisuje i taj vaš krvnik Ćelo:

  Drugo… Karadžić i Milošević su potpisali svojevremeno Lisabonski sporazum po kojem bi se rat prekinuo, ne bi bilo rata, jedino ga Alija nije potpisao, jer je želeo rat, krv da padne, unapred je znao da će propaganda laži po diktatu Amerike uvek da bude na strani muslimana, ma kakve zločine činili…!

  Ameri su ga ohrabrili da to uradi…
  Oni samo žive od rata.

  Osim toga, Alija je kao mladić za vreme drugog svetskog rata bio nacista, bio je pripadnik zloglasne 13. SS “Handžar” (NOŽ) divizije koja je bila na strani nacista. Ta činjenica se zna, ali se tendenciozno sakriva od medija.
  Ali srećom postoje nezavisni intelektualci poput Majkla Parentija kojima je istina vodilja, pa govore o tome. Evo šta Parenti govori za Aliju…

  Alija Izetbegović je bio nacista!
  (isečak iz Parentijevog govora 16.05.1999.)

  Vaš predsednik je bio nacista i islamski fundamentalista koji je svojevremeno još u SFRJ u svojoj islamskoj deklaraciji spomenuo da je NEMOGUĆ suživot izmedju muslimansa i NE-muslimana.
  Sramota i bruka za vas muslimane, za tu izmišljenu naciju, jer kako nacionalnost može biti Musliman (!?), to može biti samo veroispovest. No, Tito vas je tako krstio, ali sada ste i Bošnjaci i Muslimani po nacionalnosti, neko kaže ovako, neko onako.
  To je notorni besnisao, da nacionalnost može biti Musliman.

  Zamislimo da pitamo nekog Hrvata:

  „Šta si po nacionalnosti?“.

  …a on da odgovori:

  ja sam katolik“

  ili da Kinez kaže da je po nacionalosti „budista“ ili Englez da je katolik ili protestant?
  Naravno da je to smešno i besmisleno, ali zato postoji nacija „musliman“…!??
  Naravno…ne ulazim u to kako se ko po nacionalnosti lično oseća, ali postoje elementarna znanja šta je nacija.

  I na kraju, da dam još jedan isečak iz Parentijevog govora koji je on održao 16.05.1999 u Sijetlu, a koji govori o propagandi laži da su Srbi učinili masakr na Sarajevskoj pijaci. Taj deo možete pratiti od drugog minuta i 24 sekunde, kao i sve ostale laži koje su se pripisivale Srbima. NATO je znao da je to učinio muslimanski ekstremista koji je aktivirao bombu i da taj masakr nije prouzrokovam granatom sa Srpske strane, znao je to i Dejvid Oven visoki činovnik Ujedinjenih Nacija, to je i objavio u svojhoj knjizi.

  Michael Parenti raskrinkava laži da su Srbi odgovorni za masakr u Bosni na Sarajevskoj pijaci !

 3. Dani Says:

  Daj Srbi malo se informisite.Evo vam dokaza da u Srebrenici nista se nije desilo.Poginuli su muslimanski zlocinci i do 300 ih je streljano zbog zlocina,a zlocinci nikada nisu bili zrtve.Potrazite ovo na Googl i zacepite usta svima:

  http://www.zmag.org/znet/viewArticle/5892

  http://bit.ly/5CATG9
  http://bit.ly/8m6zk2
  http://bit.ly/7hZWW6

  • Nebojša Says:

   Хвала ти на овим линковима пријатељу, но има овде колико хоћеш доказа да је све то лаж, материјал је на српском. Све комплетно и аргументовано:

   http://bit.ly/7Y5KZG

   У најскорије могуће време написаћу још неки чланак о томе са аудио и видео клиповима. Све је то већ доказано, да је геноцид у Сребреници једна од најпрљавијих фашистичких лажи новог светског поретка са америком на челу! Међутим, ова домаћа окупациона власт и њихова слугерајска и продана комплетна „опозиција“, што је још горе, не причају о томе, све је то лако доказљиво, да је геноцид у Сребреници највећа подвала 21-ог века са намером да се уништи Српски народ за сва времена! Неће успети то никако!!!

   Да, јасно је…! Желе да направе резолуцију о Сребреници, са великим мамцем о тзв. „другој резолуцији“ ( јер кога је па у овом неморалном свету под палицом и вођством америчке „демократије“ па брига о тим другима. Они су само „колатерална штета“. Њима треба ова прва резолуција), да тако цео један слободарски народ на непостојећем масакру и измишљеном геноциду званично декларишу као геноцидан!

   То ће бити највећи злочин, духовно-културни злочин колективног самоубиства, а „џелати“ ће бити српски политичари, где се жели свом народу усадиити трајни комплекс кривице и злочинаштва! То је тако одвратно!
   Ми… који смо највише страдали у геноциду! Где ти је резолуција о Јасеновцу Тадићу!!

   Зашто су ти Тадићу Српске жртве „други“??

   Тадић прича о моралном кредибилитету који наводно иде иза овог резолуцијског потеза!?

   Кој црни морални кредибилитет кад су све те ДОС партије, укључујући и његову, опустошили и опљачкали привреду Србије, а сада по налогу запада врше операцију брисања Српког народа и целе његове слободарске историје! То се намерно ради, но неће успети!

   Тадић говори о моралном кредибилитету док истовремено Месић чином помиловања пушта на слободу монструозног убицу Срба!!!

   Зна Тадић врло добро шта ради, он само тако цинично досољава ионако тешку рану на Српску муку и свим тим одвратним лажима са којима је припремљен један од најмонструознијих пројеката икада виђених када се ради о уништењу једног народа, и биолошко, и психолошко, и културно, и духовно, и историјско уништење…!

   Он, који је својевтемено обећао у кампањама да „кад они дођу на власт“ да ће створити 500.000 нових радних места, па после од тога није било ништа!!!

   Ето ко прича о моралу и моралном кредибилитету…!
   Он само себи обезбеђује убедљиво прво место као најгорег политичара којег је Србија икада имала, ништа више!

   Он само следи мото свог „великог демократе“ Ђинђића:

   „Ко хоће морал, нек иде у цркву!“

   Даћу и ове материјале када будем објавио будући текст:

   Лажи о Сребреничком масакру..!

   Пропагандне лажи о Србима у Босни…!

 4. Nebojša Says:

  Кој то морални кредибилитет имају муслимани у Босни кад им је председник Алија у другом светском рату био нациста!

  Michael Parenti – Алија Изетбеговић је у другом светском рату био нациста!

 5. A ETO Says:

  KO ZNA ENGLESKI – Međunarodna komisija za nestale tvrdi da je potvrđeno DNA analizom 6186 ubijenih. Do sada.
  http://bit.ly/21SzlN

  Očekuje se da će ih biti preko 8.100.
  Ovde imate dosta toga: http://bit.ly/cXnjKl
  Ko ne zna da čita evo jedna slika: http://bit.ly/aO2Nce

 6. galacmladen Says:

  Драги моји Босанци(не бошњаци јер је то преиначено Босанац да би се одвојили од матице своје Србског рода) хајде лепо да вам ја понудим да решимо питање Сребреничког масакра. Ви дате имена и матични број идентификоване жртве а ја ћу покушати да потврдим или опововргнем вашу тврдњу да је тај и тај страдао у Сребреници.
  Ево ја толико нудим а ви се испрсите драги моји Босанци. Ово је место истине а не рекла-казала,Небојшин сајт није место за зијање него за учење Истине и Добротољубља,о свему овоме имате у библиотеци да се информишете.

 7. galacmladen Says:

  A ETO ipak je istina procurela i to kao sto i Blagi Gospod Bog uvek uredi,preko vaseg Alaha je iz usta muslimana izrecena istina o genocidu nam muslimanskim stanovnistvom u Srebrenici. Pogledajte deo o Srebrenici na ovom sajtu pa dalje polemisite. I znajte postoje ljudi ovde u Srbiji koji se neosecaju evropljanima vec i iskljucivo Србима. Србин сам и тим се дичим и ви можете исто пореклом својим да се дичите.Мени несмета да будете националисти само немојте бити шовинисти,јер нечовештву ногом за врат стати…

  • Небојша Says:

   A ETO,

   Нема говора да је у Сребреници био геноцид, то најбоље потврђују сами муслимани! Мирсад Токач, муслиман, који је директор документационо истраживачког центра сам потврђује да је са списка пострадалих у сребреничком „геноциду“ и 500 живих сребреничана!

   Сребреница: На списку пострадалих у „геноциду“ има 500 живих сребреничана!

   У овом видео прилогу видећете два кратка инсерта са телевизије Републике Српске, са презентације:“Босанског атласа ратних злочина“ која се одржала у Бања Луци 31.Марта.2010-те. На тој презентацији, муслиман и директор истраживачко документационог центра из Сарајева, Мирсад Токач, потврдђује да на списку пострадалих у сребреничком „геноцију“ има и 500 живих сребреничана! Сви пострадали са спискова сахрањивани су у гробници у Поточарима, општина Сребреница, где је и меморијални центар „Сребреница-Поточари“.

   Такође је на том скупу потврђено да је за 70 сахрањених у Поточарима утврђено да ниси страдали у јулу 1995-те! Такође ћете чути како је Мирсад потврдио да на тим списковима нема само сребреничана, већ и власеничана, зворничана, братунчана?!

   Нешто раније, 19. марта 2010-те, потврђена је још једна манипулација са жртвама, ево комплетно те вести:

   http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=18156
   ………………

   Сребреница: потврђене манипулације жртвама

   Меморијални центар је потврдио да у Поточарима нису сахрањене само сребреничке жртве из јула 1995. године него и Бошњаци који су раније страдали у рату.

   Директор Меморијалног центра Мерсед Смајловић потврдио је да је у Поточарима укупано око 50 особа које нису страдале јула 1995. године уз образложење да је то рађено „из сентименталних разлога“ те да је ријеч о сродницима сребреничких жртава.

   Смајловић је у изјави за портал Сарајево-икс најавио да ће ови гробови бити измјештени на посебно гробље.

   Срна је ове недјеље објавила серију текстова о манипулацијама са сребреничким жртвама из јула 1995. године са именима 22 муслиманска војника која су по војној евиденцији њихове ратне јединице, у коју је новинар имао увид, погинули у ратним операцијама, а сахрањени су у Меморијалном центру Поточари.

   Као сребреничке жртве приказане су и особе које данас живе у Србији, те неки који су два пута рођени и умрли, или чак никада нису ни рођени, за шта постоје материјални докази.

   ………………

   Дакле, шта заиста рећи после свих ових бруталних лажи на основу којих се Срби терете за геноцид, неправда космичких размера! После ове спрдачине са цифрама и „сахрањивања“ 500 живих људи, те братунчана, те зворничана, те преминули рођаци пострадалих, те ови, тзе они…?!

   А на плочи у меморијалном центру стоји цифра 8372, кликните на слику да је увећате:

   sklop

   и она није коначна, уписиваће их још, и то са свих страна како пише на самој плочи, али ЗВАНИЧНО та цифра од 8000 жртви је у тужби за Сребреницу, не за остала места: Братунац, Бијељина, Фоча, Сарајево, Угљевац, Рогатица итд. Све је то на најнижим границама људскости и морала и најгорег међународног безакоња!! Јер, заправо на непостојећем геноциду врши се организован ДУХОВНО-ИДЕНТИТЕТНО-КУЛТУРНИ геноцид над Србима, И НАД ИСТИНОМ (!) од стране светских моћника и муслимана!

   Ово је таква неизбрисива срамота за муслимане, за запад, за хашки трибунал, то је злочин према истини и Србима! Овако нижеразредна и лажна исценација геноцида са списковима жртава, и још то све назвати геноцидом! Са лажним списковима, са непостоијећим жртвама, па чак су и нестале особе ушле у списак као „жртве геноцида“ (!?), мада нестала особа може да буде и жива! Па имамо и „сахрањивање“ 500 живих људи! То је злочин према истини и према србима, лажно нас оптужити за геноцид! Сви свесно лажу…!

   Доћи ће време, и то убрзо, када ће се обновити процес око Сребренице, изнеће се све ове лажи и обмане на видело у светским медијима, то је сигурно…!

 8. * Says:

  >Ujdurma< je muslimanska osvajačka spoljna politika u svetu i najduže primenjivana na Balkanu.
  ..nju koriste udruženo i međunarodno instituciono i zapadni globalni vladari sudbine propasti sveta pod nazivom "demokratizacija"
  ..a bumerang je aboridžanska naprava koja objašnjava kako će se zauvek završiti muslimanska ujdurma.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: