Руси и Американци не сарађују око Украјине…!


Од како су Руси почели са војном интервенцијом у Украјини, од разних људи по јутјубу чујем мантру која се стално понавља: „Све је то договорено између Руса и Амера“, а издвојих бих, у краћој верзији, оно што су о томе рекли Горан са ФЕС ТВ и Велимир Абрамовић:

INTERVJU: Velimir Abramović – Ceo svet je pozornica, sve što se dešava je dogovoreno!»
Шта се заиста дешава у Украјини – Највећа обмана (ФЕС ТВ – 25.02.2022.)»

Велимир увек и стално помиње ово:

„У Малтешком меморандуму из 1989-те,… састали се Горбачов у Буш, ту је потписан уговор на 750 страна где пише о Уједињењу Косова са Албанијом, нема Србије, Срби немају међународно гарантоване границе…“, итд, итд…

Вељо, од момента Руске интервенције у Украјини, више не важе никакви уговори, споразуми и Mалтешки меморандуми, из претхофног периода, пре Руске интервенције. Међународно право је одавно срушено првенстено од стране американаца у случају бомбардоваањ Србије 1999-те, па затим њихове интервенције у Ираку, Либији, итд… и зашто би сада Руси било шта поштовали и договарали се са САД, кад су супериорни у односу на САД и над целим тим Атланским савезом који је на климавим ногама, и који се урушава пред нашим очима?

То је сулудо.

Дакле, Руси ће сада само да гледају своје, и наравно заједничке интересе са Кином, и највероватније се иде ка цивилизацијској подели света на исток и запад, а САД ће кад-тад да се уруши и подели на 52 државе које су сад тренутно у саставу САД-а.

Једино кад се САД, та империја зла, уруши на 52 независне земље које је сачињавају, једино ће тада бити мира у Свету!

А то ће се десити, кад-тад!!

Идемо редом…

Горан са ФЕС ТВ-а каже ово:

„… Систем света у коме живимо је јако прост, да се никада није променио и да је увек био исти, и да постоји само једна једина подела, ја не знам колико сам пута ово рекао, али ајде рећи ћу још једном,… постоји само једна подела,… на богате и сиротињу, све остало је фарса…“

… „Америка и Русија су одувек и увек радиле заједно, јер су то две најјаче силе, а најјача сила“

„Тај измишљен сукоб између Америке и Русије, никада није постојао, нити ће постојати, јер они увек раде заједно“

Горане то што кажеш је како мали Перица замишља свет, јер није све баш тако просто, како ти се чини. Гледам те како са надмоћним смешком свезналице причаш о овоме, его ти је набубрио до неслућених висина, а баш такав его је највећи непријатељ сваког човека и интелектуалца, који размишља својом главом. Паметан си ти човек наравно, далеко од тога да ниси, али не може се укапирати свет коришћењем само здраве памети, у ту групу људи рачунам и себе, већ само путем здраве памети и праћењем одабраних школованих политиколога који су на страни истине, а у ту групацију убрајам рецимо, изврсног Александра Павића, Стеваан Гајића и осталих, као и моје најновије откриће политиколога Данила Копривице, који је бриљантно анализирао ситуацију у Украјини, и по њему нема ту никаквог договора између САД и Русије, то је напросто смешно.

Четри године трају студије политикологије, и ту има пуно предмета који се обрађује да би се што боље схватили светски процеси, а међу њина су: увод у политичку теорију, историја антике и средњовековне политичке мисли, политичка економија, саверемена политичка историја, савремена политичка теорија, савремена политичка економија, филозофија, основа права, социологија, филозофија, упоредна политика, студија рода, увод у студију безбедности, студија мира, наука о организацији и управљање, јавна управа, локална самоуправа,… и остали предмета, да сад не набрајам све.

Тек када то студент положи, онда се добија диплома образованог политиколога, који наравно кад објашњава неку ситуацију у свету има темељну подлогу да дубински схвати светске процесе, а ово што ја и ти Горане, као и многи други здраворазумски људи, користимо искључиво здрави разум, је недовољно да се комплетно схвате светски процеси.

Ово што Горан каже да су увек постојале поделе на богате и сиритињу је просто нетачно, јер у СФРЈ у којој сам се ја родио (1958 год.) најмасовинији је био средњи слој грађанства у трајање од 35-до 40 година битисања и живљења у СФРЈ, до самог распада СФРЈ. Рецимо, моја мајка која је била најобичнија, али добра дактилографкиња, плаћала ми је као клинцу, од своје плате, одлазак на море са школом, 1966 купила је црно-бели телевизор, па се чак дешавало да по некад 2 пута годишње идем на море, и са школом, и са мајком. Све сам имао што сам хтео, за време свог радног века 2 пуа мајка ми је добила стан од државе, и све то као дактилографкиња, која је припадала том средњем слоју.

Дакле, може се кад се хоће…

Јак средњи слој је имала и цела Европа, то су познате ствари. Наравно, било је и у СФРЈ богатих појединаца, али не екстремно богатих као данас, где појединци имају милијарде и милијарде долара на свом рачуну. Било је и сиритиње у СФРЈ, није да је није било, али углавном су то били људи који се услед неког свог менталног недостатка нису сналазили кроз, или пак појединци који су били без родитеља, па су проводили време у разним домовима, али тога је било врло, врло мало, занемарљив број.

Ово што Горан каже:

„Америка и Русија су одувек и увек радиле заједно, јер су то две најјаче силе, а најјача сила“

затим:

„Тај измишљен сукоб између Америке и Русије, никада није постојао, нити ће постојати, јер они увек раде заједно“

Наравно, и ово је нетачно, јер је због „Кубанске ракетне кризе»“ 1962. године, је замало је избио трећи светски рат, када је тадашњи СССР инсталирао нуклеарне ракете на Куби.

Око тога погледајте изванредан филм: „The Courier (2020)„. Филм можете наћи преко торента, има и превод.

Друго, кад постоје две велесили као данас, није тачно да оне нужно сарађују како тврди Горан, већ све је супротно Перице. Свака од тих велесила тежи да путем хладног рата и обавештајних служби, ослаби ону конкуретну велесилу, да би постојала само једна велесила која ће да уређује свет, а не две. Томе смо били и сведоци, кад је највише захваљујући Горбачову СССР ослабио, па је сходно томе САД био једно време једина велесила, па се после Распустио Варшавски пакт…

Кад је пропао СССР, Амери су обећали Русима да се неће ширити НАТО пакт ван подручја Немачке. Обећали и слагали, јер 12. марта 1999, бивше чланице Варшавског пакта и земље наследнице Мађарска, Пољска и Чешка су приступиле у НАТО. Бугарска, Естонија, Летонија, Литванија, Румунија и Словачка су се придружиле у марту 2004.

Па Горане, јел су се и ово Руси договорили са Америма?!

Па нису Руси идиоти:

„ОК, ви ширите свој НАТО пакт на земље које нас окружујуа, Инсталирајте хуклеарне ракете,… али кад дођете до Украјине ми ће да попиздимо! Ви ћете да се „бијете“ са нама до последњег украјинца, а за нас ће да гину само наши војници. У реду, ок договорено…“

После распада СССР Русију је изнутра разбуцао пијањи Јељцин, амерички корисни идиот, и нарвно Горане: „Све су се то Руси и Амери договорили, зар не?

Мислим, видите колико је то сулудо: „Ма све су се они договорили“.

Данило Копривица:

„И онда долазимо до финала где Британаски премијер Џонсон каже: „Ми ћемо увести такве економске санкције, које ће обогаљити Руску економије“. Бићу потпуно отворен, ово је кључни циљ Атланске империје, обогаљити Руску економију. Не омогућити слободу и независност Украјини, већ управо обогаљити Руску економију….“.

„Атланска империја очекује да ове мере, и санкције Русију баце на колена…“

Ето то је циљ Амера, те империје зла, да обогаљи Руску економију, јер би потпуно урушена економија Русије значајно ослабила и Русију на војном плану, довела би је до потпуног краха и слома…

Само, то неће моћи ове ноћи, Руси су се одлично припремили за све опције.

Данило Копривица:

„Ако демонстрација силе у Украјини буде окончана по руској замисли, улазимо у најновији светски поредак, у доба ТОПЛОГ РАТА, то јест доба Руске и Кинеске спремности да стратешке циљеве реализују по скраћеном поступку. Али ако Руске војне амбиције не испуне макар минималне циљеве, а то је формирање и одржавање Новорусије», пред Руском државом и нацијом су деценије тешког таворења на маргинама Атланске цивилизације.“

А сад погледајте бриљантну анализу политиколога Данила Копривице…!

„Ukraine Files“ lecture by Danilo Koprivica / „Dosije UKRAJINA“ predavanje Danila Koprivice

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

27 реаговања to “Руси и Американци не сарађују око Украјине…!”

  1. Velimir Abramović Says:

    Sve se slažemo, isto sam ja i pričao, RUSI SU ZAVLADALI SVETOM, TU NEMA SPORA, OČIGLEDNO JE, samo bih umesto dogovora usa i rusa rekao: NIJE REČ O DOGOVORU, NEGO O JEDINSTVENOJ KOMANDI.

  2. Velimir Abramovic Says:

    Mislim i govorim isto što i Ti, dragi Nebojša, Rusi sad rade šta hoće, nema
    više ko da zaustavi Aziju.
    Rusi su zavladali Svetom, NAIVNI NATO-vci drhte. Sekretar NATO,
    Stoltenberg, je RODJENI SIN STALJINOVOG ŠPIJUNA TORVALDA. Darka Trifunovića
    njegovi englezi ga lažu, treba da prihvati realnost, priča kao Djindjić,
    „sopstvenim snagama“ itd. Srbija nema medjunarodno garantovane granice, ne
    postoji kao prava država.
    A od 24. Februara, i Evropa je samo skup ruskih gubernija. Amerikanci lažu
    Poljake i Francuze… Nemci su pod ruskom čizmom od 1871. G.

  3. Небојша Says:

    PUTIN JE ZADRŽAO DOKTRINU ŽUKOVA ALI JE UPOTREBIO PLAN IZ 44. – Danko Vasović ekskluzivno otkriva (10.03.2022.)

    Bojan Bilbija: Ukrajinska kriza je opasna, mnogo je usijanih glava na svim stranama | DIJALOG 2022 (05.03.2022.)

  4. Небојша Says:

    Milijana Baletić – Čeka nas velika podela sveta, sve je otišlo predaleko! (16.3.2022)

    Линк ка видео прилогу на YouTube
    Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

    • Velimir Abramovic Says:

      Dragi Nebojša, Da je Milijana bila imalo svesna, NE BI RADILA ZA ANTISRPSKOG AGENTA MILOŠEVIĆA….

    • Небојша Says:

      Вељо,

      Милошевић може да буде све, само не антисрбски агент, то је сад јасно као дан, има довољно дистанце да се то увиди. Желео је добро Слоба, али није се сналазио, грешио је, али био је усамљен. Да је Слоба жив сада, Срби на Северу КиМ-а би и даље у најмању руку имали своје институције, институције државе Србије, а и врло важно и стратешко језеро Газивода не би било предато шиптарима на управљање, а то је урадио још један антисрбски агент, највећи,… сви знамо ко је то, не треба да кажем његово име, јер га и врапци на грани знају,… и то је чин велеиздаје, економске велеиздаје, јер Газиводама сад управљају шиптари, а не Србија као што је било…

      Слоба је био наиван, мислио је да ће пијани Јељцин да нам помогне, али он је био атируски, и самим тиме и антисрбки агент.

      Антисрбски агенти су били они који су га ухапсили и предали Хагу, и то баш на Видовда, као „случајно“, само да би убили Србе у појам… Ухапсити председника државе и предати га непријатељима-Хагу, ма ко да је председник, може само антисрбски агент, у нашем случају их је више, дакле то су учинили ДОС-антисрбски агенти, то је чин велеиздаје. То су дакле учинили антисрбски агенти, агенти попут: Ђинђића, Чеде Јовановића, Лабуса, Чанка… и да не набрајам, гомила их је, то и врапци на грани данас знају…

      Ако су баш хтели да му суде, требали су то да ураде у Србији, а не да га предају Хагу, и то баш смишљено на Видовдан… али авај, тако не функционишу антисрбски агенти, они само слушају наређења капиталистичке гамади…!

    • Velimir Abramovic Says:

      Eh, i Ti si naivan, RUSI SU DALI KOSOVO, GORBAČOV 1989, Malteški memorandum
      Evo da se zabaviš pričom o Masku..

    • Небојша Says:

      @Velimir Abramovic,

      То више не важи Вељо, више ништа не важи Вељо што су се Руси и Амери „договорило“ раније, пробуди се Вељо. Амери су први прекршили све те договоре! Америку чека распад на, чини ми се 52 државе које је тренутно сачињавају, а дотле ће амери гледати да што више света повуку на дно. Империја зла ће бити уништена за 2-3 године најкасније, долар такође,… као и сви они који су јој помагали у информативном рату против Руса! То сви који сада блате Русе на пољу нинформативног рата треба јасно да знају…!

      Вељо, моје информације су боље од твојих, имам неке контакте из САД-а и зато доста знам, али за неке информације је још рано да се јаве, јер људи су зомбирани, не схваћају више ни када има кажеш: „Добар дан“ шта то значи.

      Сви који сада пишу у информативном рату против руса, за амере који су у самртном ропцу, само су колатерална штета…

      Ко је паметан, зна шта сам хтео да кажем…

    • Velimir Abramovic Says:

      Slažem se da će se Američka federacija raspasti, ali samo na 12 delova, jer su tako već podeljene Federalne rezerve. Dogovoreno je da se umesto dolara uvede moneta amer, koja će važiti i u južnoj americi i Kanadi. To nije spontan proces, nego program svetske vlade.

    • Небојша Says:

      Velimir Abramovic,

      Да, распашће се како год, али оно што ти не желиш да схватиш је да више не важе ти Малтешки меморандуми и све што је ту разматрано и на основу тога донете одлуке, укључући и то што бесомучно и увек као мантру до бесвести помињеш, да је Косово изгубљено, и самим тиме се укључујеш у невиђени психолошки рат против Срба, као и против Руса.

      Руси ће све те одлуке из Малтешког меморандума игнорисати, јер амери као империја лажи ништа не поштује, и зашто би сад Русија поштовала било шта пре 24.02.2024. Тако да сада се управо уцртава нова подела света, стара више не важи, као и сви претходни договори са империјом лажи. Руси ће итекако да запамте које се земље сад курче и желе да помогне Украјини, да им пошаљу наоружање.

      Ево Словаци најављују да ће Украјини послати систем С-300.

      Сами Украјинци (обичан народ) већ виде да су насамарени од нациста-бандероваца на власти. Ја пратим руске сајтове, као и Украјинске, и сви руси или украјинци који су побегли и извукли се из Украјине, говоре да нацисти (украјинска војска) користе цивиле као живи штит, а нарвно обични цивили примећују да Руси пазе да што мање буде цивилних жртава. Интервенција је ограничена, иначе ако би руси то хтели, будући дасу војно надмоћни, могли би да реше Украјину за недљу дана.

      Али наарвно, руси су људи, неће то урадити, јер руси и украјинци су један народ, већ ће интервенцијом са што мање погинулих цивила, завршити посао до краја…

    • Небојша Says:

      Velimir Abramovic,

      Да, распашће се како год, али оно што ти не желиш да схватиш је да више не важе ти Малтешки меморандуми и све што је ту разматрано и на основу тога донете одлуке, укључући и то што бесомучно и увек као мантру до бесвести помињеш, да је Косово изгубљено, и самим тиме се укључујеш у невиђени психолошки рат против Срба, као и против Руса.

      Руси ће све те одлуке из Малтешког меморандума игнорисати, јер амери као империја лажи ништа не поштује, и зашто би сад Русија поштовала било шта пре 24.02.2024. Тако да сада се управо уцртава нова подела света, стара више не важи, као и сви претходни договори са империјом лажи. Руси ће итекако да запамте које се земље сад курче и желе да помогне Украјини, да им пошаљу наоружање.

      Ево Словаци најављују да ће Украјини послати систем С-300.

      Сами Украјинци (обичан народ) већ виде да су насамарени од нациста-бандероваца на власти. Ја пратим руске сајтове, као и Украјинске, и сви руси или украјинци који су побегли и извукли се из Украјине, говоре да нацисти (украјинска војска) користе цивиле као живи штит, а нарвно обични цивили примећују да Руси пазе да што мање буде цивилних жртава. Интервенција је ограничена, иначе ако би руси то хтели, будући дасу војно надмоћни, могли би да реше Украјину за недљу дана.

      Али наарвно, руси су људи, неће то урадити, јер руси и украјинци су један народ, већ ће интервенцијом са што мање погинулих цивила, завршити посао до краја…

      OVO NECE STATI !! APETITI IM RASTU !! (Sinisa Ljepojevic) [Dejan Lucic] – 16.03.2022.

  5. Небојша Says:

    Штета што ја све то нећу да доживим, ту нови цивилизацијску поделу света, јер до краја априла егзистенцијално сам готов, нећу имати пара ни за тоалет папир…

  6. Небојша Says:

    Још само да напишем текст: „Крваве паре Љубодрага Симоновича Дуција“ и напуштам писање на блогу, а гледаћу да тај текст изађе на 15-сто годишњицу од настанка мог блога, а то је 20 март 2022. (20.03.2007 – 20.03.2022.)

  7. Небојша Says:

    OVO NECE STATI !! APETITI IM RASTU !! (Sinisa Ljepojevic) [Dejan Lucic] – 16.03.2022.

  8. Небојша Says:

    Нове информације о седамнаесторо отетe деце: Већ трећи дан таоци украјинске војске

    https://bit.ly/3IiUhyA

    Седамнаесторо деце, које су украјинске снаге држале као таоце у Славјанску у Доњецкој народној Републици, одведено је у Лавов и сада их држе тамо, саопштио је територијални штаб националне одбране ДНР.

    „Према подацима штаба, седамнаесторо деце које злочиначки кијевски режим држи као таоце, налази се у Лавову! Сместили су их у једном од студентских домова“, наводи се у саопштењу.

    Како је прецизирано, штаб су „контактирали становници ослобођених насеља Мирноје, Гранитноје и Староигнатјевка“ и, према њиховим речима, 20. фебруара су деца послата у одмаралиште Свјатогорск.
    „Затим су деца одведена у Славјанск, одакле су 15. марта насилно евакуисана у Лавов“, напомиње ресор.
    Штаб територијалне одбране ДНР упозорио је у уторак да украјинске снаге држе седамнаесторо деце као таоце у граду Славјанску у Доњецкој области и да планирају да их присилно одведу у непознатом правцу.

    Кина критикује Америку: Не сећамо се да сте тако бринули о жртвама бомбардовања у Југославији

    https://bit.ly/3u5G0Ae

    Власти и медији Сједињених Америчких Држава и земаља НАТО-а су, извештавајући о кризи у Украјини, игнорисали бројне жртве међу цивилима у разним земљама, између осталог и у Југославији, стога су цинични и немају право да критикују друге земље, изјавио је портпарол Министарства спољних послова Џао Лиђијан.

    „Желим да истакнем да је став Кине у вези са мировним преговорима доследан. Можете погледати претходне изјаве Пекинга о Ираку, Сирији, Авганистану, Палестини и Израелу и другим осетљивим питањима. Што се тиче цивилних жртава и хуманитарне ситуације, желим да питам: ‘Јесте ли и ви били забринути због жртава у Ираку, Сирији, Авганистану и Палестини? Зар вам цивили у овим земљама ништа не значе?’“, одговорио је дипломата на питање током брифинга да ли је Кина забринута што „цивили гину због активности Русије у Украјини“.
    С тим у вези, портпарол кинеског МИП-а подсетио је и на жртве међу цивилним становништвом Југославије 1999. године.

    „Да ли сте придавали значај губицима међу цивилним жртвама Србије 1999. године, која се некада звала Југославија? Ако нисте, бојим се да немате право да критикујете Кину. Став Кине је јасан и поштен, објективан и праведан, а став Сједињених Америчких и НАТО-а, укључујући и неке медији, евидентно је лицемеран“, констатовао је он, истичући да се то посебно односи на расистички став у порукама појединих западних медија.

  9. Небојша Says:

    Ове вести могу само да се нађу нa апликацији „Телеграм»„:

    Провере на излазима из Мариjупоља: „Азовци су нас користили као живи штит“
    https://t.me/sputniksrbija/15915?single

    Мештани који су напустили град кажу нашем дописнику да су се крили у подруму 15 дана док је украјинска војска „намештала тенкове“.

    „Кућа нема на путу, ништа, све је горело, лешеви људи и војника су лежали, деца су викала, плакала. Ходали смо под мецима, једва смо стигли до аутобуса. Овај пут Азовци су се само крили иза нас, ми смо им били живи зид“, наводи један од житеља Маријупоља.

  10. Небојша Says:

    Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да је прекид ватре у Украјини могућ одмах након што се нивоу Министарстава спољних послова парафира споразум који се израђује током текућих преговора Кијева и Москве.

    „Чим министри спољних послова парафирају тај споразум – могућ је прекид ватре. Али ја сам апсолутно сигуран да Русија неће пристати на прекид или обуставу операције док не буде парафиран споразум“, рекао је Лукашенко за јапанску телевизију „ТВС“, преноси „Белта“.
    Према мишљењу Лукашенка, „никаква Организација уједињених нација није зауставила ниједан рат, па неће ни овај“.

    Тако је и са другим државама. Рат могу зауставити Русија и Украјина тако што ће се договорити и потписати споразум. Или Американци који ће издати команду руководству Украјине да прекине рат. Ако се Американци одлуче за то, онда ће Европска унија и други брзо кренути за Сједињеним Америчким Државама и подрати њихово решење. Дакле ту се ради о две силе – Русији и Украјини. Или Америци“, оценио је белоруски лидер.

    Он је додао да Украјина треба да искористи тренутак како би се договорила са Русијом. Лукашенко је нагласио да ће се сачувати хиљаде и хиљаде живота, уколико се сада потпише споразум Москве и Кијева.

  11. Небојша Says:

    Лукашенко открио под којим условом је могућ прекид ватре у Украјини

    https://rs.sputniknews.com/20220317/lukasenko-otkrio-pod-kojim-uslovom-je-moguc-prekid-vatre-u-ukrajini-1135536910.html

    Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да је прекид ватре у Украјини могућ одмах након што се нивоу Министарстава спољних послова парафира споразум који се израђује током текућих преговора Кијева и Москве.

    „Чим министри спољних послова парафирају тај споразум – могућ је прекид ватре. Али ја сам апсолутно сигуран да Русија неће пристати на прекид или обуставу операције док не буде парафиран споразум“, рекао је Лукашенко за јапанску телевизију „ТВС“, преноси „Белта“.
    Према мишљењу Лукашенка, „никаква Организација уједињених нација није зауставила ниједан рат, па неће ни овај“.

    Тако је и са другим државама. Рат могу зауставити Русија и Украјина тако што ће се договорити и потписати споразум. Или Американци који ће издати команду руководству Украјине да прекине рат. Ако се Американци одлуче за то, онда ће Европска унија и други брзо кренути за Сједињеним Америчким Државама и подрати њихово решење. Дакле ту се ради о две силе – Русији и Украјини. Или Америци“, оценио је белоруски лидер.

    Он је додао да Украјина треба да искористи тренутак како би се договорила са Русијом. Лукашенко је нагласио да ће се сачувати хиљаде и хиљаде живота, уколико се сада потпише споразум Москве и Кијева.

  12. Небојша Says:

    https://t.me/sputniksrbija/15940

    Хиљаде цивила напушта Мариупољ дуж хуманитарног коридора. Више од 30 хиљада људи напустило је град. Већина њих је евакуисана у Русију, јавља дописник Спутњика.

  13. Небојша Says:

    Су-25 на ноћном задатку – Уништавање складишта муниције (17.03.2022.)

  14. Небојша Says:

    https://t.me/sputniksrbija/15944

    Руско Министарство одбране представило је документе који потврђују пренос 5.000 узорака крвног серума украјинских држављана у Лугар центар у Тбилисију који је повезан са Пентагоном, 773 биолошка теста су пребачена у референтну лабораторију Велике Британије.

    Анализа сугерише да украјински стручњаци нису свесни потенцијалних ризика преноса биоматеријала и да немају праву представу о правим циљевима истраживања које је у току, саопштило је Министарство.

    ivan-grozni

  15. Velimir Abramovic Says:

    Dejan Lučić agent CIA intervjuiše Ljepojevića, agenta FSB
    Jadni Srbi, moj Nebojša

    • Небојша Says:

      Velimir Abramovic,
      Намерно скрећеш пажњу на Лучића, а ради се о томе да је битно оно што прича гост, а то је Синиша Лепојевић.
      Исто би ја мога да питам тебе:
      Пошто си упорно на страни амера, илити глобалиста, а против руса, чији си ти агент?

    • Velimir Abramovic Says:

      Ruski, agent GRU, Teozov kao i general Ivašov koji je tražio ostavku Putina, ja nisam. Član svetske vlade iz Srbije Radim na obaranju kriminalnog i prozapadnog SNS-a. NADAM SE DA SAM JASNO I PRECIZNO ODGOVORIO. LOVE SPIRITUAL!

  16. Небојша Says:

    ДАМЊАН: Србија се буди, 24. марта велики протест против НАТО и за Русију! (ВИДЕО – 17.03.2022.)

    https://srbin.info/drustvo/damnjan-srbija-se-budi-24-marta-veliki-protest-protiv-nato-i-za-rusiju-video/

    Александар Вучић већ уводи санкције Руској федерацији, промовише НАТО кадрове и нема сумње да ће ускоро, уколико га не спречимо, земљу увести у НАТО пакт.
    Ово за „Србин инфо“ поручује Дамњан Кнежевић, лидер Народних патрола и заједно са Дејаном Петром Златановићем најављује нови велики протест против НАТО пакта и за Русију, који ће организовати и ратни-војни ветерани.

    – Протест ће се одржати 24. марта, на дан почетка агресије НАТО пакта на нашу земљу, испред Генералштаба у Београду с почетком од 18 часова и 30 минута. Србија се буди, последњи је моменат да устанемо против НАТО окупације и да спречимо издајнички режим да настави са хајком на Русију – истиче Кнежевић.

    Damnjan: Vučić već uvodi sankcije Rusiji, 24 marta svi na protest ispred…

  17. Velimir Abramovic Says:

    Ha, ha.. Nebojša, šta Ti je..? PA JA ORGANIZUJEM U IME SVETSKE VLADE RUŠENJE IZBORNOG PROCESA 24.MARTA NA ISTOJ SMO STRANI, SAMO MOJE INFO SU RUSKE, PRAVE, TVOJE SU, KAKO SI I SAM REKAO – AMERIČKE ZA NOVU Teslijansku SRBIJU! https://youtu.be/0Tn83Jh9I-s


Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.