Мирослав Марковић: Чудо звано вода, метаноја – чудо унутрашњих промена, велике промене 2012-те


Недавно сам сазнао за емисију „Космос“ Радио Телевизије Војводине, аутор и водитељ је Нина Мартиновић, и одушевио сам се емисијама, посебно са емисијама у којима је био гост Мирослав Марковић, за сада их је било 3, али вероватно ће их бити још, јер су емисије са господином Мирославом изазвале велико интересовање. Господин Мирослав је инжењер машинства, инжењер физике и метафизичар. Написао је више научних и стручних радова који су изазвали буру у научној јавности, написао је више интересантних књига, неке од њих попут „Чуда и мистерије воде и вере“ и „Метафизички законик судбине“ можете бесплатно читати на његовом лепом сајту: „Истиник„.
Гледајући ове емисије… Мирослав ме је одушевио, види се да је то човек који је ишо и иде испред времена, а сада је дошло време да своје знање подели са другима:

Мирослав Марковић: Чудо звано вода

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

У овој емисији Мирослав је говорио о води. Вода није само вода, она је постала чудо од када је настала, она крије мистерију и тајну унутар себе, вода је жива ма колико то неком звучало смешно, то је и данашња наука почела да спознаје. Вода памти, она има своју меморију, можете је оплеменити помоћу магнета и тако побољшати њена својства. Пијући такву воду постаћете здравији, отпорнији на болести. О свему томе и још много тога корисног о води, сазнаћете од Мирослава који је и оснивач нове научно-метафизичке дисциплине – Хидронике.

Мирослав Марковић: Метаноја, чудо промене

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

У овој емисијхи било је речи о метаноји, о промени у уму и предстојећим великим променама које ће се десити 2012-те, па надаље. Све је повезано, мењењем себе променићете свет. Неће бити смака света како вас плаше многи са доласком 2012-те, после 2012-те доћи ће 2013-та, 2014-та и тако редом, али ништа више неће бити исто, почеће нова Епоха у људској цивилизацији. Хтео то неко да прихвати или не, до велике промене ће доћи, доћи ће и ако не верујете у то, доћи ће и ако промене не желите, јер напросто ради се о космичким временским циклусима који се у одређеном периоду завршавају и почињу нови. То су Космичке законитости вишег реда, човек им се не може одупрети, то је напросто тако, али може бити активни учесник и делатник. Мирослав ће вам све око тога објаснити на научан начин, шта се дешава и шта ће се дешавати са Земљом, са нашом Галаксијом, са целим Универзумом са својим средиштем црном рупом.

У овим великим променама нестаће зло, јер напросто велике промене нису велике ако зло не нестане, онда то нису никакве промене, то се тако догађа, Космичке законитости су неумољиве. Људи смисла, духа, истине, моралности и етике, ако активно учествују у надолазећим великим променама, ако размишљају својом главом у правцу унутрашње трансформације, ако раде на себи, они ће се трансформисати, искористиће надолазећи талас одређене Космичке енергије, постаће истинско биће смисла, љубави и етике, део будућег хуманијег друштва.

Космичка правда и метафизичке законитости су нешто што је неумољиво, то превазилази „моћ“ зла. Багра и скотови ће нестати, као и сви они који су у том крду и који им служе, људи разних менталних профила и интересних група.
Шта нас очекује у будућности, како се понашати, како искористити ту велику надолазећу енергију за индивидуалну тренасформацију? Без страха, само смирено и на правом сте путу…

Мирослав Марковић: Истиник, велике промене

Линк ка видео прилогу на: http://www.viddler.com/
Преузми видео прилог

И у овој емисији, попут претходне, говори се о предстојећим великим променама, како се понашати, како бити активни учесник, шта ће се догађати у будућности. У једном делу умисије било је речи и о Мирославовој књизи: „Метафизички законик судбине“. Уживајте, човек је стварно вансеријски позитивац и мислилац. Ако га пажљиво слушате и размишљате о свему што Мирослав говори, биће вам то од велике користи. Што пре то схватите, то боље.

35 реаговања to “Мирослав Марковић: Чудо звано вода, метаноја – чудо унутрашњих промена, велике промене 2012-те”

 1. kiryeeleison Says:

  Овог човека би могао слушати дан и ноћ да ми не досади!!!
  Опасан лик, а у исто време обзиран, прецизан и прилично сигуран. Истиник, сајт, све говори о њему. Алал вера Мирославе.
  Баш одлично Нешо што си ово објавио, брз си као муња!!!

  • Небојша Says:

   Да, Мирослав је баш феноменалац, и никако не може да досади човеку кад га слуша, напротив он може само да разбуди човека, а на његовом сајту има пуно корисних информација које сваком могу да будо од користи.

   Поздрав…!

 2. bora Says:

  iskreno za svojih 33 godine naslusao sam se milion prica teza zakona prorocanstava,svega i svacega nagledao raznoraznih emisija,knjige nisam citao jer sam lenj za tako nesto ali kada sam prvi put gledao emisiju kosmos gde je bio mika markovic gost,ja sam se odusevio jedini koji je do sada uspeo da me ubedi u to sto prica,covek prica razgovetno prosto i jasno nekoristi glupe strane terminologije od kojih obican narod nemoze nista da skonta nego ga jos vise zaglupljuje i smara.tako jednostavnog a neverovatno inteligentnog coveka je jako tesko cuti,znaci sto kazu zemunci vrh brate,nema jaceg. pozdrav

  • Небојша Says:

   boro,

   Да, управо тако. Интелигентан човек говори управо народним речником, ма колико тема била научно компикована он то све може да преведе на народни језик, јер тако могу да схвате сви шта он прича, и народ и учени људи, а поента је више у обичном свету да схвати шта интелигентан човек прича, а научници нека причају међу собом по избору.

   Поздрав

 3. bora Says:

  poenta je u tome sto on sve govori realno i razumno,neprica bajke i nebavi se glupostima kao vecina,nego je covek prodro u sustinu i nista nije komplikovano niti nemoguce za shvatiti,jedino ga ograniceni i glupi ljudi nemogu razumeti bez obzira da li su obrazovani ili ne,jer dzabe nekom i obrazovanje i silne skole ako je ogranicen onim sto je dosada naucio i nemoza da shvati sustinu,a ima ih iz svih svera I OBLASTI I NAUKE I KULTURE AL DZABA IM OSTACE PAMETNI I VIDJENI SAMO ZA MASU I KRDO,KOJA IDE GLAVOM BEZ OBZIRA A NERAZMISLJA SVOJOM GLAVOM VEC SABLONSKI KAKO IM JE TO NEKO PRETSTAVIO I POSTAVIO,ZURIM POZZZ

  • Небојша Says:

   Да, управо је све тако.

   Сви умишљени који мисле да нешто знају, сасвим јасну и једноставну ствар замуте разним компликованим шемама где увек могу да ти кажу:“погрешио си“ и после уз додатна објашњења целу ствар још више закомпликују, тако да ти више није јасно ни оно што ти је претходно иоле било јасно. Док мудри, интелигентни људи, људи знања, који схватају како људски ум функционише, овај или онај тип, и најкомпликованију ствар ти објасне у пар реченица са јасним и кључним мислима.

   Поздрав.

 4. nedodjija Says:

  tek sad videh ovaj tvoj prilog – odusevila sam se !
  moram da kazem da covek odlicno razume fiziku, al` me odusevilo sto razume i siru situaciju, a takvih je malo !
  🙂

  • Небојша Says:

   Па да, Марковић је инжењр физике, инжењер машинства, има научну подлогу, метафизичар је.. и уме све пластично и јасно да образложим. Имам информацију да ће поново бити гост у „Космосу“, са неком новиом темом.

 5. Carapankica Says:

  Jednostavno svojom jdnostavnoscu pokazuje kolko je veliki covek koji zaista sa puno ljubavi obraca se svima nama za nasu dobrobit,nek je ovakvih sto vise trebaju nam.Mnogo pozitivnih emocija su mi probudile njegove pozitivne reci,hvala mu.

 6. nenad Says:

  Svaka čast.Sve najbolje u životu.

 7. Petar Says:

  Vidim da svi sve znaju. A da li mi neko može reći šta je to H2O + 3C. I da li znate da je pronađena voda u prahu? Da li neko zna kakvu ulogu voda ima u životu čoveka? Odnosno zašto pijemo vodu? Da li znate da je voda najvodastija voda i da od te vode nema vodastije vode? Voda razređuje sve pa i pamet. Kada neko nema alkoholnog pića neka popije 10 l. vode pa će imati isti efekat pijanstva. Pronađeni su i Zepter lavori za pranje nogu. Ne treba voda. Jedino što voda ne može da opere je ukaljni obraz. Pozdrav Petar

  • Небојша Says:

   Мирослав Марковић је цар, а оно што ви радите је паушална дискредитација других, и изглда да сте попили много више од 10 л воде.

 8. Јелена Says:

  Ахахахаа можда је Петар мислио на праву Србску воду!
  И у праву је за образ, то ни шљивовица не може да опере. Ни 10л исте.

 9. Petar Says:

  Драги Небојша, видим да из љуте главе коментаришете мало шале. Никад није на одмет и мало шале. Збиља нас води у сурову свакодневицу. Кладим се да смо сви ми попили много више воде но што можете и да замислите. И ми сами смо 80% водени па никоме ништа. Колико знам има стоосамдесетак врста воде. Знам човека, лаборанта (В.Ј. сада пише мемоаре) који ми је о томе писао. А тек када би знали на колико смо места шупљи далеко би нас то одвело, и нас и нашу дискусију. А ја се дубоко извињавам ако се неко нашао увређен. Треба знати нешто али и за појас заденути. Слажем се. Надам се да сам био одмерен, бар сам до сада био добро и лепо васпитан. Поздрав Петар

  • Небојша Says:

   Драги Петре,

   Нисам ништа говорио из љуте главе, не значи да је неко према вама љут ако вас мало пецне, јер ваше неумесне алузије иду на рачун господина Марковића. Није лепо да алудирате да неко ништа не зна, да је пијан, а без да дате неки конкретан аргументто за то, и онда остаје само површна и паушална дискредитзација људи.

   То се обично провлачи кроз ваше коментаре, а с тим значи да ви све знате, такву алузију преносите, али не остављате никакве конкретне чињенице о материји која се обрађује, о томе се ради. Ја се само служим вашим речима, мало их пеусмерим само, а то се може схватити и као шала, но ви више волите да се љутите.

   Поздрав.

 10. Petar Says:

  Драги Пријатељу и Пријатељи. Нема љутиш. Ви ме изгледа већ добро познајете, судећи по интонацији. Када кажете да се правим паметан и да све знам желео бих бар донекле да оставим и оправдам дојам, утисак, те да докажем аргументима да ипак нешто знам. Не понашам се као да сам нека имагинација, него некаква ирелевантна телесна творевина. Акумулирано јело и пиће (вода и остало). За многе кажу да таква телесна маса значи и претставља Људину. Многи се тако и понашају, да су ауторитети и капацитети. Ја не. Незнају да они претстављају само гробље пилића, прасића и осталих мезетлука. Ја сам за оно друго – душевно, духовно што лежи у сваком од нас. Многи то своје флуидно и не осећају и не запажају. Ја не. Мене жуља неистина и сматрам, срећан сам да ме је Усуд подарио са моћи здравог разума, доброг запажања и логицирања. Те ми није тешко да то и докажем. Надовезујем се на оно моје тврђење да се моја а и Ваша телесна маса налази у некаквој ирелевантној просторијици коју Ви покушавате да негирате и сматрате да постоји само „апсолутан простор и време“. Нисмо ми никакви Фантоми да се крећемо кроз нешто што је недефинисано. Него из наше присутности настаје оно што Велимир (Веља)А. и остали тако здушно бране и величају. Сасвим је произвољан закључак ако ми сами себи или другима кажемо, устврдимо, да је нешто тако јер је тако. Априори. Замена теза. Отуд и Апсурди свуда око нас. Када се неко од напада бранио онда је он Агресор. Ко је грлатији тај је у праву. Такав је случај код нас у БиХ. Црно је бело а истина је лаж. Ко је почео сва ова трвења каква видимо и ево данас дан свуда око нас и у свету? Ма ко је први почео да негира све што је свето. Прљају, загађују ВОДУ која је Свети дух, која омогућава и дарује живот у целој Васиони. По мом схватању Терориста је онај који први почиње да атакује, терорише. Силом. Бог не воли силу и Бог није сила Он је ред и реч. У људском друштву се све може да реши збором и договором, речју. Причао сам Вам већ нешто али вероватно ме Ви нисте, или ме уопште не можете да разумете. Али то је на крају крајева Ваша ствар. И даље добар и искрен пријатељ. Поздрав Петар

 11. Јелена Says:

  Петре, молим Вас, причајте нам о води.

  • Небојша Says:

   Драги Петре,

   Наравно, нема љутиш, но потпуно сте ме погрешно схватили, јер мислите да сам реко тако, како сте мислили да сам реко да је тако, цело време мислећи да ја мислим како ви мислите да ја мислим, али није тако како ви мислите да је тако, јер да је тако, како сте мислили да је тако, не бисте ме погрешно разумели.

   Заправо, створили сте сасвим произвољан закључак, да је то тако, мислећи да ако сте о мојим ставовима и мишљењу нешто рекли, казали и тако утврдили да је то тако, јер је то тако, априори. Али то је замена теза код вас, тако да то у крајњем случају није тако, како сте мислили да је тако.

   И зато, ја дајем нешто конкретно, да људи схвате да је то тако, како јесте, а то је да је:

   Вода 2 – Велика тајна воде (комплетан филм)

 12. Petar Says:

  Драги Моји, Који мислите, значи да постојите. Информатика је главна наука која је запостављана или боље рећи : до сада била – рекла – казала. Сви људи све знају. Објединити и ускладити, направити ред је Важна, главна ствар у животу. Консолидовати и дефинисати кошмар и хаос је животно питање. Само помишљање на то шта ко мисли је фантазија. А то ми не пада на памет. Истина је једна. Све је подређено целини, јединству ма колико се неки тудили и некоме служили да усложњавају и компликују садржину, материју о којој је реч.
  Хвала велика добронамерним саговорницима на доприносу да истина угледа светло дана. Ако се ма и у једном случају, примеру, утврди и увиди да нешто није како треба, треба преконтролисати, ревидирати и све остале законе и правила. Можда још у нечему грешимо.
  Ево једне научне бајке. Био једном један научник – физичар. Па имао базен за купање. Требало га је напунити водом. Ангажује, нађе неког физиканера (који незна физику али зна шта је живот). И договоре се да тај незналица, напуни базен са водом пумпајући ручном пумпом, за неку суму новца или хране. Договорени су и услови : за које време. (Фреквенција, брзина, количина,..). Посао је урађен и исплаћен. Сутрадан је требало то исто да се уради. Дође радник да то одради али ручка на пумпи је сломљена на пола. Неко је у пролазу, намерно или не – сломио. Радник је затражио дуплу награду јер ће морати да уложи већи напор да би задовољио услове погодбе. Мораће већу силу, енергију да употреби па ће морати више хране да поједе. Физичар му је у две речи објаснио шта је то „Моментно правило“. Јесте да је сила већа али је пут мањи. Па му дође на исто. Наука је моћна и то лако објашњава и доказује. Раднику то никако није било јасно. А да ли је осталима јасно? ( Шта је то количина кретања? Шта је сила, импулс силе, природа силе…?). Мени многе ствари нису јасне. Поздрав Петар

  • Небојша Says:

   Ево мало конкретних и животних ствари везаних за воду, веома важних за ЖИВОТ.

   Из птичије перспективе: Заштитимо воду како би само заштитили живот, 1.дио

 13. Petar Says:

  Г. Небојша, Све што се могло рећи о свему па и о води је изгледа већ речено. И што да ми даље тупимо зубе и замарамо своју памет? Превише је учености просуто и понидаштавано. Окренули смо се интровертним, својим знањима. Све иде низастрану линијом мањег отпора. Права истина чека да је неко открије. Сујета је главна водиља у људским активностима. Па бих Вас лепо замолио да бар токове вода људи не загађују и не трпају, бацају у воду одпад, смеће, ђубре, јер то заиста није за воду коју пијемо рециклирајући је. Она је живот свих нас. Океан се претвара у огроман сенгруп и септичку јаму. Потребно је уградити филтере свукуд, па и у нашим главама. Како видим Вама није тешко да покренете акцију преваспитавања, оплемењавања и довођења самосвести бројних људских сподоба, ако могу да их и тако назовем. Потребно је да сви заједно, сложно заштитимо све ресурсе изнад и испод наши глава, као и у нашим главама. За моју главу ће бити лако, очекујем да и друге главе мисле као моја. Поздрав Петар

 14. Petar Says:

  Мук-лик, тајац. И после свега срећа. Жао ми је што сам узбуркао и изазвао револт воде, која се ових дана тако и толико усталасала и узбуркала. Није било потребно да коментирам и збијам шалу са водом. Вода и ватра су добре слуге али рђави господари. Када се удруже све ове и оне силе земаљске – људима, правим људима нема места на овим просторима. Кажу : погрешно место, погрешно време па ако још у то све додамо и погрешног човека – добијемо оно што се сада догађа у свету ( па и код нас ). Како је све сажето и прожето, све са свиме и свачим. Па је илузорно да се ми официри свађамо и препиремо око неких небитних и неважних ствари. Шта ће тек онда остала војска да ради? А тек кад помислим да смо сви црвићи и трунчице у васељени дође ми да се дематеријализујем и одем у апстракцију. Тамо за све има и „места и начина“. А нема последица- коментара.

 15. mihalj Says:

  zanimljive teme i komentari…..- pozdrav

 16. Dragan Says:

  Na jednom od klipova koji su sadržajem povezani sa ovim o čemu je Miroslav govorio stoji da voda ne podnosi prisustvo uključenog računara. U prilici sam bio da mnogo puta izvedem prost ogled koji to dokazuje. Postavljao prepreku između računara i strukturisane vode prethodno ( koliko je to bilo moguće ) oslobođene teške vode postupkom zamrzavanja. Očitavanje na instrumentu bilo je manje kada prepreke nije bilo a veće kada je prepreka postojala. Silno sam se zabavljao. Mnogo puta ponavljao i uvek isto. Voda zaista oseća. Oseća. Ogled je jednostavno izvesti uz električni merni instrument. O pojedinostima ogleda drugom prilikom. Možda i okačim sve na Youtube. Ponavljam, voda oseća. Po opredeljenju sam komunista tako da mi nije prihvatljivo hrišćansko ili ma kakvo drugo poimanje boga. Moralnih verskih načela se držim mnogo iskrenije nego većina sveštenstva i monaštva što će potvrditi oni koji me znaju. Kršten sam u manastiru sela Srpska Planinica kod Dimitrovgrada. Dva događaja vezana za bolest i smrt Patrijarha Pavla i različite okolnosti u mom odnosu prema biljnom svetu uverila su me da postoji još mnogo od nauke nerazjašnjenih fenomena na koje samo nauka daje odgovor ako može da ga da, jer polazi od sumnje i kritički se odnosi prema rezultatima istraživanja i objektivnoj stvarnosti uopšte. Uplitanje religija makar i najvećih u ove fenomene, što je vrlo veliki izazov, zbog konzervativnosti svih religija smatram da nije pravi put. Toliko je izazova pred svakom verom na koje svetske religije ne reaguju na dostojan način tako da, smatram, ishitrena radoznalost za ovaj fenomen koji bi mogle da pokazuju religije sada može da samo šteti. Dozvolite sklopu egzaktnih nauka da pokuša da objasni krajnje zanimljive okolnosti pa ako nije moćan pozovite i religiju u pomoć. Hrišćanska i sve ostale dogme ipak svojim anaučnim stavom i konzervativizmom ne mogu biti od velike pomoći. Rab božji, unuk Svetislava Andonovića, Dragan Ristev, okrug borski. Molim reagujte na ovo pisanije činjenicama

 17. galacmladen Says:

  Драги Драгане ја бих мало полемисао са вамо око религије и атеизма ако сте заинетересовани да чујете супротно мишљење.Зовем се Младен Јовановић из Пожеге,православац по вери,физичар по струци,моралиста по опредељењу,грешник по делима својим.

  За почетак да утврдимо почетне референце,предлажем утврђивање почетне тачке-репера. Галац68- Бог као почетна тачка видљивог и невидљивог света,творац свега. Ви изнесите своје мишљење па да кренемо да аргументовано бранимо став
  С Богом остајте. Надам се да би ово било занимљив и душекорисно за форумаше

 18. Neda Says:

  Voda nije nikakvo cudo, vec zivi entitet koji pokrece sav zivot na ovoj planeti, pa i vise… Naravno, za ljude to je samo sredstvo za njihove potrebe ali ako pozelite visi kontakt sa njom onda cete otkriti nesto sasvim drugo, vise…nesto pred cim nas razum zastaje…jer ne shvata. Ali ako radite na ostvarenju kontakta i postovanju visoke vrednosti njenog postojanja onda cete nauciti mnogo, kao sto sam ja naucila i donela i podelila svima. Frekventna vrednost vibracije vode ima visoki duhovni znacaj, koji mi tesko mozemo dokuciti, jos teze shvatiti, jer nase shvatanje se zavrsava na destrukciji svega sto taknemo.

  Gospod je pokrenuo nove misaone obrasce koje u nasu svest upisuje VODA i nase duhovno menjanje se odvija po planu Visoke Bozanske Promisli bez da mi tu mozemo bilo sta menjati, jer put na kome se mi nalazimo i koji svesno izgradjujemo nije put bozanske ljubavi, kako bi trebalo biti. Normalno to se jos uvek jasno ne vidi ali se nazire kroz one koji su malo vise svesni i otvaraju sirom vrata svoje duse da bi se Gospod kroz nas iskazao u svoj svojoj uzvisenosti…Kad bolje pogledate sirom planete u nasem opstem haosu i paklu prepoznacete iskre neke nove energije koju donose retki ali sa beskrajno puno ljubavi i dele je svima podjednako…Obratite paznju na rec, DELE, znaci ne prodaju, sto je veoma vazno, jer nas su naucili da ne postoji veca vrednost od novca i postali smo zauvek robovi toga zla, koje na kraju naseg ovozemaljskog puta nikome od nas vise ne treba niti ga moze poneti sa sobom…Dakle mi smo promasili nas put, ucimo pogresne lekcije, i posto smo sve dalje od onoga za cega smo kreirani doslo je vreme da nas neko vrati tom putu a taj neko je VODA. Zbog nase pohlepe za novcem i materijalnoscu izgubili smo najvece blago koje nam je Gospod dao a to je duhovna vredenost tonova, svaki ton smo pretvorili u sopstveno zlo, a tonovi su osmisljeni i dati nam za prosperitet, ljubav, harmoniju, zdravlje…Osluskujte tonove Vode oni ce vas mnogo cemu nauciti…Sve visoke vrednosti se pokrecu kroz ciste tonove bozanske ljubavi, koje mi ne cujemo jer smo se od bozanskog davno otkacili i lutamo u mraku naseg bezumlja po celoj ovoj planeti.

  Kad nisam znala ili razumela sta mi se to desava, trazila sam pomoc od Vode i redovno dobijala odgovore koji su vise nego fascinantni, a zadnji je saznanje o duhovnoj vrednosti tonova, odnosno „Solfeggio Frekvencies“, upravo ono sto tece kroz mene i sto ja nesebicno i bezuslovno delim svima. Naravno, otkricete da je covek koji je to otkrio i dao u javnost kao i ja o tome bio obavesten kroz snovidjenje… Zbog nase sumnje u sve sto ne vidimo i ne mozemo opipati i unistiti, mi smo se nasli pred zidom gde nema dalje na nas nacin…Voda radi svoj deo a mi jos uvek ne shvatamo i ne zahvaljujemo se …Ciscenje nase svesti je u toku , odvija se na visokom nivou, kroz Vodu i mi tu nemamo pristup…AMIN

 19. milan Says:

  Драга Недо , из овог твог писма схватио сам да си докучила многе тајне о води а ниже у писму наводиш како мудрости треба делити а не продавати па сада очекујем да ћеш нам открити бар неку од тих тајни да и ми који волимо ценимо и поштујемо воду докучимо неку малу тајну. Ја још одавно имам један посебан однос према води ,уживам кад киша пада,уживам кад снег пада,веома штедим воду трудим се да је што мање прљам, скрећем пажњу и упозоравам све око себе да се и они тако односе према њој . О безумљу које наводиш као начину живота и понашањ потпуно се слажем јер смо толико посрнули и само што нисмо пали. Колико год Воду толико волим и Сунце , и од четвртог месеца сам почео са сунчарењем онако како то предлаже свети Хира и наш Микан Киш. Сада сам на 17 минута и 30 секунди и полак се уверавам у све оно што они кажу. С Богом. Некадашњи српски поздрав а мој и сада.

 20. Dario Says:

  Setio sam se jednog događaja koji potkrepljuje tajnu vode. U jednom mestu u ruskom podmoskovlju je gradska voda bila prilično loše prečišćena dugi niz godina. Osecao se miris gvožđa i imala je crvenkastu boju. Moja tašta je redovno u bokal stavlja odredjeni kamen (sa cudotvornim dejstvom) i pila tu vodu iz bokala. Živa je, hvala bogu, i zdrava u svojim 90-tim. Radno sposobna je i piše članke za lokalni časopis. Ona je jedna od ljudi sa tihom radošću u duši i smislenim načinom života.

 21. agroekonomija Says:

  On je genije, a autoru bloga hvala na ovom tekstu!

  • Небојша Says:

   agroekonomija,
   Нема на чему.

   Да, Мирослав је геније и доста се може научити од њега, и у редовима, и између редова.

   Поздрав!

 22. Nesa Says:

  Nema sumnje da je profesor veliki intelektualac i sjajan lik. Ono sto je mene zagolicalo da napisem komentar je sto ipak neke stvari nije objasnio dovoljno narodski jezikom, tu prvenstveno mislim na događaje koji nam se spremaju dolaskom čuvene sledeće godine, da nepominjem zlokobni broj. U nekom teorijskom smislu i visoko intelektualnom objašnjenju to se možda može objasniti kao neka nova stepenica u razvoju čovečanstva ali ako ja to mogu da prevedem na prost narodni jezik, te godine će određena grupa ljudi posle više vekovne težnje napokon zavladati svetom. Ta promena sigurno neće biti u korist naroda, širom zemljine kugle. Nadam se da prevod nije suvše prost.

 23. Богосав Says:

  Вода и истина. Језик и тонови. Тајна звука и склад живота.Закон ритма у осећају,мишљењу, говору и делању. Све је ово мање више у ИСТИНИКУ постављено. Језик, посебно СРБСКИ то твори као ТВОРАЦ.
  Реч ИСТИНА једнако Тисина~једнако ТИШИНА а ово је ритам Космоса илити ХАРМОНИЈА.Када смо као
  деца учили о води ~ Х2О нлетели смо на исказ ~ПИЈЕШ ВОДУ КАО ВО НЕЗНАШ ШТА ЈЕ ХАДВАО. У другој половини 20.века саплели смо се и прогледали. Читава наука се враћа на ову реченицу. Сви елементи мендељејевог система творе се од водоника ~хидроГЕНијума.Вода творена од два ГЕНА,
  хидроГЕНа и оксиГЕНа~кисеоника а човек творен од 46 (23 пара) хромозома ДНА или ДНК. Док 17.пар
  хромозома увећан показује Србина у народној ношњи, са шајкачом, као слово М које је средишње у
  свим писмима западне цивилизације. Име садр жи почетна слова три основне категорије, И~информација, М~материја и Е~ енергија. Кад кум , као Божији изасланик именује дете онда је космичка ТИШИНА. Именовање од стране крвних сродника је инцест~ родоскврнуће.
  Овоје само натукница на дилеме које су присутне о смислу и сврси човека и човечанства и о манипулацијама, езотеријским, религијским и научним.
  Моју предсатву о превазилажењу заблуда личних и колективних поставио сам на сајту„~~слике и
  закон постања~ погледјте као. знак поред пута који сте одабрали .. Хвала БОГ СРБ нека вас чува!

 24. Stevan Says:

  Ljudi,manje obrazovanom coveku su potrebni manje slozeni tj prostiji pojmovi da bi nesto shvatio kako treba.
  Iduci logikom da nemaju svi istu sirinu ili dubinu svesti,isto znanje,isti fond reci – pa samim tim i istu moc da skapiraju
  odredjenu materiju,treba i birati nacin na koji se objasnjava nesto.
  Dalje,mislim da bitne teme treba da su uvek aktuelne (sto i nije slucaj) a dijalog,dela i rezultati su sredstva kojima se
  postize to da tema i dalje bude aktuelna.
  Samo sam zeleo da podelim svoje misljenje sa vama bez namere da kritikujem ikoga ili ista sto je napisano i postavljeno ovde….
  Nebojsa,Petre,Bogosave i ostali,dobra debata.

 25. gavrilo Says:

  Voda cini vecinski deo naseg organizma pa samim tim i bica. Voda je i u hriscanstvu na piedestalu (naravno ne slucajno!), zato je i velika tema kakvu vosu svakodnevno konzumiramo, a vise nije tajna da je voda iz vodovoda prepuna hlora, fluora i drugih prestetnih elemenata, a flasirana voda posto dugo stoji je isto baka jer bakterioloski problematicna zato ljusi preciscavajte svakodnevno vasu vodu za pice i ishranu. Najbolje je, za sada, da se kupi bokal akvafor, ruske proizvodnje jer je dostupne cene i filteri nisu skupi, ima ga u Tehnomaniji i na drugim mestima. Taj bokal je manje zapremine, lako se koristi i pristupacne cene za svaki dzep a dokazan je da fantasticno cisti sve toksicne elemente. Posetite sajt i komentare korisnika na blogovima. Oni veci filteri su skupi..Cuvajte zdravlje vase i vasih porodica jer se vode mnogo unosi a stradaju bubrezi, jetra, mozak..Pozdrav


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: