Само уједињење патриотске сцене спашава Србију! Патриоте Србије! Уједините се!!


Ближе се судбоносни избори у Србији 2012. на локалном, парламентарном и покрајинском нивоу, одржаће се 6-ог маја. Биће и председничких. Ово су судбоносни избори за србски народ, за све грађане и националне мањине Србије! За србски нород ово су последњи избори, последња шанса да сменимо са власти окупационо-мафијашку квислиншку структуру која је на путу да нас служећи интересима страних налогодаваца потпуно уништи, и као народ и као државу! На путу су да нас без милости продају и обришу са листе народа, да пониште сву историјску слободарску крв коју су пролили наши преци борећи се и жртвујући ради нас и наше деце!! У ово укључујем и сву проливену србску крв ради слободе у грађанском рату 1991 – 1995 приликом распада СФРЈ!!

То се несме догодити!

Патриоте Србије и родољуби, ни по којој цени то не смеју дозволити, а кључ је у Уједињењу Патриотске Сцене на предстојећим изборима у једну заједничку организацију, не да се самостално пријаве на изборним листама, то ће бити крах ако се то догоди, још једно разочарење за народ! О томе ћу нешто касније. Кад говорим о уједињењу патриотске сцене имам у виду следеће патриотске организације које ће се пријавити на изборним листама: „Двери – Покрет за живот Србије„, „Еколошки покрет Србије – Никола Алексић“ и „Слободна Србија“ Јована И. Деретића. Ово би по мом виђењу било патриотско језгро, а њима се могу придружити и остале патриотске организације ако се пријаве, попут Наших и осталих.

Шири интернет аудиторијум је прилично упознат са разноврсним радом Двери и Николе Алексића, великог борца протов ГМО, Кодекса Алиментаријуса, запрашивања становништва токсичним материјама путем Кемтраилса из авиона, као и шире еколошке борбе за очување животне средине. У случају да је некима још непознаница Јован И. Деретић, кратко бих га представио. Он је србски историчар који раскринкава лажну историју Срба на документован начин у својим књигама, наводећи историјске изворе за своје тврдње. Историјски контекс србског народа је веома битан, јер политика се базира на историји, познато је, ако хоћеш да уништиш неки народ, његов идентитет, уништи му историју, да буде тиква без корена. А ми смо на путу да будемо тиква без корена, јер поред старих лажи германске историјске школе, да смо ми багра која је на Балкан дошла у VII веку и почела у борби за територије да убија и коље све живо, исто тако се фалсификује и наша скорашња историја, па и ова најновија, по којој су Срби геноцидан народ, дивљачи и кољачи, а ми смо у првом и другом светском рату пролили милионску крв за слободу, уништавани смо кроз два геноцида: аустроугарски ( Рудолф Арчибалд Рајс: „Аустроугарска зверства!„) и од стране хрватских усташа, а и те наше жртве у Јасеновцу се минимизирају од стране наше „браће“, по њима у Јасеновцу није страдало око 700.000 срба, што је цифра из СС немачких извора, већ 80.000 а по најновијем како кажу хрвати, Срби више не смеју да говоре о својим жртвама у Јасеновцу, јер је то „језик мржње?!“ ( Хрватски Хелсиншки Одбор: Подаци о Јасеновцу су језик мржње)

А да ствар буде још гора, за лажни геноцид у Сребреници, својом једностраном антисрбском резолуцијом о Сребреници, печат геноцидности нам је запечатила лично наша марионетска власт!

Шиптари тврде да су србски манастири на Космету њихово историјско „Византијско наслеђе“, затим се тврди да су за распад СФРЈ искључиво криви Срби, а сву ту лажну мантру свесрдно потпомажу наши званични историчари и државници својом ћутњом и прихватањем те лажне историске слике о Србима. Али Деретић не ћути! Документовано је разбио лажи да су се Срби доселили у VII веку на Балкан. Проучавајући античке писце и историчаре, аргументовано је доказао да су Срби одувек били аутохтон народ на Балкану, одувек су живели на њему. Као доказ Деретићеве научне аргументације, нудим вам на увид његову књигу „Западна Србија„. Издао ју је док је био у Америци баш за време рата у Хтватској, када је сва америчка медијска сфера и политичка елита, са монстртуозном CNN сатанизацијом Срба, твдила да Срби у хрватској нису аутохтон народ, да су дошљаци, дивљаци и освајачи територија другим народима. Са становишта науке, Деретићева књига је неумољива, била је „бомба“… што то је одјекло у Америци и скинуло мало паучине са лажне србске историје. За историју Срба постоји преко милион извора, а од тога званична наука користи само 200!? Антички писци и историчари, по којима је Деретић док је живећи у иностранству изучавао историју Срба, Словена итд… избачени су из свих државних библиотека у Србији, с разлогом разуме се, да се неко не досети да чачка по званичним историјским „истинама“.

Иначе, Деретић је дипломирао историју док је живео у Францускај, али је наравно ишао и дубље од званичне „зацементиране“ историје. Круна његовог научног рада је титула руског академика. Царска Петровска Академија коју је основоа Петар Велики 1724-те, на своју сопствену иницијативу позвала је Деретића и доделила му титулу академика за његов допринос историјској науци. То је велики успех, када се зна да Руска Царска Академија има веома мали број академика.

Наравно, Деретић се није кандидовао са својом „Слободном Србијом“ да нам у изборној кампањи држи часове историје, негирајући горућа егзистенцијална питања, већ као и остале 2 организације, има комплетан програм за препород Србије по свим важним егзистенцијалним питањима. Међутим, ако ова коалиција победи, Деретићев тим из ревитализоване и обновљене србске историјске школе „Сербона“, вратиће у школама и нашим уџбеницима истину у Србској и Словенској историји, документовано, ту јој је и место, а Срби ће бити поносни што су Срби, више неће бити погнутих глава као сада: омражени, понижени сатанизацијом и историјским лажима, наметнутом кривицим за сва зла овога света!

Изабрао сам ове 3 организације, јер србском народу и свим грађанима је јасно да су све странке позиције и „опозиције“ само немилосрдни преваранти, обични шибицари који нас третирају само као изборну стоку да би владали Србијом по принципу изборне „поделе плена“! Апсолутно сам сигуран да 95 % бирачког тела не може ни да смисли све страначко-мафијашке машинерије и да желе нове људе, људе који никада нису били у овим шибицарским странкама! Србија треба нове људе, стручне, часне и поштене којима су Србија, србски народ и сви њени грађани на првом месту!

Знам, знам… свако од нас ће можда имати неке замерке на свакој од ових 3 организација, ја конкретно имам неке замерке за рад Двери, писао сам о томе, али сада то НИЈЕ БИТНО у овом ЈЕДИНСТВЕНОМ ИСТОРИЈСКОМ ТРЕНУТКУ, ЈЕР ЗА СВЕ НАС – САМО ЈЕ ЈЕДИНСТВО И СЛОГА СПАС!!!

Ако овај историјски тренутак за слогу и јединствоје који је дошао сада, не шчепамо и зграбимо БАШ САДА, сви ми, ове 3 организације и србски народ, после ће бити касно, то је сигурно! Тај тренутак више неће доћи, више неће бити следећих избора, јер ће страначки шибицари поново у разним новим шемама и комбинацијама у следећем четворогодишњем мандату, потпуно продати и уништити Србију и србски народ, без милости!

Запамтите, тренутак за јединство и слогу долази само у једном историјском тренутку, и ако га не искористимо, тај тренутак нам више никада неће доћи, будући да ће тада ствари кренути другим током да то више неће бити могуће, зато се и ти јединствени тренуци са СЛОГУ И ЈЕДИНСТВО морају искористити када дођу, одмах и сада, на избоирима -6-ог маја!!

То треба да схвате и остали бирачи које можда имају сличне замерке, за било коју од ових организација. Ако сам ја могао да смогнем снаге да зажмурим на моје замерке Дверима, јер Двери ипак имају довољно потребног потенцијала да донесу препород Србији и да у ходу исправљају грешке, да се надограђују, тако се исто треба дати шанса и другим двеју организацијама, ако неко евентуално има неке замерке на њихов рад. Небитно је шта је то, јер и оне имају потпуног квалитета да донесу препород Србији, али само, али само у оваквој јединственој и уједињеној патриотској организацији!

Исто тако, све ове три организације, ЊИХОВО ЛИДЕРИ, треба да превазиђу личне међусобне размирице и несугласице, јер видим почели су на интернету већ да се нападају по неким аспектина, као и њихови чланови и симпатизери.

То није добро, то никако није добро! Лидери Двери, Еколошког Покрета Србије – Никола Алексић, Слободне Србије, превазиђите све несугласице и неспоразуме и уједините се!! Сви имате довољног квалитета да се можете сложити око најнеопходнијих ствари за препород Србије и да у том смислу донесете заједнички програм за препород Србије, којег желимо и сви ми грађани, цео србски народ!

То је отприлике ово, то жели сваки Србин, сваки грађанин:

 1. Ревизија пљачкашке криминалне приватизације по доласку ДОС-манлија на власт и судско процесуирање свих оних из власти који су разним „бизнисменима“ омогућили да купе фирме за пар евра! Они који су криви морају да иду у затвор!
 2. Обрачун са организованим криминалом и корупцијом на свим нивоима.
 3. Потпуни раскид преговора са ЕУ око уласка у тој капиталистичко-робовској творевини за израбљивање народа.
 4. Под хитно ступити у савез са братском Русијом и водити преговоре око уласка у Евроазијској Унији. Одмах прекинути преговоре са шиптарима око Космета, КиМ прогласити окупираном територијом и чекати повољан моменат за повратак КиМ-а у окивиру Србије уз помоћ савезника, пре свега Русије, јер међународно право је на нашој страни, као и једино меродавна резолуција 1244.
 5. Рећи одмах НЕ уласку у злочиначку НАТО алијансу!
 6. Поново активирати тужбу против НАТО-а, коју је одмах повуко Ђинђићев режим када је дошао на власт, за злочиначку агресију приликом бомбардовања Србије 1999! Такође их треба тужити за злочин геноцида и екоцида, јер су нас бомбардовали пројектилима са недозвољеним радиоактивним осиромашеним уранијумом, од кога сад многи грађани умиру, наша деца, под дејством разних канцерогених болести које су у порасту! Земљиште и вода, на појединим деловима Србије контаминирано је осиромашеним уранијумом! О томе ДОС од када је дошо на власт ћути, но погледајте то све у овом докементарцу. Док у овом седмоминутном и овом четрдесет троминутном немачком документарцу, којег је направила немачка државна телевизија WDR, чућете немачко признање да у Рачку није било никаквог масакра над шиптарским цивилима, све је била лаж да би се бомбардовала Србија, а заправо се радило о обрачуну српских специјалаца са шиптарским терористима. Чућете и признање, да је том нелегалном и неодобреном агресијом на Србију, прекршена повеља Уједињених Нација о правима народа! Дакле, то тврде Немци, има их који су још савесни, а не ти „проклети срби“ који „једу живу децу“ како нас је тада „бомбардовала“ монструозна медијска светска пропагандна машинерија! То мишљење и данас влада у необавештеном свету, али лажи се полако и сигурно распадају!
 7. Забранити у Србији производњу и увоз ГМО хране, и било какве експерименте са ГМО. Забранити запрашивање Србије отровним материјама путем кемтраилса из необележених авиона. Забранити примену Codexa Alimentarijusa. Забранити флуоризацију пијаће воде, јер флуор је отров за пацове. Донети закон по коме ће родитељи моћи да одбију у име своје деце обавезну вакцинацију, јер вакцине су доказано штетне. Ти закони већ постоје у водећим државама Европе. Исто то омогућити и одраслима. Наравно, онај ко жели да се вакцинише нек се вакцинише, то је његов избор, има права на то, али ко то не жели, за њих треба обезбедити законску регулативу.
 8. Очување животне средине. Екологија треба да нам буде на првом месту. Брз развој пољопривреде и органске непрскане хране, која је Божански лек.
 9. Прочистити корумпирано судство и тужилаштво, комплетно правосуђе, вратити правду у Србији. Лоше „рупичасте“ законе, у служби организованог криминала и мафије, заменити јасним и недвосмисленим примењивим законима. У Србији треба да влада закон закона, а на закон мафије.
 10. Обнова и препород комплетне домаће привреде, економије и финансија уз коришћење домаће памети, стручњака и људи.
 11. Ревизија пореске рекеташке политика и постављање нове, реалне, и праве.
 12. Треба увести адекватну хуману, солидарну, социјалну и породичну политику, јер ми смо друштво које нестаје, влада бела куга. Стимулисати политику рађања уз адекватне субвенције трудницама и породиљама, бебе и деца треба да нам буду на првом месту!
 13. Реновирање и обнова посрнулог корумпираног здравства.
 14. Обнова и јачање Србске војске ради одбране земље. Увести поново служење војног рока.
 15. Стимулисати наше Србе из дијаспоре да се враћају у отаџбину да дођу и овде живе, да отварају нове фабрике и запошљавају наше грађане.
 16. Створити култ рада, умности и моралности, да сваки радник, ма где радио и било које професије био, може својим радом да издржава себе и своју породицу.
 17. Хитна обнова и ревитализација наших опустошелих села.
 18. Прочешљати нашу историју, даљу и ближу, увести ДОКУМЕНТОВАНУ истину у њој, истино о Сребреници! ( Dossier Srebrenica (english subtitle) – Досије Сребреница ) Јер, светски моћници, у заједници са нашим властодржачким квислинзима, желе неправедно да од нас направе нацисте 21. века!
 19. Увести ред, истину, истинско независно истраживачко новинарство, у мрачној, тоталитарној и најцрњој медијској сфери коју је Србија икада имала!!!
 20. Потпуна реформа науке! Кренути Теслиним трагом Науке Новог Миленијума са нашим Теслијанцима: Велимиром Абрамовићем, Гораном Марјановићем и осталим.

Можда сам нешто и пропустио, али мислим да сам навео срж свега што сваки обичан радник и грађанин жели од нове патриотске власти. Све од тога, а и више, имате на доњим линковима за сајтове свих трију организација, па прочитајте.

Неспособне „опозиционе“ странке за време бившег режима ујединили су амерички долари да би радили против своје земље. Постали су плаћеници, бескрупулозни професионалци који су сва обећања страним налогодавцима испуњавали без поговора, чак и оно што није тражено од њих, док ни једно обећање дато народу и грађанима нису испунили, свесно су нас обмањивали!

Сада је дошао историјски тренутак да се деси све супротно, да патриотску сцену уједини љубав за Србију и србски народ, не интереси и паре! Оне то могу да учине, пружа им се историјска шанса, само сада и више никада!

Искористите је: „Двери – Покрет за живот Србије“, „Еколошки Покрет Србије – Никола Алексић“ и „Слободна Србијо“!

Ради свих нас, садашњих и будућих покољења!

Ако којим случајем лидери ових организација помисле:

„Па добро, није проблем, ујединићемо се ми и ако се свако од нас пријави посебно, прво да видимо колико ћемо процента гласова да освојимо, а после ћемо се лако уједињавати…“

Биће то кобна грешка, јер питање је да ли ће баш све 3 организације да прођу неопходан цензус од 5%? Неко можда и прође, а неко не, а она организација која не прође одвући ће ипак један број бирача за собом. А шта ако прође једна, а 2 не прођу? Одвући ће још више бирача за собом. Али, ако се ове три организације уједине ја сам потпуно сигуран да ће та јединствена и уједињена организација не само да пређе цензус, већ ће да освоји довољну већину да оформи сву власт на свим нивоима, без и једне шибицарске странке, што је цела суштина и смисао избора и историске шансе које нам дају!

Народу не треба било какав цензус неке самосталне организације од ове 3 које сам набројао , то је истоветно поразу, јер неће моћи да самостално саставља власт, али доћи ће у искушење да ступи у коалицију са неком шибицарском странком, што ће бити несагледива издаја, а ако остане доследна моралним принципима, имаће само цензус, тада ће моћи само да реторички 4 године прича своју причу по скупштинским салама, али то ће бити празна прича, без икаквог утицаја на шибицарску коалицију која ће да настави са уништавањем Србије, будући да ће поново полуге власти држати у својим рукама! Биће попут Радикала, који само причају, причају, причају… по скупштинским салама ево већ 20 година, док Србија нестаје и чека да они дођу на власт…!

Има ту још једне ВЕОМА битне лоше ствар око распарчавања бирачког тела, ако се ове 3 организације пријаве самостално. Окупациони режим ће створити мали милион нових „патриотских“ комби странака, за које по први пут чујемо да постоје. Те нове комби странке које после избора нестају и гасе се, јер испуне своју сврху одвлачења гласова са правих патриотских организација, причаће слаткоречиво, обећаваће нам брда и долиме „кад дођу на власт“, и неко ко би можда дао глас Уједињеној патриотској организацији под условом да се она оснује и пријави на изборној листи, сада ће се још више можда колебати, па ће дати свој драгоцен глас тим комби странкама који ће узалуд да пропадне, док ће један део одређен део бирачког тела, интересни и још наивно-неотрежњен-конфузан, дати своје гласове шибицрским странкама, како позицоним тако и „опозиционим“, па ће стари шибицари да праве нове интересне коалиције.

Сви смо то као бирачи скупо платили свих ових година после распада СФРЈ, те удбашко-страначке шеме, напамет смо све то научили. И то треба имати у виду да би се сагледао значај формирања Уједињене патриотске организације.

У случају да се ове три патриотске организације не уједине у једну, јер народу је доста распарчавања и свађе, лидери тих организација биће одговорни за последице тог нејединства, и пред народом и пред Богом! Понављам, биће одговорни и пред народом и пред Богом!

Лидери ових организација, имајте ово у виду, народ тражи од вас УЈЕДИЊЕЊЕ, неке ситне разлике, несугласице, могу се и морају премостити, Србије ради, јер ако их не премостите и не уједините се, историјска шанса за уједињење више се никада неће вратити!!

Када се уједините, свако ће од нас гласати за свог фаворита, а и за целину, за Србију, а глас појединца неће пропасти неком ко неће проћи цензус, или некој комби странци! Свако од актера ће ту радити свој посао, оно што ради са својом самосталном организацијом, на пољу где се доказао! И Никола са својом екипом, и Деретић са својом, и Двери са својом. Кад се уједине ове 3 организације, и тако освоје већинске наше гласове, славићемо тада сви, и србски народ и сви грађани Србије! Доћи ће владавина народа, умности, стручносто, знања и поштења!

Само, треба напоменути једну ствар, патриотске организације и грађани биће под медијском тортуром актуелног режима и западних медија, биће то до сад невиђено медијско лудило и заглупљивање, пресија на психу, застрашивање типа „:

„Ако ови дођу на власт, ако гласате за њих, ондааа… бумм…“

Све у служби да се актуелна квиснишка власт поново устоличи, или да се доведе нека друга послушна комбинација, „опозициона“. Биће разних напада, пљувања, а богами може да се очекује и крађа гласова, софистицирано намештање избора, јер овај диктаторски режим зна да је обичном грађанину доста свих странака и да ће се окренути новим родољубивим организацијама!! Зато све патриотске организације треба да траже у виду страних посматрача присуство: Руса, Кинеза, Индијаца, јер западни посматрачи ће подржати сваку превару актуелног окупационог режима, крађу, само да њихове марионете, старе или нове, из „опозиције“, поново дођу на власт.

Ово све треба издржати и гласати за патриотску сцену, за нове људе, пошаљимо све странке у прошлост!!!

Тада, кад ова уједињена коалиција дође на власт, треба отворити своја врата многим нашим умним људима независним и доказаним интелектуалцима: мудрим, стручним, часним и поштеним људима, у свим сегментима друштвене делатности, без да се приморавају да се учлане у уједињену победничку коалицију, то су независни слободни људи, људи који су се доказали радом и борбом за истину, поменућу само неке, а има их доста.

То су: Љубодраг Дуци Симоновић, Проф. Милан Брдар, Др. Светозар Радишић, Биљана Ђоровић, Мара Керн, Др. Слађана Велков, Ирена Барет, Проф. Велимир Абрамовић, Инжињер Горан Марјановић…

Е, сад, оно најважније, порука бирачима… уххх…!

Сви, али сви који имају бирачко право треба да изађу на изборе, нема места малодушности и апатији, јер бојкотом избора добија само актуелни окупациони режим и све шибицарске странке!!!

Зашто?

Зато што у Србији није на снази већински изборни систем где треба да изађе преко 50% грађана да би избори били валидни, тада би се бојкот исплатио, већ мањински, односно пропорционални, тако да у случају бојкота, народ само губи, Србија губи! Рецимо, када би изашло 40% бирача од укупног броја, избори би били валидни, а оних 60% оправдано незадовољних који нису изашли, тако дају шансу шибицарима да направе нову диктатурску власт, јер гласаће њихово интересно чланство, и наива.

Сви, који из осећаја незадовољства, апатије и безнађа не изађу на изборе, биће одговорни ако поново издајничке и пљачкашке структуте оформе власт, јер будите сигурни да НЕИЗЛАСКОМ дајете глас онима који су од вас направили очајнике, који су вам уништили породицу, живот и егзистенцију! Разрађена манипулативна властодржачка машинерија знаће да искористе то, они се моле Богу да што мање незадовољника и безнадежника изађе на изборе, јер то иде у прилог њиховим разрађеним манипулацијама и шемама.

Причам ја пре неки дан са једним другом незадовољником:

„Јел излазиш на изборе?“
„Не“, каже он.
„Што?“, питам ја…

“ Ма, недам бре да ме прскају по прст, нисам ја овца за жигосање!“
, мислећи на оно прскање прста спрејом приликом гласања.
Објашњавајући му овај мањински систем, што у шали што у збиљи, рекох му:
„Ма нека те прскају бре и по целој фаци, има да изађеш и да гласаш за нове људе.“

Наравно, кроз ову шалу је схватио све, јер није био свестан збиље.

Зато је важно да и поред свог огромног незадовољства дванаестогодишњом ДОС тортуром, репресијом на путу уништења Србије, елементарног живота, наше егзистенције, достојанства, моралности… требамо сви изаћи на изборе и гласати за нове људе, за Уједињену Патриотску Сцену!!!

Будите свесни да ће преко медија бити до сад невиђено лудили и пресија на грађане разним глупостима да смо ништавним и апстрактним „статусом кандидата“ дошли на челу ЕУ, бићемо „мотор Балкана“, добићемо „бесповратне милијарде евра из ЕУ за обнову привреде“, јер „сви нам се фондови отварају“. Све ће то бити лаж, јер се на наше очи ЕУ распада, чак траже финансијску помоћ кинеза, не би ли се спасили краха. Такође, властодржачке странке и властодржци отвараће нове погоне, фабрике, асфалтираће путеве, не би ли по ко зна који пут дали лажну наду гласачима да гласају за њих, а после избора ти погони неће ни бити довршени нити радити. Затим, код грађана ће потсрекивати страхове уперене према патриотској сцени „ако дођу они на власт, ондааа…ће…“, а то ће координирано подржавати и западни медији!

Србски народ, и сви остали грађани, требају све то издржати, то је само 2 непуна месеца, а залог је свеколика будућност, слобода, бољи и праведнији живот достојан свих нас, наших предака, наших породица, наше деце, Србског народа!!

Изађимо сви на изборе и гласајмо за нове људе, за Уједињену Патриотску Сцену…!!!

Двери – Покрет за живот Србије

Програмска начела:
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/nasa-politika/programska-nacela/
Изборни програм:
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/nasa-politika/izborni-program/

Еколошки Покрет Србије-Никола Алексић

Изборни програм:
http://fwd4.me/0wGr

Слободна Србија

Програм:
http://fwd4.me/0wGh
10 корака до слободе:
http://fwd4.me/0wGg

41 реаговања to “Само уједињење патриотске сцене спашава Србију! Патриоте Србије! Уједините се!!”

 1. Никола Алексић Says:

  Небојша, послао сам ти одговор на овај допис и своје мишљење. Само се будала спотиче два пута о исти камен. Молим те као пријатеља и сарадника, никад ме више немој предлагати, молити или сл. да се удружим са издајницима Србије. По цену свог живота, то не могу и нећу. Моја и њихова прича је неспојива. Ја се борим да сачувам голи живот српског народа, целог становништва Србије без разлике на националност због елементарне угрожености, а они метанишу о митологији. Те две приче једноставно не иду заједно, као недавно када су ме на превару довели у Београд да одржим предавање о генетски модификованим организмима и запрашивању отровима са неба. На лицу места сам схватио да су позвали тог издајника, кад се појавио, да им метанише о митологији, а ја да им послужим као разлог уједињавања оно мало праве опозиције око њега , односно око издаје српског народа. То нећу, нити могу дозволити, по цену сопственог живота. Никола Алексић

  • Небојша Says:

   Никола,

   Ја сам рекао шта сам имао, видим џабе. Олакшао сам душу и више се нећу јављати до краја избора, нећу учествовати више у никаквим расправама око тога, све сам рекао у тексту.

 2. sveta Says:

  Ja mislim da bi ovaj predlog bila verovatno poslednja šansa da se zaustavi ova zavera za propast Srbije.Treba imati na umu da je sukob oko irana neižbežan a ne možemo ni slutiti kakva će tek to biti katastrofa.Stim pre mi bi kao država već sada morali da se opredelimo za pravu stranu jar kada do toga dođe Srbija pod kvislinškov vlašcu će potpuno postradati i nestati.Otreznimo se u ovom zadnjem času da se nebi uzaludno kajali u svojoj propasti i nemoći jer srpski narod slobodu ceni iznad svega.Dakle,prevaziđite te bezumne sujete i udružite se, jer među vama ne vidim neke značajnije programske razlike a pre svega svi doprinosite, svako na svoj način, da se ovo postojeće zlo koje nas je sve zadesilo za uvek skloni kao naj ozbiljnija pretnje srpskog opstanka u ovom krajnje opasnoj sveopštoj vladavini nemorala.Ni jednoj od gore pomenutih patriotskih pokreta neće biti nikakvog opravdanja pred narodom a ni pred vama samima kada se dogodi,zbog vaše nesloga, ovaj zadnji način spašenja! Ljudi, ako u Boga verujete pa dokažite to sada delima svojim!!!

 3. Весна Радојловић Says:

  Ako се опозиција не уједини подхитно, не могу се победити ,,жути“,
  то је ваљда свима јасно.
  Сад једноставно није време за разједињеност, и треба деловати удружено, да би се демоНкрате скинуле са власти.
  Другог начина нема, нажалост.

 4. dragoslava Says:

  ШТА ЈЕ ЈАЧЕ НА НУЛТОЈ ТАЧКИ ДО КОЈЕ СРБИ СТИГОШЕ, СРБСКИ ИНТЕРЕС ИЛИ СУЈЕТЕ?

 5. dragoslava Says:

  Šta je jače na nultoj tački do koje Srbi stigoše, srpski interes ili sujete pojedinaca?

 6. Mera protiv Amera Says:

  Demokratska PRAVA GLASAČA
  ako ispunjavaš zakonski uslov regularnosti da se nađeš u glasačkoj listi su:

  1.DA GLASAŠ PO SVOM IZBORU ZA PREDLOŽENE KANDIDATE političke opozicije ili pozicije za koje smatraš da će zastupati LEGALNO LEGITIMNE:
  _individualne
  _porodične
  _društvene
  _građanske
  *nacionalne interese !

  2.DA PO SVOJOJ ODLUCI
  NI ZAKOGA OD PREDLOŽENIH KANDIDATA NE GLASAŠ jer znaš da su uskratili jedno ili više od pomenutih prava ili povredili ostvarenje vitalnih interesa !

  3.Da izađeš na glasanje i PONIŠTIŠ ILI POCEPAŠ SVOJ GLASAČKI LISTIĆ jer imaš dokaz da je FORMALNO REGULARNO GLASANJE NE VALIDNO !
  ..kada neko od kandidata ne zadovoljava instituciona zakonska ustavna ili demokratska prava ili ugrožava slobodu glasača..

  4.DA TRAŽIŠ BRISANJE IZ GLASAČKOG SPISKA JER SE »ODRIČEŠ SVOJEG PRAVA NA GLASANJE«
  ..kada si po ustavu na bilo koji način diskriminisan ili građanin drugog reda,kao rob ili grob.

  Dužnost parlamenta je da ispoštuje prema snazi glasača procentualnu zastupljenos predstavnika prava SVAKOJ KATEGORIJI GLASAČKOG OPREDELENJA ILI PRINUĐENOSTI na bilo koji pomenuti način izraženih !
  To znači da NE IZLASKOM NA GLASANJE GLASAČI SE ODRIČU DA NJIHOVE INTERESE PREDSTAVLJAJU SAMO PREDSTAVNICI INTERESA POZICIJE I OPOZICIJE I IMAJU PRAVO DA IMAJU PREDSTAVNIKE VAN POLITIČKE,KAO ŠTO SU ALEKSIĆ,ABRAMOVIĆ..A OBESPRAVLJENI GLASAČI IMAJU PRAVO DA IMAJU PREDSTAVNIKE ZA ZAŠTITU PRAVA,SAŠA JANKOVIĆ,ODBOR ZA LJUDSKA PRAVA..
  To je MERA PRAVA u skladu sa Medunrodnim i ljudskim pravima a PROTIV UVAŽAVANJA KVAZILOGIKE AMERIČKE,EVROPSKE DOSovske robovlasničke kratije uspostavljena MARGINALIZACIJOM PRAVA VEĆINI GLASAČA !
  ..sad je vreme državo da uvažiš i sva prava svih glasača..!

  NEĆU DA SE ODREKNEM MOJEG PRAVA VEĆINE GLASAČA !

  DOS JE OD POČETKA NASILAN I KRIMINALAN,A OPOZICIJA GLUPAVA I DEKADENTNA !

 7. nn Says:

  Postovani g-dine Nikola, ko je taj izdajnik koji metanise? Da li je rec o g-dinu Dereticu? Nista vas ne razumem, osim sto shvatam da ste razjedinjeni po starom dorbom obicaju. Slusam kako Vlada Djukanovic iz naprednjaka -u prevodu Nikoliceve stranke- pljuje po Dverima kako ih je osnovao Djilas da zamajavaju narod.

 8. Ivica Says:

  Gospodine Aleksiću, ako tako razmišljate o Jovanu Deretiću kao „..izdajnicima Srbije…“ onda je sve jasno! To je kraj saradnje sa Vama ! Ustvari, s kim Vi možete da sarađujet ? Napište jasno i glasno, budite otvoreni i konkretni. Da znamo kao obični građani , na čemu smo ! Nemojte uvijeno, u rukavicama Vi ste hrabar i odgovoran čovek .

  Nepošteno ste se poneli prema Nebojiši ( koliko sem „shvatio“ ) koji je sve lep, pametno i jasno izneo svoj stav, koji JA OBERUČKE PODRŽAVAM . A Vi mu na veoma loš način „zahvaljujete“. Razočaran sam !!!

 9. Sonja Pavlovic Says:

  Zašto većina rodoljuba loše govori i piše maternji, SRBSKI, jezik? Nebojša, tekst je krcat gramatičkim i pravopisnim greškama, a pišete na jeziku kojim su ispisane kultura i tradicija za čije se očuvanje zalažete. Ne budite lenji. Knjigu u šake!

 10. Драган Симовић Says:

  Ко неће брата за брата – хоће туђина за господара!

  Роде Србски! Роде саботерски!
  Докле ћеш саботирати и Бога и Свет!

  Не могу ни да појмим, ни да схватим, а нити да поверујем, да у овоме, заиста, судбонсном тренутку вечности по Свеколико Србство, србски интелектуалци, србски песници и уметници, србски патриоти, србски вођи различних патриотских и еколошких покрета, не могу да се удруже и саберу око једне једине замисли и промисли, око једне једине суштаствене идеје – спасавање Србства и Србије!
  Ко год је пажљиво прочитао овај, не чланак, већ надахнути есеј Небојше Јовановића, верујем да је схватио суштаствену поруку која долази Одозго, из Виших Светова! Словесно Србство мора да се сабере и уједини, те да спашава оно што се још спасити може!
  Ово је тренутак (а овај тренутак је Вечност!), кад сви, око ове једне једине идеје, морамо да дејствујемо саобразно: као једно једино срце, као једна једина душа, као један једини дух!
  Ко год, у овом часу, самостално изиђе на изборе, свесно или несвесно, на овај или онај начин, саботира и Бога и Род, и Србство и Србију!
  Мора, свако од нас, да се узвине изнад сујете и таштине, изнад себичности и саможивости, изнад егоизма, еготизма и гордости, те да се удружује са братом својим!
  Јер, ко неће брата за брата – хоће туђина за господара!
  А туђин је већ пред дверима нашим, пред прагом нашим, пред домом нашим!
  Чујте, и памтите, што ћу вам рећи!
  Ово су, можда, последњи слободни избори за нас!
  Ако се сада не удружимо, и ако не прихватимо брата за брата, на следеће изборе, по свој прилици, изићи ћемо оковани, у ланцима!
  Пријатељи мили и драги, ја рекох што имах и, души својој олакшах!
  А свако од вас, и свако од нас, нека чини онако како му битије његово налаже!

  • Небојша Says:

   Ево, ово је савршен пример шта значи када лидери патриотских организација нападају једни друге, све пређе на чланство, и дође до свеопштег хаоса, уместо да се премосте разлике које нису непремостиве, у овом јединственом тенутку за јединство, да се уједине, онда и чланство тих организација не би нападало једне друге, већ би и они били у слози. Мој текст, цео текст између редова говори и то, али џабе је све. Нема мудрсти, све се своди на пијачарску свађу.

  • Небојша Says:

   Sonja Pavlovic,

   Ваш коментаар је крцат смишљеним провокативним елементима, смишљеним да разводне тему, прошо сам ту школу одавно, то не пали код мене. Ја савршено знам да пишем како треба, свесно користим правилнији придев „СрБски»“ него „СрПски“, и знам зашто је то правилније, могу то и лингвистички да поткрепим, без обзира на тренутна важећа лингвистичка објашњења, и разним другим наукама око језика. Међутим, овде није реч о томе, и свака ваша реплика на ту тему, или на било које разводњавање теме са задовољством ћу обрисати.

   Тачка.

 11. Паја Says:

  Господине Алексићу, ви не престављате никакву ревалантну политичку снагу, не у Србији или у Новом Саду, већ немате никакв политички утицај у било којој Месној заједници, Новог Сада .
  Шта сте ви написали и која дела оставили иза себе !?! Себи дајете за право да вређате једног Руског академика проф. др. Јована Деретића, који је цео свој живот посветио националном освешћивању српског народа. То је за вас “ издајник“ !?! Срамота !!! Који ви науку прмовишете!?? Или само „гледате у небо“! Треба да се стидите!!! Онај ко не зна ништа из Историје свог народа, НЕ ТРЕБА да се бави , било којим јавним послом а поготово политиком.
  Изађите самостално на изборе, па проверите своју „тежину“ !?! Биће 0,000001 !!!
  Спуистите се мало на земљу и не придавајте „себи“ превелик значај и поштујте друге . Убиће вас сујета .

 12. Gordon Flash* Says:

  ..ako se ujedinite u nepoštovanju prava jedni drugima onda vam bratstvo stvara haos narodu..toga se čuvaju Albanci pa na našu štetu napreduju.
  ..evo ja predlažem da se Gospodin Simović ujedini sa bratom,i po nacionalnosti i po profesiji,gospodinom Vukom Draškovićem i preporodi ga ali da bude svestan narodne mudrosti: KO S VOĐAVOLOM TIKVE SADI NAMA NARODU ĆE SE LUPATI O GLAVI OPET.. morate znati ono što i narod gospodine Simoviću,S KIM SI TAKAV SI !
  ..CILJ NE OPRAVDAVA SREDSTVO..
  Meni izgleda da Aleksić pokušava da odbrani život od sprege političkuh manipulatora svetom a to se traži kao konačni cilj oko koga možete i Vi svi svi svi da se ujedinite kao On jedan ako ste svesni totalne opasnosti po svet.
  ..neznam možda ja grešim u mom shvatanju ovoga što dolazi iz svere tehnološke manipulacije..? jer i to je plod političke podređene religijama..!

  pozdrav svima

 13. Паја Says:

  Apsolutno podržavam stav Dragana Simovića, u potpunosti. Sve je lepo rečeno i tačno . To je naša stvarnost i naša zbilja – SUŠTINA !!! Poštovanje, prema Draganu Simoviću i Nebojši .

 14. Богосав Says:

  Наишао сам, на сајту~~~~србски клтурни клуб~~~из Новог сада на едицију књига Љотића из 1936.
  године, а У првој сам нашао поруке о ЈЕДИНСТВУ партија у политици. Елем, каже да су странке-
  партије преуске да се досегне било какав ПРЕПОРОД СРБСКЕ ДРЖАВЕ (И ондашње Југославије),
  без коначног УЈЕДИЊАВАЊА, тако ШТО СЕ ОДМАХ по ИЗБОРИМА странке расформирају. То по некој аналогији се каже ДА СЕ ВИЛОМ НЕМОЖЕ ПРЕТАКАТИ ВОДА И ЈДНОГ У ДРУГИ СУД.
  СТРАНКЕ СУ САМО ШИЉЦИ КОЈИМА СЕ ИЗ МОЧВАРЕ ПОЛИТИЧКЕ ПРЕБАЦУЈЕ САМО МУЉ И
  ТАКО ОСТАЈУ СВИ ЗАМАЗАНИ ПОХЛЕПОМ И СУЈЕТОМ А ВОДУ ЈОШ ВИШЕ ЗАМУТЕ.
  Зато слоган Ј Е Д И Н С Т В О ИЛИ С М Р Т, ТРЕБА ДА БУДЕ ПОКЛИЧ. Војнички речено.КО је спреман да ПОГИНЕ, ПОБЕБЕДИЋЕ, КО смера да ПРЕЖИВИ, ИЗГБИЋЕ.. Зато су СРБИ увекпобеђивали кад с били спремни да ИЗГИНУ, а губили битке кад с хтели само да преживе-
  БОГ ЧУВА СРБИЈУ (стоји на 5-то динарку из 1917. године, штампане у Паризу), Ко се одрекне СРБА,СРБИЦЕ и СРБИЈЕ, БОГ се одрекне ЊЕГА. Србија је Божије ОКО, КОСМЕТ ЈЕ
  ЗЕНИЦА БОЖИЈЕГ ОКА. ДОГОДИНЕ ПРИЗРЕНУ!!!!!!!

 15. Aca Says:

  Само слога Србина Спасава!

  Ко зна да ли је ово Никола писао… могао сам и ја да се тако потпишем, зар не? Мој глас и глас моје породице и свих пријатеља иде Дверима! Људи су разочарани опозицијом и њиховим нерадом, зато сада коначно имамо за кога да гласамо! 🙂

 16. Борис Максимовић Says:

  Небојша, свака част на тексту и иницијативи за уједињење свих патриотских снага! Ја сам иначе симпатизер Двери (да одмах разјаснимо) али као такав подржавам и прихватам све патриоте, почев од госп. Алексића и Деретића па до организација Образ, СНП 1389 и Наши (овде изузимам крајње екстремисте типа организације „Национални строј“). И поред разлика о појединим питањима (нпр. о Деретићевој теорији о историји Срба) сви имамо исте циљеве и треба да направимо јединствени фронт у борби против заједничког непријатеља а то су (како их Двери лепо дефинишу) уједињени монополи Србије. Ја пратим рад Двери и мислим да нису имали никаквих гафова до сада, ничега што би могло да им се стави на душу или да их искомпромитује. Треба бити поштен и признати да они од ове 3 организације које си набројао имају највећу подршку у народу и најбоље су организовани, док се друге две организације базирају на по једном човеку и њиховом знању, ауторитету и харизми. Не пишем ово да би омаловажио Слободну Србију или Еколошки покрет већ да бих истакао важност добре организације и инфраструктуре на терену. Значи, Двери имају капацитет да изађу самостално на изборе док друге две организације немају.На крају крајева, није ни битно „ко ће коме прићи“, битно је да се снаге уједине и да не наступамо у 3 или 5 или више колона. Али предуслов за било какав договор је обустава непријатељстава које је врло изражено у задње време. Нисам приметио (исправите ме ако грешим) да се било ко из Двери бавио госп. Деретићем и квалификовао га као издајника док је са стране Слободне Србије кампања против Двери јача него капмања против режимских странака. Људи (уствари не знам да ли се ради о једном човеку или их је више) који се баве односима са јавношћу (уређују Фејсбук профиле којих има неколико – Српски народни фронт, Ја револуција, Досије И-стина…) су се толико окомили на Двери да оправдано може да се постави питање да ли је њихов прави циљ борба против Двери или борба против режима. Искрено сам се надао да то ради неко на своју руку али после видеа који је постављен на Јутјубу разочарао сам се и у др. Деретића http://www.youtube.com/watch?v=7Q5mipTyis8
  или
  http://www.youtube.com/watch?v=X3Nt4-ehIXY Тврдити да су Двери „за Европску Унију“ је толика глупост и неистина да не приличи ни неком необразованом клошару а камоли академику Руске академије наука… Зато те молим (и све остале праве родољубе) да утичете једни на друге да се не расипа енергија на међусобне оптужбе (нарочито не на подметања и спиновања) и да ових месец и по дана до избора искористимо што је могуће боље за кампању и сакупљање што више гласова за патриотске снаге (ту рачунам и ДСС и радикале). Ако Бог да да победимо, имаћемо времена касније за исправљање свих неправди према Србији и Србима па и лажне историје…

  Свако добро!

 17. Mita Says:

  Evo baš su se složile „patriote“ i ujedinili se.
  Dveri – Na izbore izlazimo samostalno!

  Ja ne znam zašto ljudi stalno nazivaju Dveri kao „Dveri srpske“, verovatno su navikli na njihovo staro ime „Srpski sabor Dveri“. Oni u nazivu već godinu dana nemaju pridev „srpski“, izbacili su ga, a skoro 12 godina su ga imali u nazivu. Mnogi ih i danas iz navike nazivaju “ Dveri srpske“ i ubacuju pridev „srpski“ čak i u ovom novom nazivu, pa ih nazivaju „Dveri srpske pokret za život Srbije“, medjutim na njihovom sajtu jasno godinu dana stoji da su oni sada „Dveri -pokret za život Srbije“, pa to isto govore i u ovom promotivnom prilogu jasno govore da su „Dveri pokret za život Srbije“ nema prideva „srpske“ u nazivu, to je jasno izgovorio Branimir Nešić kad je govorio o predstojećoj izbornoj kampanju Dveri.

  Neka mi neko iz Dveri objasni tačno i precizno zašto su posle skoro 12 godina iz naziva izbacili pridev „srpski“ jer i u ovom novom nazivu su mogli da ga ubace, a nema ga, zato menjanje imena svog naziva ne može da bude izgovor, ili da je to neka „greška“, jer to su vrlo ozbiljne stvari, u čemu je problem? Šta je to toliko loše u pridevu „srpski“ pa su ga izbacili kada su najavili pre godinu dana će se kandidovati na izbore?

  • Небојша Says:

   Борисе Максимовићу,

   Видим да сте ме разумели.

   Ја ћу проговорити о свему тек после избора, до тада ћу ћутати, а имаћу итекако шта да кажем, било шта да се деси, било ко да победи, изгуби…

   Свако добро Вам желим.
   Поздрав.

 18. Gordon Flash* Says:

  Srbski narod,
  vođavoda,
  Bog da čuva,
  od neroda .

 19. Борис Максимовић Says:

  Мито, није ваљда једини разлог што сумњаш у Двери зато што нови политички покрет није регистрован као што се звао и њихов часопис (Двери српске). Да ли си сигуран да је некоме сметао придев „српски“ па су га зато избацили? То су исти људи који су водили Двери већ 12 година – ако си им веровао тада, зашто им не верујеш сада? Не знам тачно како је ишла дискусија када су одлучивали о имену о новом покрету али сам сигуран да су имали своје разлоге и да нико од њих није алергичан на било шта што је српско – ни на српски језик ни на српско писмо (ћирилицу) на било шта што им се покушава подметнути. Имаш ли ти неку конкретну замерку на њихов рад, њихов програм и њихову визију будуће Србије – пусти те приче да некоме смета придев „српски“…

 20. Dragana Says:

  ja veoma cenim g-dina Aleksica ali isto toliko i g-dina Deretica i ne verujem da bi on svesno varao ikoga u Srbiji. G-DINE ALEKSICU DUGUJETE NAM OBJASNJENJE. Mozda ste u pravu, mozda znate vise od svih nas zajedno, mozda je g-din Deretic trojanski konj u predstojecoj izbornoj kampanji pa nama i njemu to pojasnite. Iskreno, mislim da vi smatrate Deretica sarlatanom pa otud takva prozivka. To nije za osudu jer su generacije i generacije i pre vas dobijale na „gotovo“ napisanu istoriju i uzimali svoju proslost zdravo za gotovo. To je nas Srba postalo uobicajeno. Mada moram da vas podsetim znase ko jede prethodno sazhvakano – stoka pa eto odgonetke zasto se „veliki“ prema nama ponasaju kao prema stoci. Do juce smo za njih bili stoka koja uci ono sto nam oni napisu a danas smo ti isti koji gutaju i hranu koju nam modifikuju. Nije g-din Deretic svemoguc i toje nama svima jasno kao dan, niti je on pretplacen na istinu, ali ne bi trebali da ga ovako ponizavate. I VI I ON VAPITE ZA ISTINOM I JAUCETE NAD SUDBINOM OVOG NARODA KOME JE USKRACENO ZNANJE A SAMIM TIM I BUDUCNOST. Dakle na istom ste zadatku i putu i ne mrzite se toliko dobri ljudi.

 21. ivan JLM Says:

  Postovani Nebojsa,
  Dobri,Casni,Misleci i Slobodni ljudi u okupiranoj Srbiji,
  predlog za ujedinjavanje i slogu patriotskih snaga je JEDINI moguc. Neka se i Dveri i Nikola Aleksic i Deretic i svako kome je opstanak i napredak Srbije cilj,kratko i jasno oglase da li hoce zajedno ili nece i zasto! U roku od 7 dana. Da znamo na cemu smo i ko kome podmece ako podmece,ko koga proziva i zbog cega. Argumente na sto. Nije vreme za svadju,sujetu i sitnosicardzijske interese. Uzmite se u pamet za ime Boga,pa zar nista ne nauciste za sve ove vekove? Razdvajali su nas,glozili bacali kosku da se pokoljemo izmedju sebe da nas lakse porobe. DOKLE? Vlast je korumpirana i izdajnicka i pokusava na svaki nacin da zatre seme ovog naroda. Prskaju nas iz vazduha,sa njihovim znanjem,cak i uz pomoc,rekao bih,voda se svesno truje,ubacuju se,na crno naravno,GMO opet sa znanjem olosa koji sebe naziva vlascu. Ljudi,fizicki opstanak je u pitanju,da li ste svesni?
  Nadam se da se razumemo,jer ko ovo ne moze da shvati,misleci da smo paranoici i fatalisti i nije mu mesto ovde!
  E,sada,druga prica na istu temu,
  ne znaju svi sve,nismo svi Ceda,Dinkic i slicni koji se u sve razumeju. Da li je bilo ko od ucesnika Ujedinjene Patriotske Scene,kako je Nebojsa nazvao,spreman da kaze da ne zeli da bude,recimo,ministar? Dajte predloge za iskusne i potvrdjene strucnjake iz svojih bransi koji bi vodili odredjene resore. NESTRANACKE licnosti kojima je cilj boljitak a ne partijsko naplacivanje! Cak i ako su drugovi clanovi ne znaci da su nesposobni ali ako su sposobni i pametni svakako su gurnuti u podrume i coskove. Kome jos,od ovih stetocina,treba pametan i sposoban covek u vlasti koji bi radio u interesu naroda i drzave? ANGAZUJTE NAJBOLJE! Treba nam znanje i kvalitet. G-din. Branko Dragas je predlozio,cak,da svi ministri i premijer budu volonteri,koji ce raditi za 1 euro godisnje a ostalo po ucinku. Niko ne bi imao nista protiv da premijer ima primanja od 50000 ili 100000 eura mesecno ako je prosecna plata 4,5 ili 6000. Zar ne? Pa,uspeo je da obezbedi da gradjani zive od plate i to lepo pa neka mu. Ako to moze da uradi bilo ko od vas koji ovo citate ja cu biti srecan da Vas pozovem na pice i rucak iako imate 20-30 puta vecu platu. Svestan sam da nisam taj ali da li su drugi svesni sta mogu a sta ne? Kandidatima za poslanike predlazem da svako zasedanje Parlamenta bude OBAVEZNO za sve! Opravdanje je moguce SAMO u slucaju teske bolesti,elementarne nepogode katastrofalnih razmera,smrti ili ratnog stanja. Tacka,a ne da klosari za dva-tri dolaska uzimaju necije dve-tri godisnje plate.
  Nista od ovoga nece biti po volji stranim gazdama koji placaju ove nase neznalice i bice jaaakooo tesko postaviti stvari na mesto,toga moramo da budemo svesni u startu. Ceka nas krvav rad,to je jedino izvesno i moramo dobro da se cuvamo i drzimo. JEDINSTVENI,SLOZNI,SOLIDARNI sve mozemo,ja duboko verujem u to!
  Nadam se da najvece zlo u istoriji,S.A.D.,koje se raspadaju i gube kompas,uslovljavajuci i unistavajuci EU ( koja je prema S.A.D. kao mi prema EU )i ostatak sveta,NECE napraviti NAJVECU GLUPOST od svih gluposti kojih su bezbroj ucinili jer znate da je zver najopasnija kada je na samrti. Molimo Boga da prestane zveckanje oruzjem i da ima pameti na ovom svetu. Budite pozitivni,razmisljajte pozitivno! Jer prihvatimo li da nema nade i da je zlo jace od dobroga,nema nam spasa.
  Nebojsa,dobri covece,
  svaka ti cast prijatelju na svom trudu,radu,energiji i angazovanju oko ovog sajta. Da je vise ljudi koji su spremni da rade i misle ne bi nam bili potrebni ovakvi sajtovi pa ti ovom prilikom zelim da ga sto pre ugasis jer NECE BITI RAZLOGA za postojanje istog. Neuspela sala,sta ces.
  Puno pozdrava svim
  Dobrim,Casnim,Mislecim i Slobodnim ljudima
  Ivan JLM ( Ja Licno Mislim ) jer ako u nadirucem totalitarnom fasizmu kazem da je Boris Tadic stetocina i izdajnik pa se nadje neki birokrata da me utuzi zbog licnog misljenja… Sta onda…. he,he…

  • Небојша Says:

   Поштовани ivane JLM,

   Слажем се са Вашом анализом у потпуности, треба дати још простора да се ове три организације призову мудрости и уједине у једну организацију, у што краћем року, ради се о данима, јер после ће бити касно ако започну самосталне кампање. Треба да превазиђу врло премостиве проблеме, ма шта да су, Србије и народа ради, ради њих и њихове деце такође, јер око оних 20 тачака што сам изнео, сваки нормалан човек жељан нормалног и достојанственог живота ће да се сложи да треба да се реализује, али да би се то реализовало морају квислинзи и пљачкаши да се на изборима скину са власти!

   Ако лидери ових трију организација не превазиђу све међусобне несугласице због доњих 20 тачака које сваки нормалан човек највише жели и моли се Богу да се то оствари, и не уједине се у ЈЕДНУ ОРГАНИЗАЦИЈУ, стићи ће их проклетство предака и будућих покољења, у то сам сигуран, јер у историјском смислу ово је последња шанса за уједињење, и она се не сме прокоцкати, НЕ СМЕ! Јер цену ће платити цео србски народ! Нестаће!!!

   Уверен сам да било које њихове међусобне несугласице могу да буду и неке намештаљке од убачених људи у њиховом редовима, да би се разјединио патриотски блок, можда и нека њихова погрешна процене нечега. Такође, препрека уједињењу у ЈЕДНУ ПАТРИОТСКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ могу да буду и њихове личне сујете, каризме вођа и просветитеља.

   Ја нећу коментарисати предстојеће изборне кампање и учествовати у нападима према било којој од ових патриотских организација ако се пријаве самостално, али ћу се огласити једно месец дана после избора, без обзира ко победи, ко изгуби, ко пређе цензус, а ко не.

   Ово задњи пут говорим….

   Лидери ових трију поменутих организација, србског народа ради, ОН ТО ТРАЖИ ОД ВАС ЦЕЛИМ СВОЈИМ БИЋЕМ, уједините се због реализације следећих 20 тачака КОЈЕ И ВИ У ВАШИМ ПРОГРАМИМА ИМАТЕ! То и крв наших погинулих предакла тражи од Вас!!

   Ово жели сваки Србин, сваки грађанин, свако нормално људско биће!

   1. Ревизија пљачкашке криминалне приватизације по доласку ДОС-манлија на власт и судско процесуирање свих оних из власти који су разним „бизнисменима“ омогућили да купе фирме за пар евра! Они који су криви морају да иду у затвор!
   2. Обрачун са организованим криминалом и корупцијом на свим нивоима.
   3. Потпуни раскид преговора са ЕУ око уласка у тој капиталистичко-робовској творевини за израбљивање народа.
   4. Под хитно ступити у савез са братском Русијом и водити преговоре око уласка у Евроазијској Унији. Одмах прекинути преговоре са шиптарима око Космета, КиМ прогласити окупираном територијом и чекати повољан моменат за повратак КиМ-а у окивиру Србије уз помоћ савезника, пре свега Русије, јер међународно право је на нашој страни, као и једино меродавна резолуција 1244.
   5. Рећи одмах НЕ уласку у злочиначку НАТО алијансу!
   6. Поново активирати тужбу против НАТО-а, коју је одмах повуко Ђинђићев режим када је дошао на власт, за злочиначку агресију приликом бомбардовања Србије 1999! Такође их треба тужити за злочин геноцида и екоцида, јер су нас бомбардовали пројектилима са недозвољеним радиоактивним осиромашеним уранијумом, од кога сад многи грађани умиру, наша деца, под дејством разних канцерогених болести које су у порасту! Земљиште и вода, на појединим деловима Србије контаминирано је осиромашеним уранијумом! О томе ДОС од када је дошо на власт ћути, но погледајте то све у овом докементарцу. Док у овом седмоминутном и овом четрдесет троминутном немачком документарцу, којег је направила немачка државна телевизија WDR, чућете немачко признање да у Рачку није било никаквог масакра над шиптарским цивилима, све је била лаж да би се бомбардовала Србија, а заправо се радило о обрачуну српских специјалаца са шиптарским терористима. Чућете и признање, да је том нелегалном и неодобреном агресијом на Србију, прекршена повеља Уједињених Нација о правима народа! Дакле, то тврде Немци, има их који су још савесни, а не ти „проклети срби“ који „једу живу децу“ како нас је тада „бомбардовала“ монструозна медијска светска пропагандна машинерија! То мишљење и данас влада у необавештеном свету, али лажи се полако и сигурно распадају!
   7. Забранити у Србији производњу и увоз ГМО хране, и било какве експерименте са ГМО. Забранити запрашивање Србије отровним материјама путем кемтраилса из необележених авиона. Забранити примену Codexa Alimentarijusa. Забранити флуоризацију пијаће воде, јер флуор је отров за пацове. Донети закон по коме ће родитељи моћи да одбију у име своје деце обавезну вакцинацију, јер вакцине су доказано штетне. Ти закони већ постоје у водећим државама Европе. Исто то омогућити и одраслима. Наравно, онај ко жели да се вакцинише нек се вакцинише, то је његов избор, има права на то, али ко то не жели, за њих треба обезбедити законску регулативу.
   8. Очување животне средине. Екологија треба да нам буде на првом месту. Брз развој пољопривреде и органске непрскане хране, која је Божански лек.
   9. Прочистити корумпирано судство и тужилаштво, комплетно правосуђе, вратити правду у Србији. Лоше „рупичасте“ законе, у служби организованог криминала и мафије, заменити јасним и недвосмисленим примењивим законима. У Србији треба да влада закон закона, а на закон мафије.
   10. Обнова и препород комплетне домаће привреде, економије и финансија уз коришћење домаће памети, стручњака и људи.
   11. Ревизија пореске рекеташке политика и постављање нове, реалне, и праве.
   12. Треба увести адекватну хуману, солидарну, социјалну и породичну политику, јер ми смо друштво које нестаје, влада бела куга. Стимулисати политику рађања уз адекватне субвенције трудницама и породиљама, бебе и деца треба да нам буду на првом месту!
   13. Реновирање и обнова посрнулог корумпираног здравства.
   14. Обнова и јачање Србске војске ради одбране земље. Увести поново служење војног рока.
   15. Стимулисати наше Србе из дијаспоре да се враћају у отаџбину да дођу и овде живе, да отварају нове фабрике и запошљавају наше грађане.
   16. Створити култ рада, умности и моралности, да сваки радник, ма где радио и било које професије био, може својим радом да издржава себе и своју породицу.
   17. Хитна обнова и ревитализација наших опустошелих села.
   18. Прочешљати нашу историју, даљу и ближу, увести ДОКУМЕНТОВАНУ истину у њој, истино о Сребреници! ( Dossier Srebrenica (english subtitle) – Досије Сребреница ) Јер, светски моћници, у заједници са нашим властодржачким квислинзима, желе неправедно да од нас направе нацисте 21. века!
   19. Увести ред, истину, истинско независно истраживачко новинарство, у мрачној, тоталитарној и најцрњој медијској сфери коју је Србија икада имала!!!
   20. Потпуна реформа науке! Кренути Теслиним трагом Науке Новог Миленијума са нашим Теслијанцима: Велимиром Абрамовићем, Гораном Марјановићем и осталим.
 22. Mita Says:

  Borise Maksimoviću,

  Nije samo izbacivanje prideva „srpski“ iz naziva razlog što sumnjam u Dveri, imam zamerke i na njihov rad, nego kao što i sam Nebojša kaže, koji takodje kaže da ima zamerke na njihov rad ali ćuti, neću sad ni ja o tome, daću šanse da se ove 3 organizacije ujedine. Nego kad već pitaš, u ovom videu kojeg sam dao o Dverima ima jedna značajna stvar koja navodi da se sumnja u njih, a to je da su želeli da stvore front protiv Tadića sa patriotskim snagama, što je naravno dobro, ne navodeći koje su te patriotske snage, ali su jasno pomenuli da front protiv ovog izdajničkog režima žele da stvore i sa izdajničkom Tominom partijom SNS kao i sa DSS i NS!??

  Nebojša je lepo reko ono što većina oseća, a to je da više niko ne podnosi te prevarantske mafijaške stranke koje su upropastile Srbiju, mislim i na „opoziciju“ a Dveri žele sa tim strankama da prave front protiv Tadića, pogotovo sa izdajničkom Tominom SNS.
  To je takav jedan moralni pad, oni sami u prilogu pričaju da su sve ove partije i dovele Srbiju u ovu tešku situaciju, a sad bi sa „opozicijom“ i da saradjuju, umesto da se skoncentrišu da objedine samo i isključivp patriotsku scenu, dosta nam je takozvane prevarantske „opozicije“ koja je svojim ne pružanjem otpota kvislinško-pljačkaškoj strukturi na vlasti, saučestvovale u upropasćavanju Srbije!

  Ovo oko promene imena mnogo se praviš naivan, Dveri su prvo promenile naziv predjašnji organizacije „Srpski sabor Dveri“ u „Dveri – pokret za život Srbije“ izbacivši prodev „srpski“ iz imena, pa su se registrovali sa tim novim imenom, a ne kako navodiš tobože da su želeli da se registruju po imenu svog časopisa, to su gluposti, časopis je časopis, oni su već imali svoje ime “ Srpski sabor Dveri“ nisu ni morali da ga menjaju.

  Čemu sve to, samo se unosi nervoza u narod i razlog za sumnju.
  Ali ako menjaš kurs i politku, onda moraš da promeniš ime.

  To izbacivanje prideva „srpski“ iz imena je vrlo bitno i ponižavajuće, jer sad ispada da se odriču srpskog, srpstva, i to baš kada su najavili da će se kandidovati na izbore. Jasno da su to mogli da učine samo pod nekim pritiskom i dilom sa Tadićevim režimom, jer to može samo tom režimu da ide u prilog. To izbacivabnje prideva „srpski“ već je dovelo do toga da su ljudi počeli da sumnjaju u njih.

  Više od 20 godina svetski mediji satanizuju srpski narod, napraviše nas na hordu ubica i divljaka i zato je veoma bitno da naše patriotske organizacije imaju ponosno pridev „srpski“ u svom imenu. Dveri su ga i ponosno nosile, i time su pokazivali da se ne stide srpstva i pored sve satanizacije, i sad odjednom posle 12 godina oni iz svog imena izbaciju pridev „srpski“?!

  Naravno da to samo šteti Dverima a odgovara režimu, jer režim zna da će ta promena imena i izbacivanje prideva „srpski“ samo da unese pometnju u članstvo Dveri i kod njihovih simpatizera. Oko toga se već i raspravlja ne internetu.
  Ja da sam lider Dveri, i da mi neko predloži da izbacim pridev „srpski“ iz imena, to nikako ne bih prihvatio, jer bih odmah znao da će to da izazove konfuziju kod članova i simpatizera Dveri, i to baš posle najave da će se kandidovati za izbore.

  Ovo je lako da se shvati, uveren sam da su i lideri Dveri svega ovoga svesani, nisu oni glupi i naivni, nesvesni ovih posledica, ali ispada da su to morali da urade, da su pravili neke kompromise sa nekim iz režimnskih strtuktura.

  Eto, rekoh ti ovo pošto si me povuko za jezik, ali više neću ništa o tome dok traju izbori, ipak treba stvoriti prostora da se svi opamete i ujedine se Dveri, Slobodna Srbija, pokret Nikole Aleksića, jer samo tako ujedinjeni mogu srušiti ovu izdajničku vlast, nikako samostalno, to će biti fijasko i još jedno razočarenje za narod, poslednje ako se desi!

  Toliko od mene.
  Neka nam je dragi Bog na pomoći!

 23. Gordon Flash* Says:

  Ovi izbori nisu ni slobodni ni demokratski !
  Demokratski mogu biti tek kada 60% derogiranih srbskih glasača,zato što neće da izađu i glasaju u korist svoje štete po srbski nacionalni interes,ostvare pravo da logički imaju svoje predstavnike u nacionalnom parlamentu a slobodni će biti kada se ti nacionalni predstavnici interesa izbore za oslobađanje Srbije od kolonijalne okupacije.

  DRŽAVA SRBIJA,ČLANICA DRŽAVA UN,IMA PRAVO DA ODMAH BUDE OSLOBOĐENA OD OKUPACIJE ! NATODOSa
  ..za razliki od NELOJALNIH političara karijerista,ISTI TAJ VELIKI PROCENAT glasača SE NE ODRIČE PRAVA SVOJE DRŽAVE MEĐU DRŽAVAMA..!
  ..od međunarodne zajednice zahtevamo odmah oslobađanje naše države da bi glasanje moglo da se nazove SLOBODNIM u njoj !

  NA DEMOKRATSKIM I SLOBODNIM IZBORIMA KOLONIJALIZATORI NEMA ŠTA DA TRAŽE zato je
  DOS uveo svoj „pravni izborni sistem“uz pomoć a-mera koji odgovara njima i sad nas pravi na „DOS izborima“ ludima kao mi neznamo koja prava imamo.

  Da prikriju ovu istinu neki dežurni komentatori,dezavuisanjem, uporno otkrivaju svoju nameru da šire famu !
  ..Nebojša,
  pažljivo pročitaj i videćeš da uporno pokušavaju da nam „pomognu kao vodiči nama slaboumnima“ koga da biramo a uporno ćute o tome kakva prava imamo i ko nam ih kako uskraćuje.

 24. Милан Says:

  Ево предлога који је изнео господин Драган Нешковић као “ ИЗЛАЗ“ ( начин; кључ) из ове наше беде.
  Кометар ћу пренети у целини, па Ви процените сами о његовој „реалној“ основи .

  ДРАГАНешковић Одговори
  20. март 2012. у 02:03

  Добро јутро Милане!
  сад је 00:44, 20.03.2012.

  Решење је врло једноставно са јасним циљем и јасним срествима за позтизања и реализацију жељеног циљ.
  Треба оформити кроз будуће антиполитичко професиално удружење
  са јаним материјалним опредељењем

  Свако ко пристипи мора да зна да унутра овог удружења постоји челична дисциплина и челиче немилосредне санкције још и горе него што су у Легији странаца.
  Као што је приступ у удрженје слодно по слободном избору тако је и слодно по слободном избору да може се изтупити из удружења, довољно је јавно рећи.:
  Пардом, ја сам се предомислио, иступам из удруженја.
  Надзорни орган Удружења врши контролу да је дотични члан ничин није угрозио организацију и интерес удруженја и пружа мо се рука и жели му се све најбоље. Остајемо у контакту и пријатељству!

  Приступањем у ово удрженје обавеза је да у што краћем временском интервалу дотични нови члан уведе два нова члана, а то исто важи и за ова дав нова члана, сваки нови члан уводи два нова члана, и тако правимо пирамиду док се не постигне већи број од 4.000.000 чланова.

  Корисника Пио фонда Србије има преко 1.600.000. а обавезника ПиО фонда Србије има преко 2.000.000.
  Милане признаћеш то је 3.600.000. чланова овог будућег удружења потнцијална неизмерљива сила. Свако од њих има у породици неког члана који је понолетан и има право гласа, и он своју будућност лако може да сагледа кроз будућност својих родитеља. Тако да чланство прелази преко 4.000.000.
  Што би гарантоивало овом анти политичком професионалном удружењу такву моћ да би могло да све уради, баш све.

  Циљ је преузимање, располагање, и одлучивање Пензионог фонда Србије

  По закону ПиО Србије је власнишптво обавезника и корисника ПиО фонда Србије, док у нашој стварности сви су други власници само обавезници и корисници ПиО фонда Србије нису.

  Кад обаезници и корисници ПиО фонда Србије у потпуности преузму ПиО фонд Србије, може се гарантовати без и мало не истине да ће свако у Србији имати “ Старосну пензију “ од 300 Еура у динарској против вредности.

  Уједно ће се гарантовати сваком ко има 5 година радног стажа, 15 година радног стажа, 27 година радног стажа или свих 40 година радног стажа да може имати пензијо из минулог радног стажа.

  Одакле новац Милане за ову бакку.
  Ово није бајка Милане, већ сурова реалност.

  Ја сам у времену покојног Зорана Ђинђића имао на 15 минта
  “ ПЛАВУ КЊИГУ “

  ПиО фонд Србије је по налогу тадашњих политичара штампао ову „Плаву Књигу“ у којој су хронолошким путем деценијама у назад јасно осликавано ко, када и колико је узимао пара из ПиО фонда Србије.
  Милане, сада ћу ти скренути пажњу само на један детаљчић, а то је.

  Бивши председниј минуле Југославије, Панић узео је из ПиО фонда Србије динара у вредности 2.000.000,00$ за фабрику лекова коју је овај имао овде у Србији.

  А таквих ситуација је не измерљив број?

  Питам ја тебе Милане, али мораш дами даш одмах јасан одговор на ово моје питање.
  “ Зашто пензионер Србије нема исти стаус као и страни инвеститор у Србиј“?

  ДРУГО: Кад обавезници и корисници буду поседовали свој новац и сам ПиО фонду Србије онад ће да се формира менађмент тим који ће новац обавезника ПиО фонда Србијењ да пласира на финасиском тржишту и тако га увећавао. То ће бити кратко рочиви кредитни аранжмани не са 14% интереса већ са 5% интереса и тако ће мо растеретити привреду и услугу Србије.
  Текуће Банке у Србији кроз динарску шдедњу нема овакав прилив новца у једном месецу као што има ПиО фон Србије.

  ТРЕЋЕ: Све јавне организације и институције у Србији од општег јавног интерес имају потребу за пиомагалима, пример, хемиска оловка, телефон, компјутер, орман, сто, столица, чивилук за мантил, аутомобил, авион, хеликоптер, борна кола, марицу, тенк, разарач и незна шта још, кад ова помочна срества заврше и њихова функционална употреба нема вредност, онда се то враћа ПиО фонду Србије да ПиО фонд Србије изврши рециклажу и дотичну сировину кроз јавно надметање прода и тај новац да се врати оном који је и из своје једно месчне зараде омогућио да се то и купи.
  Титови мерцедесе нису власништво Гарде, напротив они су власништво пореског обавезника Србије и ПиО фонд Србије треба да их преузме и кроз јавну лицитацију дође до једног дела ноца који су издвајали сви порески обавезници Србије за минулог пацијента.

  Поједине институције имају мензу, па и остаци из тих менза ПиО фонд Србије треба да продаје кроз јавну нагодбу да се новац врати оним који су и издвајали и давали из својих месечних зарада..
  Све мора да има увид, контролу, надзор над срествима које се издајају за општу и јавну потрошњу.

  Милане, кад Влада у Србији, читај „извршна власт“ има већину у скупштини Србије, читај „законо давна валаст“ то је врло јасан знак да то институционализује и легализује корупцију у највећој могућој неконтролисаној мери, ал на рачун пореског обавезника Србије.
  Корупција је системска у Србији.
  То на крају сваке приче неко мора да плати, ато плати порески обавезник Србије.

  Влада Србије — извршна власт — нема никаквих ингеренција нити овлашчења ван овлашћења “ Законодавне власти “ у Србији.
  „Законодавна власт нема никаквих ингеренција нити овлашчења ван делегатског система у Србији.
  Делегатски систем у Србији нема никаквих ингеренција нити овлашчења ван јавне расправе кроз Месне заједнице.

  Ваш делегат – представник у скупштини Белој Цркви, који преставља Вас и заступа вас дал је икад питао за ваше мишљење и за Ваш интерес, а сваког првог на основу свог делегатског именовања да вас представља сам одлучује колика ће му делегатска плата и остали трошкови бити.
  Милане,а ко Ви неком из Ваше месечне зараде издвојите новац и дате му, шта из тога треба да се препозна.
  Милане, треба да се препозна да сте ви њему “ П О С Л О Д А В А Ц “
  дајете му паре и запошњавате га, а он како се опходи према Вам, опходи се према Вама као према скоту.
  Милане да ли то меже да се промени.
  Може Милане.
  Сигурно да може.
  Промена ће следити најкасније за 9 до 16 месеци само ако се удружимо и само организујемо и хемиском оловком их све доведемо до ситуације кад ће да положе комплетна рачун.
  Ја толики, а Ви, да ли ће те ми моћи дати Ваш лични коментар на Решење које сам Вам јасно осликао као и свима учесницима ове јавне расправе како и са чим обуздати и ставити под комплетну контролу наше “ Узроке“ наше националне рашамонијаде.
  Излаз постоји.
  Ово је излаз без уличних шетњу, без пиштањки, без разбијања излога, без рушења контењера за ђубре, без разбијања и рањавања Српских леђа, ногу и глава.
  Ово је изла обичном хемиском оловком а може и обичним улошком хемиске оловке.
  Милане, поздрављам те, твој сународник, ДРАГАНешковић

 25. sloboda Says:

  Smatram da se patriotske organizacije trebaju udruziti, ali patriotske stranke su mi samo SRS, stranka N.Aleksica i prof. Deretica i to je sve. Dveri su nastale kao otpaci dr. stranaka i sada su placenici DSa, zato su i izbacili onu rec „srpski“. Nemojte se zanositi da se Dveri razlikuju os SNSa, DSa i sl. koji rade za strane gazde.

 26. Nacionalista Says:

  Pravopisna greska: „ne sme“ se pise u formi dve odvojene reci, dok rec „nesme“ ne postoji u srPskom (jednacenje suglasnika po zvucnosti) jeziku i pravopisu.
  Dveri su najobicniji SNS/Djilas-ovski izdajnicki smradovi.
  Gospodinu Aleksicu: nisam siguran zbog cega ste toliko protiv nacionalizma — na momente delujete kao anarhista i levicar.

 27. Борис Максимовић Says:

  Одговор за особу која се потписала као „слобода“ као и за Миту кога сам „повукао за језик“ како каже (мада ми се чини да му и није требао неки повод да настави са неаргументованим нападима на Двери). Можете ли да наведете иједан пример где су Двери или било ко од људи који их воде у ових 13 ГОДИНА од како постоје били умешани у неку аферу, урадили нешто незаконито или својим чињењем на било који начин угрозили српске интересе? Не можете, наравно, чак управо супротно – све ове године су прегалачки радили и ЛИЧНИМ ПРИМЕРОМ показивали шта су вредности се вреди борити. Једине замерке им стављају људи (др. Деретић, Владика Артемије или Миша Вацић из 1389) којима су Двери повредиле личне сујете јер их у свом програму нису поставили на место које им (по њиховом личном убеђењу) припада. Не желим да полемишем ни о једном од наведених и нико ме не може „повући за језик“ да се спуштам на приземни ниво и кренем са пљувачином на оне који би требали да су нам природни савезници.

  Да закључимо – Двери нису ништа „избацили“ из свог назива него су за име новог политичког покрета само задржали реч „Двери“ као нешто препознатљиво (бренд са традицијом од 12 година). Ево нпр. СНС има у свом називу реч „српска“ па их то аутоматски не квалификује као патриотску снакгу а своје право лице показаће ако дођу на власт. Дела говоре више од речи и аргументи типа „немају реч српски у називу“ или „пишу срПски а не срБски“ су неозбиљни. Зато, ако немате ништа конкретно да кажете – боље вам је да ћутите јер се нападима на Двери (а не на режим) провидно офирате! Свиђало се то вама или не, Двери ће на изборима остварити изненађујуће добар резултат и сигурно улазе у парламент…

 28. Gordon Flash* Says:

  Da,
  VLAST VLASNIKA NAD SVOJIM VLASNIŠTVOM JE
  *PRINCIP I PRAVO*
  (kao nebesni Car i Bog)
  jedini pravi „vladar“ koji nam treba u našoj svesti
  ZBOG KOJEG OSTVARENJA I POSTOJI SVAKA INSTITUCIJA
  DEMOKRATSKE
  NACIONALNE I GRAĐANSKE
  DRŽAVE
  PORESKIH OBVEZNIKA
  IZNAD
  POLITIKANSKOG INTERESA
  STRANOG I DOMIĆEG KADROVSKOG NADVLAŠĆIVANJA VOĐAVOLAžljivih vlastoljubivih vlastodržaca uzurpacije
  USTAVA,ZAKONODAVSTVA I ZAKONA !

  AMIN

 29. Ја Револуција Says:

  За Бориса Максимовића,
  Ја могу.
  Ево линка за све:
  https://www.facebook.com/

 30. Борис Максимовић Says:

  У реду је „Револуцијо“ – већ сам те спомињао (и тебе и твој „Досије истина“) у свом иницијалном посту… Само ти ради свој посао за који си плаћен а свако нека по савести и здравом разуму одлучи коме ће веровати – теби или Дверима и њиховом раду у задњих 13 година. Ја сам се овде јавио да бих подржао Небојшино размишљање и иницијативу јер сам осестио да је искрена и дошла из најбољих намера а не да се расправљам са тобом

 31. Borac Says:

  Nije u redu Borise Maksimoviću ! Bori se ,muški ako te neko izaziva! Zvekni ga u čelo, žestoko, ako si borac. Nema povlačenja, junače!!! Tako se pobeđuje !

 32. Борис Максимовић Says:

  Звекнуо бих га ја брате врло радо, само да ми је на дохват руке 🙂 Ипак овако, на даљину, можемо само да се виртуелно пљујемо а то није мој стил… Тешка артиљерија односно аргументи су ту па ко верује њему нека верује, ко верује Дверима гласаће за њих на изборима. Ја хоћу сигурно а верујем и још много, много правих патриота и никакве лажи и подметања нас неће спречити у томе

 33. Nesa Says:

  Код Небојше је очигледна добра намера,нема интереса,нема жеље да превари и искористи а то је и ретко и за поштовање.Осећа се бол због онога што нам чине и споља и изнутра и искрена брига куда ће нас то одвести.Он се чак устеже да се расправља само како не би уносио даљи раздор.У чему је проблем?Ово је осетљив тренутак а људи су такви какви су,сујетни,па чак и најбољи.Зато је сада потребна мера и приоритети.Зато се слажем са Алексићем у делу да Деретић иде прешироко и у тешко доказиво и тако даје простор за лаку дискредитацију и на тај начин скреће пажњу са битнијих ствари.Има времена за то.Сада се морамо окупити око онога што је свима неспорно а то је управо оно што је Небојша написао и у томе се са њим слажем.Кратак програм у тих 10 тачака и то је то,можда бих додао и директни парламентаризам да се решимо партијских фирми..Нијансе ћемо после.Ниједна партија актуелна то неће спровести а Дверима то дефинитивно не треба допустити да саме раде из више разлога.То мора бити скуп појединаца,у великом броју. на националном нивоу и у дијаспори који ће се потруно подредити том пројекту.Они морају бити патриоте и зналци.И ту ће сујета бити проблем и било би најбоље ако се успе наћи само пар њих који нису ,а да притом сами немају никакве користи,како би онда они као тело контролисали личне амбиције осталих да не иду на терет приоритета,јер сам присуствовао многим таквим скуповима где су се само такмичили ко је паметнији без жеље за прихватањем другог мишљења и разилазили као непријатељи.То је српски проблем.Када њега решимо победићемо а до тада робоваћемо и спољним и унутрашњим скотовима.Да ли у Србији можемо наћи пет несујетних људи,без личног интереса,са осећајем за меру и приоритете,који су притом и патриоте али и праведни и хумани као људи, и 100 врсних стручњака који ће имати и свој интерес али да он никад не превазиђе интерес ове намучене земље и народа.

 34. gavrilo Says:

  Opet su aktuelnu izbori..2g.kasnije, kao u filmovima (strave i užasa)..Nebojša, je zapravo genijalno izanalizirao i izargumentovao datu situaciju, koja se ponavlja evo danas, uoči izbora..Moram reči reč-dve, jer mnoge aktere lično poznajem, pa iz prve ruke. Nebojša i drugi ljudi su davali divne, pozitivne zaključke i opservacije. Maltene ne treba dodati ništa Nebojsinom tekstu, niti oduzeti ista.
  Da se vratimo na sadašnjost. Vidimo, sa ove distance vremenske da su neke stvari ostale iste-Potreba Za Patriotskim Blokom je i veća! Lično sam učestvovao u drami povodom formiranja bloka koji je u najavi trebao okupiti Dveri, SRS(neizbežni),DSS(vec vidjeno) i neke manje nacionalno opredeljene stranke(Naši itd.). To je patriotski blok koji je trebao parirati zvaničnoj SNS & ostali oligarhiji! Šta je tu je. Sto bi rekle domaćice-čorba se pravi od sastojaka koje imate, pa bila klin, bela, masna..Medjutim i to sto je tu-nije..SRS su odbile inicijativu Dveri da idu zajedno, kao i Koštunica. Naime, zahtev je bio da se upišu pod SRS listom, sto je po mom mišljenju gest koji nije bio na mestu. Celnike Dveri poznajem iz studentskih dana, uvek su bili na mestu i moralni..Sad se vidi da nisu SNS kadar jer su upravo najveći neprijatelji sa datom formacijom, a DS im nikada nije bio blizak. Voleo bih i da g.Deretić izadje na izbore i da su svi okupljeni u jedan snop, kao i g.Aleksić, koji nije dao objašnjenje za onu prvu izjavu, ali pošto se poznajemo pitacu ga. To sad i nije bitno toliko. Svi očekuju i inace izbornu kradju, a ove stranke sto su odbile koaliciju za kakav-takav patriotski blok su drustveno i moralno odgovorne pred Bogom i narodom. Bože pomozi nama Srbima, to su moje poslednje reči povodom izbora 2014.! U svakom slučaju izadjite na glasanje i glasajte za jednu od patriotskih opcija kako bi iko prešao cenzus, i sutra se u skupštini čula neka istina, a ne samo fingirane vesti..Nemamo šta drugo sada, nada umire poslednja..


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: