Истина о вакцинама, она иза завесе, оно што вам нико не прича


Остао сам залеђен и шокиран када сам одгледао овај видео прилог са скупа који се 2008-ме одржао у Швајцарској, скупа против вакцинисања. Предавање о вакцинама је држала Анита Петеке, жена која већ 20 година проучава вакцине и која је проучила, анализирала и простудирала око 30.000 страница о вакцинисању и вакцинама. Ради се о томе да нам Анита до у детаља говори оно што сви избегавају, а то је састав вакцине у којима се ставља од 80 до 100 састојака. Но, пођимо редом, пошто је Анита имала својеврсну рекапитулацију о вакцинама и вакцинисању од самог почетка.

Анита Петеке говори на скупу против вакцинисања, Швајцарска, 2008.

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

На самом почетку Анита је почела са Едвардом Јанером (Edward Janner 1749-1833) енглеским лекаром који је први почео са вакцинисањем против правих богиња, затим је наставила са Лујом Пастером( Louis Pasteur 1822-1895) који је био хемичар, а не доктор. Међутим, цела индустрија вакцина и вакцинисања заснива се на Пастеру. На Пастеру се заснива и теорија о инфекцијама и до дан данас није мењана. Одмах на самом почетку да напоменем да је Анита Петеке рекла да ово што она говори о Пастеру и Едварду Јанеру проучавајући релевантна документа, не знају ни многи доктори, јер током свог школовања и студија о томе не уче, много детаља се скрива, они негативни, наравно.

6 јула 1985-те једна мајка је довела свог деветогодишњег сина Josefa Meistera код Пастера. Дечака је 48 сати пре тога ујео пас на 14 различитих места. Пастер је закључио да се ради о беснилу. Међутим, кад чујете ово „48 сати“, одмах треба имати у виду да данашња медицина зна да се против беснила мора вакцинисати 24 часа после уједа бесног пса, иначе ако се вакцина да после тог периода, човек умире. Пре него што му је дошао овај дечак, Пастер никада није вакцинисао неког човека, већ само убоге овце које су све умрле, али наравно, када се у медицини помиње Пастер овај податак се не помиње, сакрива се. Пастер је дечаку за три недеље сваки дан давао инекцију у стомак (данас се то не ради, сматра се да је то место погрешно). Наком 3 недеље Пастер је у свом дневнику записао да је дечак остао здрав, а не „излечио се“. У целом том догађају око дечака Josefa Meistera званично се не говори о томе да су два човека која су покушавала одвојити дечака од пса, такође била уједена од тог пса, али нису отишли код Пастера да се вакцинишу. Та два не-вакцинисана човекла су остала здрава, али и о томе се не прича, јер то доводи у сумњу причу да ли се ради баш о бесном псу, и да можда дечак иако уједен није имао беснило, јер пошто је сву тројицу ујео исти пас, и сво троје су остали здрави, и вакцинисани дечак и два невакцинисана човека, онда се поставља логично питање, да ли је тај пас заиста био бесан?

Логичан закључак је да није, а и не само логичан, већ ради се о стручности, пошто се само по себи намеће питање;- како је тадашни хемичар Луј Пастер, мога са тачношћу да дијагностикује да се баш ради о беснилу, када се данас зна да ни данашњи савремени лекари не могу дијагностиковати беснило без лабораторијских налаза? А упордите и ово „24 и 48 сати“ у односу на делотворност вакцине, јер ако се зна да је дечак дошао 48 сати после уједа код Пастера, а данашња наука каже да се уједени мора вакцинисати 24 часа после уједа, да би вакцина вила делотворна, онда се опет намеће закључак да није било беснила.

Међутим, хемичар Пастер је добио сву светску славу да је он измислио делотворну вакцину, само на основу овог јединог случаја, сумњивог случаја… и ништа надаље није морао доказивати у неким накнадним истртаживањима?! Цела индустрија вакцинисања почива на њему због његове теорије о инфекцијама. Баш је „стручно“ почело са овим вакцинама, зар не?

Едевард Јанер, енглески доктор је први почео са вакцинисањем, то је било 1796-те, против правих богиња, али сва се индустрија вакцинисања заснива не Пастеру.

Године 1798-ме Едвард Јанер је написао извештај о случају када су 23-ојица оболела од богиња. Тај извештај је узет за основу данашње вакцинације. Али оно што се прећуткује је то, да 14 особа из тог извештаја уопште није било вакцинисано против богиња. Они се јесу били разболели од богиња, али су оздравили без вакцинисања, али Јанер их је убацио у тој студији као да су били вакцинисани, да би приказао да је вакцинисање успешно, да му то буде као неки доказ. Друго… John Backer, петогодиошњи дечак је умро неколико дана након тог вакцинисања, али то је било објављено тек много година касније. Сам Едвард Јанер је то покушао прикрити и то није унео у студији.
Само 4 слуцаја, наводи Анита Петеке, само 4 случаја од тих 23 могу се узети као поуздани, као доказ да је вакцинисање успешно!? Међутим, то је после узето као основа за вакцинисање милиона људи против богиња у целом свету следећих 200 година, осим у Швајцарској, у којој се људи нису масовно вакцинисали против богиња и зато је Швајцарска једа од ретких земаља која није имала епидемију богиња, не у том промеру да се може прогласити епидемија.

Дакле, ти случајеви које је Јанер описао, тај извештај је описао само неколико недеља пошто су вакцинисани они који су вакцинисани. То значи, наводи Анита, да ти случајеви нису ни проматрани након вакцинисања, да би се можда уочуио неки нежељени ефекат, поготову што је Јанер имао једеног умрлог пацијента. Не постији никакав научни доказ о степену и периоду трајања заштите под дејством вакцине. Али ето, само на основу 4 случаја се вакцинисало по истом принципу више од 100 година после тога.

Одобравање вакцине

А кад погледате и чујете Аниту Петеке кад говори како се одобравају вакцине и како им се даје легитимитет, да су безбедне, потпуно ћете да се заледите, шокираћете се! Данас се ради тако у целом свету, каже Анита. Она је описивала један случај, но где год је то даље испитивала, код релеватних институција за одобравабње вакцина, широм Европе и света у земљама где се производе вакцине, свуда је добијала један те исти одговор. Анита је обрађивала фирму Merck, која је развила вакцину против жутице типа Б. На приложеном летку је каже, било наведено „рекомбинантни“( касније следи објашњење те речи) вируси жутице типа Б. Дакле, писало је да је ампула садржала рекомбинантне вирусе жутице типа Б и раствор кухињске соли. Није могла то да верује, и назвала је институт у Немачкој „Paula Ehrlicha“, јер тај институт контролише ту вакцину и одобрава је да је безбедена. Желела је да сазна шта све има у тој вакцини, њен састав. Но, да скратим причу, јер ћете све лично чути, све се своди на то, да фармацеутске куће, по закону, немају обавезу да институту којем шаљу вакцину на одобравање, дају потпун списак свих састојака којих свака вакцина има од 80 до 100, већ само неке које накнадно ставља. Ови институти немају обавезу да проверавају било шта у вакцини, јер је то, по закону:

ПОСЛОВНА ТАЈНА (!?) фирме која прави вакцину!

И зато произвођач није обавезан открити органу, који треба производ одобрити, шта све вакцина садржи! Ови нити проверавају то, јер „поштују закон“, и тако одобравају вакцину да је „безбедна“, вакцину којој не знају састав, јер то је „пословна тајна“!?
И када је Анита на крају питала:

„А како онда можете то одобрити када не знате шта то садржи, и не знате, да ли је то опасно“?

Човек јој затим одговара, да у тим стварима, просто морају веровати произвођачу!?

Ето… тако се праве вакцине, срећно…!

И сада када све ово сагледамо у најновијем случају за свињски грип, „технологија“ је отишла корак даље, сада се произвођачи вакцина, у уговору који склапају са владама земаља које од њих купују вакцине, ограђују од кривичног гоњења за евентуално штетне последице по здравље људи, јер ето, све је то „пословна тајна“ и ако смо дошли до тога да се лек који широм света треба да донесе здравље људима, категорише, по закону, као пословна тајна, где једино садржај вакцине зна њен произвођач, а не онај орган који је одобрава, онда је то јасан знак дао смо сви ми медицини само покусни кунићи за згртање милионске зарада, а шта ће ми да потом „зарадимо“ то ни Бог не зна, једино се зна да ће људи оштећеног здравља и они који умру, бити само колатерална штета, и то ће бити све „по закону“.

Испитивање вакцине

Анита каже да се вакцине испитују тек када се оне одобре од стране органа задужених за то, што другим речима значи да се клиничке студије раде на вакцинисаним људима у року од првих 5 година након вакцинисања. Баш фино, па изволите….

Генетске вакцине

Када се у опису вакцина користи израз „рекомбинантни“, то значи да је вакцина произведена генетски. Произвођачи вакцина не користе израз „генетски“, јер знају да би то можда заплашило људе да постану подозриви према вакцинама, па зато користе израз „рекомбинантни“, јер кад то прочита обичан човек, он онда не слути да је вакцина произведена генетским принципом, мада у стручном свету који барата тим терминима то упућује на генетику. Анита каже да када се данас развије нека вакцина, са сигурношћу се може рећи да је генетска и напомиње, да је нова вакцина против рака материце(HPV вакцина) направљена генетским путем.Она такође наговештава да у будућности неће бити другачијих вакцина до генетских. За такве вакцине се говори да су „чишће.“

Да, лепо нам пакују мислим се нешто, баш ће нас лепо „пречистити“…. генетска храна, генетске вакцине… и… од човека неће остати ни првобитни мајмун.

Скандал са заушкама у Швајцарској

Једном приликом се десило да је од јесени 1999-те па до априла 2000-те у целој Швајцарској оболело 15.000 деце од заушки. Но о томе се ћутало, али се зато дигла велика галама поводом епидемије малих богиња где је било само 800 оболелих у целој Швајцарској током 2 године.
Анита помиње да је на својим предавањима лекарима у Аустрији и Немачкој причала о овоме, али они ништа нису знали о томе, јер се наравно о томе јавно није ни причало у медијима. А оно што се не помиње у медијима, нити се догодило у стварности, догодило се то или не.

А зашто се о томе није причало…?

Па да се о томе причало, министарство здравља би морало признати да је од тих 15.000 оболеле деце, преко 75% њих било вакцинисано по прописима против заушки, дакле 2 пута, а опет су добили заушке!

Погледајте овај видео више пута, јер ту има толико значајних података да се сазна, тако да се може пропустити неки сазнајни детаљ.

Ето… сада ће вам бити јаснија слика око ове приче са свињским грипом, и ко ће ту шта стварно да заради и ко ће коју улогу да игра, али ко би га знао, јер све је то „пословна тајна“… па ком шта западне.

6 реаговања to “Истина о вакцинама, она иза завесе, оно што вам нико не прича”

 1. sreda Says:

  zastrasujuce,i sto je jos gore to je istina sa kojom se gradjani mire.moc lazi je velika,200 god eksperimenta sa vakcinama,nema stanovnika koji joj nije verovao,popularizam i modernizam unistava a priroda moli da joj se vratimo i zivimo u skladu sa bozijim zakonima.

 2. Orhan Says:

  Makrobiotika je jedino valjano sredstvo ptoriv svih virusa i cancera, ukljucujuci i virus side

  • Nebojša Says:

   Да, то је тачно, али проблем људи ће бити тај, ако се не престане са немилосрдним загађивањем природне средине ( ваздух, вода, земља…), да неће моћи уопше производини било какву органски здраву и природну храну, па тако ни од макробиотике неће бити ништа.

   Близу смо тога, имамо још шансе да спречимо то, свако у свопјој земљи, али ако дозволимо да се природна срдеина загади толико да се више неће моћи повратити природност материје.

   Осим тога, увелико се гаје и генетске пољопривредне културе ( житарице, соја, кукуруз, па биљке) , затим се животињама убризгавају генетске вакцине са садржајима који су одавно забрањени за човека, то ако дозволимо биће биолошка катастрофа.

   То је главна опасност.

 3. Milos M Says:

  Погледајте овај линк о вакцинама
  http://goo.gl/B71C6
  polio vakcina protiv decije paralize sadrzi SV-40 i fomi viruse koji mogu da stoje u nama i vrlo lako izmene nase celije u kancerogene…

  • Небојша Says:

   Примаријус др сци. Тодор Јовановић:

   „Вакцине и вакцинација“:
   http://goo.gl/B71C6

   „Један вирус – једна вакцина:
   http://goo.gl/RbWdV

   „Медицинска сензација, или брука века“:
   http://goo.gl/6XC3h

   „Нова биомедицина до 2025-те године“
   http://goo.gl/P7QoI

   „Вибрационо-таласни имунитет и биолошки прасупстрат свести – склад између душевног и генетског дела организма“:

   http://goo.gl/rpCa3

 4. Vladimir Says:

  Evo o sastavu vakcina i kratka istorija kako je i kada sve počelo:
  http://goo.gl/DR3b0


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: