Немачка продаје вакцине због слабог интересовања


Преносим следећу вест која ми је промакла незапажено, а битна је, извор:
Blic Online
Мали одзив грађана

Немачка продаје вакцине због слабог интересовања
Аутор: Бета | Фото:Reuters | 08.12.2009. – 15:08

Немачка планира да прода најмање 2,2 милиона вакцина против новог грипа, јер је занимање грађана за ову врсту заштите од болести коју изазива вирус Х1Н1 изузетно мало.

Према наводима Савезног министарства здравља, до сада се вакцинисало само пет одсто становништва, уместо очекиваних 30 процената колико је потребно да би се делотворно стало на пут ширењу вируса. Чак и међу лекарима и медицинским особљем квота вакцинисаних против новог грипа износи тек 15 одсто. Недовољно занимање грађана за вакцину довело је у неприлике немачке савезне покрајине које сносе трошкове набавке вакцине. Јер, према уговору са произвођачем вакцине, компанијом GlaxoSmithKline, Немачка мора да плати и поручене, а неупотребљене вакцине.

Министар здравља Филип Резлер најавио је да ће 2,2 милиона вакцина бити продато, највероватније Украјини. За куповину вакцина заинтересоване су и Молдавија и више других источноевропских и балтичких држава.
Здравствене власти и удружења лекара позвали су грађане да се вакцинишу против грипа упркос чињеници да је врхунац првог таласа болести очито прошао. Наводи се да сличне заразе протичу увек у таласима и упозорава да би у наредном налету вирус могао да се појави у мутираном, можда опаснијем облику.

У Немачкој је било или је тренутно од новог грипа оболело 192.000 људи. Међутим, реч је само о регистрованим случајевима.
Како болест код већине пацијената протиче без компликација, велики део грађана и не консултује лекаре. Лекари више немају ни обавезу да пацијенте подвргавају анализи крви. То се сада ради превасходно када им се са симптомима новог грипа обрате пацијенти који пате од неке хроничне болести.

У Немачкој је од новог грипа до сада умрло 86 пацијената, а у 85 одсто случајевима реч је о људима са претходним обољењима. Немачка је поручила 50 милиона вакцина које би постепено требало да јој буду испоручиване до пролећа 2010. године.

………….
И шта видимо поново и поново у овом случају? Видимо једну безочну и бескрупулозну манипулацију са највиших политичких нивоа! Од тих 192.000 наводно оболелих од свињског грипа никоме није доказано лабораторијским налазoм да је оболео од вируса свињског грипа, већ се по уобичајеној шеми сви региструју као да су оболели од свињског, а једино се анализира крв оних који су хронични болесници, а пријавили су симптоме грипа који су као што знамо слични и за сезонски и за свињски грип. Дакле, једино се у тим статистикама за те хроничне и ризичне групе оболелих људи може са сигурношћу рећи да су оболели од свињског грипа, јер хтели-не хтели, морају да им анализирају крв, ризик је велики.
Види се да су сви политичари који држе власт у земљама широм Европе, послушници светске мафије, због дебелих провизија послушни су робови фармацеутских компанија и СЗО, своје грађане третирају као неку стоку и чак се и чуде зашто они одбијају вакцинисање, а и сами њихови лекари у великој мери одбијају да се вакцинишу, попут ових у Немачкој. Нема више морала, нема више етике ни са нијавиших нивоа, Хипократове заклетве, и то се чак и не крије, јер ма који грађани да су у питању, било из које земље, нису баш тако глупи, имају интернет да сазнају истину, а такођеи виде да и велики број здравствених радника одбија вакцинисање, но и поред тога званични министри здравља, лекари, и даље блебетају своју причу, „вакцинишите се, вакцинишите се“, истовремено! У свим земљама здравствени званичници се понашају тако, Немачка, Енглеска… Србија, свуда!

Ево, (међународни бизнис телефони су прорадили) сад ту исту вакцину коју Немци одбијају желе да купе политичари из Украјине, Молдавије и како ће сад они , у зависности ко је купи, да убеде своје грађане да је она безбедна, ако су је Немци одбили?! Људи ни тамо нису овце, ове обмане могу да се укапирају са 2 грама мозга, не треба више… имају људи интернет и друге канале да се сазна вест да су ту вакцину коју су њихови купили, Немци одбили, али ето, њихови званичници их третирају као да су хуманитарни отпад над којим ће они да зараде добре провизије при овој препродаји вакцина, јер имају адут у рукама „да Немци вакцину одбијају“ што ће само повећати новчани износ провизије. Ево сад изгледа да се покреће лудило са козјим грипом, то можете видети кад прочитате следећу вест: „У Холандији се шири козји грип“.

Шта ли раде тим тамо јадним животињама, каквим све концентратима их хране питам се само? Не чудите се у овом лудилу које се константно намерно продукује широм Европе и света, ако ови робови светске мафије почну да плаше људе и коњским грипом и говеђим грипом, ћурећим… све је могуће, јер овај свет води најгори људски слој, ми већ живимо у Орвеловој „Фарми“

А шта је са нама, са нашом Србијом?

Наши Милосављевићи су убедљиво најгори од свих, убедљиво!! И поред тога што знају да ову информацију знају многи људи, као и многе друге које разоткривају тако пацерске манипулације са вакцинама, причаће исто, а ако им пропадну вакцине и вакцинисање, имају своје тајкуне који ће то својим каналима да утрапе некоме, можда африканцима, или ће једноставно то да се баци, јер знају да неће ни кривично одговарати у овом мафијашком паклу ( у најгорем случају следи им само *ебена оставка) у којем нас држе, држе нас затворене у затвору који се зове Србија! Све док ови једни те ист странчари владају, Србија не може бити држава, већ затвор, пакао!

2 реаговања to “Немачка продаје вакцине због слабог интересовања”

  1. aleksandrovasvastara Says:

    И код нас ће да продају, или што ти кажеш да баце. 🙂

    Јесте манипулација, али људи не падају на то. Ја не знам никога ко се вакцинисао.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: