Vens Ferel – Вакцине нови геноцид?


Аутор: Иван Антић

Пандемија свињске грипе – факт или фикција?!

Знакови поред пута

Скини књигу:

Vens Ferel: ВАКЦИНЕ

Вакцине – нови геноцид? – Основи билошког ратовања

Истраживања, документи, сведочанства, докази…
Апсолутно све што треба да знате пре вакцинације. После је касно.

Први део

Дечје вакцине

 1. поглавље – Све обавезне дечје вакцине и опасности од њих. Вама и вашим вољенима су потребне ове информације! Истина о СИДС-у, аутизрму, оштећењу мозга деце, парализи и смрти.
 2. поглавље – Преосталих шест вакцина и проблеми са њима.
 3. поглавље – Порекло вакцина. Шта је то са њима сто их чини тако опасним? Шта се дешава када уду у тело. Оне изазивају дегенеративне болести, доживотне алергије, генетичке мутације; и утичу на ум. Такође, како исхрана утиче на дечје болести.
 4. поглавље – Могућност изузећа, Извори информација. Ако вас изведу на суд. Савезни закон који треба знати. Када путујете у иностранство или идете у војску.
 5. поглавље – Списак 22 књиге и 189 истраживачких чланака.

Други део

Масовне вакцине за одрасле

……….

Основна намена вакцина је да се ослаби имуни систем детета тако да човек целог живота буде слаб и подложан утицајима.

Нека деца добро поднесу вакцине, нека слабије са лакшим или тежим последицама, а нека умиру од њих.

Вакцине су дизајниране тако да не садржи свако паковање једне вакцине исте опасне материје. Паковања истих вакцина су различита. Оне делују као Руски рулет: не убија свака. Тек по нека. Често са одложеним дејством. Оне намењене Африци и другим земљама трећег света имају ‘јаче’ паковање. Друге су слабије и ређе. При томе се скреће пажња са главне опасности, а то нису само живи и умртвљени вируси најтежих болести, него и помоћне хемикалије које их одржавају а које су пуне најтежих отрова (жива, алуминиум, формалдехид, формалин, конзерванси, антифриз…). О њима се не говори. Када се убризгају у тело они се раздвајају од вируса и делују сами за себе.

Ако тврдите да сте ви или ваше дете вакцинисани а и даље сте ‘здрави’, то само показује да нисте ни свесни да вам је имунитет ен. Зато имате повремене назебе, температуре, мање или веће, повремене или сталне болести. За све то лекари су вас убедили да је то нормално. Али нормално је увек бити здрав са здравим имунитетом.

Вакцине нису дизајниране да побију све људе, већ да их ослабе и учине зависним, да ненормално (слаб имунитет и сталне болести) прихвате за нормално. То је све учињено зато да не буду откривене као узрок болести и смрти, и да остане довољно потрошача и радне снаге..

Они који их производе сматрају да нас има превише на овој планети, да је једна до две милијарде довољно. Док то не постигну могу мало и да зараде. А и сасвим здрави људи су тешки за контролу.

Оно што је најстрашније није то да вакцине уопште не делују и да су штетне, него то да оне управо изазивају болести које би требало да спрече, или друге тешке поремећаје здравља кроз ослабљени имунитет, а људима се и данас приказују као лековите и неопходне. Намећу се законом јер су људи одавно приметили да су штетне и избегавали су вакцинисање, лажирају се статистике о дејствима вакцина.

Апсолутно свуда где су се јављале епидемије (дифтерије, великих богиња, полиомијелитиса, великог кашља, рубеоле…) деца и људи су масовно умирали или остајали инвалиди управо од вакцина ‘против’ тих болести. Вакцине су изазивале епидемије – којих пре вакцинација није ни било.

Епидемије се, наравно, јављају али и брзо нестају. Људски род одавно би изумро да су тако опасне и упорне. Али природа не иде против себе. Она се свуда заснива на принципу одржавања живота. Страх од епидемија катастрофалних размера се намерно производи са епидемијама које су намерно изазване из разних разлога, као Велика куга у средњем веку и Шпански грип за време I св.рата, Птичији грип и ХИВ/AIDS, А(H1N1) ‘свињски грип’ данас и др.

Државе које нису уводиле вакцинацију не би ни имале епидемије, док би друге, понекад и суседне, са увођењем вакцинације добиле и епидемије (као случај Немачке и Француске у вези дифтерије средином XX века). Свако може то да види – ако жели. Ради се о масовним појавама.

Цела стварност у вези вакцина је окренута наопако, а приказује се као исправна.

Опаснији од вакцина су људи који ово не виде.

„“Бесмислено је сматрати да можете да убризгате гној … у мало дете и да на било који начин побољшате његово здравље … Имунизација као таква не постоји, али је ми продајемо под именом ‘имунизација’… Када бисмо на било који начин могли да побољшамо природну отпорност на болести вештачким начинима, ја бих то поздравио – али то је неизводљиво. Тело има сопствене методе одбране. Они зависе од виталности тела у то време. Ако је оно довољно витално, одупреће се инфекцији; ако није довољно витално онда неће и ви не можете да промените виталност тела на боље уношењем било каквог отрова у њега.“

William Howard Hay, M.D., навео га Usher Burdick у Представничком дому, 1937; одштампано у Congressional Record, December 21, 1937.

Имуни систем се развија и усавршава временом.

Али на самом почетку живота и развоја, иако је дете сасвим здраво, даје му се коктел од најтежих вируса и отрова само на основу претпоставке да ће тиме развити отпорност у будућности.

Имуни систем се тешко може изборити са том новом, непознатом и неприродном опасношћу, унетом на неочекиван и неприродан начин, пробијањем кроз кожу.

У имуни систем спада цео пробавни систем и јетра, ту организам препознаје опасност да би имунизација могла одговарајуће деловати, а то је све овде заобиђено.

На почетку живота имуни систем је довољно јак да најчешће преживи.

Али таквим шоком поремети свој развој и учење од природних опасности.

Тешко је доћи до правих статистика о деловању вакцина јер они који их праве и званично објављују и признају као валидне су исти они који продају вакцине, и зато их тешко лажирању а праве податке крију.

Лажирају их тако што прикажу опадање неке епидемије као резултат вакцинације, а епидемија је почела да опада већ пре вакцинације; епидемије које узрокује сама вакцинација не приказују, или их искористе за покретање нове вакцинације.

Додатна тешкоћа је то што последице вакцинације нису идентичне и не могу се лако установити, тешко је установити узрочну везу између вакцина и болести које оне изазивају, често једна вакцина изазове различите реакције које немају везе са болешћу против које су дате: алергије, аутизам, хиперактивност, астма, висока температура, фрас, ментална заосталост, лако оболевање од других болести касније у животу, гојазност итд.

Зато што оне генерално нападају и слабе имуни систем то се различито и одражава.

Осим тога, постављен је рок од одређеног броја дана за време кога се признаје да је реакција потекла од вакцине. Ако се детету поремети здравље после тог рока, онда се не сматра да је то од вакцине. А рокови су свакако кратки (неколико дана) и произвољно донети. Зато и те статистике које показују лоше реакције на вакцине заснивају се само на тим роковима и последицама које само они признају да су последице вакцина. Оно што не признају свакако је много веће него што се приказује.

Зато вакцинација нема никакву другу логику него излагање насилној и неприродној опасности да би се пореметио и ослабио имуни ситем.

Сведочење

Под неком другом темом сам већ писао о мом личном случају, односно, избјегавању вакцинације мог дјетета коме је сада скоро 1.5 година и које се бар до сада још ниједном није разболило док су дјеца неких познаника која су редовно цијепљена висила код доктора у том периоду. У данашња времена информације о могућем штетном дјеловању вакцина су доступне. Исто тако, простом логиком се може видјети да су поремећаји који могу настати од вакцина у многим случајевима далеко опаснији од болести против којих се дјеца вакцинишу. Чињеница јесте да је притисак система огроман али је чињеница и то да се родитељи бране игнорантношћу. („Ето, обавезно је…па сва дјеца се цијепе,… па нисам ја ваљда једини/а која је паметна“…итд.).

Међутим, кад се закони мало боље проуче, примјетићемо да у многим случајевима вакцинација НИЈЕ обавезна, односно, да постоје неке рупе или изузетци, овисно о држави у којој човјек живи. С обзиром да живим у Аустралији, ја сам наравно проучио овдашње законе и примјетио да вакцинација НИЈЕ обавезна али се „строго препоручује“, мада, из неког разлога већина људи МИСЛИ да она јесте обавезна. (Између „мислити“ и „знати“, често је велика разлика!) С друге стране, оно „људи кажу“ родитељима често дође као једна пригодна исприка за лагање самих себе што је опет посебна тема. Масовна хипноза је чак и науци познат феномен, тако да приликом интеракције с другима морамо имати на уму могућност да је већина популације „хипнотисана“. Дакле, већина не мора да буде у праву! Кад се зна да вакцинација ипак НИЈЕ обавезна, онда је већ лако, без обзира на притисак којем је човјек изложен са стране. Ствар постаје још лакша кад се човјек наоружа знањем.

На примјер, овдје одмах након што се дијете роди оно добија 2 ињекције, витамин К и вакцину хепатитиса Б!? Витамин К се званично оправдава тиме да га новорођенчад немају у довољним количинама у свом организму тако да ако дође до неког крварења (као нпр. у мозгу), онда ће он поспјешити згрушавање крви и тако спасити живот дјетета. Неким „случајем“, крварење у мозгу новорођенчади може да буде и једно од „споредних дејстава“ неких вакцина?! Дакле, ако су један и један – два, можда се ту ипак ради о покушају „покривања“ или санације тих споредних дејстава вакцина!? Ако подузмемо једну мању истрагу о дјеловању витамина К код новорођенчади, примјетићемо да је управо у Аустралији један доктор спровео једно независно истраживање чији је резултат био да дјеца која добију витамин К непосредно након рођење имају неколико пута веће шансе да оболе од рака.

Дакле, да им стварно треба, родили би се с њим. (Овдје треба напоменути да су измишљене и неке болести типа „shaken baby sindrome“ како би се заташкало крварење мозга усљед вакцинације, па је доста родитеља завршило у затвору након што су им новорођенчад умрла од крварења у мозгу (од посљедица вакцинације) а они су били оптужени да су их „протресли“ и тако довели до смрти дјетета.) Што се тиче хепатитиса Б, ту не треба много неког проучавања да би се видјело да та болест није релевантна код мале дјеце, него код одраслих и то неких посебних ризичних скупина. Наравно, у мом случају, након што се дијете тек родило, ту се одмах нацртао један паметан педијатар и објаснио ми све предности вакцинације и како дијетету треба одмах дати ове двије ињекције, што сам ја глатко одбио помињући му онај научни рад. Он је онда рекао како је касније урађен један други, који је оповргао налазе оног првог, на што сам ју ја одговорио, да у налазе тог другог не вјерујем пошто га је финансирала фармацеутска индустрија док је онај први био независан. Онда ми је он рекао како је видјео један случај кад је дијете умрло од крварења у мозгу и како његови родитељи нису могли опростити себи што нису дозволили да му се да вит К. На то сам га ја питао да ли је видјео неки од случајева оне дјеце која су умрла од рака којег су добила као посљедицу третмана витамином К. Ту се отприлике и звршила сва прича јер се овај као увриједио и отишао. Док је дијете било у болници јасно сам нагласио сестрама и докторима да му се НИШТА не даје, мада они то ни не смију без сагласности родитеља. Мајчино млијеко и близина је једино што је дјетету потребно.

Касније је услиједио притисак приликом редовних прегледа дјетета који су препоручљиви првих пар мјесеци. Након што нисмо реаговали, звали су нас из неке здравствене службе да пред доктором потпишемо изјаву да не желимо вакцинисати дијете што такође није био проблем. Доктор ту треба да ти објасни све предности вакцинације према упутствима које је добио од фармакомафије, док се могуће штетне посљедице обично прешуте. Након што заврши са излагањем, евентуално му се може предочити одређена литература гдје је наведено оно што овај није поменуо и рећи му да је његово непознавање или непомињање тих детаља још један од разлога зашто га се не може узети озбиљно. Доктори који не охрабрују вакцинацију ризикују да изгубе радну дозволу а шта је истина, то одређује махом фармакомафија. Исто тако, од познаника можемо чути и то да обданишта неће да приме невацинисану дјецу, а неће их примити ни у школе, што у објективној реалности није тачно. Ради се о гласинама које се проносе више с циљем психолошког притиска на родитеље. То, да ти неко овдје узме дијете за руку док је оно у школу и одведе га на вакцинацију или му каже да се „нацрта“ негдје је просто немогуће јер би такав један акт уједно подразумијевао отпуштање с посла те особе а цијела ствар би била завршена на суду. То по закону нико нема право да учини. Ако се такве ствари негдје могу догодити, онда дјецу треба упозорити да се у једном таквом случају одмах „нацртају код куће“, па ћемо ствар ријешити касније на суду. Што се притиска од стране баба, дједова, рођака, пријатеља и познаника ради, њих једноставно можемо сматрати недовољно информисаним, па тако и њихове савијете („за добро дјетета“) нерелевантним, па ко се љути, нека се љути, од воље му. Наравно, за невакцинисање дјетета предуслов је да су оба родитеља одлучна и сложна у вези с тим тј. да један од њих не „кочи“ јер то онда води до „нездраве атмосфере“ у кући. Надаље, заједно с тим требала би да иде спремност мајке да доји дијете што дуже може јер се имунитет дјетета првенствено гради тим путем као и са правилном и здравом исхраном (са што мање којекавих „прашака“ и „формула“ који могу да садрже дубиозне супстанце).

Слика доле: Никита – Нeвакцинисано дијете а живо и здраво!

Nikola

Пrеузето са: http://www.galaksija.info/

П.С. Путем E-mailа, преузмите цео овај текст и ширите га даље…

Вакцина – нови геноцид? Истраживања, документи, сведочанства, докази…

25 реаговања to “Vens Ferel – Вакцине нови геноцид?”

 1. SugarKane Says:

  Uh, ovo je tako kompleksna tema. Teško ju je realno sagledati.
  Sa jedne strane logički objašnjeno da ubrizgavanjem vakcine koja sadrži naravno virus „protiv“ koga se ubrizgava vakcina, možda obara trenutni imunitet, zato što je organizam „pod“ virusom, ali nedovoljnim da deluje kao bolest, razvija otpornost prema tom virusu u većoj količini. Niko ne garantuje da ubrizgavanje vakcina daje totalnu sigurnost da se neće od tog virusa oboleti, nego da će simptomi bolesti biti umanjeni.
  Naravno, sama bolest i da li će nas napasti taj dati virus zavisi od imuniteta, koji ubrizgavanjem vakcine nije trajno oštećen.
  Svaki virus koji nas napadne, ruši imuni sistem i napada neki organ (kako kod koga). Pretpostavljam, da taj za koga je fatalna vakcina bi fakat umro da se zarazi virusom.

  E sad, ovo je laičko mišljenje, neka me isprave oni koji bolje znaju, iako nisam vakcino-manijak, koji se vakciniše protiv svega i svačega.

  • Nebojša Says:

   Ух…већ су те исправили SugarКane, и то сам Венс Ферел са својом књигом кoја је управо овде дата да се скине, и то стручно, на основу разних извештаја и истраживања лекара описаних у књизи, а не “рекла-казала“. Само ретко ко о томе јавно говори…
   Изгледа да ти ниси пажљиво прочитала Иванов текст који је базиран на садржају из Венове књиге, а не на основу Иванових заумних шпекулација.

   Пре него што дам један цитат из Венсове књиге, дајем један текст о свињском грипу нашег чувеног имунолога, др Тодора Јовановића творца “тодоксина“ јединог природног и нетоксичног лека против СИДЕ, који по статистици, обара рекорде у излечењу. Иначе, др Јовановић је својим препаратом 2001-ве године успешно у Бугарској излечио од канцера Владимира Грашнова, тадашњег шефа Бугарског “Телекома“.
   “Др Тодор Јовановић – смрт пуштена из лабораторије“

   А сада, ево поменутог цитата из Венсове књиге:

   DTP vakcina
   DTP predstavlja kombinovanu vakcinu, sastavljenu od vakcina protiv
   difterije, tetanusa, i pertuzisa (velikog kašlja). To je verovatno vakcina
   koja se najčešće daje maloj deci. Takođe je jedna od najopasnijih.

   Sledeći opis se pojavio u istaknutom časopisu Pediatrics:
   “16-mesečna devojčica… je ranije bila zdrava i normalno se razvijala…
   U septembru 1983, 14 dana nakon vakcinacije protiv malih boginja,
   zauški, i rubele, imala je subjektivnu temperaturu, kašalj, infekciju
   vežnjače, i generalizovani makularni eritematozni osip. Dva dana
   kasnije, većina ovih simptoma se povukla, ali se infekcija vežnjače
   pogoršala, zenice su joj se proširile, i počela je da naleće na predmete…
   Pri prijemu u bolnicu, pregled je ustanovio živahno detence
   koje ne poseže za objektima i imalo je samo minimalnu percepciju
   svetlosti. Oftalmološki pregled je pokazao difuzni horioretinitis sa perivaskularnim
   retinalnim edemom, blagim papiledemom, i zvezdastom
   makularnom konfiguracijom… Ponovljeni fundoskopski [očni] pregled
   nekoliko dana kasnije ukazao je na razvoj pigmentnog obrasca tipa
   “so i biber” radijalno raspoređen duž retinalnih vena. Te promene su
   bile najdoslednije sa retinopatijom pri malim boginjama. Na ponovnom
   pregledu 7 meseci kasnije, njena oštrina vida se poboljšala;
   mogla je normalno da se kreće ali je i dalje sedela blizu televizora i
   držala objekte blizu lica. Fundoskopski pregled otkrio je makularne
   ožiljke”. – G.S. Marshall, et al., “Diffuse retinopathy following measles,
   mumps, and rubella vaccination,” Pediatrics, 1985, Vol. 76, pp. 989-

   Kada se male boginje dobiju na prirodan način nikada ne izazivaju
   takve probleme. Međutim, kada se oslabljeni virus malih boginja da
   inekcijom, kao rezultat može doći do neobičnih (“atipičnih”) tipova fizičkog
   oštećenja koji se nikada ne bi javili da je dete dobilo bolest na
   normalan način.

   Već smo razmotrili opasnosti vakcina protiv tetanusa, difterije i
   pertuzisa. DTP vakcina ih sve kombinuje u jedan paket, pri čemu zvaničnici
   zdravstvenog odseka u svim državama rutinski zahtevaju da
   svako dete dobije ovu vakcinu da bi moglo da pohađa državnu školu.
   Vakcine protiv difterije, tetanusa i pertuzisa obično se daju u jednoj
   dozi, zvanoj “DTP vakcina”. Formaldehid, timerozal (oblik žive), i
   aluminijum fosfat – sve jaki otrovi – koriste se za “stabilizaciju” klica
   u DTP vakcini, kao i za niz drugih vakcina.
   Razmotrimo za trenutak ove “stabilizovane” ili “ublažene” viruse:
   ako delimično ubijete biljku ili životinju, ona je u lošem stanju. Može
   da oboli, može da umre, a mogla bi i potpuno da se oporavi. Isto važi
   i za delimično ubijene (“oslabljene”) viruse u vakcini. Otrovne hemikalije
   koje su korišćene za njihovo “stabilizovanje” dovode do toga da
   neki virusi obole, neki umru, a neki se potpuno oporave. – Zatim se
   ceo bućkuriš ubrizga u ruku malog deteta. A mi se pitamo zašto nakon
   toga dobija čudnu bolest.

   Jedno dete će razviti jednu, a drugo drugačiju vrstu bolesti. Sve
   zavisi od toga u kom smeru će većina oslabljenih virusa ubrizganih u
   to određeno dete krenuti – pre i nakon ubrizgavanja. Takođe zavisi i
   od toga koji će se drugi virusi nalaziti u goveđem ili majmunskom
   gnoju iz koga su uzeti virusi. Pored toga zavisi i od opšteg zdravlja
   deteta i njegove ishrane. Zavisi i od broja vakcina koje dobija u datom
   trenutku. Takođe zavisi i od toga da li se radi o prvoj vakcinaciji ili
   trećoj ili četvrtoj u seriji.

   Treba spomenuti još nešto:
   Nakon ubrizgavanja, brzo cirkulišući krvotok nosi celu kolekciju hemikalija
   i virusa u vakcini – i brzo razdvaja viruse od hemikalija koje
   su ih držale u oslabljenom stanju. Šta se dalje dešava sa virusima, nakon
   što su se ponovo našli u idealnoj sredini za rast? Šta rade smrtonosne
   hemikalije? Hemikalije najverovatnije slabe imuni sistem tela,
   dok strani virusi počinju da rastu i da se razmnožavaju.
   Dokumentarni film pod naslovom “DTP: vakcinacujski rulet” (DPT:
   Vaccine Roulette) reportera Lije Tompson (Lea Thompson), prikazan
   je preko stanice WRC-TV u Vašingtonu, aprila 1982. godine. Obradio

   je zapanjujući broj nesrećnih slučajeva neuroloških oštećenja kod dece
   nakon DTP vakcinacije.
   “Za zdravstvene radnike, naravno, opasnosti od DTP-a nisu ništa
   novo… Praktično od samog uvođenja raširene DTP imunizacije, stizali
   su izveštaji o ozbiljnim reakcijama, počinjući sa Bajerovim (Byer) i
   Molovim (Moll) istraživanjem encefalopatije povezane sa vakcinacijom,
   iz 1948”. – Journal of the American Medical Association, July 2,
   1982.

   “Pokazali smo da tritipne antigenske inekcije (DTP) date deci sa
   naznakama skorbuta [nedostatak vitamina C] mogu da dovedu do
   masivnih imunoloških napada koji mogu da izazovu smrt (kako je
   navedeno u Medical Journal of Australia, April 7, 1973). Navedeni da
   istražimo ovaj fenomen, bili smo iznenađeni ustanovivši da je cela oblast
   masovne imunizacije kontroverzna i ni izbliza tako opravdana kao
   što javnost smatra.

   Sada se iznose ozbiljni predlozi da spori virusi mogu da prouzrokuju
   niz degenerativnih bolesti (uključujući reumatodni artritis, leukemiju,
   dijabetes, i multiplu sklerozu). Dalje je moguće da neki od ublaženih
   [hemijski oslabljenih] sojeva vakcina koje primenjujemo mogu da
   budu povezani sa ovim bolestima. Fred Klener (Severna Karolina) je o
   polio vakcinama rekao, ‘Među mnogima vlada neizrečeno mišljenje da
   su Salkova i Sejbinova vakcina, koje se prave od tkiva majmunskih
   bubrega, direktno odgovorne za veliki porast broja slučajeva leukemije
   u ovoj zemlji”. – Glen C. Dettman, “Immunization, Ascorbate, and
   Death,” Australian Nurses Journal, December 1977.
   Na obaveštenju u paketu DTP vakcina piše da “simptomi povezani
   sa neurološkim poremećajima” i “prekomerno vrištanje” mogu da uslede
   nakon vakcinacije DTP-om.

   Dr Džon Foks (John Fox), sa medicinskog fakulteta, poslao je upozorenje
   australijskoj vladi da je rizik od paralitičkih komplikacija izazvanih
   ubrizgavanjem određenih vakcina previše velik. Naveo je vakcine
   koje sadrže antigene za male boginje, poliomijelitis, veliki kašalj i
   tetanus (Drs A. Kalokerinos and G Dettman, “ ‘Mumps’ the word, but
   you have yet another vaccine deficiency,” Australian Nurses Journal,
   june 1981, p. 17).
   “[DTP može da prouzrokuje] temperaturu preko 39,5 stepeni Celzijusa,
   konvulzije; izmene svesti; fokalne neurološke znake; epizode
   vrištanja… šok; kolaps; trombocitopeničnu purpuru”. – Physician’s
   Desk Reference, 1980, p. 1866.

   Остало се може прочитати у књизи…

 2. Branka Radosavljevic Says:

  E pa bas mi je drago da ima ljudi koji znaju kao i ja. Slazem se u potpunosti sa gospodinom Nebojsom a kniga Vens Ferela je predobra. Najzad da neko kaze da zna a ne da misli :-). E pa ovako da pocnem iz pocetka. Ja zivim u Svajcarskoj i ovde vakcine nisu obavezne, sto mi je inace i nas deciji lekar rekao na prvom pregledu kada je nasa cekica Anastasia trebala da primi prvu vakcinu. U bolnici je vec dobila vitamin K i vakcinu hepatitisa B.
  Ja sam tada pricala sa svojim suprugom da bi bilo najbolje da odgajamo dete kako je priroda rekla a to je na prirodan nacin i bez hemije. Ali naravno on je skocio i rekao ma ne dolazi u obzir. I sta dalje, mama mu je medicinska sestra pa su „mislili“ da sve znaju. Tu se naravno i draga svekrva umesala i tako smo Ani davali vakcine. E sada cu vam reci zasto sam ja protiv vakcina. Naravno odrasla sam u Srbiji i mama je skoro redovno vodila na vakcinaciju. Dve sam preskocila i hvala im na tome. Posle 2 ili trece bila sam alergicna vec na polovinu voca. A sada sa 28 mogu da jedem samo narandze i lubenicu. Od jabuke dobijam gusenje, od jagode osip po celom telu… ma strasno. A na polen e to tek nije normalno, pa ljudi ja sam toliko osetljiva na prasinu, na zivotinje, parfem, lak za kosu, kremu za lice, jednom reciju na sve hemijsko. Ali na polen tu najvise , od polena breze i cetinara dobijem bronhitis a posle 2-3 nedelje i astmu.I to je to. E sada moja baka ima 84 pune i pocela je naravo 85 godinu, druga ima 75 i super je zdrava. Primile su pu 2-3 vakcine i to je to. A u Svajcarskoj do 12 godine deca dobiju oko 30 vakcina pa vi viditie jel to normalno!!?? Znaci obe bake ni jednom nisu operisane, imaju super pritisak, zdravo srce, 1 baka ima 3 dece a druga 2. Znaci 100 posto zdrave , mada je starija baka malo zaboravna sto i nije cudnoza njene godine. Ali sve u svemu pozitivno 100 posto. Moja baka je inace uvek pricala ma kakve vakcine toga nije bilo, ranije. Nazalost i jedan i drugi deda mi odavno nisu medju zivima i nije zbog toga sto su primili po dve vakcine. Prvo deda mi je poginuo od struje sa 23 a drugog je udario auto sa 76 dok je vozio biciklu. Tako da sam zato pisala o babama :-). A inace para babe i dede svi ziveli oko 86-90-96 i jedan para deda 32 ( koji je poginuo u drugom svetskom ratu). Znaci ziveli su dugo ( sto je danas retka stvar) i bili zdravi do kraja zivota a to je danas ko da ste dobili na loto. E pa sada kazite vi meni gde se gresi jer ja znam – VAKCINE!!!! Znaci vakcine su u tolikoj meri toksicne da narod od njih umire polako ali sigurno. E sada se i moj muz opametio, citao je , pronasao par super knjiga koje cu vam preporuciti na kraju. Nasem sinu smo pre godinu dana prestali da dajemo vakcine i cerkici pre 2. Znaci on je zadnju dobio sa 2 godine a ona sa 4 i to j eto. I ovo smo pogresili, i samim tim razumem zasto drugi grese. Ali ljudi moji informisite se a ne rekla-kazala. Ja sada ne znam zakon u Srbiji, ali eto u Svajcarskoj ne mora i ne vakcinisanu decu primaju u skolu i vojsku kasnije. Moj muz je pronasao na sajtu David Icke-a puno korisnih stvari, za zdravlje i zivot uopste. Onje jedan on retkih koji u javnosti prica o zaverama farmaceutskih industrija koji imaju samo jedan cilj – a to je PROFIT. Pa zar da ima nasa deca za to sluze, nase najmilije da truju. Ja sam rekla ne, i evo otkad ne peimaju vakcine nisu vise bolesni prosle i ove zime nisu uopste nisu imali ni najmanju prehladu. A ranije su bili 4-7 puta godisnje sto je ogromna razlika. A njihovi vrsnjaci i dalje jesu, a to mi govori i ti puno. Znaci zivimo isto i ne primamo vakcine, prosto. Ja sam dobila sve moguce alergije a nemaju ih ni mama ni tata, znaci vakcine. Moja deca ih imaju ali mnogo maje od mene (isto na polen , i sin na grinje) al to je od mene. Naravno jer sam ja dobijala nazalost vakcine. Evo pisacu vam opez za godinu dana kako su deca i to ako nekog interesuje. Inace setamo dosta, pijemo cajeve, ne dajem deci KOKA-KOLU. KOLA NEEEEEEEEE !!!! To je ziva bomba za ceo organizam, pa je i otac Tadej ,Bog da mu dusu prosti govorio o stetnim dejstvima Koka-Kole. I za sam kraj prenecu najvaznije sa prve kontrole moje cerke Anastasie kada je dobila prvu vakcinu. Doktor je kao sto sam napomenula rekao da vakcinacije nisu obavezne, da ima ljudi koji ne vakcinisu decu. Ja sam ga pitala im li on takve pacijente koji dolaze kada su bolesni, na kontrole i td, ali ne vakcinisu decu. I on je odgovorio da ima takvih. Moj muz je smo slusao i cutao. Onda sam ga pitala kako su ta deca? jel su cesto bolesna itd. On je rekao da nisu cesto bolesna, da retko dolaze ali da ne razume ljzde koji ne vakcinisu svoju decu. E pa znaci taj odgovor mi je bio dovoljan da shvatim o cemu se radi. Znaci on hoce da ima posla, on hoce da naplati vakcinaciju, pa vakcinu, pa onda 3-10 termina kada se dete razboli zbog vakcine ( kako koje dete, ne podnose svi isto ). Znaci brinuo je smao o sebi, i opet pokazao da je ljudska sebicnost velika, i da nema granica. Jer ako da ne vakcinisana deca ne dolaze tako cesto, njemu to smeta, i zato ne razume takve roditelje. Sada se kajem sto se nisam razvela i odgajala decu kako sam znala da treba. Muz mi sada kaze eh sa sam znao, ali nisma bio sam tako glup i izmanipulisan. A ja se mislim a sta mi to vredi sada…
  Zato drage moje mame i tate, ta vasa zlata su vam sve i zato 10 puta merite a jedom secite ili ni jednom kada sa o njima radi. Verujte u nezavisne lekare, jer farmaceutski se prodaju za male pare, a mi gubimo nesto neprocenljivo a to je nase ZDRAVLJE!!!
  Veliki pozdrav svima a evo i kjniga i nekoliko dobrih sajtova :
  http://www.zakonizdravlja.com/
  -ovde imate nekoliko dobrih kniga u pdf formatu.
  http://scr.bi/dIQsX4

  super kniga Brkica o tome kakva bi trebala biti nasa ishrana.
  Ovabezno procitajte od oca Tadeja : Kakve su ti misli takav ti je zivot.
  Moj favorit David ( al nazalost sve je na Engleskom) :
  http://bit.ly/dEp8cD
  Predobar video , gde tvorci vakcine kazu da nece da je prime

  Evo i videa gde doktor govori da je vakcina protiv svinjskog gripa opasnija od virusa , da moze da dovede do smrti i da je nece dati svojoj deci :

  Sajt je kvalitetan, prepun korisnih informacija ,saveta i znanja.
  Sve pohvale.

 3. Branka Radosavljevic Says:

  Zasto moja poruka nije stigla :-(, a toliko sam pisala ????

  • Небојша Says:

   Ево, сада сам је пустио. Систем ју је грешком ставио као спам, то је у случају кад коментатор стави више од 2 линка. Сад сам то исправио.
   Поздрав.

  • Небојша Says:

   Да, тај клип имам на другом месту преведен је, ево га сад поново, то је Др Kent Holtorf.

   Доктор из Америке Др Kent Holtorf не пристаје да вакцинише ни своју децу, ни себе против свињског грипа!

  • Небојша Says:

   Branka,

   Хвала вам на пренесеном искуству о вакцинама и вакцинацији, из прве руке, то ће додатно помоћи онима који су на путу да се отрезне. А сада ја да вамa кажем да можете да се излечите од свих алергија, и то бесплатно, а лек се зове:“Гледање у Сунце, извор свеколиког здравља„. Погледајте то добро и прочитајте, има више видео клипова, немојте одмах све да одбаците, већ размислите, поготову што имате видео клип где један наш човек говори да је само гледањем у Сунце, наравно у повољним сатима, излечио читаву листу болести. Једна наша докторка исто препоручује терапију гледања у Сунце, то је др Слађана Велков.

   Овде можете погледати њену презентацију о „ђубрету“ којег једемо, и како се треба хранити. У другој половини децембра, написаће чланак за мој сајт који ће да иде уз горњи видео прилог.

   Дакле… има пуно лекова, они су ту, поред нас, природни лекови, само се треба осврнути и добро отворити очи, и физичке и духовне.

 4. Branka Radosavljevic Says:

  Hvala vam puno, nazalost tek sada sam videla vasu poruku, ali nikad nije kasno :-),

  Lepo je da ima jos uvek tako plemenitih a najpre pametnih ljudi kao sto ste vi, a za ne poverovati je da sam ja sama vec neko vreme pocela da gledam u sunce. Naime moj muz mi je pricao o nekom indijcu koji gleda u sunce i tako se hrani, znaci niti jede niti vodu pije. I tako sam ja resila da pocnem da gledam u sunce, ne znam bas da li sam pogodila povoljne sate ali mogu da kazem da mi mnogo prija sunceva svetlost i da sam nekako posle toga raspolozena… Sve u svemu veceras cu pitati supruga za link o tom cuvenom indijcu pa cu ga postaviti.

  Jos tri puta hvala hvala hvala

  S postovanjem Branka

  • Небојша Says:

   Branka Radosavljevic,

   Драго ми је да вам је мој сајт помого. И ја сам почео да гледам у Сунце, ево тог Индијца и комплетног објашњења терапије гледањем у Сунце:

   http://wp.me/p3KWp-3kR

   Свако добро Бранка,
   Небојша

 5. Ivana Says:

  Evo moje omiljene teme vakcine, morala sam da se javim to je bilo jace od mene 🙂 . Samo da kazem da je Nebojsa jedan divan covek koji mi je puno pomogao i otvorio oci sto se tice vakcina! Nebojsa Hvala!
  A dragoj Branki da se kazem toksini iz vakcina i teski metali mogu se cistiti koloidnim srebrom i glinom ziloit potrazi na netu nacices.
  Pozz

  • Небојша Says:

   Ivana,

   Сви сте ви дивни људи Ивана, ја сам вам само дао аргументовано истраживање и информацију која вам није била доступна на главним медијима, а Бог вас је обдарио разумом којег сте ви искорисатили да схватите суштину. Иначе, тај чудотворни минерал се зове „Зеолит“ и он је спас за све нас, за Србију, за цео свет, јер чисти простор и човечји организам од радијације, а знамо да су нас НАТО бомбардери затрпали са осиромашеним уранијумом. И о Зеолиту ћу да пишем.

   Постоје пројекти код нас о зеолиту, али су стопирани, веома мало се од тога примењује, а Србија је једна од најбогатијих зеолитом, он је и најбољег квалитета. Све ово показује, да су увек, били и остали, највећи непријатељи српског народа и свих грађан, управо наши домаћи политичати странчари, шибицари, убедљиво…! То такође показује и овај чланак из Таблоида.

   ******

   Српске власти обуставиле опоравак рударства и експлоатацију зеолита

   Лек за Нато трупе

   Србија лежи на пола милиона тона чаробног минерала, колико се произведе у свету годишње. Александар Поповић, бивши министар Коштуничине владе, урадио је студију о зеолиту, али је нова власт тај пројекат потпуно занемарила. Док свет дрма ера минерала са чаробним својствима, наше тржиште преплавили су мешетари, надрилекари и препарати из суседства сумњивих квалитета.

   Жика Ракоњац

   У пролеће 2003. године објављена је сензационална вест да Србија лежи на минералима зеолита. Највећи басени овог рудног богатства налазе се у околини Врања, на падинама Копаоника, Фрушке горе…Само село Игрош, смештено међу брдима Јеленак и Трновачка чука, надомак Бруса, има пола милиона тона овог минерала, колико се произведе на целој планети годишње.

   У овом тренутку Србија не користи довољно свој рударски потенцијал, заради једва 1,3 милијарде долара, а актуелна власт ништа не ради на експлатацији зеолита, иако његова прерада не захтева велика новчана улагања, јер обрада те руде функционише скоро попут каменолома. Наше тржиште је, са друге стране, преплављено препаратима из иностранства, претежно из Хрватске, Аустрије и Немачке, држава које уопште немају овај дар природе. Да зло буде још горе, њихове компаније зеолит увозе из Србије као сировину, а онда га прерађеног у малим и скупим паковањима пласирају на наше тржиште као свој аутентичан производ.

   Схватајући да зеолит није само сензационално откриће већ и добра шанса да се лепо заради, бивши министар из Коштуничине владе Александар Поповић наручио је Студију о рударској индустрији Србије која је показала да се ресурси зеолита не користе довољно. Отварање таквих рудника коштало би око 100 милиона евра, али би приходи у наредних пет до десет година могли да достигну четири милијарде долара. Један од основних циљева био је да до 2018. године рударски сектор достигне учешће од 10 одсто у друштвеном производу Србије, али је тај пројекат одбачен, иако је за њега потрошено милион евра.
   Поповићеве планове подржала је влада Јапана и јапанска Агенција за међународну сарадњу (ЈИЦА) у оквиру мастер плана са идејом да се српско рударство врати у живот. Зашто је Србија одустала од таквог пројекта за сада нема рационалног објашњења?

   Експлатација зеолита је врло уносан бизнис у који многе велике светске компаније виде своју шансу, а српска администрација је спремна на сваку врсту услуге за ситне паре. На наше тржиште су већ присутне стране компаније, углавном из Хрватске и Немачке, па се најновија дешавања везују као директна последица битке за новац и рудна богатства.
   У јануару је уз велику помпу ухапшен Бранко Станчевић, један од пионира у истраживању зеолита код нас. Бранко Станчевић је дипломирани ветеринар, човек који се већ двадесет година бави озбиљним научно-истраживачким радом на Институту за ветерину, а 1993. године добио је златну медаљу „Никола Тесла“ за проналазак АТН-а, антитоксичког нутритијента. Тај супстрат, добијен сложеним, вишефазним, поступком мешања природних алумосиликата, зеолита и глине и обогаћен витаминима, незаменљивим аминокиселинама и масним киселинама природног порекла, у Заводу за интелектуалну својину водио се као патент број 49078.

   Да би се испитали дејство препарата, под окриљем Министарства за науку Републике Србије својевремено је био покренут веома обиман и скуп пројекат под бројем 0439 БТР у а.д. „Бачка“ – Бачка Паланка, у коме су учествовали: Природно-математички факултет Нови Сад, Институт за хигијену и технологију меса Београд, Пољопривредни факултет Нови Сад, Медицински факултет Нови Сад, Медицински факултет Ниш. Циљ овог истраживања био је да се праћењем биохемијских, физиолошких и хистолошких параметара одреде ефекти АТН-а у исхрани свиња и живине. Добијени резултати на нивоу су епохалног и готово научне фантастике. АТН је тада подржао и руски академик Тихомир Вребалов, дао препоруку за коришћење као додатка сточној храни који пољопривредну производњу чини здравствено безбедном и економичном.

   Сва та истраживања ветеринар Станчевић је примењивао на људе. Његови „лекови“ на бази зеолита, у праху или течном стању, продавани су и по 350 евра. Умрло је неколико особа.

   Оба Станчевића и једна зубарка су од краја јануара у притвору. Тешко да ће се избавити из невоље, али тај догађај није озбиљно уздрмао већ формирано мишљење о чудотворном камену.

   Свет је полудео за зеолитом, природним материјом вулканског порекла, светложуте боје, кога у знатно мањим количинама него код нас има још у океанима, Америци, Русији, Јапану и Бугарској. Зеолит се већ „меша“ у преко хиљаду и по различитих производа. У природи се налази преко 200 врста зеолита, али је једино српски зеолит, показала су истраживања, користан и има чаробна дејства на људе, ако је њихова примена стручна.

   Како је Србија пребогата овом рудом, неки су склони да поверују у теорије завера и у то да је Нато алијанса 1999. године повела рат за Косово и Метохију како би дошла у поседе налазишта зеолита, а не из политичких разлога и свргавања Милошевићевог режима. Западне земље су на тај начин, преко албанске сепаратистичке политике, дошле у посед налазишта чудотворног камења кога на Косову и Метохији има такође у изобиљу.

   За зеолит се зна веома дуго, око 250 година, а су овај чудотворни камен на нашим просторима открили Руси, још 1903. године, и прве узорке однели на један од универзитета у Москви, где је више деценија остао заборављен. Тек су млађи научници обавили испитивања и, зачуђени резултатима, саопштавају Београду да Србија има право рудно богатство. Испоставило се да зеолит, поред осталих својстава, идеално штити од зрачења па су Руси са више слојева ове руде затрпали језгро Чернобиља одмах после нуклеарне катастрофе. Све електране на нуклеарни погон данас се обложу зеолитом, а западна медицина га користи за лечење и детоксикацију војника који су озрачени у Босни и Херцеговини, Србији, Авганистану и Ираку. Тај чудесни камен за 90 одсто увећава приносе код житарица, за 85 одсто код паприке, 54 одсто код кромпира, а они који су изблиза осетили ефекте зеолита тврде да целу Србију треба запрашити како би се спасила од уранијама, бомби, пестицида и опште загађености хране и тла.

   „Ако осећате свраб међу прстима, ако се знојите, или ако вам смрде ноге, немојте узалуд да се чешете. Самељите овај минерал у прах, поспите га у чарапе или ципеле и проблем је решен. Њиме можете да оперете зубе, јер он лечи десни, јача кости. Ако га ставите у замрзивач или хладњак, покупиће све непријатне мирисе“, део је из обиља корисних савета.

   Стручњаци београдског Института за технологију нуклеарних и других минералних сировина сматрају да зеолит има широки спектар примене у пољопривреди, фармацији, медицини, нуклеарној индустрији…Његова најбитнија особина је у способности упијања отрова. Посебно треба нагласити да између осталих токсина он везује и микотоксине гљивица, за чије ефикасно уклањање до данас није пронађено решење. Микотоксина има 360 врста и није их могуће уништити ни кувањем, ни замрзавањем, ни антибиотицима. Микотоксини изузетно неповољно делују на све унутрашње органе и имају канцерогено дејство. Антибиотици уништавају све бактерије у организму, штетне и корисне, за разлику од зеолита који уништава само штетне бактерије.
   У свету су све више актуелна испитивања зеолита у медицини. Код нас још нема до краја изграђен капацитет за изучавање примене овог минерала, али у свету постоје такви развојни пројекти. Зато се тек очекује да ће производи настали од зеолита изазвати прави бум у свету.

   Први резултати испитивања презентовани су 1998. године. У Хрватској, која нема свој зеолит већ га увози из Србије, праћен је већи број болесника оболелих од малигних болести који су узимали зеолит под контролом лекара. После вишенедељне примене зеолита дошло је до видног побољшања, тако да је већина пацијената изгубила симптоме болести, примарни тумор је смањио величину, метастазе су се повукле, побољшало се опште стање пацијента.

   Због својих изузетних својстава, зеолит се у свету већ користи у свим областима, док је у нашој земљи његова примена занемарљива. Стало се са свим започетим пројектима, и ко зна, можда је споменути ветеринар обављао неку врсту тестова на људима јер није било адекватне подршке државе.

   Научно је утврђено да за изузетна својства зеолит дугује својој специфичној кристалној решетки која као магнет привлачи, везује за себе и неутралише бројне токсичне материје и једињења, као што су тешки метали (олово, кадмијум, стронцијум, жива, кобалт, хром…), радиоактивне супстанце, микотоксини (оловне продукте гљивица у храни – плеснива храна) и токсични гасови (угљен-моноксид, угљен-диоксид, амонијак, формалдехид…).

   Будући да живимо „у токсичном свету“, како неки стручњаци дефинишу данашње стање животне средине, где су ваздух, вода, земљиште и храна, све загађенији, може се претпоставити које благо представља природни минерал који те опасне материје неутралише.

   Србија има неколико активних и још неколико потенцијалних лежишта овог драгоценог минерала, чија примена иначе захтева веома скромне инвестиције. Међу најзначајнијим су она у Врањској Бањи, код Бруса, на Фрушкој гори и Јастрепцу, где експлоатационо право коришћења има Геолошки институт.

   Институт за нуклеарну технологију и минерологију у Београду пронашао је „лек“ којим се може битно неутралисати штетно дејство осиромашеног уранијума. Освојен је нови производ који абсорбује уран више од 90 одсто. То су експлицитно потврдила тромесечна научна истраживања 2006. године. Нови производ се базира на „клиноптилолиту“, минералу из породице зеолита, који је заштићен код нас и у свету. У природном облику „клиноптилолит“ не реагује, али када се модификује са одређеним органским радикалима, добија се нови производ који адсорбује преко 90 одсто урана.

   И поред таквих сазнања, држава Србија није урадила никакав план којом методом би требала да елиминише осиромашени уран од тепиха бомби којима је засута Србија 1999. године.

   Зеолит није скуп минерал. Његова цена у рефузном стању креће се од неких десетак до двадесетак динара по килограму, зависно од гранулације. Зато је још веће чудо да је његова примена код нас скоро спорадична, и то само у сточарству и пољопривреди.

   Налазишта у околини Врања су међу првима у свету, а на Фрушкој гори откривен је не тако давно и то случајно у бившем руднику мрког угља. Назвали су га „рударски сапун“, јер је зеолит одлично чистио прљаве руке по изласку из јаме.
   Људи у Игрошу, испод Копаоника, зидали су куће зеолитом, јер им је погодан за клесање. Када су стручњаци из Београда банули у овај крај, те 2003. године, били су у чуду: Па, људи, јел ви знате од чега су ваше куће.
   – Немамо појма!

   Мештанима је било важно да немају влагу и буђ, а штићени су и од радијације.
   Природно богатство на овим просторима први открили Руси.
   Чернобиљска нуклеарна електрана затрпана са више слојева зеолита након страшне хаварије.

   Нато трује и чисти сто-посто

   Последњих година НАТО употребљава зеолит и интензивира своја истраживања након што је зеолит успешно примењен у Чернобиљу. Повод је био рат на просторима бивше Југославије. Лекари су за време рата извештавали из Босне о учесталим појавама по чак три паралелна малигна обољења на истом организму, што медицина до тада није забележила. Неке болести су успешно саниране коришћењем зеолита.

   Слично је и са епидемијом карцинома код деце у Ираку, али и у Авганистану и у другим ратним подручјима које западна алијанса води по свету.

   Заједничко је то да су код свих оболелих пронађене значајне количине ДУ – урана, који се користи у савременом ратном наоружању, чијим је радиоактивним зрачењем и радиоактивним честицама контаминирано не само ратно, него и шире подручје. Доктор Габриел Коусенс, водећи амерички истраживач зелита као детоксиканта, је објавио врло занимљиве резултате својих истраживања који потврђују изузетна детоксичка својства зеолита.

   Амерички Tri of Life Rejuvenation Center спровео је пилот студију о детоксификацији тешких метала, ДУ – урана, као врло раширеног радиоактивног контамината који је последица употребе наоружања, затим ПФОА-тефлонске киселине као канцерогеног елемента тефлона, те још 14 до 26 тешких метала, пестицида и хербицида и микотоксина. Детоксификатор је био зеолит у комбинацији с хлорофилом из зеленог сока. Анализирани су садржаји токсина у јетри, плућима и мозгу. Истраживане особе су иницијално имале просечно 90 до 95 одсто токсина у виталним органима. Након месец дана узимања зеолита и зеленог сока све су особе имале 0 (нула) токсина, што значи да је организам очишћен сто-посто.

   ******

   Природни зеолит се већ продаје, 1 кг. кошта 350 динара. Погледаје то у продавницама здраве хране. Има на том линку и слика и текст описа производа, а изглед тог паковања је и на доњој слици…

   zeolit

 6. Ivana Says:

  Nebojsa hvala uvek me odusevis sa nekim novim podacima koje nisam znala.

  • Небојша Says:

   Ти си ме уствари Ивана подстакла да се сетим зеолита, имао сам то негде у подсвести, читао сам о томе раније, али сам ето због преобимности посла, и чињенице да све радим сам, пропусти да раније објавим чланке о зеолиту и његовој чаробности. За пар дана припремаћу матерјал о зеолиту, објавићу и овај чланак доле, а дотле нек се чита овде. Покушаћу да нађем ако постоји на нету и неки видео прилог о зеолиту.

   Ирина Марковић Ко жели да нам деца умиру од рака?!

   Извор »
   Тема: Ирина Марковић

   Поводом хапшења нашег еко-Тесле, Бранка Станчевића, као преваранта и надри-лекара
   Ко жели да нам деца умиру од рака?!

   У свим новинама у протекле две недеље осванули су сензационалистички наслови о ветеринару-надрилекару Бранку Станчевићу и његовом сину месару Милошу, како су лечили оболеле од рака смешом пиљевине, камења и још којечега и за то стекли добит од невероватних 1.840.000 динара. Наводно, месо су наплаћивали 1000 динара по килограму, а цене целокупног третмана у штампи варирају од 50 до 350 евра.
   Трагом ове афере, која већ данима тресе српску јавност, дошли смо до сазнаља, која бацају сасвим другачије светло на овај случај.

   Бранко Станчевић, дипломирани ветеринар, је човек који се већ двадесет година бави озбиљним научно-истраживачким радом, а радио је годинама на Институту за ветерину, био шеф ветеринарске станице у Добановцима, 1993. године добио је златну медаљу с ликом Николе Тесле за проналазаштво АТН-а, антитоксичкког нутритијента. Тај супстрат, добијен сложеним, вишефазним, поступком мешања природних алумосиликата, зеолита и глине и обогаћен витаминима, незаменљивим аминокиселинама и масним киселинама природног порекла, у Заводу за интелектуалну својину водио се као патент број 49078. Да би се испитало дејство препарата, под окриљем Министарства за науку Републике Србије покренут је веома обиман и скуп пројекат под бројем 0439 БТР у а.д. „Бачка“ – Бачка Паланка, у коме су учествовали: Природно-математички факултет Нови Сад, Институт за хигијену и технологију меса Београд, Пољопривредни факултет Нови Сад, Медицински факултет Нови Сад, Медицински факултет Ниш. Циљ овог истраживања био је да се праћењем биохемијских, физиолошких и хистолошких параметара одреде ефекти АТН-а у исхрани свиња и живине. Добијени резултати на нивоу су епохалног и готово научне фантастике.

   Јетра, бубрези, слезина, пућа и панкреас животиња храњених АТН-ом су неупоредиво здравији, тако да се животиње које нису користиле АТН могу сматрати болесним. Проблем је једино у томе што ми једемо месо тих болесних животиња, пијемо воду и хранимо се поврћем с додатком осиромашеног уранијума, гомилом инвазивних, токсичних и канцерогених материја. Зато је сасвим логично што нам деца обољевају од рака и што је стопа смртности већа од стопе рађања.

   У месу коме је додаван АТН, садржај антибиотика, олова, кадмиума, живе, арсена, резидуа хербицида и пестицида је 0,00000. Резултат раван еколошком чуду!

   На основу обимних истраживања, развијен је АТН програм за радиоактивну деконтаминацију и заштиту од тешких метала, микотоксина, токсина, резидуа хербицида и пестицида, који су примарни канцерогени, а неки од њих имају циљно хематотоксично дејство.

   Али, несхватљиво је да овај препарат није ушао у програм стратешког опоравка целе нације. Још чуднија је чињеница да људи који управљају државом на прагу глади и социјалних немира, нису увидели да извозом овог препарата могу земљу еколошки, здравствено-социјално и економски препородити. Или су увидели, али неће да дају проценат од потенцијално енормне зараде. Желе, по обичају, да приграбе цео профит за себе. А, можда за постојање АТН-а знају и неки други којима није у интересу да се Србија излечи и изађе из беде.

   На размишљање наводи и то што Русија није реаговала на процену и препоруку АТН-а од стране сопственог угледног академика, Проф. Др. Тихомира Вребалова.

   На основу представљене документације, анализа, табела и извештаја најеминентнијих и овлашћених државних институција и института, микро и макро огледа, као и вишегодишње практичне примене на фармама, Проф.Др. Вребалов дао је позитивно мишљење и препоруку за коришћење супстрата АТН, као додатка сточној храни, који сточарску, живинарску и уопште пољопривредну производњу чини здравствено безбедном и економичном, јер уједно штити животну средину и здравље људи. То је супериорна храна новог милениума испред старе органске, нове хемијски третиране и најновије генетски модификоване хране.
   „Производи добијени од таквих сировина спадају у ред високо вредне здраве хране, екстра класе, каквих нема нико у свету“, речи су професора Вребалова.

   Међутим, проналазач овог еко-чуда, Бранко Станчевић, приведен је у истражни затвор заједно са својим сином Милошем, месаром, и Слободанком Јанковић, која је у зубарској ординацији свога супруга пацијентима оболелим од рака на биорезонантном апарату констатовала излечење. Све ово могло би да прође као само још једна у низу афера наших морално посрнулих здравствених и научних радника, да се нису појавили веома убедљиви горе наведени контрааргументи, који су отворили многобројна озбиљна питања, а пре свега: Коме је у интересу да Бранко Станчевић буде у затвору, јер тиме се посредно угрожава опстанак људи и животне средине? Да ли ћемо бити сведоци једне од највећих крађа интелектуалне својине? Да ли ће бити случајност ако се ускоро појаве програми детокс хране у спрези неког економског олигарха с неким из наше Владе?

   Уз све ове недоумице неизоставно треба додати и исказе оних којима је Станчевићев препарат променио живот:

   prvi prikaz

   „… Лично познајем Бранка и знам да није богат човек, ако је добио толики новац као што се пише по новинама, како то да не живи на високој нози, већ скромно као сви обични људи. Користим АТН више од 10 година и на основу личног искуства могу да кажем да ми је Бранко помогао када су ми се лекари смејали док сам им описивала своје симптоме. Никада ми није узео новац и био је уз мене када ми је било најтеже. Пакет АТН -а траје месецима тако да је немогуће да лечење од 6 месеци кошта 20 хиљада евра…

   …Још нешто, Бранко Станчевић и комплетна његова породица користи АТН. Сумњам да би угрозио животе своје деце, укључујући и Милоша који је такође ухапшен“. (Снежана Благојевић)

   drugiprikaz

   „Драги грађани, Бранка Станчевића и његову породицу познајем 15 година и исто толико моја петочлана породица и ја користимо АТН препарат. …сада поред четворо одраслих људи АТН препарат користи и беба од 6 месеци. Толико о квалитету… Наиме, пре 15 година када смо почели да конзумирамо АТН препарат имали смо веома слаб имуни систем, али временом имунитет нам се подигао на завидан ниво. Чак се може рећи да смо и болести типа прехладе, упале грла, синуса, итд., свели на минимум. Исто бих напоменула да поред самог АТН препарата користимо искључиво храну која је под већ наведеним препаратом. Ово што се догодило је брука и срамота ове државе! Зар је могуће да све што је добро и здраво наилази на отпор. Наравно да сматрам да је ово масло неке веће производње/организације, која се бори за лиценцу, или сертификат…и ово је само лакши пут до њиховог успеха. Подмићивање људи да говоре лажи је данас свакодневница, јер постоје људи који немају пара за хлеб и ово им је начин преживљавања! Сви људи који познају Бранка и Милоша знају да су они једни изузетно паметни, добри и поштени људи, и да им је ово намештаљка. Надам се да ће се ова забуна брзо завршити и разоткрити права истина“. (Ивана Недић)

   treciprikaz

   „Читајући ове оптужбе на рачун Бранка, не могу а да не дам свој коментар, јер се грозим ових гнусних оптужби. Наиме, моја породица и ја, корисници смо АТН-а преко 7 година, а 3 године користимо само храну из програма АТН. Из својих личних и искустава чланова моје породице, могу да кажем да је све што Бранко говори о позитивном дејству својих препарата апсолутно истина. Наравно, људска свест још није спремна за такав генијалан изум. Штета! Наши здравствени картони најбољи су показатељи нашег здравственог стања након употребе АТН-а. Могу само да кажем да моја деца нису била чак ни прехлађена у последњих неколико година. У породици имамо и пример карцинома, срчаног оболења, као и црвеног ветра који су побеђени АТН-ом. Након свих тих лажних оптужби, бојим се да ми, који користимо ове производе, можемо остати без тога“. (Жељко Вукелић)

   cetvrti

   Ирина Марковић

 7. Ivana Says:

  Ovo sto pise je zastrasujuce , sve pretpostavke iz gore pomenutog teksta mogu biti u opticaju.Ja sad nesto kroz maglu se prisecam da sam na tv-u gledala nekog mucenika koji je prijavio patente i da se zali da ga godisnje prijava patenta mnogo kosta u srbiji jer su takse bas u skorije vreme povisili i da ce od nekih odustati i onda se tu pravi prostor da neko ko moze da finansira tu celu saradu sa patentima prigrabi tudj izum za sebe, sto vrlo lako moze i ovde da se desi. Mada ja imam utisak da smo mi u srbiji pokusni kunici za sve pa mi vise stoji ona varijanta neko ne zeli da mi zivimo zivot dostojan ljudi . . . da ne sirim pricu.
  Jadan je ovaj covek u ovoj drzavi divljeg zapada pa u dzungli vlada veca pravda nego ovde.

  • Небојша Says:

   Да, све је у оптицају, а и фармакобизнис, ако би се АТН масовно примењивао, нагло би опао, код људи, у пољоприврди. Најгора је та ментална загађеност којим нас трује владајући естаблишмент. Крше оворено законе, то и не крију, све вредности срозавају, и то отворемно раде и не крију, морал, етику, све, а нико не одговара, јер судови и тужилаштва су им услужнби сервиси.

 8. Vesna1 Says:

  Интересује ме Небојша да ли је овај зеолит и за људску употребу, обзиром да је на сајту за кућне љубимце. Јер ако јесте, одлично, обзиром да су таблете изузетно скупе, свих произвођача, а нарочито оних страних. А ето и питање да ли је квалитетан, и да ли је прави уопште овај који се налази по апотекама. Напиши молим те, знам да хоћеш.
  Такође сам прочитала, не знам када и где да је Косово и Метохија између осталог, веома интересантна зобг налазишта зеолита? Не би ме чудило!

  • Небојша Says:

   Vesna1,

   Не знам, нисам сигуран, ја сам тек сад приметио да је то сајт за кућне љубимце, направио сам превид 🙂
   Био сам у граду данас и сазнао да су се продавале неке зеолит таблете за људе, сад их више нема. Е, сад шта је то не знам. Можда је најбоље наћи људе који већ имају искуства са зеолитом, и који га припремају за људску употребу, за себе, то је најбоље. Треба наћи те људи, јер ни ја немам поверења нешто у апотеке. Ако нешто сазнам, ја ћу да јавим.

   На овој страници нашо сам 4 нека производа са Зеолитом, доле су цене:

   Zeolit kom 577.61 din
   Strong Zeolit Natural kom 1,585.92 din
   Strong Zeolit + Spirulina + Acerola kom 1,769.86 din
   Strong Zeolit + Zeleni čaj kom 1,741.68 din

   Међутим када се оде на страницу описа производа види се на рекламном делу сајта, десно, да рекламирају стандарде „HACCP“ у чији оквир спада и Codex Alimentarijus, па ми је сад све сумњиво. То се још боље види на њиховој страници „О нама„. Зато је најбоље наћи неког од поверења, који је већ користио зеолит.

 9. Јелена Says:

  У џунгли влада закон природе..

  Него, хтела сам о сертификатима: ИСО су ваљда свима (бар делимично) познати, а ево шта сам нашла о ОХСАС стандардима на сајту sertifikacija.com. У оквиру картице ИСО стандарди је смештен ОХСАС.
  Као и овде: http://bit.ly/fS6aFR
  Има и о ХАЦЦП-у, мада нигде нисам нашла неку дискусију. 🙂 Ваљда ће бити овде.
  …..
  У опису производа на поменутом сајту за кућне љубимце стоји одлично објашњење о зеолиту, мада нигде не пише да је за људе. Надам се да ћу идући пут имати шта год више да вам напишем.

  • Небојша Says:

   Ево тога о ХАЦЦП-у
   http://bit.ly/gCajm3

   HACCP- анализа опасности и критичне контролне тачке
   Шта је HACCP?

   Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) је основни и најпрепознатљиви алат безбедности хране који налазимо како у законској регулативи тако и у принципима добре произвођачке праксе у целокупној прехрамбеној индустрији. HACCP је препознат и као кључни елемент у сигурној међународној трговини прехрамбеним производима.

   HACCP је алат за управљање ризицима по безбедност хране и нашао је широку међународну примену због свог проактивног приступа. HACCP систем омогућује организацији да се фокусира на идентификацији опасности по безбедност хране и на контроли критичних тачака у свим производним фазама.

   Codex Alimentarius Commission (CAC) је развила међународне стандарде и смернице са циљем да се обезбеди виши ниво заштите потрошача у међународној трговини прехрамбених производа.

   Ко може користити HACCP?

   Све организације које су укључене у ланац исхране.

   Предности HACCP

   Обавеза – зависно од локалног и националног законоводства, све се више захтева од организација из прехрамбеног ланца да могу да докажу ефикасност свог HACCP система. У Србији је ступање на снагу члана 82. “Закона о ветеринарству“ (Сл. гласник РС 91/2005) постала обавеза увођења система за осигурање безбедности производа који је уведен и који се одржава на принципима добре произвођачке и хигијенске праксе и анализе опасности и критичних контролних тачака у производњи (HACCP програм).

   Поверење – од стране ваших купаца и заинтересованих страна, када виде како озбиљно приступате безбедности хране.

   Конкурентност – разликоваћете се од конкуренције која није усвојила овај стандард, што ће вам помоћи да постанете прихватљиви добављач.

   Како до сертификата?

   Сертификација HACCP система је у LRQA конципирана на начелима управљања безбедношћу храном применом HACCP концепта.

   Нудимо услуге сертификације HACCP система, као HACCP интеграцију у неки менаџмент систем. Такође, нудимо и сертификацију кроз шему акредитовану од стране холандског акредитационог тела RvA (Raad voor Accreditatie).
   Интегрисано оцењивање HACCP система се може вршити заједно са сертификацијом постојећег ИСО 9001, при чему се штеде ресурси.

   Зашто LRQA?

   Lloyd’s Register Group је један од светских лидера у проверама пословних процеса и производа у односу на међународне стандарде, развијене од стране независних институција, или за системе који су самостално развијени.

   – LRQA је чланица Lloyd’s Register групе. То је независна организација за управљање ризиком, која ради како би помогла у побољшању квалитета, сигурности, заштите животне средине, одрживости, ланца снабдевања и пословних резултата својих клијената широм света. LRQA је до сада издала на хиљаде сертификата у тим областима.

   – LRQA и њен тим експерата је интензивно радио у целокупном прехрамбеном сектору преко двадесет година помажући у развоју, усвајању и побољшању стандарда и спецификација, укључујући Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) и међународни стандард ИСО 22000. LRQA је активан члан Техничког Комитета за ИСО 22000, Комитета за храну European Accreditation Boardâ и техничког одбора Global Food Safety Initiative

   – Преко 200 топ светских компанија је изабрала LRQA за њихове пословне потребе а LRQA опслужује преко 100 највећих глобалних компанија из прехрамбене индустрије, као што су: Kraft Foods Global Inc-SAD, Air France, Coca-Cola, McDonalds, Diary Crest Ltd-Ujedinjeno Kraljevstvo, Mc Cormick-Francuska, Taishi-Food Inc-Japan, Lipofoods S.L.-Španija, Carlsberg-Danska…

 10. Ivana Says:

  Naravno da u dzungli vlada zakon prirode koji nama ljudima nekad izgleda surov i ne uvek pravednan. Htela sam reci da u nasoj drzavi je sve surovije i nepravednije nego u prirodi, a trebalo bi da je obratno jer je rec o ljudima koji su svoje ponasanje uredili na nacin da i slabiji ima sansu ali je to kod nas izgleda samo privid.

  • Небојша Says:

   Ево како изгледа етикета Codexa Alimentarijusa, то је скинуто са сајта Еколошког Покрета Новог Сада. На самој етикети се види да је Codex Alimentarijus повезан са HACCP…

   codex

  • Небојша Says:

   Ево овде постоји један сајт о зеолиту у Србији, а на овој страници тог сајта може се и наручити. Добро све то прочитајте. Ја ћу да их контактирам, чисто да се распитам шта је то што продају, колико кошта итд. Питајте и ви, па да видимо шта ће да нам кажу. Мало пре сам добио и овај линк једног текста о зеолиту.

   Нашао сам и један клип о зеолиту, али на пољском, нисам још нашо на српском, но може нешто да се разуме:

   Prírodný Zeolit ťažba, spracovanie, predaj

  • Небојша Says:

   Моја препорука је да заборавите на ову фирму, да купујете од њих зеолит, а ви како хоћете, одлучите сами за себе, јер су већ везани за једну аферу око тзв. .“зелене кафе“, то имате у најновијем чланку којег сам објавио овде, ево тог цитата:

   „…Скандал који је пре годину дана избио око такозване „зелене кафе“, када је здравствено-санитарна инспекција Црне Горе забранила даљи увоз и промет тог производа (чије су промотерке у Србији две овдашње певачице, Јелена Карлеуша и Леонтина Вукомановић), открио је два произвођача из Америке и једног њиховог имитатора из Србије, чији „дијететски производи“ нису безбедни за људску употребу. Били су то American Leptin Pharmaceuticals, Santa Fe и српски произвођач Elephant CO – Strong Natura…“

   Овде, на њиховом сајту, пише да су привремено повукли напитак „зелена кафа“ ( у кесицама) те фирме „Elephant Co“. Међутим, сад сам нашо на овој страници њиховог сајта, да продају зелену кафу у виду неких капсула, то нису повукли, јер кажу да то није исто као зелена кафа у кесицама, да је производ потпоуно исправан. Што се тиче мене, ја немам поверења у њих, ова афера ми је довољна.

 11. Ivana Says:

  Nebojsa cela prica o zeolitu je jako dobra pa te molim da je prebacis na neku posebnu temu koja se bavi samo zeolitom da bi ljudi mogli lakse da je pronadju. Hvala za info oko zelene kafe i te firme koja je prodavala a da li je prethodna firma ok za prodaju zeolita?

  • Небојша Says:

   Ivana,

   Сутра или најкасније прекосутра, започећу тему о зеолиту, тако да ће то почети да се прати на једном месту. За почетак ставићу ова две текста што сам дао у коментарима, а после ће следити још. За ту фирму претходну не знам да ли је ок за продају зеолита. Мислим да ћемо временом доћи до неке информације где и од кога да се купи зеолит. Ја за сада једино поверење имам у „АТН“, Бранков производ. Видећемо како ће све то са зеолитом тећи, важно је да се има неко сазнање о њему, а даље информације ће ићи својим током.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: