Дејвид Ајк – Не вакцинишите се против свињског грипа!


Дајем овај преведени интервју (видео клип) Дејвида Ајка поводом вакцине за свињски грип „H1N1/Swine Flu Vaccine“ и актуелног медијског притиска државних органа у многим државама, за масовно вакцинисање становништва. Нико овде не жели да сеје панику да ће људи масовно да падају по улицама када се буду вакцинисали, поента у свему томе је, то сам писао у неким чланцима од стручних људи који су то истраживали, да те вакцине садрже разне пратеће елементе у малим дозама који су штетни по човеков организам, па чак и отровни, попут деривата живе, било је и смртних случајева. Тако вакцинисаним људима, током времена имунитет организма драстично опада и они постају подложнији  разним болестима, инфекцијама, него што су били пре вакцинисања, што је последица отровних твари у тим вакцинама, на дуже стазе.

Погледајте и послушајте шта о вакцинисању прича Дејвид Ајк…

Разговор са Дејвидом Ајком о свињском грипу
(транскрипт интервјуа)

Разговор је вођен 12.Јула.2009.
Водитељ је Kirk Rutter

Дејвид Ајк:

Ово је врло важно и надам се да ће се што пре појавити на интернету. Проучавам ово већ неко време и ако у следећих пола године, ако желите учинити нешто да заштитите своју породицу и себе у неколико наредних месеци, онда ни случајно не дозволите да вас вакцинишу!

Обавестите што више људи и реците им да не допусте да их вакцинишу. Информишите се на интернету, погледајте мој веб сајт (www.davidicke.com). Можете прочитати да су поднете кривичне пријаве против Светске Здравствене организације (WHO), УН-а, фармацеутских корпорација и неколико високих владиних чиновника, уз оптужбе за планирање масовног убиства с циљем депопулације становништва. Тако би контролисали и уништавали људско тело, да се оно дестабилизује, психички, емоционално и телесно.

Зато се данас деца до две године, у Америци, Британији и широм света, присилно вакцинише са више од 25 врста вакцина, при том им убризгавају тај отров у ионако развијајући имуни систем.

Невероватно, имате децу са имуним системом који се тек развија, а они их вакцинишу са више од 25 врста такозваних „вакцина“.

Људи имају изванредан одбрамбени механизам, зван имуни систем, који кад нормално функционише чини човека потпуно здравим и штити га од болести. Ако нарушите имуни систем, омогућујете разним врстама болести да оштете и униште ваше тело. А то значи, да већ дуже време различите светске организације и структуре, фармацеутске корпорације… желе уништити људски имуни систем, па човек са тако нарушеним здрављем неће дуго ни живети.

Деца су најугроженија, јер су примарни циљ од свог најранијег детињства, о томе се ради, а депопулација становништва (смањење броја становника) је главна агенда.

Ја никако не говорим да ће људи масовно умирати преко ноћи, не, јер то би било тако очигледно, али у блиској будућности можемо очекивати страшне последице на људски организам током њиховог даљег живљења. Биће ту разних лоших ствари по људски организам. Људско тело је електро-хемијски организам с оптималном електрохемијском равнотежом коју зовемо здравље. Када се та равнотежа поремети помоћу различитих хемикалија и електромагнетског зрачења, тело неће више нормално функционисати на психичком, телесном и емоционалном нивоу.

Данас су људи генерално гледано, а посебно деца, страховито изложени разним хемикалијама (храна, пића, напитци) и електромагнетним зрачењима ( мобилни телефони, разни електромагнетни одашиљачи…). Људи су „бомбардовани“ тиме. У току је „рат“ против имуног система наше деце, њихових умова, емоционалног баланса. Тако да… све те ствари као храна, пиће, вакцине, лекови… су међусобно повезане. Они су измислили и створили болести тако да се данас служе уходаном тактиком:

„проблем-реакција-решење“

Водитељ интервјуа подсећа Дејвида Ајка:

Слично као што су направили телевизијском пропагандом у Америци из 1976-те, у којој су прво уплашили људе, а затим понудили решење у вакцинисању против свињског грипа.

Дејвид наставља:

Да, поента је у контроли људског ума. Реч је о манипулацији нашег схваћања, јер наше схваћање утиче на наша понашања и дела. Ако желите контролисати нечије понашање, прво морате контролисати његово схваћање, а они више од свега желе да људи буду стално у страху и паници. Јер једном кад уплашите људе с нечим, они ће тражити помоћ од некога или нечега, да их заштити од онога с чиме су изманипулисани да се боје.

Тако и у овом случају свињског грипа… вештачки створите стање страха и панике, затим чекате реакцију људи, а она ће бити „спасите нас од свињског грипа!“ На крају се појавите као „спаситељ“ и понудите људима решење: „дођите да вас вакцинишемо!“… „Дајте нам вашу децу да их вакцинишемо!“ … „О, не душо,… мораш бити вакцинисан, јер долази свињски грип.“ Јадно!

Идите на интернет (You Tube…) и потражите телевизијску пропаганду из 1976-те око свињског грипа с циљем да уплаше људе да би их подстакли да се вакцинишу против епидемије која се није ни догодила. Последице су биле страшне, многи су умрли, остали трајно хендикепирани…

Данас то исто желе поновити, само на већем глобалном нивоу.

И сада једино о чему размишљају ти злочинци, пратећи то све у позадини, је да ли ће јавност реаговати управо онако како они желе, а то је да људи пристану на масовно вакцинисање, на глобалном нивоу.

Дејвид Ајк – Не вакцинишите се против свињског грипа!

Преузми видео клип (20.4 мб.)
Ко се не снађе, упутство за скидање видео клипова је овде.

1976 Swine Flu Пропаганда
(Пропаганда  за вакцинисање против свињског грипа из 1976-те која је помињана у интервјуу, с циљeм да се људи уплаше, па потом вакцинишу, а епидемија се није ни десила)


Има још текстова о вакцинама:
Vakcina protiv svinjskog gripa – upozorenje !

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: