Вакицина против свињског грипа је опаснија од самог свињског грипа !


Добио сам од више пријатеља један текст упозорења који кружи интернетом, поводом овог свињског грипа, и сматрам да је потребно да га објавим ради здравља грађанства и дечице, без обзира што имам доста текстова о томе, а поготову у ситуацији када о опасности саме вакцине против свињског грипа говори Dr Kenth Holtorf из Америке, специјалиста за инфективне болести. Укратко, за оне који незнају енглески… Dr Kenth Holtorf говорио је о већој опасности саме вакцине против свињског грипа по здравље људи, него од свињског грипа…!

Упитан од стране водитеља…

„Да ли би дали вакцину вашој деци?“

Dr Kenth Holtorf одговара:

„Дефинитивно не!“

Мислим да је сваки даљи коментаре излишан, погледајте видео…

Doctor Admits Vaccine Is More Deadly Than Swine Flu Itself & Will Not Give It To His Kids

Линк ка видео клипу на: http://www.youtube.com/

Видео клип ћете најлакше скинути по

Текст који кружи интернетом поводом вакцине против свињског грипа

(текст је у оригиналу на енглеском и кружи заједно са доњим видео клипом. Прво иде текст на српском, па видео клип и онда оригинал текст. На видео клипу ћете видети једну младу девојку, бившу cheerleaders (навијачица) која је после вакцинације добила болест звану „дистонија“. Дистонија значи губитак тонуса, напона мишића. Други називи за генерализовану дистонију су торзиона дистонија или torzioni spazmi. Видећете и сами, може да трчи, може да иде и уназад без да има спазам мишића, али када почне да хода нормално, напред.. она добија спазам мишића и кочи се. Слика говори све. Треба обавезно погледајте текст за превенцију од свињског грипа који иде после текста овог писма на енглеском, односно, то су корисни савети од Dr. Vinay Goya)

Ја сам квалификовани фармацеут. Истраживао сам вакцину свињског грипа коју је наша влада купила за нас (користећи наш новац) и која је сто пута опаснија од свињског грипа. Да ли знате да су произвођачи вакцине против свињског грипа затражили од владе изузеће од могућих тужби у случају да вакцине узрокују штету на људима?

Ако сте направили вакцину за коју знате да делује, зашто би вам онда било потребно правно изузеће у случају нежељених последица на људима? Зар то није велики знак упозорења за све нас? Вирус Свињског грипа убио је око 2 / 3000 људи укупно. Обичан грип убија 40.000 људи годишње, па зашто се онда штитимо од Свињског грипа, а не од обичног грипа? Да ли то има смисла? Због чега се онда подиже оволика паника?

Вакцина против Свињског грипа садржи 2 ужасно опасне ствари – једна се зове thimerosol. У његовом саставу је 50% живе. thimerosol се веже на рецепторе у мозгу, и, заправо, узрокује оштећења мозга. Је ли паметано убризгавати thimerosol, и добити оштећење мозга, спустивши при том ИQ људи за 10 бодова, као и бројна друга оштећења, како би се избегло добијање грипа који убија 95% мање људи него обични грип?

Други опасни састојак вакцине против Свињског грипа зове се squalene. Squalene вара ваш имуни систем да почне да убија ваше сопствене ћелије, што ствара ауто-имуне болести као што су астма, multipla scelerosis, дијабетис, и хрпу других болести за које још немамо назив. Зар је паметно у себе убризгати те ствари, како би се избегао релативно благи грип, попут свињског грипа?

Ако сте трудни запитајте се ово – зашто би узимали Panvax, када он садржи Neomicin сулфат и polymyxin B – од којих оба показују позитивне ризике за ваше нерођено дете – како би избегли шта? Благи грип, који убија 95% мање људи него обичан грип?

Ја сам стручњак за критичку анализу лекова и њихове учинке на људима. И нека се неко само усуди да дође до мене са шприцом пуним вакцине против Свињског грипа, или да дође близу моје породице, јер ћу узети иглу од њих и пробости их њом серијом веома јаких убода!

Ова ствар је отров. Немојте то узети. Не дозволите да ваши пријатељи то узму. Не дозволите да ваша породица то узме. Ако вас неки идиот у лабораторији пита: желите ли ову вакцину, питајте га о thimerosolu, o squalene, и зашто компанија која је то направила жели да има правно ослобођење од могуће тужбе, и онда погледајте њихова лица која ће имати изглед типа: О, боже мој, па ви сте ме изрешетали серијом питања на која ја заиста немам одговор!

Girl Gets „Flu“ Shot & Now Can Only Walk Backwards!

In English

I’m a qualified pharmacist. I’ve been researching the swine flu vaccine that

our government has bought for us (using our money, by the way) and its a hundred times more dangerous than the swine flu itself. Something that freaked me out is that several swine flu vaccine manufacturers have asked governments to give them an exemption from lawsuits, in case the vaccine caused harm in people.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: