Свињарија са свињским грипом из 1976-те и наставак исте 2009-те


Локално лудило у Америци око свињског грипа из 1976-те сада је 2009-те постало глобално светско лудило дириговано од стране монструма који владају светом.
На прва два видео прилога можете видети читав сценарио намерног сејања страха америчке владе у својој земљи 1976-те од свињског грипа, и пропагандног плашења становништва од наводне „смртности вируса“. Апсурда и парадокса ради, све је било базирано само на једном једином доказаном случају умрлог војника од заражености вирусом свињског грипа. Медутим, баш на основу те пропаганде застрашивања вакцинисало се 46 милиона американаца.

Но… пођимо редом…

Свињски грип, превара из 1976-те 1

Линк ка видео клипу на:http://www.youtube.com/
Преузми видео клип (18.5 мб.)

Објашњење за функционисање српског титла:

Да би активирали превод за прва два видео прилога, потребно је да у You Tube плејеру активирате „CC“ функцију. То ћете урадити тако што ћете прво пустити да вудео мало крене и одмах затим курсор миша (стрелицу) ставите преко задњег квадратића десно на командној линији You Tube плејера, са белим троуглом унутар њега. Тада ће вам се изнад одмах показити квадратић са „CC“ командом и кликом на њу, активирали сте појаву српског титла. Како то изгледа можете видети на овом приказу.

Пропагандна машинерија застрашивања становништва од стране владе САД-еа почела је тако што се јавност подсећала „да је овај вирус“ био узрок пандемије из 1918-1919 ( шпанска грозница) када су умрли милиони људи.

Како је све почело?
У америчкој касарни „Fort Dixy“, јануара 1976-те, многи регрутии су се жалили на респираторне болести нешто попут обичне прехладе. Тамошњи војни доктор је послао узорке из грла оболелих у лабораторију „New Jersey“, да виде о чему се ради.
Један од болесника био је и војник David Lewis који је испољавао симптом наглог устајања из кревета да би кренуо у присилни марш. На том маршу се и срушио. Његов наредник га је оживео дисањем „уста на уста“. Након тога наредник није показиво знаке болести. Неколико дана после тога војник Давид је умро.
Већину послатих узорака у лабораторији у New Jersey било је идентификовано као вирус обичног грипа, али нису моглу да идентификују који је вирус напао војника Давида због кога је он и умро, као ни за 4 преостала болесника који су били зарежани истим вирусом. Затим су узорци послати на даље испитивање у Федерални Центар за контролу болести, у Атланти, и после пар дана тамо су утврдиули да се ради о свињском грипу.

Међутим, пропагандна машинерија лажи знала је шта да ради, само су пропратили смртни случај несретног војника, али ништа нису објавили да су се остала 4 војника заражена вирусом свињског грипа потпуно опоравили, и то без вакцинисања против свињског грипа! Дакле, сво сејање панике вирусом свињског грипа и наводно претеће пандемије, било је засновано на једном једином смртном случају! Али то је било кобно за Judy Roberts која је пре вакцинисања била савршено здрава жена. Две недеље после примања вакцине почела је да осећа грчеве у ногама, чак се шалила у вези тога на свој рачун, али до краја недеље остала је тотално парализована! Морали су да је оперишу да би могла да дише. За 6 месеци постала је квадриплегичарка. Дијагноза је била: неуролошке сметње зване „Guillian-Barreov sindrom“. Била је закована за колица 3 године, али та болест може да има и смртне последице..

Репортер пита :
„Џуди, зашто сте примили вакцину против грипа?

„Нисам ни једном до тада примила ни једну вакцину против грипа, али помислила сам да ће ово бити велика епидемија. А једини начин да спречите велику епидемију врло смртоносне врсте грипа јесте да се сви вакцинишу“

затим…

„Да сам тада знала да је тај болесни младић устао из кревета, отишао на марш и после тога колаборирао и умро, не би се вакцинисала“.

Др David Sencer, тада шеф CDC-a (Центар за Контролу Болести) био је главни који је смислио и прогурао цео тај програм о вакцинисању. Вакцинисање је почело 1-ог октобра ’76-те. Упитан колико је до тада било пријављених случајева оболења од свињског грипа у целом свету, он је одговорио да је било неколико пријављених, али непотврђених случајева, као и то да тада није била откривена било каква епидемија свињског грипа било где у свету. Прича иде даље тако што је јавности речено да је направљена вакцина која је тестирана и била спремна за употебу. Стручњаци су се званично сложили око тога, око вакцине, то је било неко званично упутство за грађане с којим се наступило у јавности. Међутим, убрзо су научници направили другу вакцину названу „X-53А“ с којом је убрзо вакцинисана већина од 46 милиона људи колико се укупно вакцинисало, али то је у јавности прећутано!!

Упитан од стране репортера да ли је та друга вакцина тестирана, вођа целе те акције и програма рекао је:

„Ја… нисам сигуран. Морао бих да… ја то не знам?!!“

А био је главни за то! Каже:

„…морао би то да проверим у документима..?!!“

Многи амерички грађани попут Judy прочитали су тај званични образац, и потписали га. На том папиру није писало да има неких тешких последица од те вакцине коју треба да приме, рецимо: срчани удар,“Guillian-Barreov sindrom“ итд… и сви који су потписали тај документ тиме су дали сагласност за вакцинисање. Но данас се 4000 американаца још спори са америчком владом око обештећења за нежељене тешке последице од те „безбедне вакцине“, а вероватно има доста оних обесхрабрених који су одустали од тих бесконачних спорова са америчком државом.

Свињски грип, превара из 1976-те 2

Линк ка видео клипу на:http://www.youtube.com/
Преузми видео прилог (14.5 мб.)

Др Michael Hattwick је био главни у надзорном тиму који је истраживао да ли постоји веза између вакцине и евентуално неких неуролошких поремећаја и болести, и осталих компликација. Дужност му је била да о свом раду обавести главни тим за спровођење вакцинисања, на челу са др Davidom Sencerom. Др Michael Hattwick је рекао да су постојали извештаји да вакцина може да проузрокује разне неуролошке поремећаје, да су постојали такви извештаји у његовом надзорном тиму, и говори да је о свему обавестио главног шефа за спровођење имунизације, др Davida Sencera.

На репортерову констатацију да су надређени рекли да од њега никад нису добили извештај да постоји веза између вакцине и неуролошких поремећаја, Др Michael Hattwick је са неверицоме рекао да је то бесмислица, да је главни тим знао то!

Међутим, др David Sencer је рекао да му др Michael Hattwick није послао никакав извештај о вези између вакцине и неуролошких поремећаја. Наравно, репортер га је сучио са копијом извештаја агенције на чијем је челу он био, да је постојао такав извештај, но наравно, ухваћен у лажи, овај је био сав мусав.
Постоји спис да је његова агенција правила кампању охрабривања популације за масовном вакцинацијом, указујући да су се против свињског грипа вакцинисали и тадашње важне личности: Председник Ford, Henri Kisindžer, Eltom Džon, Marry Taylor Moor итд… а на питање, да ли је то све тачно, човек који је био главни у тој агенцији реко је оно што једино добро зна јасно да каже:

„Ја не знам“

Нити је рекао да зна да ли је неко из његове агенције разговарао са тим познатим личностима око вакцинације, али зато је знао како да користи та имена у пропаганди охрабривања становништва за масовно вакцинисање.

Репортер је пронашо Marry Taylor Moor и питао је да ли се вакцинисала, да ли је дала дозволу тој Sencerovoj агенцији да се користи њено име у кампањи вакцинисања? Она је одговорила:

„Апсолутно не, никад нисам“….

На крају другог прилога видећете ту прљаву пропаганду за коју су амери специјалисти.

Србија, 2009-та и „велика опасност“ од вируса Х1Н1
Погледајте ову пропаганду јавног сервиса државе Србије:

Реклама РТС-а за вакцинацију против свињског грипа

Линк ка видео клипу на:http://www.youtube.com/

Ето… као и 1976-те, само је потребно да заврнете рукав и ништа не брините, јер Милосављевић ће вас убедити да је вакцина најсигурнији начин за заштиту од свињског грипа.

Почело је ванредно вакцинисање против свињског грипа у Србији, 17.12.2009

Линк ка видео клипу на:http://www.youtube.com/

На конту ове Милосављевићеве приче чућете доле извучен говор са прве јавне трибине о вакцинама, где говори Др. Бранислав Несторовић – шеф одељења за плућне болести на дечијој киници у Тиршовој. Чућете, између осталог, његову изјаву да:

„…Вакцина за грип је увек била забрањена за труднице, и увек ће бити забрањена за труднице!“

Др. Бранислав Несторовић – шеф одељења за плућне болести на дечијој киници у Тиршовој

Преузми аудио запис (13 мб.)

Истакао бих једну невероватно неодговорну и несхватљиво апсурдну ствар, иако Милосављевић зна да произвођач „Новартис“ наводи да вакцина није испитана на деци млађој од четири године и на трудницама, он као најодговорнији за здравље становништва не реагије уопште, да се барем изузму од вакцинације деца млађа од 4 године, и допушта да се деца злоупотребљавају у рекламама, као и труднице, у светлу спознаје да је законом забрањено давати вакцине за грип трудницама! Милосављевић упорно покушава да нас „дресира“ да слушамо епидемиологе на које само он укаже, као и њега, али све ове ствари око деце и трудница косе се са здравим разумом, неодговорношћу и неморалом!

Осим тога, сем Др. Бранислава Несторовића о опрезности са Новартисовим вакцинама говори и Др. Драгана Јовановић:

„Желим само да, без икакве политичке позадине, поставим питање: зашто наши еминентни стручњаци препоручују вакцинисање деце старије од шест месеци и трудница, када на веб-сајту „Новартиса“ јасно пише да вакцину не смеју да приме здрава деца млађа од четири године и будуће мајке, јер на њима нису рађена никаква испитивања – каже за Курир др Драгана Јовановић.“

Њен сличан ауторски чланак можете прочитати у листу „Сведок„, а са ове локације можете скинути Новартисов документ о моновалентним вакцинама у које спада и „Focetria“ коју су наши купили. На званином сајту Новартиса о Focetriji нема никаквих података да је вакцина испитивана на деци и трудницама, већ има податак да су вршена испитивања на њиховој другој вакцини „Fluvirin“, на популацији измешу 18 и 64 година, али Фоцетрију препоручују за децу старосне дсоби од 6 месеци и старију, што је у најмању руку јако чудно!? Ево тог детаља за децу, а остало можете прочитати у комплетном документу:

Focetria, the Novartis Influenza A(H1N1) 2009 monovalent vaccine is an inactivated influenza virus vaccine indicated for active immunization of persons of six months of age and older against influenza disease caused by the novel pandemic A(H1N1) influenza virus.

Такође, немају податак да је вакцина тестирана на трудницама. Њихов сајт може свако да погледа и није јасно одакле тако дрске смелости и неодговорности да и потред ових ових података Милосављевић са својим епидемиолозима рекламира да је вакцина безбедна и да адекватно томе иде пропратна реклама на ТВ!

Завршићу целу ову ствар размишљањима младих људи који на Facebooku имају страницу посвећену свињском грипу:

http://bit.ly/6wYf5h
Према званичном попису становника у Србији који је извршен 2002. године, број становника у Републици Србији је 7.498.001 – дакле приближно у Србији живи око седам и по милиона становника

Шта је све опасније и смртоносније у Србији од новог грипа А Х1Н1?

  1. Број абортуса (убијања нерођене деце) износи према званичним подацима око 150.000 од чега је 6.000 малолетничких абортуса, док се процене које укључују и сиву (нелегелну) зону крећу око цифре од 300.000 нерођење деце. То значи да у Србији сваке године нестане један град мање или средње величине!
  2. Према последњим подацима у Србији има око 100.000 инфицираних од хепатитиса Ц .
  3. Број оболелих од шећерне болести (дијабетеса) износи 500.000 од чега сваке године, због последица те болести умре 2.500 људи.
  4. Сваке године 20.000 људи умре од рака и оболи нових 32.000 људи!
  5. Шездесет хиљада људи, да, да, добро сте прочитали 60.000 људи умре сваке године због кардиоваскуларних проблема!
  6. Око 1.000 људи сваке године погине на путевима широм Србије!
  7. Тренутно у Србији има око 2.300 инфицираних ХИВ-ом!
  8. Сваке године у Србији има 2.000 самоубистава!
  9. Према последњим подацима до сада је од новог грипа оболело 344 људи, а од тога је умрло 17.

Зар није онда боље да је тај новац ― за вакцину који је дат мултинационалним корпорацијама за фармацеутско рекетирање држава и њених становника, односно пореских обвезника ― уложен у превенцију против суицида или бољу сигнализацију на путевима широм Србије!? Просудите сами шта је све опасније од овог тзв. новог „свињског“ грипа?!“

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: