Аутизам код деце и вакцинација


Прво ћу дати искуства из Америке о повезаности вакцина и аутизма код деце, а на крају ћу дати кратак аудио запис где наш, Др. Бранислав Несторовић – шеф одељења за плућне болести на дечијој киници у Тиршовој, говори исто о роме.

Robert F. Kennedy Jr. је истраживао појаву аутизма код деце и вакцинације, користио је разна научна истраживања, и верује да је узрок аутизму лек Thiomersal којег има у свакој вакцини.

Аутизам код деце и вакцинација

Линк ка видео клипу на:http://www.youtube.com/ Видео клип можете скунути веома лако пратећи ово упутство. Он каже:

Thiomersal је средство за заштиту које је стављано у вакцине 193о-их година, скоро одмах након што је почела његова употреба, случајеви аутизма су почели да се појављују. Пре тога се није знало за аутизам, био је непознат науци. Онда је 1989-те године број вакцина повећан од стране CDC-a и још неких владиних агенција…“

Затим…

“ Оно што се десило је то је да је 1988-ме једно од 2500 америчке деце имало аутизам. Данас, једно од 166 деце има аутизам, а уз то једно од шесторо деце има друге врсте поремећаја учења, друге врсте неуролошких поремећаја, поремећај говора, ADD, хиперактивност за коју је наука показала да има везе са аутизмом.“

Водитељ:

„… нешто се десило 1989-те год.“

Robert F. Kennedy Jr.

„Управо тако, десило се да је број вакцина повећан. Од 10 вакцина које је примала наша генерација, дошли смо до 24 вакцине које примају ова деца, и све имају „Thiomersal“, живу. А нико се није потрудио да направи анализу тога, какав је укупан утицај све те живе на децу. Испоставило се да нашој деци убризгавамо 400 пута већу количину живе од оне коју „FTA“ или „APA“ сматрају безбедном!“

„Дете на дан рођења прима вакцину против Хепатитиса Б. По препорукама „APA“ оно би морало да буде тешко 123,5 кг. да би безбедно апсорбовало ту вакцину?!“

Шта рећи кад се све ово прегледа… право лудило шта се ради у „цивилизованом“ свету.

Др Бане Нестопровић о вакцинама, аутизму и понешто о трудницама

Преузми аудио секвенцу (1.5 мб.)

Од доктора Бранислава чућете још егзактније ствари, да је аутизам код деце решив проблем, потребно је само дечици 3 дана пре вакцинације и 3 дана после, давати по један грам витамина Ц, и 95% те деце неће имати никакве проблеме, али потпуно је нејасно зашто се о томе ћути и не ради се то, а деца добијају аутизам! Чућете и још неке ствари, да се монструми „гаје“ заправо на западу, док истовремено западни полтичари непрекидно упиру прст на Арапе ( Садам Хусеин итд…), па на Србе, Срби су дивљаци, кољачи, крвожедне убице, геноцидан народ, , малте не „једу живи децу“, а код њих се догађа следеће….

Догодило се то, да се на једном састанку Америчке Агенције за Лекове и фармацеутских кућа због великог броја нежељених дејстава састава Thiomersal у вакцинама, у паузи за ручак, главни истраживач који је реферисао нежељена дејства вакцине, запослио се у фармацеутској кући „GlaxoSmithKline“!!?

И због сукоба интереса више није реферисао ништа, истраживање је прекинуто за неколико година! Мислим… монструозно какви људи постоје на западу и воде бригу о здрављу, купиш га у паузи за ручак…!

А деца? Деца и даљље добијају аутизам!

Др Бранислав је против тога да се вакцинишу мала деца, јер имају слаб имуни одговор, тако да су вакцине веома опасне за њих, јер је број нежељених реакција веома велики. Остало ћете чути у његовом сажетом и веома јасном монолoгу, пре свега искреном и поштеном…!

Целу трибину где је говорио Др Бранислав и остали доктори можете погледати овде».

Једно реаговање to “Аутизам код деце и вакцинација”

  1. Radmila Obradovic Says:

    Mi smo kolonija zamorcica u rukama satanista.
    Da li je Nobelovu nagradu za knjizevnost dobila Doris Lesing, autor knjige PETO DETE, upravo zato sto je najavila „dolazak“ monstruma-idiota koje proizvode njihovim vakcinama?


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: