Бранко Станчевић и његов чудотворни препарат на бази зеолита „АТН“


Као што сам у јучерашњем тексту најавио, данас настављам тему о чудотворном минералу зеолиту, са освртом на изумитеља револуционарног препарата на бази зеолита, АТН-а, Бранка Станчевића, у коме осим зеолита има и додатака природних алумосиликата, глине, витамина, природних аминокиселина и масних киселина. У доле приложеном тексту Ирине Марковић можете у пратећој документацији да видите све феноменалне резултате примене АТН-а. Да поновим још једном, Бранко Станчевић је 1993. године добио златну медаљу с ликом Николе Тесле за проналазаштво АТН-а, антитоксичког нутритијента кога је Бранко патентирао и заштитио као своју интелектуалну својину. АТН је подржао и руски академик Тихомир Вербалов.

Да поновим битне ствари из прошлог текста о којима се наводи да зеолит има спасоносна дејства по човека, животиње и природну средину. Он неутралише, везујући за себе, многобројне токсичне материје и тешке метале попут олова, кадмијума, стронцијума, живе, кобалта, хрома, затим митотоксине, то су оловни продукти гљивица у храни илити плеснива храна. Затим, користи се у детоксикацији војника НАТО пакта од радијацијског зрачења свуда где НАТО алијанса врши „хуманитарне“ интервенције. Из Ирининог текста види се да је на бази АТН-а развијен програм за радиоактивну деконтаминацију, тако да би се Србија могла очистити од осиромашеnог уранијума којег су НАТО бомбардери разасули по Србији, кршећи тиме све међународне конвенције о ратовању, починивши злочин екоцида и тихог геноцида над грађанима Србије који све више умиру од малигних и канцерогених обољења. Овде се може прочитати дејство осиромашемог уранијума у смислу оштећења на генетском матрјалу! И уместо да се започне чишћење Србије од осиромашеног уранијума, све је препуштено на милост и немилост наших похлепних и грамзивих политичарав који раде на „проценат“. Јасно да је АТН дао феноменалне резултате код детоксикације меса од антибиотика, олова, кадмиума, живе, арсена, затим… бубрези, јетра слезина, плућа и панкреас животиња које су храњене АТН-ом били су неупоредиво здравији од тих истих органа код живовиња које нису користиле АТН.

Међутим, изгледа да је Бранко својим чудотворним препаратом засметао неким центрима моћи, па су га ухапсили, заједно са његови сином Милошем и Слободанком Јанковић, под оптужбом да су надрилекари који су се богатили јер су „лечили“ од малигних обољења. Да је то намештена игра можете се уверити читајући и изјаве људи којима је Бранков АТН веома много помогао у јачању имуног система и здравственог стања, као и члановима њихове породице. Из њихових изјава се такође види да цела Бранкова породица, укључујући и њега, користи АТН, тако да сумњам би неко толико био луд, да користи нешто што је штетно по уздравље и тако угрози свој, и живот своје фамилије.

Видећемо шта ће се дешавати са Бранком и његовим АТН-ом, али је очигледно да је овај генијални човек и мученик прекопотребан Србији, за препород пољопривреде, екологије, детоксикације од разних отрова, а ето, и људи говоре да им АТН помаже. Види се да је Бранково знање огромно у примени зеолита, он је пионир у томе, препарат му је атестиран и доказано успешан, прошавши све потребне тестове.

Све у свему дође се до закључка да су увек овакви генијалци кочени од похлепних и грамзивих политичара на власти, који су гледали само свој интерес, свој „бизнис“, „проценат“, а не интерес грађана и српског народа. Надајмо се само да ће Бранко издржати све недаће кроз које пролази и да ћемо дочекати дан када ће се његово знање искористити за добробит свих нас: природе, животиња, људи.

Следи Иринин текст…

Извор: Видовдан

Ирина Марковић: Ко жели да нам деца умиру од рака?!

Постављено 18.02.2009

Поводом хапшења нашег еко-Тесле, Бранка Станчевића, као преваранта и надри-лекара

У свим новинама у протекле две недеље осванули су сензационалистички наслови о ветеринару-надрилекару Бранку Станчевићу и његовом сину месару Милошу, како су лечили оболеле од рака смешом пиљевине, камења и још којечега и за то стекли добит од невероватних 1.840.000 динара. Наводно, месо су наплаћивали 1000 динара по килограму, а цене целокупног третмана у штампи варирају од 50 до 350 евра. Трагом ове афере, која већ данима тресе српску јавност, дошли смо до сазнаља, која бацају сасвим другачије светло на овај случај.

Бранко Станчевић, дипломирани ветеринар, је човек који се већ двадесет година бави озбиљним научно-истраживачким радом, а радио је годинама на Институту за ветерину, био шеф ветеринарске станице у Добановцима, 1993. године добио је златну медаљу с ликом Николе Тесле за проналазаштво АТН-а, антитоксичкког нутритијента. Тај супстрат, добијен сложеним, вишефазним, поступком мешања природних алумосиликата, зеолита и глине и обогаћен витаминима, незаменљивим аминокиселинама и масним киселинама природног порекла, у Заводу за интелектуалну својину водио се као патент број 49078. Да би се испитало дејство препарата, под окриљем Министарства за науку Републике Србије покренут је веома обиман и скуп пројекат под бројем 0439 БТР у а.д. „Бачка“ – Бачка Паланка, у коме су учествовали: Природно-математички факултет Нови Сад, Институт за хигијену и технологију меса Београд, Пољопривредни факултет Нови Сад, Медицински факултет Нови Сад, Медицински факултет Ниш. Циљ овог истраживања био је да се праћењем биохемијских, физиолошких и хистолошких параметара одреде ефекти АТН-а у исхрани свиња и живине. Добијени резултати на нивоу су епохалног и готово научне фантастике.
Јетра, бубрези, слезина, пућа и панкреас животиња храњених АТН-ом су неупоредиво здравији, тако да се животиње које нису користиле АТН могу сматрати болесним. Проблем је једино у томе што ми једемо месо тих болесних животиња, пијемо воду и хранимо се поврћем с додатком осиромашеног уранијума, гомилом инвазивних, токсичних и канцерогених материја. Зато је сасвим логично што нам деца обољевају од рака и што је стопа смртности већа од стопе рађања.

У месу коме је додаван АТН, садржај антибиотика, олова, кадмиума, живе, арсена, резидуа хербицида и пестицида је 0,00000. Резултат раван еколошком чуду!

На основу обимних истраживања, развијен је АТН програм за радиоактивну деконтаминацију и заштиту од тешких метала, микотоксина, токсина, резидуа хербицида и пестицида, који су примарни канцерогени, а неки од њих имају циљно хематотоксично дејство.

Али, несхватљиво је да овај препарат није ушао у програм стратешког опоравка целе нације. Још чуднија је чињеница да људи који управљају државом на прагу глади и социјалних немира, нису увидели да извозом овог препарата могу земљу еколошки, здравствено-социјално и економски препородити. Или су увидели, али неће да дају проценат од потенцијално енормне зараде. Желе, по обичају, да приграбе цео профит за себе. А, можда за постојање АТН-а знају и неки други којима није у интересу да се Србија излечи и изађе из беде.

На размишљање наводи и то што Русија није реаговала на процену и препоруку АТН-а од стране сопственог угледног академика, Проф. Др. Тихомира Вребалова.

На основу представљене документације, анализа, табела и извештаја најеминентнијих и овлашћених државних институција и института, микро и макро огледа, као и вишегодишње практичне примене на фармама, Проф.Др. Вребалов дао је позитивно мишљење и препоруку за коришћење супстрата АТН, као додатка сточној храни, који сточарску, живинарску и уопште пољопривредну производњу чини здравствено безбедном и економичном, јер уједно штити животну средину и здравље људи. То је супериорна храна новог милениума испред старе органске, нове хемијски третиране и најновије генетски модификоване хране.

„Производи добијени од таквих сировина спадају у ред високо вредне здраве хране, екстра класе, каквих нема нико у свету“

, речи су професора Вребалова.

Међутим, проналазач овог еко-чуда, Бранко Станчевић, приведен је у истражни затвор заједно са својим сином Милошем, месаром, и Слободанком Јанковић, која је у зубарској ординацији свога супруга пацијентима оболелим од рака на биорезонантном апарату констатовала излечење. Све ово могло би да прође као само још једна у низу афера наших морално посрнулих здравствених и научних радника, да се нису појавили веома убедљиви горе наведени контрааргументи, који су отворили многобројна озбиљна питања, а пре свега: Коме је у интересу да Бранко Станчевић буде у затвору, јер тиме се посредно угрожава опстанак људи и животне средине? Да ли ћемо бити сведоци једне од највећих крађа интелектуалне својине? Да ли ће бити случајност ако се ускоро појаве програми детоксикацију хране у спрези неког економског олигарха с неким из наше Владе?

Уз све ове недоумице неизоставно треба додати и исказе оних којима је Станчевићев препарат променио живот:

Кликни на слику да је видиш у већој димензији

„… Лично познајем Бранка и знам да није богат човек, ако је добио толики новац као што се пише по новинама, како то да не живи на високој нози, већ скромно као сви обични људи. Користим АТН више од 10 година и на основу личног искуства могу да кажем да ми је Бранко помогао када су ми се лекари смејали док сам им описивала своје симптоме. Никада ми није узео новац и био је уз мене када ми је било најтеже. Пакет АТН -а траје месецима тако да је немогуће да лечење од 6 месеци кошта 20 хиљада евра…

…Још нешто, Бранко Станчевић и комплетна његова породица користи АТН. Сумњам да би угрозио животе своје деце, укључујући и Милоша који је такође ухапшен“. (Снежана Благојевић)

Кликни на слику да је видиш у већој димензији

„Драги грађани, Бранка Станчевића и његову породицу познајем 15 година и исто толико моја петочлана породица и ја користимо АТН препарат. …сада поред четворо одраслих људи АТН препарат користи и беба од 6 месеци. Толико о квалитету… Наиме, пре 15 година када смо почели да конзумирамо АТН препарат имали смо веома слаб имуни систем, али временом имунитет нам се подигао на завидан ниво. Чак се може рећи да смо и болести типа прехладе, упале грла, синуса, итд., свели на минимум. Исто бих напоменула да поред самог АТН препарата користимо искључиво храну која је под већ наведеним препаратом. Ово што се догодило је брука и срамота ове државе! Зар је могуће да све што је добро и здраво наилази на отпор. Наравно да сматрам да је ово масло неке веће производње/организације, која се бори за лиценцу, или сертификат…и ово је само лакши пут до њиховог успеха. Подмићивање људи да говоре лажи је данас свакодневница, јер постоје људи који немају пара за хлеб и ово им је начин преживљавања! Сви људи који познају Бранка и Милоша знају да су они једни изузетно паметни, добри и поштени људи, и да им је ово намештаљка. Надам се да ће се ова забуна брзо завршити и разоткрити права истина“. (Ивана Недић)

Кликни на слику да је видиш у већој димензији

„Читајући ове оптужбе на рачун Бранка, не могу а да не дам свој коментар, јер се грозим ових гнусних оптужби. Наиме, моја породица и ја, корисници смо АТН-а преко 7 година, а 3 године користимо само храну из програма АТН. Из својих личних и искустава чланова моје породице, могу да кажем да је све што Бранко говори о позитивном дејству својих препарата апсолутно истина. Наравно, људска свест још није спремна за такав генијалан изум. Штета! Наши здравствени картони најбољи су показатељи нашег здравственог стања након употребе АТН-а. Могу само да кажем да моја деца нису била чак ни прехлађена у последњих неколико година. У породици имамо и пример карцинома, срчаног оболења, као и црвеног ветра који су побеђени АТН-ом. Након свих тих лажних оптужби, бојим се да ми, који користимо ове производе, можемо остати без тога“. (Жељко Вукелић)

Кликни на слику да је видиш у већој димензији

Ирина Марковић

*****************

Прочитајте следеће повезане текстове:

Зеолит: Чудотворни минерал, спас за људе, спас за пољопривреду, спас од зрачења, спас за Србију!»»
Зеолит: Чаробни камен живота!»»
Др. Весна Михајловић: Шта је зеолит?»»
Др Александар Дрљачић: Зеолит – замка за токсине»

23 реаговања to “Бранко Станчевић и његов чудотворни препарат на бази зеолита „АТН“”

  1. Небојша Says:

    Ево да јавим у коментару овог чланка, као и у претходном коментару првог текста о зеолиту, Бранко је на слободи, пуштен је! Јављено ми је то на мејл. Али, претпостављам да је под великим стресом сада. Међутим, Бранко треба да зна, да га људи добре воље у потпуности подржавају, барем ја то тако схватам, јер је очигледна позадина свега да Бранко смета неком, и наравно биће ту увек оних који ће ометати такве људе, но ти су у великој мањини, јер кад се схвати шта се све применом зеолита може урадити у Србији, па то би тек био прави препород и за државу и за све грађане, природу, екологију, то је евидентно! Објавићу данас још 2 текста о зеолиту, и тек ће се из њих додатно видети каква је огромна добит и корист од зеолита, за људе, животиње, за стоку, за пољопривредне поизводе, воће, поврће, житарице, као заштита од нуклеарноиг зрачења…

  2. Бане Says:

    Г-дине Бранко!
    На овој планет сви који су нешто знали а били ван домета белосветске фукаре која није могла да профитира над Вашим вредним проналаском,проглашавани јеретицима.Теслини највећи непријателји су били Морган,Рокфелер и Форд и зато теслин аутомобил на струју није заживео.Недајте да то што сте открили да нестане и да Вас заплаше и да њихов КОДЕКС АЛИМЕНТАРИЈУС заживи и потрује 3/4 човечанства.Дајте да то што сте пронашли произведемо и да хранимо наш народ јер једино тако можемо опстати.Ова наша власт је усредсређена на испуњавање жеља белосветских фукара и на пуњење својих „транзиционих„рачуна.Није их брига за свој народ.Уз Вас свим срцем и јавите се ако нешто затреба.Поздрав Бане

  3. slavica Says:

    Verujem u zeolit i Brankovu želju da spase naš narod, učinimo nešto da bude slobodan čovek i da nastavi svoj istraživački rad.

  4. duda Says:

    gde se moze nabaviti atn preparat?

  5. Биља Says:

    I ja bih bila izuzetno zahvalna ako nemo ima informaciju gde se ovaj preparat može nabaviti? Takođe bih takođe bila zahvana ako neko ima link sa više informacija o ovom proizvodu i njegovoj primeni.
    Hvala

  6. branka tkalec Says:

    verujem u dejstvo ZEOLITA i počela sam ga od skoro koristiti zbog psorijaze…..pri javiću novosti o promenama….dajem podršku pirodnim preparatima ..pozdrav svima

  7. biljana verigic Says:

    znam za zeolit i sve najbolje sam cula o Branku. Svim normalnim ljudima je sasvim jasno da iza ovog cirkusa stoje domaci poslusnici koji za male pare dobivene od farmaceutskih silnika ubijaju ljude. To je dno dna. Molim Vas kako mogu da dodjem do ATN preparata i jos nesto stojim Vam na usluzi za bilo kakav oblik pomoci. Fukare i ubice Srbije su se organizovali pa trebamo i mi.
    S postovanjem,
    B Verigic

  8. cedomir Says:

    da li znate gde mogu da porucim ATH proizvod.

  9. anastasija hristic Says:

    molomo vas da nam nekako odgovorite kako mozemo da nabavimo atn preparat,svako dobro i sa Bozijom pomocu

    • Небојша Says:

      anastasija hristic,

      Што се тиче мене, ја тренутно на то питање не могу да вам дам одговор, где да нађете АТН препарат, јер се не може ништа чути о Бранку и његовом препарату. Тако да би евентално нешто више сазнали о АТН-у, распитујте се на многим странама, а ја ако нешто чујем, јавићу вам. Исто тако, верујем да неко ко сазна нешто више о Бранку и АТН-у, а прати овај сајт, да ће и он дати ту информацију на увид.

  10. anastasija hristic Says:

    Хвала Вам на одговору у сваком случају !

  11. Svetlana Says:

    Nebojša, ima li vesti o ATN-u, da li se proizvodi i gde može da se nabavi?

    • Небојша Says:

      Svetlana,

      Не знам ништа поводом тога, распитај се о томе на фејсбук зеолит групама, можда ћеш тамо наћи неке конкретне детаље.

  12. Marina Says:

    Branko je nas spas!
    Ja sam jedna od 3000 ATN-ovaca i nemam reci kakvo je Branko napravio cudo od preparata.
    Licno poznajem Branka,njegovu porodicu,a i dosta ATN-ovaca.
    Verujem da ce nova vlada imati sluha za nase ucenjake i da ce se Srbija proslaviti po alternativi i zdravom zivotu i hrani po ATN-om.
    Preparati se narucuju licno kod Branka,ali on je na zalost,jos u zatvoru i nemoguce je nabaviti ATN,trenutno.
    Bog neka te cuva,Branko…

    • anastasija hristic Says:

      meni je vec hitan taj lek vec se lecim i dobro bi mi dosao ali ako je nemoguce naci ga sta cemo.jedino ne razumem zasto mi stalno stizu vasi isti stari mailovi ?pozdrav aastasija hrisitic

    • Небојша Says:

      anastasija hristic,

      Објаснио сам вам до детаља већ једном, ствар је на вама да се одјавите од праћења мога сајта и више нећете добијати мејлове, које не шаљем ја, већ систем и то аутоматски, но пошто ви то не знате ни кад вам се све лепо објасни, остаје вам да с времена на време овако све прокоментаришете, па ако хоћете да се играмо, играћемо се… 🙂

      Поздрав.

  13. Vanja Cvetanovic Says:

    Branka Tkalec, molim te za broj telefona/informaciju kako doci do preparata, ili ljudi koji ga licno poznaju, potrebno zbog psorijaze. Puno hvala svima koji odgovore.

  14. goran Says:

    Gospodin Branko izdrzava zatvorsku kaznu zbog smestene price o nadrilekarstvu.
    To sto se nista o ATN-u nigde ne govori i ne pise jedan je od pokazatelja u kakvoj muci se nalazi covek koji je od neprocenjive vrednosti za Srbiju danas a i ubuduce.
    Trebalo bi da se svi koji u pricu veruju mnogo vise zaloze oko pojavljivanja iste u siru javnost.Mislim da je situacija oko zatrovanog mleka i stocne hrane odskocna daska koju treba iskoristiti.

  15. Небојша Says:

    За све оне који су заинтересовани да купе зеолит у праху

    По информацијама које имам, зеолит у најситнијем праху могао се до недавно набавити из Геолошког Института у Београду. Међутим, чуо сам да је институт блокиран, вероватно због тога што је много на интернету писано о зеолиту, а „неким главешинама“ се то није свидело, да народ много таласа о зеолиту и користи га за свој бољитак, па су га можда због тога и блокирали.

    Чуо сам да се зеолит у праху, у оном најситнијем виду, може набавити у фабрици за прераду природних зеолита „Зеолинк“ у Земуну, која прерађује природни зеолит којег добијају из рудника зеолита у селу Игрош код Бруса, и продају га 800 дин. 500 гр. ако сам добро обавештен. Ево га сајт фирме „Зеолинк“: http://www.zeolitsrbija.com/ а овде је страница за контакт где можете контактирати особље те фирме око набавке зеолита.

    Али, када би се неки појединац организовао, или група људи, може се отићи до рудника зеолита у селу Игрош и купити зеолит у праху за само 90 динара по килограму, па ко колико има пара нек купи зеолит, може се купити и џак зеолита у праху и снабдети се тако за дуже време са зеолитом по повољној цени. Треба тражити онај зеолит у најситнијем праху, јер има и крупнијег.

  16. Slavko Says:

    Upoznao sam Branka i čuo sam od njega lično priču o ATNu i još koječemu. Verujem da je čovek za poštovanje.

  17. anastasija Says:

    Молим вас да ми неко одговори како је могуће доћи до контакта тј. препарата АТН лечим се на Онколошкој клиници и врло ми је битан препарат ‘ако икако постоји могућност да се дође до тога ??!

    • Небојша Says:

      Контактирао сам преко фејсбука власника рудника зеолита „Зео Коп“ код села Игрош, и ево једне важне информације о Зео Копу, једином активном руднику зеолита у Србији. Дошло је до промене у власничкој структури, Геолошки институт више није сувласник, већ одређена групација људи. Зео Коп је предузеће које се бави механичком обрадом и експлоатацијом руде зеолит, тај зеолит није за људску употребу, јер није термички обрађен, већ мора да се подвргне даљој термичкој обради да би био добар за људску употребу, а ту термичку обраду претпостављам да ради Геолошки Институт у Београду, а и они који откупе од Зео Копа механички обрађену руду зеолита у виду гранула разних величина, и који желе да га продају људима кад га термички обраде.


Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.