Др. Весна Михајловић: Шта је зеолит?


Ево још једног корисног текста о зеолиту, са неким новим подацима, а један од њих је и тај, да особе које узимају лекове, требају правити размак измеће узимања лекова и зеолита. У једном другом тексту, прочитао сам да особе које узимају лекове, требају узимати зеолит 6 сати пре, или после узимања лекова, да им зеолит не би поништио дејство лекова.
Извор»
Аутор: Др. Весна Михајловић

Шта је зеолиТ?

Зеолит је најефикасније средство за превенцију дејства слободних радикала и за неутрализацију њиховог деловања, најјачи антиоксидант и стимуланс имуног система

Савремени начин живота, исхрана, стрес, загађење, зрачење узрок су најезде слободних радикала. Свакодневно на десетине хиљада слободних радикала напада наш организам. Слободни радикали су нестабилни молекули који лако реагују са другим једињењима у својој околини. Опасни су јер нарушавају равнотежу узимајући електроне других молекула. Тада од стабилних молекула стварају слободне радикале, а здрава ћелија се оштећује. У ћелији која је нападнута слободним радикалима долази до различитих промена – нарушава се структура протеина, оштећује се ДНК, долази до кидања ланца и до смрти ћелије. Сви ови поремећаји унутар ћелије доводе до настанка разних болести – тумора, болести срца и крвних судова, болести јетре, шећера, аутоимуних болести. У борби против слободних радикала користе се антиоксиданти. Антиоксиданти имају своје стабилизаторе. Они предају електрон слободним радикалима и при томе га стабилизују, спречавајући даља оштећења. Због тога би свакодневно требало узимати антиоксиданте, путем исхране или дијететских суплемената.

Врсте зеолита

Зеолити су силикатни минерали, по саставу су алуминијумско-натријумски или алуминијумско-калцијумски силикати. Налазе се у вулканским стенама, стенама које су настале таложењем гасова и паре у океанима. Јављају се као влакнасти, лиснати и кристални зеолити. У природи постоји више од 200 врста. Најчистији и најефикаснији је кристални – клиноптилолит који се користи за хуману употребу. Овај минерал је нешкодљив, што је доказано хемијским и токсиколошким анализама. У нашој земљи зеолит се налази у подножју Копаоника и на Косову. У природи овај минерал је неактиван. Он се активира тек процесом техничке обраде. Механичка активација је технолошки поступак механичке обраде материјала при чему се материје уситњавају до величине микрона, тј. кретањем једне честице по површини друге у динамичким условима, долази до оштећења површине честице и слоја који се налази непосредно испод ње, а затим долази до кидања веза, што узрокује уситњавање честице. При том се повећава слободна површина честице, појачава им се адсорпциона вредност, способност јонске измене и капацитет. Овим поступком се мењају физичко-хемијска својства зеолита, али не и хемијски састав. Микрони зеолита у ћелију уносе хранљиве састојке, а из ње односе распадне продукте метаболизма. У ћелији отпуштају слободну воду која се налази унутар кристалне решетке, па самим тим побољшавају мембрански потенцијал и његову непропустљивост за штетне материје, при чему се регулише ацидобазни потенцијал.

Примена у медицини

Осим чистог зеолита, постоје производи који у себи садрже комбинацију зеолита и других антиоксиданата, као што су зелени чај, витамин Ц, нони, спирулина. У овим комбинацијама зеолит се користи као носач и олакшава пролазак антиоксиданата до ћелије. Зеолит није лек, већ дијететски суплемент који има доказана лековита својства. Различита испитивања у Аустрији и Немачкој доказала су примену зеолита у медицини, ветерини и прехрамбеној индустрији. Зеолит има адсорпциону способност. У организму везује метале, токсине, лекове, па треба бити обазрив приликом његове употребе. Размак између употребе зеолита и других лекова или витамина треба да буде што већи да не би дошло до поништавања ефекта лека.

Како делује на организам

Честице зеолита доспевају до танког црева где продиру у лимфоидно ткиво, одакле долазе у контакт са имуним системом и мењају га. Доказано је да може да активира или деактивира Т и Д лимфоците. Насупрот томе, код аутоимуних болести зеолит се везује за Т-лимфоците, које препознаје као антигене. То доводи до изразито јаке имунолошке реакције, при чему долази до разарања Т-лимфоцита. Што се тиче слободних радикала, на месту оштећења ћелије, зеолит јонском изменом доводи магнезијум, калцијум и друге минерале од којих је саграђен, чиме спречава даље оштећење ћелије. Испитивања су доказала и антитуморски ефекат. Познато је да протеин киназа доводи до разарања ДНК молекула, до мутације гена и стварања малигних ћелија. Зеолит препознаје протеин киназу, инхибира је, спречавајући даље стварање малигних ћелија. Повољно утиче и на кожне болести, дерматитис, псоријазу, себореју, херпес.
С обзиром на то да је употреба зеолита у свету почела још седамдесетих година прошлог века, нема сумње да ће зеолит у будућности бити један од водећих препарата које треба узимати у току саме болести, али и за превенцију и побољшање имуног система код здравих особа.

Лековито дејство

Зеолит побољшава опште здравље и имунитет, уклања умор, сузбија и смањује раст тумора уз бољу подношљивост зрачне и хемиотерапије, регулише ниво шећера и масноће у крви, спречава развој артериосклерозе, регулише повишен крвни притисак, спречава компликације дијабетеса, доводи до губитка мучнине, надутости код запаљења и цирозе јетре, делује гастропротективно, смањује бол, укоченост и побољшава покретљивост зглобова, повољно утиче на квалитет и влажност коже и елиминише гљивична обољења коже.

Прочитајте следеће повезане текстове:

Зеолит: Чудотворни минерал, спас за људе, спас за пољопривреду, спас од зрачења, спас за Србију!»»
Зеолит: Чаробни камен живота!»»
Бранко Станчевић и његов чудотворни препарат на бази зеолита “АТН”»»
Др Александар Дрљачић: Зеолит – замка за токсине»

57 реаговања to “Др. Весна Михајловић: Шта је зеолит?”

 1. bokisingl Says:

  Odličan informativni tekst. Nedostaju samo informacije o proizvođaču, gde se može nabaviti i po kojoj ceni?

  • Небојша Says:

   bokisingl,

   Препоручујем да се о томе свако информише сам, и да нађе сам за себе препарат на бази зеолита. Ја ако сазнам нешто јавићу. Лично немам поверење у неки препарат на бази зеолита којег је на тржишту избацила фармација, јер могу поред зеолита ставити ко зна шта још, тешка су искуства са том фармацијом, не треба то да помињем. Зато и препоручујем људима да пронађу људе који су већ користили зеолит и имали неке резултате, и онда их питати од кога су га набавили и где. И поред свог мог неповерења према фармакобизнису, можда је неки њихов препарат на бази зеолита и добар, али то ће свако за себе потражити, јер на тржишту има разних мешетара, а контрола производа готобво и да нема.

 2. deana sailovic Says:

  dijabeticar sam, takodje imam i periartritis. uzimam zeolit oko 2 meseca i jako me bole zglobovi, napravila sam pauzu u pijenju i bolovi su prestali, sad po ponovnooj konzumaciji, bolovi su se vratili, ali tako da me boli, nekoliko dana jedan zglob, pa se preseli na drugi. da li bi ste mi mogli reci, sta se desava sa zglobovima prilikom konzumacije zeolita? uporna sam u nameri da ga pijem i istrajem, nadajuci se da ce na kraju dati pozitivne rezultate. unapred hvala na odgovoru

 3. Slobodan Stevanovic Says:

  gde se kupuje zeolit i kako se trazi posto sam cuo da je najbolje uzimati na 1kg a takvoga ga prodaju samo u poljoprivrednim apotekama da li se radi o istome preparatu za ljudsku upotrebu ili postoji neka razlika pozdrav

 4. Aleksandra Says:

  Imam pitanje vezano za zeolit Citiracu Dr.Mihajlovic:Насупрот томе, код аутоимуних болести зеолит се везује за Т-лимфоците, које препознаје као антигене. То доводи до изразито јаке имунолошке реакције, при чему долази до разарања Т-лимфоцита. Posto patiim od lupusa, nije mi bas najjasnije da li smem da uzimam zeolit , ili ne ?
  Hvala!

  • Небојша Says:

   Aleksandra,

   Ја немам контакт са Др Весном Михајловић, само сам пренео њен чланак, али за одговор контактирајте преко фејсбука Др Слађану Велков и Ирену Барет (Irene Barrett). Наћи ћете их лако и одговориће вам адекватно на питање.

 5. jasmina Says:

  Sve informacije u vezi sa nabavljanjem i koriscenjem zeolita u humane svrhe dobicete na mail j.spasojevic64@gmail.com

 6. srdjan Says:

  može se naći u zdravoj hrani,ja sam ga našao u Novim Sadu.Pakovanje je 60g pod nazivom Homozel!

 7. Boban Says:

  Незнам… чуо сам приче на интернету да је то лековито итд онда ми је пријатељ из игроша случајно донео камен зеолита и испробавао сам и ништа нисам урадио тј ниједна та прича са нета није била тачна, иначе ако неком треба то камење нека дође у игрош нек узме и нек се сам увери…

  Потдрав смима

  • Небојша Says:

   Boban,
   То напросто није тачно, ја сам се уверио, јер користим зеолит већ 2 године и изванредан је за организам, само треба знати како.

 8. Небојша Says:

  За све оне који су заинтересовани да купе зеолит у праху

  По информацијама које имам, зеолит у најситнијем праху могао се до недавно набавити из Геолошког Института у Београду. Међутим, чуо сам да је институт блокиран, вероватно због тога што је много на интернету писано о зеолиту, а „неким главешинама“ се то није свидело, да народ много таласа о зеолиту и користи га за свој бољитак, па су га можда због тога и блокирали.

  Чуо сам да се зеолит у праху, у оном најситнијем виду, може набавити у фабрици за прераду природних зеолита „Зеолинк“ у Земуну, која прерађује природни зеолит којег добијају из рудника зеолита у селу Игрош код Бруса, и продају га 800 дин. 500 гр. ако сам добро обавештен. Ево га сајт фирме „Зеолинк“: http://www.zeolitsrbija.com/ а овде је страница за контакт где можете контактирати особље те фирме око набавке зеолита.

  Али, када би се неки појединац организовао, или група људи, може се отићи до рудника зеолита у селу Игрош и купити зеолит у праху за само 90 динара по килограму, па ко колико има пара нек купи зеолит, може се купити и џак зеолита у праху и снабдети се тако за дуже време са зеолитом по повољној цени. Треба тражити онај зеолит у најситнијем праху, јер има и крупнијег.

 9. Tea Says:

  dobar dan,juce sam kupila zeolit u prahu, pakovanje 800gr za 650din. U pitanju je prodavnica zdrave hrane,ali me sad malo plase svi ti razliciti komentari o zeolitu…tj. da li je ovo pravi zeolit?navodno originalni je onaj koji je skuplji tipa 60gr. oko 1000din itd. Da li je mozda neko koristio zeolit u prahu u malo vecem pakovanju a jeftinije? hvala

 10. Tea Says:

  A da zaboravih da pitam, htela bih da ga dajem detetu od 7 god pa me interesuje po koliko dnevno sme da koristi? a takodje i da li ga smeju tudnice koristiti,jer negde pise da a negde ne…hvala

 11. anastasija Says:

  Par godina pratim tekstove o ATN u ,na bazi zeolita prof.Stanarcevica- mozete li nekako da nas uputite na neki link ili bilo sta slicno-pokusavali smo i preko gospodina Nebojise koji o tome pise-ali uzalud.U medjuvremenu su nam u porodici oboleli od karcinoma i jako bi nam bilo vazno da nekako dodjemo do tog preparata u koji polazemo nade.Hvala

  • Небојша Says:

   anastasija,

   Ја више немам времен да пратим све то око зеолита, нити било шта, јер ми је јако деликатна егзистенцијална ситуација, али сам се определио да само пуштам коментаре на блогу. Идите на фејсбук и учланите се у неку групу о зеолиту и покушајте да тамо нађете неку информацију о АТН-у и Бранку Станчевићу.

   Или….

   Погледајте прво добро ова доња 2 видео прилога о биоенергетичару Милићу Лазовићу, можда он може да вам помогне, а не наплаћује ништа, из Краљева је, а на фејсбуку има профил:„Miki Lazovic»„. Можете га контактирати тако.

   Желем вам да вам се оболели од карцинома из ваше фамилије што пре изчече! Будите упорни у тражењу излечења за оболеле, и наћи ћете спас!

   Поздрав!

   Челичењем и гладовањем до здравља: Милић Лазовић:

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   Биоенергија -Божји дар чудака са штапом

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

 12. Tea Says:

  da li mozete meni da odgovorite? hvala

  • Небојша Says:

   Tea,

   Консултујте око свега тога што сте питали овде, Биљану Барет. Контактирајте је преко њеног следећег фејсбук профила: Biljana Barrett (Irene)».

   Поздрав!

 13. misa Says:

  Ne treba kupovati zeolit u Igrosu u prahu vec kupite stene(kamen) a onda ga stavite u el. sporet na temperaturi 200-250 stepeni na 30- 60 min. Sutradan mozete ga koristiti struganjem rendetom ili nozem strugati i tako pomesan sa vodom ili cedevidom koristiti. Kolicina moze biti od ravne do pune kasicice.Ko koristi stalne lekove ne treba da koristi zeplit najmanje dva sata po uzimanju leka. Ovako koriste moji prijatelji koji imaju zdrastvenih problema a i preventive radi. Poz.

 14. sale Says:

  Uclanio sam se pre nekoliko godina , kao i sve firme sto rade , i kupio sam za suprugu kapsule zeolita , imaju dolomit 143 mg , kalcijum 51, 2 mg, , magnezijum 30 mg. , celulozu 90 mg. , ne pije redovno , deca su mi porasla , pa planiram i njima i sebi da kupim da koristimo , proizvodjac je iz Austrije – sadrzi 180 kapsula , pije se 2 puta dnevno , a kod bolesnih i 3 puta po 1 .

  Ako nekog interesuje , samo morao bih da proverim cenu , bilo je oko 4.500 , dinara , to je 2 meseca koriscenja , ko pije po 3 dnevno , ko pije preventivno po 2 dnevno – kutija traje i do 3 meseca . Da li je. skupo prosudite sami , ali sigurno pomaze organizmu da se izbori .
  salesax66@gmail.com .

 15. sale Says:

  Ovo sto sam pominjao u kapsulama , 180 kapsula , pitao sam , rekose mi da je odobreno kod nas kao pomocno lekovito sredstvo , pa tako da moze da se i proveri !! Ispada izgleda oko 15 dinara dnevno , 1 kapsula zeolita .

 16. sale Says:

  Cena je 45 eura , 180 kapsula zeolita , i tako : ispada da 1 kapsula kosta oko 15 dinara dnevno .

 17. sale Says:

  Izvinjavam se , pogresio sam , ispada da vise kosta , 1 kapsula – dnevno , jer 45 e , je oko 5.175 din. , kada se podeli sa 18 , izadje izgleda oko 28 dinara dnevno . Ako sam dobro izracunao ?

 18. Sara Says:

  Da se i ja uključim. Zeolit sam platila 800gr 390din. Proizvod je namenjen humanoj upotrebi, domaći je , nemojte da vas “šiša“ mafija, ovo je domaći proizvod, termički obrađen i pravi se u Zemunu-http://www.zeolitsrbija.com/, zovite ih telefonom jako su ljubazni i uputiće vas gde u vašem mestu možete da kupite. Juče sam počela da ga pijem, za sada ne mogu ništa da kažem, nisam ništa neprijatno doživela, osim malo većeg izbacivanja gasova, danas mi je stomak poprilično izduvan. U našem gradu neki lekari, koji se i dalje edukuju i usavršavaju, ga preporučuju. Nažalost, većina lekara ovde, bez da se upusti u skretanje pažnje pacijentu o teškim nuspojavama nekih lekova, prepisuje iste(iz neznanja ili nezainteresovanosti). A mi koji smo debelo osetili posledice naizgled bezazlenih terapija verujući svakom “belom mantilu“, dolazimo u situaciju da sami tražimo spas, jer isti od nas posle svega okreću glavu. Verujem u zeolit i u malobrojne lekare koji se trude da zaista pomognu pacijentu, bez materijalne nadoknade, i isprave greške svojih neodgovornih kolega. Kažem, u mom mestu, jer moje iskustvo je takvo, o iskustvu sa zeolitom još ću pisati kad ga osetim, a verujem da će biti pozitivno.

 19. svetlana Says:

  u potpunosti se slazem sa Sarom,proizvod je potpuno prirodan i moze se lako nabaviti .Zbog toga verovatno mnogi imaju predrasuda,ali treba ga probati i radi preventive.Nema nikakvih nuspojava,ne zadrzava se u organizmu.Srpski receno mi ga popijemo,on pokupi sve slobodne radikale i ostale zagadjivace organizma i izlucuje se mokrenjem,znojanjem i velikom nuzdom.Eto to je cela prica samo malo uproscena.Mnogi nemogu da shvate da nesto korisno nemora uvek da bude i skupo!!!ZIVI ,ZDRAVI BILI!!!!

 20. NUTRILANS Says:

  Za DEANA SAILOVIC: Javite mi se da vam preporucim neke stvari za vas Artritis.
  Pozz. ZORAN ROKSANDIC email: zroksandic@nutrilans.com
  a pogledajte i http://www.nutrilans.com

 21. vesna1 Says:

  Од Бога здравље Милићу Лазовићу и његовој породици, и вама Небојша, спасибо на овим клиповима које сте поставили. Што се тиче зеолита, ја га користим уназад пет-шест месеци, одличан је. Купујем га у здравој храни од произвођача Зеолинк, паковање од 800 грама, пијем 3 пута дневно по једну кафену кашичицу, перем зубе и веома сам задовољна. Сматрам да је то универзални лек, дар од Бога, уосталом као и биље о коме Милић прича.

  • Небојша Says:

   vesna1,

   Нема на чему, случајно је до мене дошао видео клип о Милићу Лазовићу и нађох простора да га ставим овде у адекватном коментару. Такође и ја вама желим одлично здравље, јер што каже један:

   „док живот тече, здравље је најпрече“. 🙂

   Поздрав.

 22. Lidija Says:

  Moja svekrva vec duze vreme koristi zeolit. Zadovoljna je. Interesuje me da li pomaze kod cirkulacije, bolova u krstima, noqama, jer sam ja dok sam bila u radnom odnosu dosta stajala na noqama, a sada ne.

 23. Lidija Says:

  Moja svekrva vec duze vreme koristi zeolit i zadovoljna je.
  Mene interesuje dali bi on pomoqao kod slabe cirkulacije i bolova u krstima?

 24. slobodanka Says:

  molim vas recite mi kako se uzima zeolit i gde ga treba kupiti

 25. Nebojsa Says:

  https://www.facebook.com/faktorm
  Atestiran Zeolit za ljudsku upotrebu
  Geografsko područje Kopaonika

 26. Nebojsa Says:

  Uz svako pakovanje bilo da je to od 110gr ili 230gr ili 3kg ide uputstvo za upotrebu, obajšnjenje šta je to zeolit i odgovori na najčešće postavljana pitanja u vezi zeolita
  Inače ja ga koristim već duže vreme!
  Probajte i sami pa sudite o efektima
  https://www.facebook.com/faktorm
  http://superizlog.rs/izlog/faktor-m
  063/706-48-80
  zeolit@faktorm.net

  • Небојша Says:

   slobodanka,

   На крају сваког текста о зеолиту на мом сајту, а има их укупно 5»» (Прегледом ове странице, идући на доле, можете наћи свих 5 текста један за другим, и прочитати их, почевши од најновијег ка најстаријем…), стоје линкови ка свим осталим текстовима, и ако се то добро прегледа и све прочита, заједно са коментарима датим на тим текстовима, свако може сам да сазна где купити зеолит и како га користити, тако да људи често постављају сувишна питања на која су већ могли сами да нађу одговор, да се једно те исто питање не би провлачило више пута, јер је већ дат одговор.

   У једном мом горњем коментару на овај текст, где сте се ви јавили са својим коментаром, јасно пише где се може набавити зеолит. Не знам где ви живите, у ком граду, но то је ипак валидна информација која вам може помоћи да се организујете и купите зеолит, то пише у овом делу коментара:

   „… Чуо сам да се зеолит у праху, у оном најситнијем виду, може набавити у фабрици за прераду природних зеолита „Зеолинк“ у Земуну, која прерађује природни зеолит којег добијају из рудника зеолита у селу Игрош код Бруса, и продају га 800 дин. 500 гр. ако сам добро обавештен. Ево га сајт фирме „Зеолинк“: http://www.zeolitsrbija.com/ а овде је страница за контакт где можете контактирати особље те фирме око набавке зеолита.

   Али, када би се неки појединац организовао, или група људи, може се отићи до рудника зеолита у селу Игрош и купити зеолит у праху за само 90 динара по килограму, па ко колико има пара нек купи зеолит, може се купити и џак зеолита у праху и снабдети се тако за дуже време са зеолитом по повољној цени. Треба тражити онај зеолит у најситнијем праху, јер има и крупнијег…“

   Затим…

   У једном другом тексту, а опет у једном мом коментару на тај текст, дат је видео прилог где Ирена Барет говори о корисности зеолита и како се користи, конзумира. Ево поново тог прилога:

   Ирена Барет, лекар народне медицине говори о корисности зеолита и како га користити

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   Ево шта Ирена каже како се користи зеолит, тај део прилога почиње од следеће минутаже:
   04:00 до 04:29

   „… Предлаже се да се у току дана узме до 15 гр. овако микронизованог зеолита, неколико доза у току дана, добро је захватити зеолит дрвеном или пластичном кашиком, слично као што се раде третмани глином. Помеша се у чаши воде и попије. Он је потпуно безопасан и безбедан, на основу клиничлих и научних истраживања дошло се до тог закључка….“

   У том делу прилога види се демонстрација једне жене како се конзумира зеолит, то је био зеолит у облику праха (ја га такође тако користим), дакле не у виду неке капсуле или таблете. Она је користила пластичну кашичицу која је била до пола њене дужине и ширине максимално напуњена зеолитом у праху, то је затим сипала у чаши са водом, помешала је све то и попила. Ту се још наводи да се тако узима зеолит до 15 грама у току дана, дакле неколико пута се узме кашичицом зеолит у току дана, 2 или 3 пута (ујутру, поподне и увече, или ујутру и увече), у зависности колико се сваки пут захвати зеолит пластичномн кашичицом, помеша се са водом и попије.

   И ето, то је то…

 27. Uros Says:

  Uskoro narucujem…. 😉

 28. Biljana Says:

  Tretman glinom ne ide bas „pomesa se sa vodom i to je to“. Tretman glinom je sledeci: Prve nedelje se uvece u pola litre vode sipa kasikica (nikako metalna) gline (ne mesa vec samo kao da posolite vodu) i ostavi preko noci, zatim se voda popije (bez taloga!). Druge nedelje se sipa kasikica gline u pola litre vode i blago pomesa, ostavi da stoji preko noci i ujutru popije bez taloga! Treca nedelja se sipa kasikica gline u vodu, dobro pomesa i ostavi preko noci, ujutru se popije bez taloga. Sledece tri nedelje se isto to uradi s tim da se ujutru popije i talog. Pije se obavezno ujutru na prazan stomak. Nakom 6 nedelja pravi se pauza. Pretpostavljam da tako ide i sa zelolitom. Zapamtite da svaki lek kad se pretera, postaje otrov. Glina i zeolit su velike molekulske mase i privlace i ono lose ali i ono dobro u organizmu. Dugotrajnom upotrebom se ubijaju dobre bakterije u crevima i zato treba praviti pauze i dozvoliti organizmu da se oporavi. Takodje treba slusati svoje telo i ako se desi da ga vise ne mozete gutati, da vam se gadi i sl, napravite pauzu jer vam telo porucuje da mu je dosta. Pozdrav

 29. Bajic Zivko Says:

  ja kosristim zeolit i ostavio sam lekove on mi daje redovnu detoskikaciju iako sam 10 godina na racunaru daje mi psohicku stabilnost neopisivu i jako samn sretan naiso sam na skepticne ljude koji komentarisu da je dokazano da je stetan na zivotinjama pa onda ako ga nece zivotinje nece biti dobar ni ljudima ili tipa doktor tri fakulteta uzmi ga on je odlican super je i posle par minuta nebih ti preporucio da zakljucim, Zeolit je dobar tri p
  uta dnevno po trecina platicne kasike u magnetnu vodu izvorsku unosti dosta vode magnetrne nositi magnetnu rukavicu spavati u vuni i ispod vuna i naravno glava sever noge jug nedati se brigama stresu i rdjavim mizlima i mrznji raditi sto volimo i biti zahvalni i skromni i tajna uspeha u remontu organiuzma je blizu Srecnio
  Bajic Zivko

 30. Uros Says:

  Naisao sam ovaj sajt i naravno narucio. Koga zanimaju cene moze da baci pogled:
  http://www.macrolife.org/#!zeolit-cene/c4uy

 31. Nataša Says:

  Da li osobe koje stavlaju sociva, smeju da koriste zeolit?

 32. Zeolit Says:

  Ja koristim samo proveren zeolit vec tri godine porucujem sa ovog sajta http://www.zeolitplus.com

 33. zdravka Says:

  da li poslednje tri godine konstantno koristite zeolit ili ste povremeno pravili pauze. ja sam negde citala da se pravi pauza, a negde da ne treba……sama ga koristim bez pauze 10ak meseci….po jednu vrhom punu plasticnu kasicicu (koja se dobije u kutiji) ujutro i jednu uvece……ne znam da li i kako deluje…..suprugu su se regulisale masnoce u krvi iako u ishrani nista drugo nije menjao pa pretpostavljamo da je od zeolita….dakle, da li je pauza obavezna ili nije…..

 34. zdravka Says:

  da li su glina i zeolit podjednako dobri ili je jedno preporucljivije i zasto? pokusala sam da nedjem odgovor na internetu i cini mi se kao da nema razlike….

 35. milijana Says:

  zeolit se moze kupiti u zemunu u naselju Altina prodavnica zdrave hrane zove se Magaza i nalazi se kod poste.Tu na Altini se nalazi i firma gde se priprema,tj melje zeolit.U Magazi pakovanje od 800g kosta 350din uz to se dobije upustvo i plasticna kasika,posto on nesme da se uzima metalnom.Zeolit nesmeju da koriste ljudi koji imaju neki metal u sebi.Pre 2 nedelje uzela sam ga mojoj mami jer je imala 2 operacije na crevima i kilu i sad cu da uzmem i za moju porodicu

 36. milijana Says:

  Prodavnica zdrave hrane Magaza (gde se prodaje zeolit na Altini u Zemunu) broj telefona je 064 1150227 i 065 2144090.Zaboravila sam da kazem da sam uzela jos troma ljudi ali nisam pitala kako reaguju posto su skoro poceli da koriste,ali su mi oni trazili da im kupim.

 37. aleksa Says:

  Nemojte da se zavaravate da je ZEOLIT iz uvoza bolji od naseg iz Srbije. To je TAJ isti iz Srbije koji Slovenija i Austrija uvoze na velko, prepakuju i vracaju nazad po kriminalnoj ceni.

 38. Zem. Bg. Says:

  Može li neko da mi kaže da li se zeolit sme koristiti kod autoimune bolesti sistemskog lupusa? Molim odgovor, hitno mi je!

 39. Suzana Krstic Says:

  Da li osobe sa ugradjenim pejsmejkerom, a koje sada boluju I od karcinoma smeju da koriste zeolit … molim Vas za odgovor.. Unapred hvala…

 40. zoran Says:

  Zeolit koristim oko 50 dana na preporuku doktora koji je na sebi isprobao. Kao prvo sto sam primetio je da nisam vise NADUTu stomaku i svi kazu da sam smrsao iako nisam tj samo sam izgubio 3 kila, takodje mi se pritisak stabilizovo sa 155/85/81 sada mi je oko 128/73/75 (ovo zapazanje sam belezio svaki dan u svesku i merio u isto vreme tj odma kad se probudim) te i nemam vise skokova pritiska od 210/105/100 sto mi sedesavalo u zadnja 2 meseca sada iako se desi pritisak ide do 150/73/85 znaci prilikom napora. Neuzimam vise lekve za asmu kako i od kad sam pozeo da pijem zeolit nisam nijednom uzeo Ranisan. Jedno vazna stvar koju HOCU da kazem ljudima kokji jos nisu koristili zeolit da su mi se ove DOBRE POSLEDICE javile vec posle 7 dana sto iskreno nije ni od jednog leka.I na temu zeolita koji se kupuje imam isti stav ko mnogi ovde u zravoj hrani imate 800 grama za 385 do 500 dinata ne bacajte pare na austijske i slicne preparate. PS I moja majka , tetka, i brat koriste i inaju slicne dobre rezultate.POSTAO SAM VELIKI PROPAGATOR ZEOLITA U MOJOJ BLIZOJ OKOLINI CAK I MNALO DAVIM LJUDE )))) ALI OVO JE NAJBOLJA STVAR KOJA MI SE DESILA

 41. branka Says:

  verujem da je zeolit dobar da li ga mogu piti osobe sa ugradjenim titanijumom u nozi

 42. gavrilo Says:

  podrzavamo zeolit i koristimo cak paste za zube napravljenje od mesavine gline i zeolita i ekstrakta nane..
  znam da nije direktna tema ali nije ni daleko. molim auditorijum da koristi i siri dalje posecivanje sajta koji prati i analizira desavanja oko gmo hrane u nasoj zemlji i svetu. ovo je aktuelno sa obzirom da se formira vlada ovog meseca i da im je na agendi promena zakona, molim sve da se ukljuce i aktiviraju u slucaju referenduma, a do tada da se sami u svojim okolinama bore za ovu stvar i ocuvanje postojeceg zakona. hvala. ovo je sajt po preporuci prof.Sevarlica koji je veliki borac i u nase ime se bori da se opstine deklarisu kao gmo free kako bi nekako narod uticao na politicare koji ocito ne mare za nasu volju i interes. hvala
  http://kragujevacbezgmo.weebly.com/

 43. Ana Says:

  Moram sa vama da podelim iskustvo jer sam odusevljena, meni je doktorka ruskinja inace, preporucila samo Homozeolit zena je ispitala sva nalazista zeolita i kaze da je samo Homozeolit cist, nema ozracenja niti teske metale, i ima najbolju katjonsku razmenu posle 3 meseca ja sam resila moje zdravstvene probleme a nivo teskih metala je bio na 0, posebno je opasan uranijum koji je mene ,,tiho,, unistavao, Homozeolit je cudo.

 44. Vesna Says:

  ANA, ja imam Homozel, a prizvodi ga Bilje Borča d.o.o. Da li je istog sastava kao vaš, tj. da li je u pitanju isti zeolit?

 45. Ana Says:

  Ja pijem HOMOZEOLIT sa prirodnom aromom šumske jagode, a i moje ga dete pije. On je naš čuvar zdravlja!!! Regulisala sam krvni pritisak i rešila se triglicerid za samo dva meseca. PREPORUČUJEM!!! Proizvodi ga Zarf Group doo.

 46. Svetozar Mikić Says:

  Postovanje, imam 51 godinu i dijabetičar sam već 18 godina. Prosle godine mi je prijatelj preporucio isto zeolit Homozel (zarf grupa) i od tada ga pijem 2 sata pre jela ili 2 sata posle tri puta dnevno. Od skoro sam presao na Homozeolit sa ukusima jagode, sumskog voca od istog proizvodjaca zbog dece koja nisu htela da piju obican.
  Poprilicno mi je pomogao, krvna slika mi je bolja nego kad sam imao 20-ak godina a i dijabeticarski umor mi je nestao.
  Ja bih ovaj proizvod preporucio svima…malko je skuplji ali kad se setim koliko sam ja para dao samo za vitamine koji mi nisu ni upola ojacali organizam kako je to uspeo sam mineral da uradi.

  • Небојша Says:

   Контактирао сам преко фејсбука власника рудника зеолита „Зео Коп“ код села Игрош, и ево једне важне информације о Зео Копу, једином активном руднику зеолита у Србији. Дошло је до промене у власничкој структури, Геолошки институт више није сувласник, већ одређена групација људи. Зео Коп је предузеће које се бави механичком обрадом и експлоатацијом руде зеолит, тај зеолит није за људску употребу, јер није термички обрађен, већ мора да се подвргне даљој термичкој обради да би био добар за људску употребу, а ту термичку обраду претпостављам да ради Геолошки Институт у Београду, а и они који откупе од Зео Копа механички обрађену руду зеолита у виду гранула разних величина, и који желе да га продају људима кад га термички обраде.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: