Ускоро забрана природних лекова у ЕУ!


Објављујем овај текст, преведен са енглеског, о скорој законској забрани биљних и природних препарата, која ступа на снагу у ЕУ чини ми се крајем маја. Одмах после, у следећем тексту, објавићу једну интернационалу петицију коју су организовали французи, да се овај монструозни план ни по коју цену не спроведе, јер ако се то спроведе у ЕУ, ретрокативно ће се спровести и у Србији. Када сам погледао ову петицију, до сада ју је потписало 77865 грађана. Требаћу и преко гугл преводиоца да преведем како да најосновније податке попунимо, име, презиме, Земља порекла итд…

Извор »

Забрана природних лијекова у ЕУ – још само четири мјесеца до успоставе диктатуре фармацеутске индустрије
Сриједа, 19 Сијечањ (јануар) 2011 15:29

Пише: Mike Adams уредник портала “NaturalNews.com

Глобални труд да се изван закона ставе траве, витамини и природни додаци је већ у току, и већ за 4 мјесеца ће се криминализирати и забранити стотине природних производа у Великој Британији и целом Еуропском Унијом.

Све је то дио директиве која је у ЕУ акте уведена још 2004.године, а која подиже практички несавладиве препреке против произвођача природних лијекова, захтијевајући да ти лијекови буду лиценцирани прије продаје.

Захтјеви лиценцирања су, погађате, тако уређени да готово ниједна биљка не може испунити њихове захтјеве за лиценцу.

За лиценцирање само једне културе биљака у ЕУ потребно је издвојити 125,000 до 180,000 УСД , а пошто биљка не може бити патентирана, вјерујем да не постоји твртка која би могла толико издвојити за лиценцирање, а камоли појединци који се баве производњом природних лијекова.

Али нравно,то је била и намјера владара свијета и директора фармацеутских компанија, који се десетљећима боре против конкуренције природне медицине.

Жели се сасвим укинути природна медицина.

Оно што се већ сад догађа и као реалност намеће у Еуропској унији, у будућности би могло врло лако постати глобалном праксом те би се бављење природном медицином без споменутих лиценци окарактеризирало као казнено дјело.

Било како било, у слиједећих неколико мјесеци трговине здраве хране у ЕУ ће морати повући “илегалне” природне и биљне производе са својих полица, па ће тако тако људи који су овисили о природним лијековима, морати почети користити замјенске фармацеутске лијекове.

И то је бит свега; корумпиране и с фармацеутским гигантима умрежене владе европских држава, тачно знају како ће нестанком природних лијекова са полица људи одмах похитати докторима. Продајом тих лијекова ствара се профит који споменуте политичаре и одржава на власти, а обични људи полако добијају осјећај “вртње у зачараном кругу”.

Такав закон може такођер натјерати људе да природне лијекове траже из извора у којима нема квалитативних контрола. Др. Роберт Веркерк, оснивач “Алијансе за природну медицине” тако изјављује:

„Тисуће људи целом ЕУ овиси о природним лијековима. Они не узимају те производе јер су болесни – они узимају те производе да остану здрави. Ако се те производе повуче с тржишта, људи ће онда тражити друге изворе, као нпр. интернет, гдје је велики ризик да им се понуди слабија квалитета производа или производ који уопште неће дјеловати „

Заиста, теорија да постоји глобална завјера која жели људе присилити да узимају фармацеутске лијекове и да користе само конвенционалну медицину (западни начин лијечења) – чини се све више суровом реалношћу. Владе широм свијета очито не желе да имате право на слободу вашег здравља , јер „слободан избор“ указује да ће се милијуни људи одрећи тровања лијековима конвенционалне медицине, а што глобалном “естаблисхменту” никако није у интересу.

Аутор: Mike Adams
Пријевод с енглеског: Удруга “Волим Хрватску”

2 реаговања to “Ускоро забрана природних лекова у ЕУ!”

  1. Lekar Says:

    Izgleda da su vec zabranili biljne lekove.
    http://bit.ly/jqMpzU
    To i nas ceka.


Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.