Речено и прећутано: Гости Велимир Абрамовић и Горан Марјановић – ХААРП


Спојио сам две скорашње радио емисије на другом програму радио Београда „Речено и прећутано“, које је водила госпођа Биљана Ђоровић, у једну, а гости су били филозоф Велимир Абрамовић и инжињер електротехнике Горан Марјановић.

Речено и прећутано: Гости Велимир Абрамовић и Горан Марјановић – ХААРП

Линк ка прилогу на: http://www.youtube.com
Прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Наравно, где год се нађу ова два врсна зналца, Теслијанца и генијалца, о чему би се друго говорило него о нашем великом генију Николи Тесли и његовом непревазиђеном генијалном делу! У првом делу емисије Горан Марјановић је говорио о свом „моделу квантоване густине енергије„, затим како се у свом истраживачком раду сусрео са Теслом, нешто мало је причао и о свом прототипу апарата којег је назвао „Генератор Теслиних скаларних Таласа„. Апарат је настао на бази десетогодишњег Горановог теоријског рада проучавањем Теслиног дела и технологије, нарочито проучавајући уређај на коме је Тесла радио у Колорадо Спрингсу.

Овај драгоцени апарат како Горан наводи, у предоминантном виду емитује форму енергије коју је Тесла називао нехерцијанском, јер је говорио да ради са нехерцијанским таласима, док у једном мањем виду, део спектра те енергије емитује се у херцијанској форми.

Апарат има више функција у свом деловању, међутим, оно што је најбитније за људску популацију, овај апарат је „фонтана животне енергије“, јер управо својим предоминантним нехерцијанским спектром којег емитује, утиче врло повољно на људски организам, што је потврђено експериментално, у пракси. Када је у човековој близини, овај га апарат управо доводи у резонансу са природом, човек се осеће смиреније, као да је поред потока у шумици, сликовито речено.

Нешто више о овом апарату Горан је говорио у емисији „Поларотор Специјал“ која се емитује на ТВ Коперникус. Нашо сам ту емисију на ју Тубе, овде, она је из 3 дела, спојићу је у један видео прилог и објавити на свом блогу до краја године.

Велимир је у првом делу емисије говорио о свом скорашњем боравку и предавању на Руском државном универзитету „Ломоносов“ у Москви, где је говорио о свом проучавању времена и побијању Ајнштајнове Специјалне Теорије Релативности. Такође, Велимир је говорио и о ургентној потреби да се у Београду оснује „Институт за Космологију Николе Тесле“. Ту би се по Велимировим речима проучавала Теслина документација, и даље јавности недоступна, Теслина документација у виду 60.000 научних списа који чаме у његовом музеју у Београду. У интересу целог човечанства је да ова научна документа буду доступна надареним људима. У њима се налазе Теслини прецизно описани експерименти, има и готових патената које Тесла никада није објављивао. Тај институт би уједно био и „Центар нове физике“, где би радили талентовани Теслијанци, надахнути и инспирисани његовим делом, Србија има, и те како! Наравно, Теслин институт у Београду био би отворен за све надарене Теслијанце широм света.

У другом делу ових обједињених емисија говорило се о пројекту ХААРП, чему он служи, о ХААРП антенама које су распрострањене по читавом светту, сем у Русији, што ћете детаљније видите на доњој мапи. Пре него нешто више кажем о томе, интересантно је споменути Велимирова казивања о харп пробама које су урађене када је тај пројекат покренут. Пошто се харпом манипулише са Јоносфером, пробе ради, извршени су експерименти успављивања људи усмереном и фокусираном енергијом, то је урађено у једном граду у Немачкој, и у нашој Лозници, а о тој проби успављивања људи у Лозници Велимир је чуо из прве руке, од свог пријатеља који живи у Лозници, десило се то 1993-ће, тај пријатељ му је рекао:

„Јуче се десила једна невероватна ствар, одједном су у Лозници сви заспали!“

Како то да су сви заспали, а овај Велимиров пријатељ није?

Он се није успавао јер има Теслину лабораторију, он је инжињер који се бави Теслом, бавио се јоносфером, и имао је пуно разних Теслиних апарата који су били укључени, тако да су они емитовали друго фреквентно поље на која ХАААРП није утицао, а које је наравно било повезано са његовим личним енергетским пољем зрачења, па је био будан.

„Изађем ја, видим спава моја мајка, спава мој пас, дрмам пса, он неће да се пробуди 🙂 „

Говорио је Велимиру његов пријатељ.

Експеримент је трајао читавих 15 минута, о томе се после по Лозници причало.

Све ове фајлове које ћете видети, а повезани су са светском мапом мрежа ХААРП антена и самим антенама, још у априлу ове године открио је један мој друг са Фејсбука, ја сам само скенирао са те мапе позицију инсталиране харп антене у Бељини недалеко од Београда, да се јасније види. Он је то после објављивао на свом фејсбук профилу, слао то другима приватним порукама са фејса, мејла, и сада се многи ките туђим перјем, као: „нашо сам…“

Но добро, битно је да се људи што више заинтересују за ову материју, јер једна таква харп антена, као што сам већ реко, инсталиране ја и код нас.

Погледајте прво ову стандфордову светску мапу харп антена…

Светска мапа ХААРП антена
http://vlf-engineering.stanford.edu/map/public_map.php

А сад погледајте мапиран положај харп антене код нас:

ХААРП антена код Бељине близу Београда

Кликните на приказ ХААРП антене да га видите у већој резолуцији, са објашњењем

Ово обавештење о типу и опису харп антене, показаће вам се кад на тој светској мапи кликнете на ознаку „BL“ која стоји непосредно близу Бељине. Као што се види за ту антену је задужен извесни Морис Коен, професор на Станфорду, у оквиру Стандфорд ВЛФ групе.

Из овог пдф фајла са Стандфорд сајта: http://bit.ly/snTt2m извуко сам доње слике:

о којима је и Горан причао у емисији. Али као што сму чули, иако он још није видео ту ХААРП антену код Бељине, по овим сликама је закључио да се не ради о неким већ готовим и монтираним харп антенама, већ да су то вероватно слике разних фаза у процесу њиховог монтирања, тако да ни једна слика не представља јасну и готову слику харп антене.

Сада ћу вам рећи нешто што је важно за све нас, када је ову мапу харп антене у Бељини угледао један мој друг објављујући је у Радишићевом тексту, и погледао опис те мапе, цео тај сајт са тим харп антенама по свету, реко ми је следеће, а разуме се у ове ствари, јер је стручан:

„Небојша, приметио сам да по селима Источне Србије има, а то је случај свугде по Србији. Имају неке антене попут ступова од 2,5м или мало веће и то свуда. АААААААААААЈЈЈЈЈОЈ! Јеси ли приметио да је податак за триангулар таласна дужина 2,5метара!!! То значи да су то пријемници или одашиљачи по свим местима и селима!!! ЧОВЕЧЕ 2,5метара мора да буде њихова димензија да би се бежично индуковали такви таласи. Нико не зна да ми каже чему служе те антене, а обично су ограђене метар са метар металном оградом висине 1 метар!

Због свега овога, замолио бих ентузијасте који су из Београда да пронађу ту ХААРП антену код Бељине, да је сниме и нека ми ту фотографију проследе на мој мејл, па да је објавим, јер као што видимо из горњег цитата, могуће ја да код нас има још инсталираних ХААРП антена, па ако би знали како изгледа ова у Бељини, онда би могле да се препознају и неке друге харп антене, ако су евентуално разасуте по Србији, јер овај народ у задње време много спава, умире и нестаје, а ни прстом да мрдне!

А сада, са великим задовољством вам представљам једног изврсног и генијалног човека изумитеља, надам се да ми актери ове емисије неће замерити, јер се није говорило о њему, то је Милутин Милетић, човек који је укротио струју! То је пензионер из села Варош код Ражња, он је инжењер технологије, погледајте прво овај видео прилог.

Милутин Милетић укротио струју, голим рукама држи голу жицу, проводник срује под напоном!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Из овог прилога видимо да је овај генијални човек осмислио проводник струје у виду голе жице, дакле без икакве изолације, а све је безбедно, нико не може да страда! Жица, док је под напоном и спроводи струју, може и да се додирне, без страха од струјног удара и оштећења здравља, то се јасно види у приказаном експерименту са радом сијалице, јер су голу жицу додиривали и држали у рукама и сниматељи прилога, не само Милутиновић, чак и са мокрим рукама.

Шта овде видимо у овом експирименту са сијалицом која гори?

Видимо да су 3 изоловане жице доведене до једне голе жице која спроводи све 3, и фазу, и нулу, и уземљење, и потпуно је безбедна, може се чак и рукама додитивати, без страха од струјног удара, све је безбедно! На улазу и излазу струја је иста 220 Волти, али је жица тако обрађена, да не дозвољава никакве енергетске губитке, електрони не излазе из ње.

Милутиновић:

„… она не може никако ни да изазове пожар, варница нека да изађе из ње, нити да убије неког. Чак и кад би је исекли овако с нечим, десио би се унутрашњи прекид струје, а споља не би изашла варница…..“

„… ето, ја држим за жицу, може мокра да буде рука, сува, није ничим изолована, може свако од вас то да провери…“

„Троши око 40-50 Вати уместо више киловата у пећи за грејање. А температура се бира по жељи. Овде је подешено око 40 степени….“

Како видимо, оваквом једноставном голом жицом, али генијално обрађеном по Милутиновићевим замислима, може се остварити уштеда енергије, за загревање воде у бојлеру итд…

Направићу до краја године посебан чланак о овом дивном и генијалном човеку, и ако неко пронађе неки контакт, број Милутиновићевог фиксног телефона, мобилног или његов имејл, нека ми дојави, јер би пре објаве чланка о њему, волео да поразговарам са њим.

Овом дивном генијалном човеку, такође је место у будућем Теслином Институту, чији је процес оснивања у току, и волео бих да га Горан и Велимир контактирају, да му нађу место у свом тиму, јер овај човек то заиста завређује, штета би било… да се изгуби његово драгоцено знање.

14 реаговања to “Речено и прећутано: Гости Велимир Абрамовић и Горан Марјановић – ХААРП”

  1. ivant Says:

    Велика инспирација…хвала много!!!!!!

  2. Стеван Says:

    Од особа из Србије, на другој Stanford AWESOME радионици, одржаној од 22 до 24 фебруара 2010. у Уједињеним Арапским Емиратима, учествовали су др Десанка Шулић и др Владимир Срећковић: http://bit.ly/uEnWir

  3. Niko Says:

    I… Evo ga!

    http://www.ibmraz.com/?p=284

    Liječi, štiti o haarpa, izobličene kristale vode vraća u izvorno stanje… Još samo da ga puste u prodaju.

  4. Vladimir Says:

    Jedna od tajni – AREA 51:

  5. onedux Says:

    Врло је тешко наћи ту антену тамо,био сам једно 5,6 пута.
    тамо ми живи пријатељ,рекао сам и њему да потражи и јави ми ако наиђе на нешто такво,засад има само да се види антена црвено-бела као репетитор за мобилну телефонију.
    То сам видео,на путу за Рожанце.
    Бељина није баш мала,знам и за неке приватне поседе,добро су заштићени и имају камере,можда и ту има нешто,али ту је тешко да се приђе.

    • Небојша Says:

      onedux,

      Ако икако можеш провери ову информацију, да ли је тачна или не, изгледа да су мештани Бељине код Барајева пронашли ту харп антену, али је чува полиција. Погледај ова доле 2 свежа прилога о томе, аудио без слике, стара су само 3 дана, у првом говори мештанин Бељине.

      Ево само укратко о чему се ради…

      У првом прилогу говори неки мештанин из Бељине, и детаљно описије где се налази та Харп антена, или нека направа, будући да је то округлог облика, како каже, величине 3 метра. Налази се каже 300 метара од дома културе у Бељини, на неком грађевинском земљишту и чува га полиција 24 часа.

      Прича и да се људи осећају необично, да утиче на психу, боли их глава. Та направа каже да је укључена 3 маја ове године пред изборе.

      Ако можеш што пре јави тово твом пријатељу да то провери, да се све то разјасни, да ли је тачно или не, тешко да ће моћи и да се слика све то због полиције, али добро, сад се зна локација, а и видеће се брзо тај простор и та направа, макар и са неке пристојне даљине.

      У другом прилогу чини ми се да говори неко ко познаје харп систем, јер говори о томе, као и овој направи у Бељини, каже да је приликом уградње овог харп уређаја у Бељини, био и неки професор са Стендфорда, каже да не може да изазове земљотресе, али климатске промене да, повећање температуре ваздуха више него што је уобичајено лети, утицај на психу, ум итд…

      Харп у Србији1

      Харп у Србији 2

    • onedux Says:

      Идем у понедељак и још крајем недеље па ћу покушати да наставим ту причу с тим што сад имам и податке где би могло да се налази,значи 300м од дома културе на неком грађевинском земљишту.Ок,јављам шта сам сазнао,у сваком случају ширим ту тему и преко мог скромног блога .
      А теби Небојша кандидујем још једну тему да је и ти мало погураш.У питању је моја акција да се укине погубни Закон о Јавно-приватном партнерству,да те не замарам,ако хоћеш баци поглед на мој блог па ћеш се моћи упознати и са тиме.
      Срећно нам свима било у овој беспоштедној борби за наш народ и идентитет.

    • Небојша Says:

      onedux,

      Погледао сам твој текст о том погубном закону о јавно-приватном партнерству који треба да се донесе, пренећу га у току дана на свој блог.

      А што се тиче провере где би могла да се нађе та евентуална харп антена, ако је то то, можеш и телефоном контактирати неког твог друга из Бељине, да све то провери и покуша да сниму ту локацију. Ако то не може због полиције, ако она то не дозволи, нека услика барем тај дом културе и нека ти пошаље фотографију.

      Има и нешто боље, ти или било ко, најбоље неко из Бељине, може путем програма Google Earth да мапира целу Бељину, цео њен простор, путем сателитских камера које су уграђене у тај програм. У претраживачу тог програма (лево у врху) укуца се „Бељина, Србија“, без апострофа, и програм ће сам аутоматски да за који секунд путем сателитских камера фокусира рејон Бељине. Затим се путем зумирања подеси да се види тај простор где се види тај дом културе, то се означи на мапи, затим скине се као слика (Save as), и лоцира се где је тај дом културе, а после ће лако да се одреди где је та њива. Али тај ко познаје Бељину може и то да уцрта у мапи и све то пошаље као слику да се објави, кад већ нико то не ради, ни тај новинар, јер сада ако је чуо овог мештанина из Бељине може то да провери, а пре свега најодговорнији да разреши ову дилему да ли је то заиста харп антена или не и да покаже фотографију је ова држава! Јер она по закону и треба тачно и прецизно да обавештава грађане о свему, па и о томе да ли је у Бељини инсталирана харп антена, ако јесте, јесте, ако није, није.

      Ако јесте, чему служи?

      Све то треба држава да ради, а не да се само нападају новинари и тако се све одлаже, а народ се држи у неизвесности.

      Ево, са овог линка се може скинути програм „Google Earth„:
      http://www.google.com/earth/download/

      То је седмодневна бесплатна верзија, али се може искористити, док се на доњем прилогу могу укратко сагледати могућности тог програма.

      Earth View in Google Maps

      У овом тексту:

      „Мештанин Бељине код Барајева покрај Београда, говори о потенцијалној харп антени, аудио прилог“
      http://bit.ly/T9S4Gf

      уз помоћу тог програма направио сам и ја 2 снимка положаја Бељина како се види из васионе.

  6. Бранко Says:

    „Погледао сам твој текст о том погубном закону о јавно-приватном партнерству који треба да се донесе, пренећу га у току дана на свој блог….“
    Ех, ни ти Небојша не знаш да је тај закон донет још крајем прошле године. Ни Душан није знао кад је пре недељу дана писао о томе на Сабору Срба.
    То је оно што покушавам да кажем, док се народ замајава непостојећим хаарп антенама у Бељини и сличним сензационалистичким натписима који се базирају на најопаснијем методу полуистина, конкретне СВИЊАРИЕ пролазе мање више незапажене.
    Што је још горе, уместо ширења информације о једином правом решењу, а то је промена система http://narod.rs/ енергија се усмерава на поједниначне акције које мало шта могу да промене. Само променом система моћи ћемо да се заштитимо и од даље распродаје природних ресурса, водовода, пољопривредног земљишта, од ГМО, па и од тога да у скорој будућности не буду негде стварно инсталиране ХААРП антене или неке функционално сличне направе.
    Извини Небојша, ја пишем овде јер и даље верујем у твоју добронамерност, али овај видео клип, где неки невидљиви мештанин одговора неком који не да није отишао до Бељине, него није ни изговорио питања, за мене је јако провидна манипулација.

    • Небојша Says:

      Бранко,

      Ех ти мој Бранко, добро је што си се јавио овим коментаром, лепо си се упецао да тако покажем генезу твог перфидног деловања и софистицираних метода манипулација којима се служиш да скренеш јавности пажњу са овог још неразрешеног питања око евентуалних харп антена у Србији. Тако да твоје свињарије неће проћи незапажено, будући да тврдиш да су харп антене непостојеће, а показаће се да си један обичан државни пропагандни агент који је задужен да вршља по интернету и перфидно забашури ову тему о харп антенама, да се до краја не разјасни, има ли харп антене, или не. Има вас много, поготову на фејсбуку.

      Још се дефинитивно није сазнало да ли у Србији постоји инсталирана нека харп антена, и док се не сазна та тема треба да нон-стоп буде у јавности, барем преко интернета. То треба да разреши ово држава својим иступом у јавност, не неки новинари, будући да је једино држава меродавна да извести јавност о евентуалним харп антенама, а тога још нема!

      Дакле, да почнем генезу описа твојих савесних и перфидних деловања на масу да се врло важна тема о харпу разјасни до краја. У овом и овом мом тексту на теми о харпу, где се појављују твоји коментари, нигде не помињеш државне органе да се изјасне о тој евентуалној харп антени, има ли је или не, да ли је инсталирана или не? Већ си попут многих државних агената за дезинформацију јавности сву паљбу око тих харп антена сасуо на навинара Правде, а не на државне органе, који су једини меродавни да разреше ту ствар, јер, као и што рекох у тексту… очигледна је ствар да ако је нешто што је повезано са стандфорд универзитетом који сарађује са организацијом ХААРП, у Србији инсталирано, нека антена, која се појављује на њиховој мапи, то је онда очигледан повод да се увуди да је то и тачно, будући да су Бељину уцртали на мапи антена постављених у целом свету.

      Није правио тај сајт са мапама антена новинар Правде Бранко, већ људи из стадфорда, што је основна, елементарна и темељна чињеница која указује да је у Србији од њих нешто инсталирано, иначе не би Бељину мапирали.

      Друго је сад што нико није пронашао ту локацију и усликао је, али то не значи да се та локација не може наћи. Е, сад, ти непрекидно и непрекидно тражиш да новинар покаже фотографију. Уреду, да, треба да се потруди да је покаже, али ти свесно и намерно не потенцираш НАЈБИТНИЈУ СТВАР, да ту фотографију покаже неко из државе која зна ту локацију ако је та антена уопште инсталирана, јер то је морало проћи кроз неке државне папире и уговоре ако је она инсталирана, кроз нека документа, да стоје тачни детаљи и опис антене, са детаљном локацијом где је инсталирана.

      Ако антене уопште нема, и то држава зна, и треба да изађе у јавност са тиме, да се прекине ова неизвесност. Међутим, држава се не изјашњава по том питању, што наравно изазива велику сумњу код народа да је та харп антена ипак инсталирана, јер джава упорно ћути!!!

      Наравно, на сцени ступају државни пропагандни агенти попут тебе задужени за манипулацију, који непрекидно постављају питања само нивинарима „где је фотографија“, јер наравно нећете уперити прст на своје налогодавце. И пошто новинар „нема фотографије“, „све је измишљено“ по вама, а цела ствар је у томе да док држава не да коначан одговор, све је могуће, па и да је харп антена инсталирана.

      У тим својим претходним коментарима наводио си овакве цитате, не наводећи извор:

      «Antena i jeste isključivo prijemna. U pitanju je “2.6m narowband” antena i nema veze sa HAARP projektom već sa IHY projektom univerziteta Stenford. Kontaktrali smo ljude sa insttuta i dobili precizne informacije o toj anteni»

      то је у ствари коментар са ФБР Репортера:
      http://bit.ly/Rf6Iyv
      где се види да накаква SCB Grupa каже следеже:

      „Antena i jeste isključivo prijemna. U pitanju je “2.6m narowband” antena i nema veze sa HAARP projektom već sa IHY projektom univerziteta Stenford. Kontaktrali smo ljude sa insttuta i dobili precizne informacije o toj anteni. Pored ove antene postoji i još jedna “štap” antena koja je deo nekog projekta iz Australije. Panika oko HAARP u Beljini je bezveze izazvana za ličnu promociju par ljudi i njihovih pokreta/organizacija u političke svrhe!“

      Ово је да умреш од смеха, па зар ће неко ко евентуално путем тих антена на Аљасци и ове потенцијалне у Бељини, злоупотребљава јоносферу, ако то већ ради, јавно да каже и призна да та антена служи и као одашиљач и да се то злоупотребљава с циљем да би се нешто лоше учинило људима ?

      Па наравно да неће нико из стандфорда то да каже, а ни ти у својим коментарима ни нико из те „истраживачке групе“. Нико од вас не урла на те из стандфорда да покажу фотографију антене коју су инсталирали, да их и то пита, будући да на њиховој мапи постоји убележена Бељина као место инсталације те антене, јер ко ће да зна локацију него они који су је и инсталирали уз вероватно неку сарадњу наших људи. Па када је покажу, фотографију антене, тек онда да видимо по тој конструкцији и изгледу чему она служи, а пре свега да о томе кажу нешто наши независни стручњаци.

      Из те SCB групе након одговора људи из стандфорда могли су да поставе и ово логичко и надовезујуће питање:

      „Добро, рекли сте нам шта сте имали о тој антени, а сада бих вас замолили да нам пошаљете фотографију те антене у Бељини, будући да сте Бељину у Србији означили као локацију инсталације“?

      Чиста логика, али тога питања нема, већ само етикетирање и напад на новинара, „нема фотографије, нема фотографије“, а то си радио и радиш и ти.

      Зашто ти то радиш Бранко мој „добронамерни“?

      Па да се што пре ова тема гурне под тепих, да се више не прича о томе, а да истовремено у ваздуху виси напетост неразрешене ситуације, да ли је та антена уопште инсталирана или не, јер ће тек тада да уђе страх у народу, кад не зна на чему је, да ли је антена инсталирана или не. А при том држава се не изјашњава о томе, новинари би ућутали, јер се врши притисак на њих претњама, и путем вас, државних агената за испирања мозгова масама који делујете на интернету, а главни задатак вам је да целу ту тему поставите да иде у погрешном правцу, у правцу новинара, а не државних органа који су једино меродавни да известе јавност о овоме!!

      Наравно, мој „добронамерни“ Бранко, да не изгледа да само пуцаш на новинаре, ти као узгред напоменеш ту и тамо да дозвољаваш да може и да се сумња, да је евентуално и инсталирана та харп антена, али то про форме радиш, тек да не буде да то ниси реко, будући да су твоји коментари искључиво набијени енергијом да уопше нема те антене, да о томе ради личне промоције пишу „несависни новинари“ и слично, али ти идеш и даље.

      Помињеш ФБР Репортер који доста пише о томе, изнео си овај податак о томе на мом блогу:

      Бранко каже:

      „Изгледа да поменути новинар већ месецима понавља ову информацију о ХААРП антенама код Бијељине. Ја сам пре нешто више од месец дана видео на Васељенској ТВ његов чланак, а неки дан после објављено је истраживање једне фејсбук групе, дакле оно што је могао и Миловановић да је иоле професионалан новинар да уради, која је утврдила да се ради о једној антени и то не код Барајева, него на крову Института за физику у Земуну.

      Наравно, Миловановић је наставио да штанцује своје чланке, без обзира на ово. Још један медиј који није под контролом, ФБ Репортер пре десетак дана је исто објавио чланак да нема ХААРП антена у Бијељини крај Барајева:

      http://bit.ly/O0FQRy

      То и даље не смета Миловановићу да и у овом чланку, који је објављен пре мање од недељу дана поново спомиње антене у Бијељини“.

      Е, мој „добронамерни“ Бранко, по овом твом перфидном коментару за испирање мозгова и скретање теме са Бељину, може се написати читава дисертација којим методама се ви испиривачи мозгова користите, само укратко да кажем.

      То, што је пронађена нека антена на крову Института за физику у Земуну, не значи да у Бељини није инсталирана стандфордова антена, јер они су мапирали Бељину, не Земун, па је стога могуће да је инсталирана антена и у Бељини и у Земуну, да су то 2 независне антене, а ти перфидно шириш алузију и залуђујеш масе као да је то та антена која је требала да буде инсталирана у Бељини, па није, већ је инсталирама у Земуну, па онда помињеш новинара Миловановића, да он не даје деманти да је антена уствари инсталирана у Земуну, а не у Бељини.

      Међутим, видимо да по суштинској логици, кад се све сагледа, свака могућност и евентуалност, постоји могућност да је антена инсталирана и у Бељини и у Земуне, а може и било где, да је и нема на мапи стендфорда, али ти то не помињепш.

      А уз све то, помињеш ФБРепортер да није под контролом, кажеш ово:

      „…Још један медиј који није под контролом, ФБ Репортер пре десетак дана је…“

      Под чијом то контролом Бранко мој „добронамерни“?
      Па под режимском, као што си и ти, ово те је одало Бранко.

      Али, нешто много ти је стало да се више не спомиње Бељина, и пошто си из државног пропагандног апарата за испирање мозгова, ти чак и сада, када се неки мештанин из Бељине појавио са тачним подацима где се евентуално налази та харп антена, ти и то доводиш у сумњу, јер кажеш:

      „…али овај видео клип, где неки невидљиви мештанин одговора неком који не да није отишао до Бељине, него није ни изговорио питања, за мене је јако провидна манипулација“

      По чему знаш да тај који поставља питања није отишо до Бељине?

      Дај доказе Бранко, доказе, а не једноусмерене претпоставке и спин који треба да одвуче пажњу са тачно описане локације где се евентуално налази харп антена.

      А друго, није поента да ли је тај који поставља питања и био У Бељини, већ мештанин Бељине који одговара на питања, он је из Бељине, он нам саопштава где је инсталирана направа, не онај ко поставља питања, јер га зато и пита, да сазна детаље.

      И треће, питања су постављњена за нас који гледамо у писаној форми, а овај који му је постављао питања, није хтео да му се чује глас из неког разлога, али му је постављао та питања, иначе мештанин из Бељине не би ни могао да одговорио на њих, ако му се не поставе. Или пак, да му напише на папиру, па да одговара.

      А то што је тај мештанин „невидљив“ није ни чудо, јер је и сам реко да тај простор где се евентуално налази харп антена чуван од полиције, па се вероватно плаши да му се зна идентитет, будући да прича о локацији, а и очигледно је да, будући да се прети новинару правде што пише у харпу, а и ти га константно осионо нападаш, чини се да је ваме режимцима Бранкио изузетно стало да се не прича о харпу, а?

      На крају крајева, може се и посумњати да је прилог у коме мештанин Бељине говори о месту локације монтажа, а можда је и истина. Обе опције су могуће Бранко, али пошто си ти плаћен од стране режима да испираш мозгове масама по интернету, да би се цела ствар око евентуалних харп антена у Бељини и Србији заташкала, ти само помињеш да је то сумњиво, уместо да споменеш једино логично решења да би се сазнала истина, да би се ОТКЛОНИЛА СВАКА СУМЊА, а то је да апелујеш на државне органе Бранко, не новинара Правде, да пошто сад имамо информацију да је потенцијално нека харп антена инсталирана на некој грађевинској њиви у Бељини која је 300 метара удаљена од Дома културе, да разјасне целу ствар, одмах и сместа!

      Али не, ти си у паници Бранко, јер информације су саве опипљивије, и зато кажеш алудирајући на моје писање:
      Бранко каже:

      „То је оно што покушавам да кажем, док се народ замајава непостојећим хаарп антенама у Бељини и сличним сензационалистичким натписима који се базирају на најопаснијем методу полуистина, конкретне СВИЊАРИЕ пролазе мање више незапажене…“

      Кад већ желиш конкретност, ова твоја менипулаторска свињарија није прошла незапажено, јер кажеш да су антене у Бељини непостојеће, кажеш да се народ тиме замајава.

      Откуд знаш Бранко да су антене непостојеће, видовит си?
      Откуд знаш Бранко да су непостојеће, кад још немамо обелодањење чињенице у виду фотографијер шта се то налази на том грађевинском земљишту које је на 300 метара удаљено од дома културе?

      Пошто је сад то дошло у фокусу пажње, та за сада најопипљивија информација, то се треба што пре разјаснити, али од државних органа, јер сад све док се не сазна да ли је тамо инсталирана харп антена, или је то лаж, тек онда ће народ да страхује од потенцијалне могућности да је харп антена заиста инсталирана.

      И наравно, пошто ти не постављаш једноставно и просто питање које се само по себи намеће, а то је да неко од мештана то сними, можда и новинар Правде, а (?) а пре свега неко из државних органа, ти једино и једино, и једино, изражаваш сумњу да информација о локацији није тачна, да је све сумњиво.

      А зашто то радиш Бранко?

      Зато што желиш да се не разјасни ситуација око евентуално инсталиране харп антене у Бељини, чак и када се има информација о потенцијалној локацији антене, а циљ ти је један једини мој „добронамерни“ Бранко, да се ситуација не разбистри, да би међу народом био константно присутан страх и напетост, страх и напетост да је евентуално у Бељини заиста инсталирана харп антена, јер ако се то не разјасни, тако ћи и бити! Будући да ће им мозак непрестално бити кљуцан овим податком и чињеницом да је неки мештанин из Бељине описао тачну локацију евентуално, евентуално мој „добронамерни“ Брано инсталиране харп антене. И то ће бити тако ако се то све не разјасни.

      Дакако, све си зачинио то, наравно „добронамерно“, да се ја као бавим небитним темама поппут „непостојећег харпа“, а ето не знам, да је закон о јавно-приватном партнерству већ на снази. Али ето, сад знам Бранко, ти си ме то „добронамерно“ обавестио, али само да се тиме скрене пажња са теме око евентуално инсталиране харп антене у Бељини, да то остане неразјашњено.

      А пошто је разјашњено да је тај закон донесен, нема сад више шта да се пише о томе Бранко, већ да се само мотивишу грађни да се побуне против тога. Од појединачне акције до појединачне акције, јер као што би грађански протест о томе да се разјасни ситуација са евентуалним харп антенама у Бељини, био појединачан протест, тако би био и појединачан протест грађана да се укине већ донешени закон о јавно-приватном партнерству.

      Е тако се мој „добронамерни “ Бранко бори против система, не празним речима попут твојих о промени система без напомене о конкретним акцијама, јер систем се мења када се са власти свргну они који спроводе систем, а то је режим Бранко, постојеће режим. Не спровиди систем у овој држави сам себе, већ људи из државног апарата Бранко.

      Како је ДОС преоменио лош систем владања бившег режима, и увео још гори’?
      Па позвао је народ на тај појединачни и јединствен протест испред Скупштине, на испразном ретокриком попут твоје:

      „Треба мењати систем, треба мењати систем“

      Мој блог Бранко, извини“добронамерни“, постоји још од марта 2007. и када сам ја писао о проблему ГМО
      , још 008.

      Генетски модификована храна

      http://bit.ly/QHbSP3

      И о свему што помињеш, јер до сада се нагомилало преко 900 текста, тада тих људи са тог сајта којег рекламираш није било нигде, већ се сада појављују у 12 и један минут. Где су били када сам био један од малобројних који су месецима подстицали грађанство да се народ дигне против система, против система који дозвољава увоз и промет ГМО хране у Србији, то је био најважнији протест, овај:

      Народни скуп у Београду против ГМО, Codexa Alimentariusa, запрашивања са неба, 5-ог јуна 2011-те, Дођимо! Сви!!
      http://bit.ly/QHdwQG

      То је био и остао најбитнији протерст, тад је требао да се деси народни одговор, и да је народ тада изашо масовно на протест, систем би пао, а дошло је само 500 људи, укљулујући и мене.

      Где је тад био тај Атанацковић да подржи Николу Алексића у тој најбитнијој борби?

      Нигде!

      А да се народ тада побунио масовно, пао би систем, а овако како ти брбљаш, „треба се променити саистем“, без икакве акције појединачне која индиректно и ударају на систем, испада да се народ треба борити против апстрактних речи „треба мењати систем“… „треба мењати систем“ ако би слушали тебе, једног плаћеног и пефидног испиривача мозгова коме је циљ да се не таласа у правим стварима, да се разјасне до краја попут ове теме са харпом, већ да испразно прича бла, бла бла, наравно „добронамербно“: „треба мењати систем“, „треба мењати систем“ без конкретизације, што значи једно бескрајно реторичко уопштавање и залуђивање маса.

      Наравно, Бранко, мени је и даље стало до твојих „добронамерних“ коментара, па бих те замолио да се још једним јавиш у тексту:

      Мештанин Бељине код Барајева покрај Београда, говори о потенцијалној харп антени, аудио прилог

      https://dzonson.wordpress.com/2012/08/

      Али конкретно.

      Ту те још нема, да нам још једном, објасниш и „докажеш“ да је све то манипулација, да овај мештанин лаже, да то нема везе са истином, немој којим склучајем да се сетиш да постоји могућност да је то и тачно, грдно би ме разочарао, мој „добронамерни“ Бранко, био би то знак да си зарибао, а твоји режимски налогодавци би посумњали у твоју лојалност и верност.

  7. Branko Says:

    Небојша,
    Послао сам ти мејл на orgonster@gmail.com
    После оваквих јавних квалификација нема смисла да даље коментаришем овде

    • Небојша Says:

      Бранко,

      Видео сам тај мејл и није било потребе да ме о томе обавештаваш овде, будући да си знао да ћу то да видим, али добро, хтео си овим коментаром да даш до знања аудиоторијуму да си нешто увређен и да се опрашташ. Ето, сад људи знају то. Сутра ћу ти одговорити и овде и на мејл, онако завршно.

  8. Небојша Says:

    onedux,

    Шта је било, шта си сазнао, видим ћутиш?

    Јел си покушао да снимиш локацију на 300 метара од бељинског дома културе, па да видимо да ли је тамо инсталирана нека антена, или не?
    Ако ти ниси могао, да ли си реко то да уради твој неки друг, или неко из Бељине?
    Да ли си о свему томе опричао са житељима Бељине и шта они кажу?

    Јави нешто…

    Иначе, напиши неки сажет и обједињен чланак о том погубном закону о јавно-приватном партнерству, па ћу то да пренесем на свој блог, не дозволи да будеш обесхрабљен да истражујеш, само зато што си направио неки ситан превид, поготову око доношења закона. Ко ће то све да прати, јер ови мафијашки властодршци готово свакодневно доносе неке законе који су на штету Србије, или су са пуно рупа које мафија користи да пустоши Србију.


Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.