Косово и Метохија је Србија – Наша, Била, Јесте и Биће!


Извор: Фејсбук Репортер

БАРИКАДЕ: БРЊАК, ЈАГЊЕНИЦА, ЈАРИЊЕ, МОСТ НА ИБРУ У КМ, ДУДИН КРШ, ЗУПЧЕ, РУДАРЕ И ЛЕПОСАВИЋ СТОЈЕ, СРБИ И ДАЉЕ БРАНЕ СРБИЈУ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ…

09. децембар 2011.

16:30 ФБР, Владимир Мишковић: # Тадићеве специјалне полицијске снаге повлаче се са српског полицијског контролни пункта у # Брњаку. Неколико десетина # косовских Срба на # барикади остаје у приправности.

14:35 ФБР, СРБИ НА ОКУП:

Саопштење за јавност из Лепосавића

Кликни на саопштење да га видиш увећано

10:00 ФБР, Косово и Метохија:

• ПОНОВО БАРИКАДА НА БРЊАКУ!
• ЈАГЊЕНИЦА И ЈАРИЊЕ: ДЕЖУРА СЕ, ПОСТАВЉЕНИ ШАТОРИ И КОНТЕЈНЕРИ!
• ГЛАВНИ МОСТ НА ИБРУ: ДЕЖУРА СЕ, ШАТОР И БЕТОНСКА БАРИКАДА СТОЈЕ
• ДУДИН КРШ: БАРИКАДА ОЈАЧАНА, ДИМЕНЗИЈА 20 X 3 МЕТРА ВИСИНЕ
• ЗУПЧЕ, РУДАРЕ И ЛЕПОСАВИЋ: ПРОПУШТА СЕ САМО ЈЕДНА КОЛОВОЗНА ТРАКА.

На више места где се даноноћно дежура постављени су шатори и контејнери, а војници Кфора у Јагњеници и Јарињу имају контролни пункт али не ометају саобраћај.

Дежура се и на главном мосту на Ибру у Косовској Митровици, где је иза шатора бетонска барикада, код Дудиног крша барикада је више пута ојачавана и она је сада широка више од 20 а висока око три метра. Возила се једном коловозном траком пропуштају у Зупчу, Рудару и на улазу у Лепосавић и на свим путним правцима пролаз је слободан за припаднике Кфора али не и за Еулекс и привремене косовске институције.

Објављено у Срби - Србија - Нација - Држава. Ознаке: , , , , , , , , . Коментари су искључени на Косово и Метохија је Србија – Наша, Била, Јесте и Биће!
%d bloggers like this: