Мештанин Бељине код Барајева покрај Београда, говори о потенцијалној харп антени, аудио прилог


Јуче ујутро неко ми је преко мејла послао 2 линка са Ју Тубе где у једном прилогу мештанин из Бељине код Барајева говори о потенцијалној харп антени (или уређају) која је монтирана у Бељини, са тачном локацијом где се она налази, али је чува полиција, зато и нема фотографије те антене. Оба прилога су у ствари аудио снимци, у првом прилогу говори мештанин Бељине, а у другом чини ми се нека особа која добро познаје ХААРП систем, прилози су стари 4 дана, на Ју Тубе су избачени 20.08.2012.

Пре него што сами преслушате ова 2 прилога, рећи ћу вам укратко о чему се говори у њима, но прво да се упознамо са Бељином, где се она налази. У доњим сликовитим приказима имате сателитски снимљене положаје Бељине, околних места и градова, саме Бељине, као и фотографију дома здравља у Бељини.
Бељина је село у општини Барајево са око 810 становника, од центра Барајева удаљено је 8 км. а од центра Београда 41 км.

Сателитски снимак Бељине, околних места и градова

Положај Бељине код Барајева у односу на Барајево, Београд, види се и Панчево

Сателитски снимак положаја саме Бељине

Локацијај самог рејона Бељине, на мапи је обележен и положај дома здравља у Бељини

Фотографија дома здравља и чесме у Бељини

Дом здравља и чесма у Бељини…

Дакле, у првом прилогу говори неки мештанин из Бељине, и детаљно описује где се налази та потенцијална харп антена, или нека направа, будући да је то округлог облика, како каже, величине 3 метра. Налази се каже 300 метара од дома културе у Бељини, на неком грађевинском земљишту и чува га полиција 24 часа!

Прича и да се људи осећају лоше због тог уређаја, да утиче на психу, боли их глава. Та антена каже да је укључена 3 маја ове године пред изборе, да би се утицало на психу људи. Сада када се зна локација те антене, дакле налази се на некој грађевинској њиви која је од дома културе удаљена око 300 метара, треба извршити притисак на државне органе да разреше дилему око ове антене, да се покаже фотографија антене и да се проговори о њеној функцији, да ли је то антена у служби харп система, или нешто друго?

Има ли је, или је уопште нема?

У другом прилогу чини ми се да говори неко ко познаје харп систем, јер говори о томе, као и овој направи у Бељини, каже да је приликом уградње овог харп уређаја у Бељини, био и неки професор са Стендфорда, каже да та направа не може да изазове земљотресе, али климатске промене да, повећање температуре ваздуха више него што је уобичајено лети, утицај на психу, ум итд…

Харп у Србији1

Линк ка прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Харп у Србији 2

Линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/

Тек сам недавно поново почео да обрађујем и пишем о харп систему, тако да сам пре 3 дана пренео овај текс новинара „Правде“ Миловановића, и видим да по интернету има и неких осуда за такве текстове тог новинара, да се саморекламира, да само плаши људе, да их дезинформише, јер „нема фотографију те антене“, „није је усликао“, „није савестан“, „мора да га неко плаћа да тако пише“итд… Наравно, већина тих нападача на новинара су некакви прорежимски плаћеници, јер нико не помиње државу, само новинар па новинар, нико не помиње државу, која је једина меродавна да да информацију о овоме, да ли је та антена уопште инсталирана или не, а држава упорно ћути!!!

Али као и претходна влада, тако и ова кобајаги „нова“, треба да пита Вашингтон шта се догађа у Србији, па онда да то саопшти народу Србије и њеним грађанима.

Ми грађани Србије, јер ради се о нашој кожи, морамо бити упорни и путем неког протеста натерати државу да ради свој посао, јер ако ико треба да разреши ову ситуацију око ове харп антене, има ли је или нема, чему служи ако је инсталирана, да покаже њену фотографију ако је она инсталирана, то су они, државни органи! Они су најмеродавнији да причају о тој антени по вестима новинара Правде и других извештача, не новинар. Они су одговорни за стање у држави, они имају информације о томе шта је то инсталирано у Бељини, ако је инсталирано, јер ако је на сајту Станфорда који сарађује са људима који руководи харпом, на својој мапи антена разасутих по свету била обележена Бељина у Србији, значи да су је и инсталирали, иначе је не би ни мапирали, просто ко пасуљ!

И уместо да се врши притисак на државу разни „савесни истраживачи“ говоре како су контактирали особље Стандфорд универзитета, а ови су им „прецизно рекли“ како је антена искључиво пријемна, а да су панику око харпа изазвали неки људи, ту се помиње и новинар Правде, ради некакве своје промоције и политичке сврхе. Али, логички се поставља питање, зашто ти „савесни истраживачи“ не траже од особља Станфорда, кад већ тако присно контактирају са њима, да им покажу фотографију и локацију њихове антене, јер ако она постоји у Бељини, они су је инсталирали, они имају и фотографију, не новинар „Правде“!

Нешто се мислим, само пилећи мозгови могу слепо да верују особљу Стандфорд универзитета који сарађује са харп организацијом која је одавно под сумњом светског јавног мњења да злоупотребљава јоносферу користећи то да делује неповољно на психу људи, да изазива земљотресе широм света, климатске промене и слично. То је чиста наива слепо веровати њиховим информацијама и ко дете брбљати: „Они су нам рекли да…“ будући да се јоносфера путем харп система и њихових антена може и злоупотребити, поред оне корисне улоге, а будите сигурни да онај ко је свестан да се то ради, да онај ко зна да се то ради, сигурно неће да вам каже:

„Па, да, ми то понекад и злоупотребљавамо“

Која наива, слепо веровање…

Да харп систем може бити злоупотребљен, то је научно доказано, о томе се говорило и у прошлогодишњој радио емисији „Речено и прећутано“ у којој су гости Биљане Ђоровић били професор Велимир Абрамовић и дипломирани инжињер електротехнике Горан Марјановић. Издвојио сам за вас неке најинтересантније детаље:

Речено и прећутано: Гости Велимир Абрамовић и Горан Марјановић – ХААРП

Скини аудио клип (47 мб.)

Само још нешто да кажем на крају, о тексту новинара правде кога сам пренео:

„Одлучујући дан: ХААРП 12. октобра емитује најјаче зрачење над Србијом! Прете поплаве и земљотреси!“

http://bit.ly/O9seBY

Чуо сам нека мишљења да тај текст искључиво носи сублимиране поруке ширења страха, међутим у свом текстуалном додатку јасно сам рекао да преносећи тај текст не желим да плашим људе, што тако и јесте. У тексту се помиње и датум када ће се евентуално вршити појачано деловање и над Србијом, а наравно да када се то у јавности обелодани тај датум се може и променити, може то бити било када када господари смрти и живота одлуче, но није то поента. Ово може бити погодно да се датумирање искористи за анимирање маса да се побуне, јер чим се на мапи Стандфорда налазизи антена у Бељини значи да су је и инсталирали, иначе зашто би је и стављали на мапи? А грађане Србије не можеш да мотивишеш да се побуне против харпа говорећи им о њиховом основном системом антена на Аљасци, јер Аљаска није у Србији, већ ако се нека њихова антена налази у Србији где грађани Србије и живе.

Дакле, и по претходним вестима о инсталираној харп антени у Бељини, и по овим најновијим аудио прилозима и говора мештанина из Бељине, крајње је време да се грађани Србије покрену и изврше притисак на владу Србије, јер она је најмеродавнија да разреши ову неизвесност, да се дефинитивно изјасни да ли у Бељини постоји харп антена које може учинити зло грађанима Србије у садејству са харп системом на Аљасци, или те антене нема, све је измишљотина?

 

20 реаговања to “Мештанин Бељине код Барајева покрај Београда, говори о потенцијалној харп антени, аудио прилог”

 1. Šone Odžaci Says:

  Pa gde je taj harp? kako ga niko nije locirao, uslikao, video…

  • Небојша Says:

   Šone Odžaci,

   Изгледа ми да си ти већ харпован, па зато постављаш такво питање, јер у првом прилогу мештанин из Бељине је јасно рекао да је ту направу видео на 300 метара од Бељинског дома културе, на некој грађевинској њиви, да то чува милиција 24 часа, а ти и после свега питаш:

   „Pa gde je taj harp? kako ga niko nije locirao, uslikao, video…“

   Па не знам, шта ти мислиш где је, а?

 2. Ema Says:

  па зар не могу два, три момка па да ноћу…

 3. Šone Odžaci Says:

  Haaarp je sistem antena koje bi morale da se vide i na Google earth. Ako je to jedna antena, kako ona može da izazove ovolike poremećaje? Ovo na slikama po novinama je sistem na Aljasci…

  • Небојша Says:

   Šone Odžaci,

   То се ради о садејству харп система антена на Аљасци са антенама на локацијама других држава где су инсталиране. Али хаарп систем, по изјавама стручњака који га познају, може да делује на неко подручје или регион и без тих антена.

 4. Небојша Says:

  Ало, еј, људи, где сте?
  Јел има живих у Бељини, Барајеву и околини?

  Нека неко услика тај простор на 300 метара од дома културе, па нек покаже слику да видимо да ли је на тој њиви нешто инсталирано или не. Ако тај простор због обезбеђивања локације од стране милиције не може да се услика, нека се јави и то, да барем знамо неку информацију.

 5. djole Says:

  Ma dosta mi je vise tih nebuloza oko harpa, ajte bre novinari vise, vi koji palite i lozite narod na taj harp U BELJINI KOD BARAJEVA!!! Na svim sajtovima gde govore o HARPU postavljene slike ALJASKE, nigde BARAJEVA, pa cak ni slika te cuvene milicije koja ga cuva.. mislim ono…. a jos jaci dokaz je onaj mestanin koji govori o harpu… hahahaha… znate oktuglog je oblika i visine 3 metra,, STA, dinosaursovo jaje??? a na svim slikama HARP je u fazonu 300 antenica medjusobno povezanih, i ponavljam svuda jedna ista slika harpa sa al;jaske!!! NOVINARI gde vam je slika harpa pa makar i milicije koja ga cuva, slika objekta, ulaza, bilo ceg ap amakar i sa 300 metara!!!!!!!!!!!!

  • Небојша Says:

   djole,

   Ја нисам новинар, будући да си се јавио на мом тексту, перцепција ти нешто шкрипи. Сви се ви лепите ко мува за лепак за текстове тих новинара, али да сте имало били истраживачки расположени и сконцентрисани, одмах би увидели да је основана сумња да се у Бељини налази могуће нека инсталирана харп антена, званичан сај стандфорд унивезитета, а не новинар Правде за кога се сви качите. Ја сам то лепо објашњавао. Дакле, на званичном сајту стандфорд универзитета који сарађује у разним пројектима са ХААРП централом на Аљасци, стоји светска мапа локација где су инсталирали те антене, а између осталог уцртали су и Бељину, дакле они су то уцртали, није им то цртао новинар Правде, који је ту информацију користио за своје новинске извештаје.

   Дакле, лично су научници из Стандфорд универзитета мапирали Бељину у Србији као простор где су инсталирали неку антену, чак су дали и име стручњака који је задужен за ту антену, за њен рад, то је Морис Коен.

   Та мапа је нађена још прошле године, прослеђена је истраживачком новинару који ради на радију, Биљани Ђоровић, тако да је она направила емисију о томе, управо сам је дау у тексту на коме се јављаш, то је емисија: „Речено и прећутано“ снимљена још децембра прошле године.

   У њој су гостовали озбиљни стручни и компетентни људи, људи који нису склони сензационалистичком извештавању, то су Др Велимир Абрамовић и дипломирани инжињер електротехнике Горан Марјановић. Они врло добро знају шта је ХААРП систем.

   У тој емисији речено је ово…
   Биљана Ђоровић:

   „А на сајту стандфорда, је ова антена час приказана као линијски појачивач, а час као линијски пријемник…“

   Велимир Абрамовић:

   „… Они кажу, ‘активнo’, значи ‘активна’ не значи само праћење, него значи и повратни утицај…“

   Све је то речено на основу разматрања и сагледавања информација са сајта стандорда, не из чланака Правде за кога се сви хватате ко мува на лепак, а немаш живаца ни то парче аудио снимка да преслушаш, па тек онда да донесеш неки суд.

   Е, сад, то што нико није још објавио фотографију те локације на 300 метара од дома културе не значи да тамо нема ништа.

   Слике са ХААРП система на Аљасци су даване зато што било које антене да су инсталиране, па и у Бељини, они делују у садејству са тим хаарп системом. Но, нарвно, ти мисли шта мислиш, то је твоје право, да прихватиш информације или не, и како ћеш да их обрађујеш у мозгу.

 6. Atomski Mrav Says:

  Jeste li slusali snimak Biljanine emisije, ono gore?
  profesor, dipl. ing. kaze da se TAJ COVEK NIJE UPSAVAO, a ceo grad jeste. Bio je u svojoj laboratoriji=UREDU.
  IZASAO IZ NJE(sutirao psa koji spava) A ON SAM SE NIJE USPAVAO??? O.o molim vas!
  Kako su ti njegovi aparati delovali samo na njega. Kad je u njihovom polju-u redu, ali ovaj deo price je ‘malo’ bajkovit!!

  • Небојша Says:

   Бајковит је за оне који се не разумеју у основне енергетске принципе и који немају потенцијал да на основу реченог схвате суштину!!

 7. Atomski Mrav Says:

  Cak i malo dete ume da rasclani sta je realno, sta ne! Osim toga odkud vi znate koliko ko ima znanja?
  Malo je glupo da se vi debatujete sa ljudima, ako ste kreator clanka? Sto ste mislili- vec ste rekli, gore u clanku, koji nije bas u celini potkovan cinjenicama i kao sto rekoh poseduje recenice koje potiru jedna drugu!

  • Небојша Says:

   Atomski Mrav,

   Чланак је онакав какав јесте, информативан, а пошто ме питаш одакле знам какво ко има знање, да ти одговорим. То је по значају коментара. Прво, нико није шутирао пса, већ дрмао, то је јасно речено у прилогу, а по твом „знању“ то је исто, јер изједначаваш то, јер у прилогу си чуо „дрмао пса“ не „шутирао пса“. Рецимо, ти да спаваш чврстим сном, и дође неко да те дрма да би се пробудио, ипак се може десити да се и не пробудиш, јер то се дешава, нема ко то није искусио једном у животу. Али, ако би неко почео да те шутира док спаваш, буди сигуран да би се пробудио ма колико ти био чврст сан.

   И шта сад човек да дискутује с тобом кад не правиш разлику између „дрмати пса“ и „шутирати пса“?

  • Небојша Says:

   Atomski Mrav,

   Ево да теби и осталим објасним неке техничке недоумице, будући да сам раније контактирао Велимира око тог успављивања. Ово што ћу рећи мого си и ти да наслутиш из поменуте аудио секвенце, било ко, али да на културан начин упиташ за објашњење, разјашњење, не да одмах идеш на дискредитацију личност која описује догађа, односно њене стручности.

   Ради се о томе да је тај Теслијанац из Лознице имао око врата један апарат који је непрекидно ширио то фреквентно пољо око њега на које харп таласи нису имали утицаја, зато није био успаван када је пришао псу на чијем простору су дејствовали харп таласи. Иначе, данас, када су видели докле је ствар догурала, наши Теслијанци праве за себе и простор у коме живе апарате и уређаје које неутралишу дејство харпа, то се може.

   Значи, могуће је направити и анти харп и заштити Србију од дејства харпа, али кога из властодржачке шибицарске и битангарске структуре уопште интересују људи, Србија и заштита људи у којој живе!

   Никог!

 8. Небојша Says:

  Србија у необјављеном рату

 9. Dusica Says:

  Jel mogu ja jedan link da postavim, posto nije bas tako da ne interesuje nikoga Srbija i uposte nasa planeta. Ne znam da li ce iko da obrati paznju al ajde. U sustini je veoma bitno da se cela ta prica o Haarpu rasiri i da Ljudi postanu svesni koliko je i taj Haarp na Aljasci veliko zlo. Da li on postajao u Srbiji ili ne, Ljudi isto nam se pise. Ljudi ako ne veruju u to, samo neka se malo vise informisu na interenetu..ima i korisnih stvari.. kao sto bi to rekao Jeff Phillips, planeta nek se raspada, vi ljudi cete da sedite u toploj fotelji i da lajkujte to na FB. ako se neko ipak predomisli i zanima ga da prosiri pricu o Haarpu, evo jedan link;
  http://bit.ly/QRT6Yu

 10. Dusica Says:

  Ovo je link koji upucuje na potpis peticije za unistavanje Haarp sistema u Beogradu. A evo jos jedan link za peticiju na srpskom;
  http://www.peticije24.com/zatvorimo_haarp

 11. филип Says:

  Изгледа да је откривен ХААРП прерушеног у дрво са вештачким крошњама. Место: РАКОВИЦА усред Београда.
  http://is.gd/Ac1wqo

 12. Coa Says:

  Lokalne antene su samo pojačala!


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: