Todoxin – Истина о вакцинама


Данас вам представљам видео прилог од домаћих стручњака, ради се о ћерци нашег прослављеног доктора Тодора Јовановића Др Мили Јовановић. На крају текста имате сликовити албум са текстуалним приказима који су извучени из видео прилога.

Todoxin – Истина о вакцинама

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Укратко да вам представим садржај…

На самом почетку Мила истиче да је против системских вакцинација, али да не би требало протерати вакцину у потпуности, већ да се треба вакцинисати само у току епидемије. Наводи и пример, а то је у случају да се у неком обданишту, школи, или фабрици појаве случајеви малих богиња или великог кашља, вакцинацију тада треба спровести само у погођеним установама како би се спречило даље ширење заразних болести.

Кад је говорила о саставу вакцина Мила је навела да вакцине садрже инактивисане вирусе (мртве), атенуиране вирусе (ослабљене) па и живе вирусе. Затим, стране протеине, ћелијске културе мајмунских бубрега, пилеће ембрионе, смеше антибиотика (неомицин), разне конзервансе, стабилизаторе и неутрализаторе, што су све стране супстанце људском организму, једном речју научници за то воле да кажу, то је „чорба“.
Када је говорила о хемијским отровима које садрже вакцине, навешћу само једну од неких коју је навела, то је ДТП вакцина ( дифтерија, тетанус и велики кашаљ) на чијој амбалажи пише да у саставу има 2 јака хемијска отрова „тимерозал“ (садржи живу) и алуминијум фосфат.

Застрашујеће је деловало када је Мила говорила да је немогуће анализирати сваку појединачну дозу вакцине, јер је то потпуно економски неисплативо, већ се на анализу достављају читаве бачве, где се тако из те велике количине, из те бачве, узима само један мали узорак, тако да нико не може да гарантује шта се налази у свакој појединачној дози вакцина!

У којој мери су вакцине допринеле појави неких од најтежих обољења данашњице?

У ту сврху Јовановићка помиње чланак из 1987-ме када је тенутно један од највећих светских експерата на пољу сиде, Роберт Гало ( Robert Gallo) изјавио да је вакцина против великих богиња један од главних криваца за појаву сиде.

Када је говорила о полио вакцини Др Мила је рекла следеће:

„… Да би се прикриле болести које су настајале управо као последице полио вакцине, измишљени су различити нови називи за обољења… и имамо такође ситуацију када се превиђа врло свесно, да је исхрана можда главна компонента у заштити од дечје парализе, јер полио напада највише лети. Због чега? Деца уносе највише шећера, наравно свих старосних групација, уносе поготову највише сладоледа, газираних пића током лета. А управо је рафинисани шећер тај који узима калцијум из костију мишића и нерава. И тако оштећени нерви наравно да су врло пријемчиви за полио вирус који је наравно, као што сам поменула највише застуљен у летњим месецима.“

За велике богиње каже следеће:

„… оно што је поражавајуће када је у питању вакцина против великих богиња, јесте да 90% случајева великих богиња се управо јавило код људи који су вакцинисани против великих богиња…“.

Затим помиње велики значај витамина „Ц“ и ту је каже урађена студија на деци која су оболела од великог кашља. Једна група те оболеле деце је била вакцинисана, а друга није. На тој групи која није вакцинисана биле су примењиване велике дозе витамина Ц и у зависности од начина примене те терапије, та деца су се опоравила за 15-20 дана. Док ова друга група иако су били вакцинисани у просеку им је требало да се опораве  34 дана.

Да ли је могуће законски оправдати жељу родитеља да њихова деца не буду вакцинисана?

Ово се односи на обавезно вакцинисање без чега деца не могу да крену у школу. Наводи да се сам поступак вакцинације коси са медицинском етиком, где сви они третмани који могу донети одређене здравствене ризике по пацијента, морају бити строго индивидуализирани, у смислу ко хоће хоће, ко неће неће, што није случај у том обавезном и не неки начин присилном вакцинисању деце. Од стране власти врши се притисак на родитеље да због дечјих колективних установа попут обданишта, школа морају да заштите своје дете од друге деце. Међутим, како логички тврди ДР Мила, намеће се један сасвим логичан закључак: ако су вакцинисана деца већ заштићена вакцинама од болести против којих се та деца превентивно вакцинишу, како се тврди, зашто би онда невакцинисана деца морала да се вакцинишу, ако су већ ова вакцинисана заштићена вакцином?!

Наравно… у свему овоме види се да ту има доста бизниса и разних политичких игри.
Контра овоме, Мила наводи пример да треба да се руководимо случајем најразвијенијих земаља Европе као што су: Немачка, Енглеска, Ирска, Холандија, Шпанија, Белгија, Француска… које су се одрекле обавезне вакцинације, тако да онај ко не жели да се вакцинише, то и не мора.

Најпотреснији детаљ из Милиног предавања је тај када је говорила о периоду док је Тодоксинова научна група држалаи санаторијум у Јужноафричкј Републици. Тада су успели да извуку један већи број доза вакцина са којима су се вакцинисала Афричка деца, Испитивањем састава тих вакцина, које је урађено у еминентним лабораторијама у Србији, утврђено је да је у свакој дози испитиваних вакцина пронађен изузетно велики садржај тешких токсичних метала као што су: жива, олово, бакар, никл и други метали. Што се мене тиче, ово је својеврстан геноцид према Афричкој деци!

Препоруке за јачање имунитета су биле у уравнотеженој и здравој исхрани, у избацивању из исхране рафинисаног белог шећера и белог брашна, било је ту још других савета. Затим је препоручила Todoxinove природне препарате за јачање имунитета, али и друге сличне препарате од других произвођача, тако да ће се потреба за вакцинисањем свести на минимум.

Текстуална Todoxinova презентација у сликовитим приказима. Кликните на сваки приказ да га видите увећаним

4 реаговања to “Todoxin – Истина о вакцинама”

  1. Dragan Says:

    Hvala na videu i textu.
    Kako da se izborimo da nam deca vise ne primaju vakcine?
    Mogli bi neki post da posvetite tome!
    Pozdrav.

    • Nebojša Says:

      Нема на чему.

      Поставићу поводом тога у току дана овде у коментару, аудио секвенцу где Др Мила говори о томе, али не против потпуног елиминисања вакцина, јер ће увек бити родитеља који ће дати да им се деца вакцинишу и поред свих ових аргумената који говоре о штетности вакцина, а неки ће и сматрати да је све то „бла…бла…“ и поред тога што то говори докторка, јер ‘званична истина’ не проповеда тако

      Најбитније је да се родитељима који не желе да им се деца вакцинишу, да законска могућност ( да се донесе закон) да могу да одбију да им се деца вакцинишу, као у неким државама Америке и Европе, а да при томе не буду санкционисана њихова деца од уписа у обданишта и школa, као да ни родитељи не сносе никакве санкције.

      Јер потпуна је безвезна и смешна „аргументација“ здравствено-државних пропагатора вакцине да се сва деца морају вакцинисати због здравља одређеног дечјег колектива (обданишта, школе…) истровремено говорећи да је:

      „вакцина једино средство заштите против вируса“.

      Међутим…

      „Па ако је вакцина ‘једино средство заштите’ и ако ‘сигурно штити од тих болести’, у чему је онда проблем? Зашто је онда моје дете које је здраво, а ја нећу да га дам на превентивно вакцинисање против тога и тога, ‘опасно’ за ту ‘вакцином сигурно заштићену децу?!’…“

      логички размишљају многи родитељи…

      Поздрав.

    • Nebojša Says:

      Ево, написао сам пост о томе:

      Родитељи – савет како да се законски изборите да вашу здраву децу на дате на обавезну вакцинацију?

      http://bit.ly/887kAm

  2. Radovan Says:

    Интервију проф.др.Тодора Јовоановића једној македонској телевизији

    Гостовање у емисији „Субјект“ новинара Слободана Живковића на телевизији Коперникус


Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.