Трибина о Сребреници: Чињенице говоре да није било геноцида!


У организацији невладине организације „Историјски пројекат Сребреница“ на челу са њеним оснивачем господином Стефаном Каргановићем и уз помоћ амбасадора Русије, као и особља Руског Дома у Београду, у Руском Дому 5.04.2012. одржана је трибина о Сребреници и догађањима везаним за њу за време рата у БИХ 1992. – 1995., о такозваном „геноциду“ Срба над босанским муслиманима.

Трибина о Сребреници: Чињенице говоре да није било геноцида!

Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Повод да се организује ова трибина и стручна дискусија о Сребреници била је књига Едварда Хермана „Масакр у Сребреници“ (преведена и на србски језик) која у потпуности разобличује западну пропаганду лажи, да се у Сребреници десио геноцид!

Ово је веома значајна дискусија да би се спознала права истина о догађањима у Сребреници. У дискусији су учествовали: форензичар Др Љубиша Симић, филмски режисер Борис Малагурски, аналитичар Александар Павић, професор др Мило Ломпар, новинар Никола Живковић који један део времена проводи у Србији, а један део у Немачкој, затим немачки новинар Мануел Оксенрајтер, и Миодраг Стојановић адвокат у тиму одбране Ратка Младића, као и веома добар познаваоц шта се за време рата у БИХ 1992. – 1995. заиста десило: у, и око Сребренице.

У склопу ове теме о Сребреници и западне пропаганде лажи да су Срби починили геноцид над босанским муслиманима, погледајте и овај значајан документарац који раскринкава те лажи!

Забрањена истина о Сребреници (Forbidden truth about Srebrenica)

Линк ка видео прилогу на: https://www.youtube.com/