Срећна вам Нова 2012-та Година !!


Србском народу, свим Србима, грађанима било које националности, или националних мањина које живе у Србији, другарима и пријатељима, желим Срећну Нову 2012-ту Годину!

Желим им пре свега да буду здрави, да беспослени нађу посао од кога ће моћи да издржавају себе и своје породице. Такође желим то и онима који тренутно раде, али имају ниска примања, да им плате буду веће, као и нашим драгим пензионерима да се повећају пензије, јер је на њиховој грбачи и зноју изграђена ова земља!

Посебно желим косметским Србима све најлепше у 2012-ој Години!! Да буду здрави, јединсвени и сложни, да успеју у својој праведној борби за очување Косова и Метохије у границама Србије, од ове издајничке власти, ради свих нас! Да очувају своје породице, своју децу, своја огњишта и дом, да остану здрави и читави ту где јесу, јер:

А ови други, домаћи феудалисти, домаћи окупатори и квислинзи на власти, на челу са немилосрдним диктатором Тадићем, шта њима пожелети, шта пожелети ДОС-овцима, тим петооктобарцима…?
Опљачкали су и опустошили Србију, непрекидно генеришу јад и берду!! Мало је рећи да су то квислинзи, то је највећа изродска пошаст у читавој историји Србског народа!! Они су ментално-духовна куга, рак, која прети да нас потпуно погуби и унипшти!

Али неће успети то!! У овој одлучујућој 2012-ој години морамо их сместити тамо где им је место, Забела!!!

Њима желим исто што им желе и милиони напаћених, опљачканих, ојађених и понижених Срба и остали грађани, да нам што дуже живе, да кад дођу стварне промене сви који су криви заглаве на доживотној робији, јер су то и заслужили!!

Сви…!!

И изданци бившег режима и сви најодговорнији ДОС-овци, који су се сад бескрупулозно удружили на власти у отвореној борби за тотално уништење Србије као државе и Срба као народа, а некад су наводно били љути противници.

Сви, сви, сви… да заглаве на доживотној робији….!

КПЗ Забела, јул 2012.

(кликни на слику, да је погледаш у већој резолуцији)

Нема више чекања, ово је одлучујућа година!

Извор за слику: Таблоид

Никако не треба да им хвали ни длака са главе, никаква физичка малтретирања не долазе у обзир, треба организовати делегације грађана које би их посећивале свакога дана у ћузи, ради вербалног контаката са робијашима, само то, да робијаши осете и константно док су на робији живо живе сву патњу кроз коју смо сви ми пролазили и пролазимо, и у име оних који више нису међу нама, то ће им бити највећа казна…!

Ја мислим да милиони напаћених Срба то највише желе.

Могла би се снимати и мамутска ТВ Фарма са њима, да се покажу у правом светлу, наравно, уз лажно обећање да ће ко победи бити пуштен на слободу, јер и нама су давали свесно прегршт лажних обећања…!

Наравно, није само поента да ови оду на робију, већ да на власт доведемо нашу истинску и Србску часну елиту (ван свих страначких мафијашких кланова, како позиције, тако и „опозиције“) која ће нам донети истински бољитак, на егзистенцијалном, на националном нивоу, на нивоу свих грађана и националних мањина, а пре свега да од Србије заједено створимо стабилну и јаку економску државу, у којој ће сви моћи нормално да живе од свог рада, јер кичма сваке државе је економија.

Уз те жеље поздрављам све Србе и грађане Србије са:

Срећно…!

Боранин Паја Вучковић - инструментал...

Боранин Паја Вучковић - инструментал...

4 реаговања to “Срећна вам Нова 2012-та Година !!”

  1. Pančevac Says:

    НАЈМИЛИЈЕ ВОЛИТЕ И ЦЕЛИВАЈТЕ !!
    ЗА СЛОБОДУ ЖИВИТЕ !!
    ЗА ЧАСТ СЕ БОРИТЕ !!
    ЗА ОБРАЗ ГИНИТЕ !!
    За ДВЕРИ БОРИТЕ!!!

    СЛАВА СРБИЈИ !! ЖИВЕЛИ !!
    НЕБОЈШУ СЛАВИТЕ !!!

  2. dragan Says:

    srecna nova godina

  3. Jassna Says:

    hvala!
    srecna Nova godina! sve najbolje 🙂

  4. eugenika Says:

    Срећна свима !


Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.