ГМО сир се на пијацама подмеће као прави сир од крављег млека


Човек у Србији је готово смрвљен и остао без ума, путем разних манипулативних програма заглупљивања и зомбирања, постао је незаинтересован за свој живот, јер непрекидно ко хипнотисана овца буљи у ТВ програме, у ТВ фарме, у мобилне телефоне, гледа једне исте ТВ серије и филмове, константно виси на фејсбуку… и зато свако зло што му се сервира и не препознаје, већ га послушно прихвата, мекћући са:
„.. мееее .. мееее…“
понекад и са смешком у знак одобравања, мислећи да је човек, а у ствари је одавно овца отерана на клање, мало по мало, рез по рез.

И…?

Кврц!
Готово…!
Нема више: „меее“.
Нема више овце…!
Нема више човека…!!

*****************

Извор: Вестинет

kravlji-sir-600x450

Посланик ДС Срђан Миливојевић указао је јуче у Скупштини Србије да се на пијацама поред “фета” сира животињског порекла продаје и сличан сир биљног порекла, али да то није назначено наводећи да се тако потрошачи доводе у заблуду.

Миливојевић је у Скупштини Србије показујући два тањира са сиром – једним животињског порекла, а другим биљног порекла који се, како је рекао, углавном прави од сојиног млека, воде, палминог уља, емулгатора и делимично млека у праху, навео да се такви производи на пијацама продају за 180 динара за килограм, а да није означено да је реч о сиру биљног порекла нити који су његови састојци.

Он је рекао да се такав сир производио и у једној суседној земљи и да је “тамо прављен од генетски модификоване соје”.

Миливојевић је објаснио да је за производњу фета сира животињског порекла потребно између пет и шест литара млека, и да је промет тог сира опао јер је тај биљни јефтинији, а потрошачи не знају да не купују прави сир.

Према његовим речима, то може створити штете произвођачима краљевнег сира и откупа млека, али и угрозити радна места у тој области.

Он је рекао да се обраћа у име српских сељака и апеловао је на све посланике да сви заједно подрже закон против ГМО и за заштиту потрошача који ће спрецити такву злоупотребу.

Миливојевић је затражио од министра пољопривреде Драгана Гламочића да га прими и да заједно са пољопривредним произвођачима разговорају о том проблему.

Председник парламента Небојша Стефановић је замолио Миливојевићу да не доноси више храну у скупштинску салу.
“Не желећи да улазим у ваше излагање, замолио бих вас да не доносите храну на седнице парламента било да су биљог или животињског порекла”, рекао је Стефановић.

*****************

Свима онима који воле сир саветујем да га набављају од неког сељака кога познају, јер знају да његова крава једе искључиво природну биљну храну, никаква коштана брашна (прави се од меса угинулих животиња), а такође је битно да се та крава не вакцинише, јер вакцином се могу убацити и разни гмо елементи у кравље тело.

Што се тиче ГМО-а ево шта кажу неки наши поштени и часни стручњаци, то можете видети из овог текста:
Срамота: Крију да већ једемо ГМО храну…!
http://is.gd/H6zKpL

„… Генетичар Миодраг Димитријевић сматра да је за примену ГМО у директној исхрани људи требало да се сачека бар један век да би се што боље и више тестирала.

„Већи број кредибилних научних истраживања у којима су лабораторијски сисари храњени ГМО сојом показали су промене чак и у трећој и четвртој генерацији потомака. Израстале су им длаке око зуба и у устима, имали су промене органа за варење, појачану стерилност, дегенерацију репродуктивних органа и за више од 50 одсто повећано угинуће фетуса. Чим се догађају на сисарима, ове промене могу да се очекују и на човеку“
, каже професор Димитријевић….“

А на истој страници такође можете да прочитате да председник друштва аграрних економиста Србије, проф. др Миладин Шеварлић каже да тренутно у 167 земаља у свету није дозвољен ни узгој, ни увоз, ни промет производа од ГМО.

Па зашто нас онда страни фактор уз помоћ изрода на власти приморава да увозимо и гајимо гмо, а властодржци врло добро знају да је ГМО забрањен у тих 167 земаља?!

То је зато што почевши од берлинског конгреса (1878 год.) у континутету на власти и у њеним институцијама седе и руководе Србијом најгори могући људи које свет може замислити, без икаквог су морала и пијетета за било коју људску вредност и поштовање за свој народ, за све његове слободарске историјске жтве које су крвљу плаћене! Са њима у пакету иде свита разних „интелектуалаца“, „стручњака“ и „експерата“ који народу требају да исперу мозак и залуде га…!

Све би учинили, и најгора недела свом народу само да опстану на власти!

И то има свој историјски континуитет како напоменух…

Лажна историја Срба?
Да…!

Лажно југословенство?
Да….!

Лажно тзв. „братство и јединство“?
Да…!

Србомржња?
Да…!

Пљачкашка приватизација?
Да…!

Признање независности отцепљеном делу своје сопствене територије, Косову и Метохији?
Да…!

Улазак у злочиначки НАТО пакт који нас је бомбардовао?
Да…!

Увоз, узгој и промет ГМО-а иако то 167 земље у свету забрањују?
Да…!

Људи….!

Побунимо се противг ГМО док смо још људи, иначе ћемо ускоро сви да мекћемо и гракћемо, тако да ће „побуна народа“ бити циркуска представа великог брата, за убирање политичких поена разних домаћих политичких шибицара из странака…!


osnova-3

2 реаговања to “ГМО сир се на пијацама подмеће као прави сир од крављег млека”

  1. Срб Says:

    Ноћни витезови са асфалта:

    http://rbth.co.uk/society/

  2. gavrilo Says:

    Svaki komentar je suvišan..a Nebojša je odlično rezimirao. Ljudi dignute svoje glasove i ukinute poslednju u monstrumsmom nizu podvala nasoj zemlji i sadašnjim i buducim generacijama. SRBIJA PROTIV GMO


Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.