ЕКСКЛУЗИВНО: ХААРП антена се налази у Раковици маскирана у дрво! (ФОТО)


Игра мачке и миша се наставља…
Извор: Правда

 ХААРП антена се налази у Раковици маскирана у дрво!

Објављено: 30. октобар 2012, 16:05

БЕОГРАД-Антенски ХААРП системи лоцирани у Србији о чему је Правда детаљно писала претходних месеци и даље интригирају српску јавност а појавили су се сумње да се ове америчке антене које контролишу јоносферу а самим тим утичу и на менталну свест људи, осим у Бељини код Барајева налазе и у београдском насељу Раковица.

Наиме, редакције Правде се путем мејла јавио читалац из Београда који је тражио да остане анониман и који тврди да се једна ХААРП антена налази на територији општине Раковица и да је замаскирана тако да личи на стабло дрвета.

-Већ дуже време претим ваше приче око ХАРРП-а и мислим да сам открио где се антена налази. Бељина и Земун који се спомињу су приче да се скрене пазња са правог места где је Харрп постављен, а то је Стражевица у Раковици. Већ неколико година ту постоји антена камуфлирана да изгледа као дрво, међутим када јој приђете видецете да из ње штрче репетитори а поднозје је трафо станица, вероватно за напајање ХАРРП-а. Занимљиво је да је постављена у насељеном месту Кијево недалеко од окретнице трамваја 3, али да је надомак касарне Кијево, каже овај читалац Правде.

Наш читалац наглашава да је у разговору са грађанима овог насеља сазнао да војска редовно обилази ову антену али да су поред ње виђали и возила са дипломатским таблицама.

-Сигурно је да није реч о мобилној телефонији јер у близини постоји и антена за мобилне, а и ова антена је много виша од тих за телефонију. Иначе мислим да избор места није случајан јер се на Стражевици налази и радарски систем за надгледање целог неба Србије па је вероватно то географски добра локација и за постављање система ХАРРП. Антена је стављена у насеље да не изазива толику сумњу али довољно близу војних објеката да могу редовно да га надзиру, каже наш извор.

Читалац Правде додаје да се све око ХААРП-а у Раковици мозе лако проверити и да се антена налази у Кијеву око 700 метара од окретнице трамваја 3 и аутобуса 37 а надомак касарне Кијево и војног отпада.

-Када се настави од окретнице ка касарни са леве стране налази се брдашце са неколико кућа, међу њима је и ова антена, али мора се пажљиво гледати јер су око ње посађени четинари и обичном посматрачу делује као да је у питању само једно од дрвећа, међутим веће је од осталих и са врха вире антене, каже овај наш читалац.

19 реаговања to “ЕКСКЛУЗИВНО: ХААРП антена се налази у Раковици маскирана у дрво! (ФОТО)”

  1. Neko iz mase Says:

    Antena mobilne telefonije. Ima ih po celom gradu ne samo u Rakovici. Na B.Brdu postoji jedna vec 15 godina sigurno…

    • Небојша Says:

      Аха, ти си неки експерт изгледа, а јел су све те антене „мобилне телофоније“ по целом граду овако маскиране дрветом, и у подножју имају трафо, а?

  2. бане Says:

    У питању је антена мобилне телефоније. Наводни трафои су базне станице једна је сигурно ВИП-а то знам јер сам је ја својим возилом доветао и поставио као што сам бар једно 500 истих таквих поставио широм ове наше лепе Србије.Антена је маскирана у дрво на захтев ВС због близине војног објекта. И један савет: пошто тема није ни мало наивна било би пожељно да у будуће проверите о чему се ради па онда да поставите на блог. Слично је са антеном наводног HAARP-a која је у приказана на You Tube u Bjelini а која је антенки стуб мобилног оператера Теленор-а. Преносећи овакве не проверене информације правите само медвећу услугу лјудима који оправдано указују на тај проблем. Поздрав

    • Небојша Says:

      бане,

      Идите па демантујте то званично у листу Правда ако сте сигурни у све ово, са пуним именом и презименом, и са пуном одговорношћу, а не овако по интернету анонимно, са „бане“ и нека војска изађе са званичним објашњењем, а не да сво ово време ћути! Ништа ја не пишем ако не проверим, већ имам доста текстова о Харпу, и будући да познајем људе који су одлично у стручном смислу разумеју у ове ствари, знам да овакаве антене могу бити и пријемне и одашиљачке, а тај трафо, или базне станице, могу исто тако послужити за напајање енергијом ове харп антене, у случају да то она јесте, а ти напајачи енергијом могу бити и негде у близини, на скровитом месту.
      А то за Бељину није прича, будући да на сајту Стандфорд универзитета који сарађује са организацијом ХААРП на Аљасци постоји ЊИХОВА светска мапа тих антена, локације где су их инсталирали, па су они уцртали Бељину, не ја.

      Има информација да је харп пресељен из Бељине када су „одређени љиди“ чули да се о томе у јавности прича, то се може видети на овом прилогу.

      Србија у необјављеном рату

      И на крају крајева, може бити више антена, и које нису на мапи стандфорда, јер једноставно, поред ових марионетских влада страни фактор може да ради по Србији шта хоће, само треба да им се јави да обезбеде логистику, јер на путу уништења Србије овим марионетским владама ништа не представља препреку, све раде са лакоћом.

      И људи из дипломатије који се крећу у високим дипломатским круговима потврђују инсталацију харп антене у Србији, илити харп уређаја, то се може видети из следећег прилога, то је мој текст од 25. септембра 2012.

      *************

      Гостујући 15.09.2012. код Оливере Милетовић у емисији Питања и одговори“ на ТВ „Палма Плус“, Војислав Милошевић је између осталог говорио и о томе да ли је инсталирано нешто од харп система у Србији (Барајево, Бељина), односно нека харп антена, о чему се већ више месеци углавном пише само по интернету. Извуко сам тај део емисије и сад је пред вама. Господин Војислав Милошевић је завршио факултет политичких наука и преко 20 година је радио у дипломатији. Бивши је члан ДС-а и Српског Покрета Об(мане)нове.

      Војислав Милошевић: ХААРП који је постављен у Барајеву, почео је да функционише почетком маја 2012.!

      Линк ка видео прилогу на: http://www.youtube.com/

      До сада се само нагађало писањем на интернету, по разним сајтовима, форумима и блоговима, о томе да је инсталирана нека харп антена у Барајеву или Бељини, која је у садејству са харп системом на Аљасци, али сада су ово прве опипљиве информације од човека који се кретао и креће у високим политичким круговима, а такође су му познати и езотеријски кругови који иза сцене вуку конце политичких кретања у свету.

      На питање водитељице да јој нешто више каже о томе да ли је нешто од харп система инсталирано у Србији, господин Војислав Милошевић одговара:

      Војислав Милошевић:

      „Да, ради се о систему харп који је постављен у Барајеву, он је почео да функционише почетком маја ове године.“

      Оливера Милетовић:
      Ко је то одлучио?

      Војислав Милошевић:

      То је могла да уради само актуелна власт. Тада је актуелна власт била у рукама Бориса Тадића, Мирка Цветковића као премијера и наравно Парламента у коме су они чинили већину. Тако нешто што је урађено је потпуно неуставно! Потпуно ван закона и нелигитимно, јер тај систем који је тамо инсталиран, врло је познато да се не користи у хумане сврхе, да се не користи за унапређење и бољитак живота човека, него се користи управо за изазивање еколошких катастрофа, колико суша, толико стварањем разних енергетских таласа који се зову цунами облаци, односно харп облаци…“

      Дакле људи, ову су прве опипљиве информације које нам казују да су ненормалне летње врућине са сушним периодом, што је осакатило пољопривредне приносе, узроковане харп системом који се налази у Барајеву! Ово треба под хитно да се испита од стране Николићеве власти, да се судски изпроцесуира и казне починиоци! И да се те харп направе уклоне из Барајева!

      *************

      Поздрав бане

  3. Никола Алексић Says:

    ЛОВЦИ, ШТА ЧЕКАТЕ!?

  4. Nikola Says:

    Ista takva antena je montirana na Banovom Brdu u Žarkovačkoj ulici

  5. Kosmet Says:

    Ja sam istrazivao HAARP u Srbiju i bio sam prvi sto sam o tome pisao i delio sam sirom Srbije 3 sajtove da se narod uveri.

  6. Skulja Says:

    Pored legalno postavljenih antena MUP-a, BIA i Vojske Srbije, više od 300 antena je nelegalno postavljleno, odnosno nema dokaza da za to postoji pravni osnov. Jedan broj tih uređaja koji mogu služiti za prisluškivanje, postavjen je odmah pored antene BIA i MUP-a.
    Ono što posebno zabrinjava jeste da niko ne zna odgovor na pitanje ko to može da nelegalno postavi antene i komunikacijsku opremu pored radara.A prica o HAARP-u je nesto drugo.Zato ti je ova antena sakrivena u KROSNJI DRVETA! Sve naj NEBOJSA

    • Небојша Says:

      @Skulja,

      Да, има ту разних импликација, не мора ово да буде харп антена у крајњем случају, али шта год да је, антена је маскирана и сакривена у крошњи дрвета, што нешто јасно говори, то сакривање.

      @бане каже да је антена маскирана на захтев Војске Србије, јер је у близини војни објекат.

      Хмм…

      Објашњење је мало нелогично, јер ако је то „само“ антена мобилне телефоније, зашто се уопште и маскира и крије од погледа људи, не од војних лица који су тражила да се маскира, само због тога „јер је у близини војни објекат“, јер и иначе, таквих антена по Београду има колико хоћеш, и ни једна се није масакирала крошњом дрвета.

      Значи, ако идемо логиком банетовог објашњења, маскирањем у крошњи дрвета, антена се крије „од војог објекта“, јер ако „војни објект“ (не људи, грађани… таман посла) сазна да је антена мобилне телефоније поред њега, а уједно се крије маском крошње дрвета, свашта ће да се догоди. Можда се „војни објекат“ наљути на војна лица која су хтела да сакрију са видика тај предајник од погледа „војног објекта, не од људи, обичних пролазника, већ од „војног објекта“, будући да су војна лица зактевала да се антена маскира и тако њено постојање сакрије, не од њих, јер они знају за њу.

      Међутим, ова антена која се крије од погледа људи, на свом дну има и још неке скаламерије…
      бане каже да то нису „наводни трафои“.
      Уреду, нека он и ВС све ово демантују и јавно, званично, са пуним именом и презименом, а пре свега да се открије разлог, зашто се та антена маскирањем крије од погледа људи, пролазника?

      Ако је бане поставио 500 „истих антена“, „само“ за мобилну телефонију, да ли су све 500 маскиране крошњом дрвета, као ова на слици?
      Ако нису, зашто те 500 нису, а ова једна јесте?

  7. Skulja Says:

    Budući da radarski sistemi na celoj teritoriji Srbije rade svaki za sebe i nisu povezani u jednu celinu, ali i da veliki problem predstavlja instalirana komunikaciona oprema na radarima, RHMZ je osnovao posebnu komisiju 2009. godine. Zadatak te komisije bio je da proveri instaliranu komunikacionu opremu na svih 13 radarskih centara, kao i na Kopaonik, zgradi RHMZ i objektu Zeleno brdo.

    Prema zaključcima komisije, na većini objekata nisu pronađeni pisani tragovi o datumima montiranja, servisiranja i namene većine svih pronađenih uređaja. Na kontrolisanih 16 objekata identifikovano je više od 430 antenskih uređaja kao i druga komunikaciona oprema – primopredajne radio-stanice, računarske mreže sa serverima, modeli i neidentifikovani elektronski uređaji nepoznatih vlasnika i nejasnog porekla.Načelnik Uprave za upravljanje rizikom Sektora za vanredne situacije Branko Jovanović, neposredno zadužen za 13 radarskih centara preuzetih od RHMZ i sam kaze:

    „Kada smo preuzimali radare, na lice mesta izašle su centralna komisije MUP-a i RZMH i popisivali šta sve prelazi u našu nadležnost. Nikad me niko nije obavestio da postoje ilegalno postavljene antene ili komunikacijska oprema, niti je evidentirano u papirima. Ono što postoji kod nas su samo uređaji MUP-a, Vojske, BIA i telekomunikacionih kompanija“.

    Da li je sada jasnije ? Sve naj Nebojsa

    • Небојша Says:

      Да, да, врло…

    • Небојша Says:

      Снимљен матерјал о овопј aнтени у Раковици


      Изгледа да је цело „дрво“ антена…

    • Небојша Says:

      Оно што мало људи обраћа пажњу, је да се запита да ли је у Србији уоште законом дозвољено да се замаскира било која антена мобилне телефоније, или било какве друге постављене у граду?
      Логички је закључак да то у нормалним земљама не може да буде по закону, јер онда би то било лудило, а људи би били пацовски заморчићи, јер и антене мобилне телефоније зраче, није само харп опасан.

      Ако је ово антена само мобилне телефоније, чему онда маскирање, и да ле је све у складу са законом?
      Како и ко може да одреди да ли ће се нека антена маскирати од погледа људи, не врабаца и комараца?

  8. Skulja Says:

    http://is.gd/jToh0M

    Punked by a Palm Tree — Cell Phone Tree Antenna

    Cellphone tower disguised as a tree along Interstate 70 just west of Denver, Colorado

    „It’s no secret that the radiation emitted by cellphones, and cellular telephone towers, is dangerous! Even watching this video you’ll clearly see a sign posted, adjacent this particular tower, that warns passersby about the hazardous levels of electromagnetic (radio wave) radiation..

    Of course cellphone towers are so unsightly, and dangerous, they disguise them as trees here in my home state of Colorado. Despite their best efforts, it’s always pretty easy to spot a huge, fake tree that features cellular antennas in-between its branches. This particular „tree“ is located just a kilometre west of the very famous I-70 point of interest – a road cut that exposed all kinds of ancient rock and sediment layers in the Dakota Hogback just a few kilometres west of Denver.“

    The cell phone tower tree

    To je to! Sve naj Ne Boj Se

  9. Skulja Says:

    Chemtrails und HAARP – Werner Altnickel – AZK

    Evo i od mene .SVE NAJ

  10. Небојша Says:

    Фридриг Вагнер говори о ратном злочину бомбардовања пројектилима са осиромашеним уранијумом и самој катастрофалној штетноси осиромашеног уранијума по људско здравље (преведено)

    Линк ка видео прилогу на YouTube
    Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

    „Фриедер Вагнер је одрастао до средње школе у Хоф (Саале). Од 1966 до 1969 био је помоћник за камеру код Лукаса Марија Бохмер, Жерар Ванденберг и Јан де Бонт. Од 1970 ради као независни камерман. Као одговорни сниматељ у многим документарним филмовима добија 1982 златну награду Адолфа Гриме. Раније је добио сребрену Гриме награду. Вагнер је, такође добитник Европске награде за телевизију. Од 1982, Вагнера ради своје филмове као писац, кинематограф и редитељ. У сарадњи са Елвира Охоа основао је филмску продукцију. Од 1986 он је такође радио са ЗДФ-а познати немачки ТВ. Од 1992 се окренуо истраживачким документарцима за АРД, ЗДФ и ВДР.

    2003 Вагнер је снимао документацију „Лекар и контаминирана деца у Басри“ који је емитован на ВДР-у. За то је добио награду на европском ТВ ОКОМЕДИА.На основу тог материјала урадио је 2007 и 93-минутни документарни филм „Смртоносна прашина“. Упркос свим позитивним реакцијама и награде Вагнер не добија више посао. Филм „Смртоносна прашина“ је у немачкој непожељан.
    Фридер Вагнер је ожењен и има двоје деце и живи у Келну.“

    ochoa-wagner.kulturserver-nrw.de/

    Искачем из ове теме око харпа, да искористим прилику да укажем на штетност од осиромашеног уранијума по људско здравље, будући да смо бомбардовани од НАТО злочинаца 1999! И ово требамо увек имати на уму. Пажљиво послушајте Вагнера о самој штетности осиромашеног уранијума по људско здравље и колико дуго траје његово зрачење тамо где га НАТО „посеје“.

    • Небојша Says:

      Извор: ВестиНет

      РУСКИ АНАЛИТИЧАР ТВРДИ: Климатским оружјем и поплавама руше Републику Српску и Србију

      21. мај 2014. 14:08

      Дмитриј Седов: Уз климатско оружје, ефекат поплаве је баш онакав какав је предвиђен

      Присећам се како је у време рата у Ираку свет облетео следећи филм. Из америчког хеликоптера се пуца по лоповима који су одлучили да разделе некакву робу из напуштеног камиона. Судећи по кадру и коме се од испаљених пројектила отржу чак и велики точкови камиона иза кога се крију људи, пуца се из аутоматског топа. А када комад долети до човека, тај се распада у хиљаду комадића. Све је као у стрељани: хеликоптер виси у једној тачки, стрелац мирно циља у следећу жртву и пуца. Када се жртва растури стрелац равнодушно воки-токијем извести: „роџер“.

      Реч „роџер“ на америчком војном сленгу значи „лобања“ или „мртвац“. А цео ужас сцене је у томе, што за посаду хеликоптера људи на које је пуцано топом уопште не представљају људе. То су – циљеви. Зато што су људи седели у хеликоптеру, а на земљи је било нешто – „ништа битно“.

      Данас се на Балкану најбоља станица за прикупљање информација налази у бази Бондстил. Тамо се региструје све што се дешава у етру, између осталог и репортаже за медије, преговори српских спасиоца, полиције, руских експерата из Министарства за ванредне ситуације. Региструје се и све већи број погинулих. Вероватно и овде, када стигне вест о новом утопљенику, неко равнодушно извести: „роџер“.

      Како би колико-толико помогли Србима технику за спасавање Руси пребацују хиљадама километара далеко. Али за спас од гигантске поплаве нису потребни појединачни комади, већ стотине средстава за спасавање. А она су ту, на пушкомет: у Бондстилу. Тамо има технике за воду, понтона на расклапање, средстава за прву помоћ настрадалим – ћебади, шатора, суве хране, има лекова, пумпи и уређаја за филтрирање. Има много чега што би за народ који је претрпео катастрофу представљало немерљиву помоћ.

      Али „Бондстил“ – то вам је онај већ поменути хеликоптер, из кога са висине људи изгледају као оно нешто – „није битно“, чији живот не вреди ни колико једно ћебе, а поготовоне као ланч-пакет. Из те базе катастрофу посматрају са знатижељом.

      Ни џентлмени из ЕУ баш много не журе да пруже помоћ. Много је удобније седећи уз камин и пућкајући дуван из луле дискутовати о људским правима него извадити новчаник и бројати новчаницу по новчаницу да би се помогло тамо некаквим Србима.

      Чека се време када ће катастрофа проћи и њене последице се показати у пуној мери. Тада ће се појавити ММФ и издвојити потребан новац од неколико милијарди долара, само уз минималних 10 процената камате. Зар то није великодушно? Да се из срца откине цео камион свеже наштампаних новчаница, које ММФ коштају таман онолико, колико кошта стари папир и усто, како би се наставила пљачка земље која је и без тога спала на просјачки штап, поброји читав низ услова, те их пребацили у Београд.

      Ако се упореди са ирачким филмом – то ће бити чин праве-правцате великодушности. Па неће да се пуца се из крупнокалибарског топа! Само ће се земља елегантно придавити ужетом од новог дуга и пљачком најзад дотући. А једном, када прође много и много година, неки нови Едвард Сноуден ће открити информацију о томе како је покушавано да се помоћу климатског оружја дотуче Србија. Данас америчке власти неће да одговоре на питање шта ће им у Канади и на Гренланду станице са снажним краткоталасним зрачењем, баш као и посебна група сателита са ретранслаторима тог зрачења. Из непознатог разлога они не реагују ни на извештаје Руске Академије Наука о експериментима које они изводе, а који се односе на производњу „јонског сочива“ у горњим слојевима атмосфере.

      Смисао тих експеримената је у томе да над одређеном облашћу преко зрачења сателита може да се стањи озонски слој – добија се озонска рупа кроз коју стиже појачано загревање ваздуха, а у атомосфери долази до планиране турбуленције. 2010.године руски научници су са врло озбиљним разлогом посумњали да је страшну сушу у Руској Федерацији изазвала људска рука.

      Тим пре, што су руски РЛС регистровали пролажење америчког сателита који је испуштао ласерски зрак на местима где је суша била најјача, а надлетао је на малим висинама.

      Данас је дошло до неочекиваног и необјашњивог циклона над Србијом. Судећи по томе што ни Вашингтон, ни Брисел нису до сада мрднули прстом како би помогли да се ситуација поправи, рекло би се да он за њих и није био баш толико неочекиван.

      Али зато ефекат који је он донео ја био баш онакав, какав је требало да буде!

      Рекло би се да англосаксонци практикују методу „два у једном“. Са једне стране се изврши нови експеримент из области климатског оружја, а са друге се испроба бацање Србије на колена.

      Мада – „љубав“ англосаксонаца према Србима јако личи на страст настраних. Они уживају кад тај народ пати. И, вероватно ће врхунац доживети уколико буду могли да кажу: „Србија – „роџер“.


Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.