Вучић се уплашио народа и покушава да фалсификовану Скупштину тајно конституише у Сава центру, али крије датум…!


Радуловић са својим тимом из „Доста је било“ је у праву што се тиче тиранина Вучића, јер тиранин је свестан моћи народа!

Фалсификопвана Скупштина тајно бежи од народа у Сава центар (27.07.2020.)

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Уплашио се Вучић протеста и народа и тако уплашен покушава да фалсификовану Скупштину тајно конституише у „Сава центру“, али крије дaтум кадa ће та тајна седница да се одржи. Међутим, не може ни то у недогледа да се развуче, јер крајњи рок за ту конституцију је 3. август 2020. и кат-тад Вучко после тога мора да се појави у Народној Скупштини.

Е, сад, ово са Сава центром открива једну другу Вучићеву превару, сетимо се само да је у марту ове године речено да се Народан Скупштина не може састати, тобоже због корона вируса, и ето баш сада, када све треба да буде тајно и скривено од народа, завод за јавно здравље је одредио мере да се због опасности од вируса, треба обезбедити дистанац од 2 метра, и сад за то је мала сала у Народној Скупштини, док је сала у Сава центру већа, односно то је највећа сала у Београду, и она је погодна да се одржи та дистанца од 2 метра…

Ок, то је тачно, али зашто се онда законски није прогласило ванредно стање средином марта 2020. у Сава центру, а не да то Вучић уради лично, што је и противуставно, јер није имао ингеренције за то. Дакле, тада је Вучић прекршио Устав, а за то ће и одговарати кад дође време. Могао је и тада Вучић то да уради у Сава центру. Па могао је, али тада је имао другачији план, тада није ни био уплашен народа, а сада је уплашен, јер је видео снагу и моћ народа, па бежи у Сава центар…!

Сава центар

Саав центар…

Екипа из „Доста је било“ је у праву у вези пејнт-бол пушака, али је прејака реч када су алудирали на Срђана Нога, чија је то идеја, да је то са пејнт-бол пушкама позив на насилне протесте. Не, није, јер пејнт-бол пушке се легално продају и то су практично играчке, дозвољено је да се користе, ту ништа није противзаконито. Друго, Саша Радуловић и Срђан Ного треба да закопају ратне секире, народа ради, ради јединства и слоге народа, у супротном својим свађалачким тоном у својим изјавама и саопштењима поделиће народ и разјединити га, јер и један и други имају своје присталице.

Да, те пејнт-бол пушке нису праве то су играчке које изгледају као праве пушке, и све је легално наравно, то може свако да купи и користи. Међутим, ако се то реализује, Вучић ће то да искористи, а на то ће насести поготову пензионерска популација, која је Вучићева велика гласачка машина. Шта пензионери знају шта су „пејнт-бол пушке“, они само разумеју ово „пушке“ и кад им Вучић каже: „Кренули су на мене и посланике „пејнт-бол пушкама„, пензионери а и многи који су необавештени, мислиће да су то праве пушке и аутомати попут „калашњикова“, само им је име „пејнт-бол“. А, с друге стране, ако се то примени, па затим гађање парадајзима и јајима, Вучићев режим ће да користи стару тактику, милиција неће да јури и пребија оне који гађају Вучића и те лажне посланике јајима и парадајзом, већ обичне људи и грађане који то не чине, који само мирно пролазе и седе по клупама…

Зато од пејнтбол пушака обавезно треба одустати, е целе маскараде око тога, циркус нам не треба…

Решење је врло једноставно, треба да се иде на масовност мирних протеста. Довољно је само да грађани свакога дана буду испред Народне Скупштине у што већем броју, јер Вучић ће се сам навући на танак лед, будући да већ планира да фалсификовану Скупштину тајно конституише у Сава центру, али крије датум. Међутим, неће то моћи да крије дуго, јер законски тај посао мора да се одради као шро рекох до трећег августа 2020-те, и кад то уради ту му је крај, јер мораће то да обзнани на свом РТС-у.

И кад то обзнани, ту му је крај, лавина и река људи кренуће ка Народној Скупштини да протествује, јер сетите се, главни „организатор“ протеста од 7-ог јула 2020-те био је сам Вучић, да народу није запретио поновним полицијским часом, народ никада не би покренуо ревлуцинарне протесте, који су од тада незаустављиви…!

Вучићу, ти само пичи своје са том фалсификованом Скупштином, а народ ће масовно да изађе на улице када му ти „поново даш сигнал“, јер то ће се неминовно десити, то је судбина сваког диктатора и тиранина…!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this: