Теслин озонатор убија све бактерије и вирусе…!


У Теслином музеју постоји патент за израду Теслиног озонатора, и акција у тим правцу могла би одмах да крене!

Аутор:
Душан Синадиновић
Удружење Теслин торањ у Србији
18.03.2020

Извор»

Теслин озонатор убија све бактерије и вирусе…!

Никола Тесла је изумео генератор озона, који је дистрибуирао преко своје Тесла Ozone Company.
Озон (О3) је гас који настаје хемијском реакцијом атома кисеоника (О) са молекуларним кисеоником (О2). Тај алотроп (различити вид) кисеоника поседује јединствене особине које још увек нису у потпуности схваћене.

Озонотерапија користи пацијентима на следеће начине:

 • стимулише стварање белих крвних зрнаца (подстиче имунитет),
 • убија вирусе, бактерије, гљивице и паразите,
 • побољшава снабдевеност ткива кисеоником (поправља микроциркулацију),
 • убрзава разградњу штетних супстанци (побољшава метаболизам),
 • повећава деловање антиоксидантних ензима (подмлађује организам).

За чишћење рана, опекотина и инфекција коже, као и за третирање усне дупље након стоматолошких интервенција, користи се озонизована вода. Озонизована вода може се и убризгавати у пацијентове зглобове ради третирања артритиса, реуматизма и других болести зглобова, та вода може се и пити, најбоље чим се направи. Озонизацијом уља добија се паста која се може користити за третирање гљивичних инфекција, уједа инсеката, акни и других проблема коже.

За чишћење рана, опекотина и инфекција коже, као и за третирање усне дупље након стоматолошких интервенција, користи се озонизована вода. Озонизована вода може се и убризгавати у пацијентове зглобове ради третирања артритиса, реуматизма и других болести зглобова, та вода може се и пити, најбоље чим се направи. Озонизацијом уља добија се паста која се може користити за третирање гљивичних инфекција, уједа инсеката, акни и других проблема коже.

У савременој озонотерапији користи се мешавина озона и чистог кисеоника, који се даје у прецизним дозама. Озонотерапија се примењује на неколико основних начина: локално, ректално и аутохемотерапијом. Довољно је намазати испод носа пре изласка из животног постора међу људе, јер отпушта озон приликом дисања, а самим тим убија и вирусе који се том прилоком удишу. Посебно је погодан за примену када се иде на места где је пуно људи. Озонизовано маслиново уље има низ здравствених користи, али се најчешће користи за стања коже и спољну употребу, слично као што би користио било који терапеутски лек за спољну употребу или крема.

Тако озонирано маслиново уље Тесла је поклањао пријатељима као лек, али и дао да се производи у фармаутици.

Потпуно озонизовано уље (гел) се користи само у терапеутске сврхе. Разлика је у концентрацији озона у уљу и његовој дужини деловања. Оно садржи око 50% озона и делује око 12 сати, док делимично озонизовано садржи око 10% озона и време деловања је сведено на највише 6 часова. Убрзо након патентирања свог првог генератора озона, Никола Тесла, 1900, је почео дистрибуцију озонизованог маслиновог уља у медицинске сврхе. Створио озонизовано уље пропуштањем мехурића озона кроз чисто маслиново уље у присутности магнетног поља. Тамо где се озонотерапија користи најдуже (Немачка, више од педесет година), примећено је да на ортопедским клиникама нема више хроничних инфекција рана, да се кости лакше опорављају и да се калус ствара знатно брже. Запажено је и да је на гинеколошким клиникама број пацијенткиња излечених од сепсе утростручен. На хиљаде чланака написано је о медицинској употреби озона и сигурно је да скоро сваки патогени процес повољно реагује на терапију која се базира на повећању кисеоника у ћелији. Тамо где се озонотерапија користи, примећено је да на ортопедским клиникама нема више хроничних инфекција рана, да се кости лакше опорављају и да се калус ствара знатно брже. Запажено је и на гинеколошким клиникама да је број пацијенткиња излечених од сепсе утростручен.

У медицинској употреби озона процес повољно реагује на терапију која се базира на повећању кисеоника у ћелији. Особине озона – „Мирише свеже, као ваздух после кише“…

Једино што се може назвати недостатком овог препарата је његов релативно кратак рок трајања, поготову на вишим температурама, јер је озон високореактиван и нестабилан елемент који и даље реагује са уљем и остаје након извесног времена присутан само као кисеоник (у фрижидеру своја пуна својства задржава око 60 дана). Пакује се у малим бочицама, тако да се због своје широке примене углавном потроши за тај временски период.

Теслин озонатор сигурно може да послужи и у борби против вируса Kороне – Kовид 19.
Теслино велико дело је актуелно за многе теме и у 21. веку.

4 реаговања to “Теслин озонатор убија све бактерије и вирусе…!”

 1. Verica Says:

  Za vreme prvog svetskog rata, uz pomoć ozona lečile su se rane, gangrene i trovanja otrovnim gasovima. Berlinski lekar Dr. Albert Wolff 1915. je koristio ozon u lečenju tumora kolona, cervikalnog kancera i rana od dekubita. Prvi generator ozona izumeo je čuveni nemački pronalazač – Simens.

 2. Небојша Says:

  Уместо што диктатор Вучић прети и шири панику и старх од короне вируса, и на крају крајева дошло је до тога да отворено прети народу неразумним мерама од 24 часа полицијског часа», могао би да уради нешто паметно, да држава хитно финансира и ангажажује наше стручњаке да се направо Теслин Озонатор, и да се тако сузбије свака опасност од короне вируса…!

 3. Небојша Says:

  Људи треба да буду опрезни, јер врло је могуће да се народу спрема масован вакцинација против „опасне короне“, па не би било лоше д се подсетима шта се дешавало још 2009-те у случају „свињског грипа“, и ко је све учествовао у томе, јер поједини актери су актуелни и данас…

  Следе кривичне пријаве због вакцина против „свињског грипа”

  1. септембар 2011
   ИЗВОР: Политика»

  Окончан преткривични поступак који су, због сумње у злоупотребе приликом набавке цепива, водили СБПОK и Тужилаштво за организовани криминал…

  Vakcinasi

  Инспектори Службе за борбу против организованог криминала (СБПОK) ускоро би требало да поднесу кривичне пријаве против осумњичених за злоупотребе приликом набавке вакцина против „свињског грипа”, крајем 2009. године, сазнаје „Политика”. Полиција је, према речима нашег саговорника блиског истрази, после окончања преткривичног поступка, који је водила са Тужилаштвом за организовани криминал, прикупила материјалне доказе о малверзацијама, саслушала сведоке и прибавила обимну документацију из свих надлежних институција.

  – Током преткривичног поступка акценат је стављен на проверу поштовања тендерских услова приликом увоза вакцина. Саслушаван је велики број особа за које су полиција и тужилаштво веровали да имају извесна сазнања о овом послу, па је тако, с обзиром на то да се ради о преткривичном поступку, у својству грађана саслушан и бивши министар здравља Томица Милосављевић. У истом својству, саслушани су и Светлана Вукајловић, бивша директорка Републичког завода за заштиту здравља и Предраг Kон, бивши председник радне групе за пандемију грипа – наводи „Политикин” саговорник.

  Будући да је 600.000 вакцина, за које је, према незваничним информацијама, плаћено око 6,8 милиона евра, остало неупотребљено, те да им је истекао рок трајања, полиција је испитивала и да ли је штета која је настала могла да буде избегнута и ко је због тога крив.

  Приликом отварања понуда за увоз вакцина против „свињског грипа”,у новембру 2009. године, подсетимо, комисија је за произвођача изабрала швајцарску компанију „Новартист”, а увозник је била „Југохемија”. Kупљено је више од 850.000 доза вакцина, а цена по комаду износила је око 800 динара,што значи да је Србија тада контингент вакцина платила 6,8 милиона евра.

  У то време,медији су пренели информацију да тендерској комисији нису достављени конкурсни услови, односно критеријуми по којима ће се набављати вакцине. Указивало се ина чињенице да приликом одабира произвођача не може да буде важна само цена, него и састав производа, динамика његове испоруке…

  – Током поступка који је вођен утврђивало се и да ли су вакцине могле да буду мање плаћене, односно да ли је било јефтинијих понуђача – наводи наш саговорник.

  Проста рачуница, наиме, показује да је Србија, увозом вакцине других понуђача могла да уштеди најмање милион и по евра. Спорно је било и што је рок који је остављен понуђачима за предају документације био свега седам дана, због чега су многи одустали од учешћа на конкурсу. Образложење које је приликом увоза вакцина дато медијима јесте да је „Новартист” победио,с обзиром на то да је једини испуњавао све конкурсне услове.

  М. Дерикоњић

 4. Драган Says:

  Србија нема производњу домаћих, СРБских вакцина и серума, јер је институт
  Торлак продат НОВАРТИСУ, уз обавезу да Србија не може производити вакцине
  и серуме, већ је условљена куповином и коришћењем НОВАРТИС/НАТО вакцина.
  Институт Торлак је продат од стране СНС-оваца.
  Србија нема ни озбиљну производњу домаћих/СРБских лекова, пошто је
  у време ДОС-оваца продата Галеника, са производњом, најбољих сојева
  пеницилина у свету.
  И сада, када биолошки рат букти, са малим изгледима да се брзо заврши,
  Србија је – и без лекова и без серума и вакцина, који би нам добро дошли
  у овој ситуацији.
  Захваљујући Торлаку, 1972. године брзо је обуздана епидамија великих
  богиња у Југославији, када је вакцинисано око 18 милиона становника.
  Да, после ове епидемије, свакако следи вакцинација НОВАРТИС/НАТО
  вакцинама – добровољно или насилно, али свакако следи.
  Вакцинални лоби ради пуном паром,
  Што нас не побише бомбама, осиромашеним уранијом, дотући ће
  нас добровљно/прислином вакцинацијом и свести нас на ниво
  статистичке грешке.
  Очигледно је да нико од струке уопште не помиње нити најављује могућност
  обнове рада Торлака или Галенике?!
  Зашто?
  Не смеју као струка, јер је то политичка одлука!
  Ако су Кинези успели да за недељу дана подигну болницу из темеља /великог
  кпацитета/, потпуно је опреме и ставе у употребу, свакако да би могли
  Србији да помгну око обнове рада Торлака – кадровски и технички, да је
  то од њих тражено, замољено.
  Уместо да политика и струка то ставе у први план – обнову производње домаћих,
  СРБских лекова, вакцина и серума, они, на жалост, воде кампању застрашивања
  становништва због недисиплине, као, санћим, неконтролисаног ширења епидемије,
  и припремају га за – добровољно/обавезну вакцинацију.
  Због тога, политички није ни прихватљива нека озбиљна производња озонатора
  јер би ти, свакако, била конкуренција фармако мафији.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: