Јанко Јани Михелич – Етар је само електромагнетно поље, и ништа друго. Основе Николе Тесле…


У прошлом тексту» писао сам о профосору Константину Мејлу (Prof. Dr. Konstantin Meyl) као новом Николи Тесли, а све те информације о Проф. Константину Мејлу сазнао сам гледајући Јанково гостовање на Балкан Инфо, којег сам поставио на крају овог текста. Јанко је у том свом гостовању говорио о Ајнштајну, о Тесли, о професору Константину Мејлу, о етру, о магнетним монополима, о гравитацији, о скаларним таласима,… и још пуно тога што се тиче истинске науке чији је предводник Никола Тесла, а један од његових наследника је професор Мејл.

Што се тиче нас Срба, по мени Теслин наследник је инжењер Горан Марјановић», као и изузетно надарен изумитељ, то је мој пријатељ, магистар електротехнике Србољуб Јовановић из околине Шапца (Изумитељ ТГФ-а», Био Ласера» и разних других иновацних апарата), за кога јавност у Србији врло мало зна, готово ништа, јер Срба нема времена за гостовања по медијима, јер већи део дана проводи у својој радионици.

Када сам у прошлом тексту писао о професору Мејлу, истакао сам да сам ступио у контакт са Словеначким удружењем „Друштво Пријатеља Николе Трсле»“ чији је Јанко члан, док је председник тог удружења Петер Деисингер (Peter Deisinger). Такође сам у том тексту истакао да Јанко поседује код себе апарат за очување здравља и лечење људи којег је направио професор Мејл, и да је вољан да тај апарат бесплатно позајми некоме у Бору да се служи са њиме и лечи људе, али бесплатно, у Теслном духу, да се лечење не наплаћује.

Што се тиче овог Мејловог апарата за очување здравља и лечења људи, читајући један текст који су ми словенци из Теслиног удружења послали на увид, а којег ћу сада објавити, сазнао сам да је Мејлов апарат базиран на апарату за очување здравља којег је сам Тесла направио и њиме лечио себе. Професор Konstantin Meyl само је тај апарат, правећи га у својој верзији, надоградио и унапредио, и вероватно патентирао као свој. Ево шта се каже о томе, у доњем тексту:

„Никола Тесла је први саставио апарат за очување здравља на принципу скаларних таласа. Проф. Меyл је тај апарат усавршио и већ је неко време на располагању свима нама, али о томе се ћути„.

Понуда је изванредна, и на испиту је сада људска савест, морал и поштење, јер треба овде у Бору наћи неког доктора, физичара, или електроничара који ће бесплатно да лечи људе, јер и сам апарат ће бити добијен на бесплатно коришћење. Предложио сам словенцима да направе један видео клип где ће представити Мејлов апарат за очување здравља, они су предлог прихватили, и за 4-5 дана они ће то урадити и објавиће клип на Јутубе, и наравно ја ћу све то објавити у свом следећем тексту.

А сад следи текст добијен из словеначког удружења…

Највећи грех Срба – Основе Николе Тесле

Исти текст можете прочитати врло прегледно и на овој веб страници:

http://najvecigrehsrba.rs/

Овде бих само истакао своје мишљење из дела текста о греху Срба што су одбацили Теслу, а прихватили Ајнштајна.

Да се разумемо, Срби као народ ни под разно не сносе тај грех и кривицу прихватања Ајнштајна, а одбацибања Тесле, јер обичан народ се ту ништа није ни питао, а није ни стручан као народ да би имао неки увид у све ово, већ само појединци из србског народа, а пре свега интелектуалци и научни радници. Цео свет је прихватио Ајнштајна, сва званична научна елита свих Земаља света, како Србије, тако и Словеније, Шпаније, Кине, Америке, Енглеске итд... тако да грех сносе интелектуалне и научне елите свих земаља у свету…

Међутим, истакао бих ово, кад србски народ сазна за овај апарат професора Мејла, треба да изврши огроман и невиђен притисак на србске политичаре и интелектуалце, да би с овим апаратом почели да се лече људи, прво у Бору, па после широм Србије, и то бесплатно. Кад ми словенци пошаљу клип Мејловом апарата, ја ћу га објавити, и онда крећем у потрагу аз доктором у Бору који би се прихватио обавезе да њиме бесплатно људе.

Иначе, што се тиче србског народа, то се зна, управо је обичан човек из Србије, дакле из србаког народа, покренуо акцију „Изградимо Теслин торањ у Србији“, а не интелектуална и научан елита, то је Душан Синадиновић из Лесковца, који је иначе и иноватор. Дакле, имамо доказ да србски народ никако није одбацио свог Теслу! Напротив, србски народ га цени, обожава, поштује, али ова одрођена званична научна елита, као и интелектуална, затим политичка… није достојна једног Тесле, јер да га цени и поштије, одавно би се јавно отворила техничка Теслина архива и документација из Теслиног музеја у Београду, тако да би разни талентовани људи могли ту документацију да користе за свој рад и усавршавање, али и дан данас та документација није отворена и доступна широј јавности!

Душан Синадиновић, сајт: „Изградимо Теслин торањ у Србији„:
https://teslintoranjsrbija.wordpress.com/

Видео презентација…

Теслин торањ у Србији – Документарни филм

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Знам шта ће сада многи да помисле, када чују за овај револуционарни апара за очување здарвља од Prof. Dr. Konstantina Meyla, помислиће:

„Ово бесплатно лечење апаратом Konstantian Meyla, светски моћници неће никако да дозволе, ни у лудилу, јер су навикли на своје профите и зараду путем званичне медицине“.

Да, то стоји, међутим, како је и Јани споменуо у свом гостовању, и ја мислим да с овим бесплатним лечењем путем апарата Konstantina Meyla званична медицина неће изгубити ништа, и даље ће имати гомилу пацијената које ће лечити на класичан начин путем лекова, јер данас има толико много болесних људи, више него икада раније, тако да овај апарат неће никако моћи да покрије апсолутно све болеснике, како у Србији, тако и у свету, кад би почео да се користи широм света.

А сада бих изсвојио нека Јанијеве цитате:

Јани (05:42: – 07:23):

„Пошто Херман фон Хелмхолц и Тесла нису могли да нађу теоретско објашњење за његов рад, за његов облик таласа, тражили су и даље, и 1897 године у Америку је отишао у посету Лорд Келвин, то је опет један највећи енглески физичар, и када је он упознао Николу Теслу и када се упознао са с његовим радом, он је преко ноћи прихватио то, и он је рекао:

„Никола Тесла је у праву, ми морамо да нађемо етар“,

Јер етар је онај носиоц који дозвољава да његови таласи, који су лонгитудинални, значи који могу да преносе и енергију, да су сасвим правилни. Али тада математика још није била толико развијена, и нису успели да нађу теорију потенцијалног вртлога. Значи, теорију вртложног поља, и због тога,… јер они нису успели, а тада је квантна физика већ узимала даха, и Тесла, и Келвин, и сви остали су отишли у заборав за ту теорију, јер свет је тражио нешто једноставно, а тад су постојали ти херцови електромагнетни трансферзални таласи сасвим у реду, али на жалост, дошли смо због тога да имамо велике проблеме баш због тога, јер нису направили теорију како треба…“

(07:42 – 08:50):

„Да, да…, Тесла је хтео да прави чисту енергију, а чисту енергију не можеш да правиш на принципу експлозије, него на принципу имплозије. И, Тесла је одмах схватио да пут атома, и пут експлозије само ће да уништава свет. Он је тражио баланс, као што ради природа. И успео је, пронашао га је, али теоретски нису могли, није ту он крив, него није било довољно знања, сувише је био испред свог времена. И, једноставно тад нису могли да нађу теорију, а за ту технологију коју је фактички Америка развијала, пре 100 година, они су само тражили да што јаче изађе.

А Тесла је њима био много опасан, јер неко ко размишља као комуниста, ајде да кажемо тако, у смислу једнакости међу људима, такав човек не може да буде пожељан у Америку.

О Тарабићима...

(09:05 – 10:10):

„Сад овако, Тарабићи, оно што су видели у сликама, у визијама, то никад не можеш да видиш бројке поред, то не иде уз то. А, плус, значи временски, једноставно не смеш да знаш…, јер, ако имаш ту могућност, способност, да ти видиш неке ствари, временски период никада није никоме био дан (да види). Нико ко је био видовњак, није могао да каже када ће то и то да се деси, него само може да упореди. Значи, ако има неке слике, па може то да упореди и сагледа са неким ситуацијама које ће да се десе, па онда нагађају временски период…

А Тарабићи нису то радили, они су лепо рекли: „Не знам време, сачекај, видећеш“. И Тарабићи су лепо писали да живимо у времена да ће многи, многи разни мудраци да пишу дебеле књиге, али док народ не схвати да је све то лаж и заблуда, нема среће у Србији. То су њихове речи…“

Јани (26:40 – 27:19):

„Етар је само електромагнетно поље, ништа друго. Значи, цела Васиона је напуњена са електромагнетним пољем. И,… Максвејл је већ у XIX векуи доказао да су електрично и магнетно поље близанци. Значи, један без другог не могу, један и други су правоугаони, правоугаони према смеру кретања. Али, док је он то установио 150 година су се свађали око тога, и он је умро, незнајући да су га прихватили, јер су га пљували, да је луд, да то не ваља, да то није ништа…“

… … …

(28:00 – 28:58):

„Али овако, ми не можемо да меримо етар, јер смо у том пољу и под његовим утицајем, а пошто смо под утицајем тог поља, ми не можемо да осетимо то. Јер то је исто као када би хтео да мериш ветар (спољни) док се возиш у балону на ваздух. Једноставно, видиш га али не можеш да га измериш. Тако да, етар је електромагнетно поље, и сад кад га ми меримо, можемо да измеримо када се крећемо у електричном пољу, магнетно поље, и обрнуто, а оба два одједном, то не. Значи, кад ми нешто меримо, поље преузима функцију етра. И, кад имамо етар, сви феномени могу много једноставно да се објасне. Значи, етар је електромагнетно поље и ништа више, и ништа мање, толко је то једноставно…“

Јани о гравитацијиу (49:48 – 50:38):

„Гравитација постоји, то је много користан опис, али није примарна сила. Значи, примарна сила је само електромагнетизам, све остало су облици електропмагнетизма. Значи, гравитација је само резултат међусобног утицаја линија затвореног поља, једног тела на друго. То је фактички занемарљив утицај електромагнетног поља. Максвел није знао да објасни друге таласе сем херцових, а природа употребљава вртложне… И, сад, нормално да наука не може да разуме шта је гравитација кад су само пола једначине правилно узели, а другу половину уопште не разумеју. Гравитација је само користан опис утицаја Сунчевог поља на Земљу….“

Интервју: Јанко Јани Михелич, Срби уче Ајнштајна, а Бог им је дао генија као НИколу Теслу! (14.11.2019.)

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: