Моја последња шанса…!


Цео овај месец септембар биће пресудан за мене, за мој живот и моју судбину. Већ сам у паузи када не примам социјалну помоћ, а наредна транша социјалне помоће биће ми исплаћивана, под условом да буде све како треба са папирологијом, тек од новембра ове године, и биће отрилике у износу од 5.500,00 динара.

Имам још око 17.000 динара и са тим парама издржаћу некако до краја септембра, али после тога све до новембра, када будем почео поново да добијам социјалну новчану помоћ, нећу имати ни динара, а самим тим нећу моћи да плаћам дажбине: станарина, струја, телефон, и тек тада долазе проблеми, тако да врло лако могу да паднем у рукама извршитеља, јер нећу моћи да плаћам станарину за двособан стан који имам у власништву.

Наравно, вртим се у зачаран круг, јер немам посла, а од социјалне помоћи и народне кухиње не може се живети до века. Сада ми је нешто боља здравствена ситуација у односу на прошлу годину (помогли су ми биоенергетичари Ненад Вељковић и Мики Лазовић), и покушао сам да зарадим новац радећи на имању мог пријатеља Игора (дневаница је била 2000 дин.), али после само 4 дан рада осећао сам бол у левом куку. Покушао сам да радим и даље и поред тог бола, но онда је почео да ме боли цео леви бок, и нажалост морао сам да се вратим за Бор.

И даље ме с времена на време боли леви кук, поготову кад пешачим, а такође кад седим па устанем, тад се понекад деси да имам и јачи бол.

Остаје ми да и даље покушавам да се населим у неком селу и тако живим, али не сам, но и ту су ми 2 покушаја пропала, оба са свештеним лицима. Немам шансе да се пензионишем, а вараијанта коју сам раније изнео да пређем и живим у неком манастиру отпада, због проблема са левим куком.

Због свега овога принуђен сам да поново као прошле године распишем донације које ће ми помоћи да преживим до идућег пролећа, а до тада радићу на себи у смислу да што више поправим здравље, нарочито са левим куком, па ако се изнађе шанса да са неким склопим договор и пређем да живим на селу, биће добро, но и за такве договоре треба време, а људи такође брзо мењају мишљења, сад кажу ово, и то је као сто посто сигурно, а кад договор треба да се реализује, они одједанпут промене све што су причали.

Расписујем донације

Потребне су ми донације да преживим до идућег пролећа (април – мај) у износу од 1000€ до 1200€, а кликом на доњи линк текста: „Донације – Текући рачун“ моћи ћете ви, који ме цените и који дуже време пратите мој сајт и мој рад на њему, да видите како да их уплатите, ко колико може…

Донације – Текући рачун
https://wp.me/p3KWp-7Mk

Ја се будућим евентуалним донаторим унапред захваљујем, а ако не буде било донација ко зна шта ће се све дешавати самном, али и то је живот…

Мој мобилни: 062/354 943
Мој Имејл
: orgonster@gmail.com

Поздрав свима…!
Живела Србија…!

2 реаговања to “Моја последња шанса…!”

 1. Ана Says:

  Драги Небојша, како помоћи себи на потпуно бесплатан и најефикаснији начин? Моје искуство каже да је то гладовање.
  Човек не треба да буде болестан. Треба да буде радно способан и здрав до краја свог живота. Такви смо створени и то треба да науучимо да одржавамо.

  Ја сам била свака три месеца болесна од свог рођења. Никакви лекови, инекције и глупости ми нису помогли … Па чак ни промена исхране, донекле јесте али суштински не. (јер смо успут и вакцинисани а сад већ сви знамо шта вакцине садрже). Тек кад сам очистила свој организам у потпуности СВЕ бољке, које су се годинама повећавале су НЕСТАЛЕ. Па чак и болови у костима, мишићима, куковима, коленима, скочним зглобовима, за болове у лакту за које сам мислила да су изврнућа који су ми онемогућавали рад, камење у јетри и желудцу, сталне упале плућа, проблеми са кожом, кандида, константан умор, зујање у ушима, прескакање срца, могу два дана да набрајам… Хоћу да поновим да је све то нестало једним обичним гладовање. Иако нисам била ,,смртно“ болесна била сам безвољна и нефункционална, а ни један посао не може да се обавља у таквом стању. Шта човек може из себе да избаци може да сазна само овом методом. немојте да се препаднете.

  Зато, уложите мало у себе куповином књиге ,,Гладовање“ Г.П. Малахов, изучите врсте и начине гладовања, а има и на интернету од Ане Јакубе ,,Сухо Гладовање“ у пдф. формату , десетодневни програм без хране и воде који у потпуности чисти чак и цирозу јетре, сарком и слично… И то сам пробала , резултати су фантастични!!!
  Нећете умрети без воде после трећег дана ;). Малахов је био на гладовању без воде био 18 дана!!

  Срећно Вам било, само храбро и радосно, јер има начина да помогнете себи.

  • Небојша Says:

   Драга Ана,

   Да, знам за гладовање као метод лечења од свих болештина, да је најефикаснији, читао сам о томе, писао, али га никад нисам пробао, и сад после овог вашег коментара почињем да се припремам да за неки дан отпочнем гладовање. Писао сам и о биоенергеричару Микију Лазовићу који се као и ви управо гладовањем излечио од разних болештина.

   Када сам сада у мају месецу био код њега на биоенергетски третман, започео сам и тему о гладовању, гооврио сам му и о сувом гладовању (он је издржао чини ми се 5 дана сувог гладовања), развила се ту дискусија,… и говорио сам му да је суво гладовање ефикаснији начин гладовања од гладовања на води, чак сам му и поменуо Ану Јакубу и о том њеном програму сувог гладовања, јер сам од раније био упознат са тиме, а чини ми се да када је гостовала у емисији „На рубу знаности“, Ана Јакуба је рекла да је издржала 11 дана сувог гладовања…

   Ево њених 3 видео прилога о сувом гладовању:

   Anna Jakuba/Na rubu znanosti: Ajurvedski post i detoksikacija/suho gladovanje

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   Предавање Ане Јакубе о сувом посту

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   Зашто је важно постити један дан у недељи без хране и воде

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   Микију сам причао да је добро гладовати суво и то више од 5 дана, међутим Мики је био изричит да не треба више од 5 дана суво гладовати, ја сам му говорио о Ани Јакуби и њеном 10-о дневном програму сувог гладовања кога је лично искусила, но он је и даље био против тога, мада мислим да он није гледао, ни читао, ово што прича Ана Јакуба, јер она је то причала из властитог искуства…

   Ево и Аниног пдф текста у сувом гладовању…

   Ана Јакуба – Лековито суво гладовање:

   А сад кад сам мало боље погледао свој блог, видим да сам писао и о Генадију Петровичу Малахову:

   Генадиј Петрович Малахов: Гладовање»

   Већ сутра ћу започети суво гладовање, гладоваћу цео дан без воде, дакле само тај један дан, а Вас би Ана питао каква је припрема потребна да се одпочне 10-дневно суво гладовање, од Ане Јакубе?

   То Вас питам, јер сте Ви то све прошли, и да тако што пре добијем потребну информацију.

   Сада, када сам почео да гледам клипове са Аном Јакубом, рекла је да је 1 дан сувог гладовања по учинку раван гладовању као 3 дана гладовања само на води.

   Управо се и ја сад осећам некако безвољно и нефункциоанлно, после мог брзог повратка са имање где сам радио ефикасно само 3 ипо дана, па сам због бола у левом куку морао да се вратим за Бор…


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: