Како се организовати за спас Србије? Трибина: „По мало о свему“


У организацији удружења „Млада српска снага„, које постоји скоро годину дана, и које треба подржати, у Новом Саду је 07. јуна 2016. одржана трибина под називом „По мало о свему„.

Говорници на трибини: Милан Миленковић, Игор Антишић и Драган Радовић

Говорници на трибини: Милан Миленковић, Игор Антишић и Драган Радовић

Да, причало се по мало о свему, али око централне теме Србије, око те лажне патриотске сцену у Србији после распада СФРЈ па све до данас, а пре свега после петооктобарских „промена“ и око тих разних „патриотских“ и „родољубивих“ партија и странака, чије врхушке са својим лидерима, пре или касније, падну у загрљај петоколонашке владајуће позиције, инсталиране на власти од страних центара моћи, а често се испостави, да су те „патриоте“ унапред припремљене у страним и домаћим, а отуђеним, обавештајним „кухињама“, да глуме патриоте и родољубе, не би ли се тако спречило оформљивање истинске УДРУЖЕНЕ патриотске сцене у Србији, чијим ће лидерима на првом месту бити интерес Србског Народа, интерес заједнице, изнад личног!

Јер… видима свих ових година… да многе наше „патриоте“ интересује само цензус, само лични интерес, да пређу 5% и уђу у Скупштину, и да тако у име свог личног интереса, са својом ужом партијском камарилом, паразитирају на народу, продајући му јерфтине патриотске реторичке приче, које и остају приче, а не дела, јер са 5% у парламенту не можеш да учиниш ништа у смислу истинских промена, једноставно постанеш део шибицарског система за манипулацију над србским народом, систем те прогута и апсорбује, а ти само постајеш верни слуга система, издајући народ, претке, и будућа покољења…!

Трибина – По мало о свему

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Главни говорници на трибини били су новинар Милан Миленковић, који је и водитељ на интернет радију Снага Народа, затим Игор Антишић, председник удружења „Млада српска снага„, и Драган Радовић, независни економиста-привредник, који је у потпуности објаснио, да је прави криминал који пустоши и пљачка Србију онај организовани, на високом нивоу, којег организују и контролишу државни чиновници у врху власти, са својом пратећом бирократијом, тајкунима…

Будући да смо историјски гледано потпуно разбијени као народ, главни мото приче ових истинских патриота, је како се организовати и помоћи свом народу да се у предстојећим тешким временима како-тако организује, и спаси потпуне пропасти и уништења…!

Послушајте трибину, на њој су били претежно млади људи, они који су се одлепили од компјутера, јер стварно желе да учине нешто за заједницу, за колектив, за србски народ. Постављана су многа питања на која су говрници давали адекватне одговоре, свако у свом фаху.

Морам да напоменем, да момци из удружења „Млада српска снага“, на челу са Игором Антишићем, имају изузетни значај, помогните их, направите за почетак контакт са њима, њихов рад је чисто на волонтерској и добровољбој линији, иза њих не стоје никакви Сороши и антисрбске НВО организације, већ само воља и жеља да пронађу начин како да се помогне србском народу, да се спаси од потпуне пропасти која му прети у предстојећим још бурнијим временима…

%d bloggers like this: