Савет за борбу против корупције: Извештај о стању у правосуђу – 23.03.2016.


Још 2007. године писао сам о Верици Бараћ» (нажалост данас покојном), том непоколебљивом борцу против организованог криминала у банана држави Србији, односно против Политичко Бирократске Мафије (ПБМ) Србије, о којој говори и Драган Радовић, стручњак за порезе и борбу против ПБМ. О ПБМ говоре и доследни наследници Верице Бараћ који данас воде Савет за борбу против корупције, а то су: Мирслав Милићевић, потпредседник Савета, затим чланови савета: Јелисавета Василић, Душан Слијепчевић, Александар Ћурчић, Мирољуб Виторовић и Мирослава Миленовић. Као допринос тој борби Савет за борбу против корупције сачинио је недавно и овај извештај:

Савет за борбу против корупције: Извештај о стању у правосуђу – 23.03.2016.

Мирослава Миленовић, члан Савета за борбу против корупције

Мирослава Миленовић, члан Савета за борбу против корупције

О свему овоме, о овом извештају, говориће сутра на Радију Снага Народа у емисији „Гнев Србије, Мирослава Миленовић, члан савета. Укратко, о овом извештају, ради борбе против системске корупције донета је национална стратегија за борбу против корупције, међутим, да би се оперативно та стратегија спроводила у пракси, предвиђено је да се ради тога донесу акциони планови око тумачења те стратегије и одредби за спровеђење, са тачно предвиђеним роковима. Ти акциони планови су обавезујући, али никако да се коначно дефинишу и усвоје, а све то изискује кључну ствар, реформу правосуђа! Међутим, присутна је нон-стоп опструкција, никако да се коначно обликују и усвоје ти акциони планови, стално се мењају, допуњују, рокови се померају…. изгледа де је некоме стало да се ти обавезујући акциони планови никад и не донесу. Но, о свему томе ћете чути нешто више у сутрашњој емиосији (01.04.2016. у 12:00)Гнев Србије„, коју на радију Снага Народа води Милан Миленковић.

Обавезно то послушјте, говориће се и о овоме извештају, а и шире, о кључним стварима око борбе против Политичко Бирократске Мафије Србије!

Али дотле, до сутрашње емисије, погледајмо још једном последњи интервју Верице Бараћ од 16. септембр 2011. године», који говори сам за себе баш о тој Политичко Бирократској Мафији, која је кључни чинилац пљачкања Србије, и који спречава економски препород Србије! Верица Бараћ је умрла од рака 19.03.2012. године, али њена борба се наставља, настављују је данашњи чланови Савета за борбу против корупције и Драган Радовић…!

Верица Бараћ: Последњи интервју – 16.09.2011. О Драгану Ђурићу, о Мишковићу и Аутокоманди…

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Верица Бараћ:

„… Па, то је део ове приче, да ви нећете да донесете правила и стандарде…“

Игра без граница се наставља, исто то говоре и данашњи Верицини достојни наследниц из Савета за борбу против корупције, али све се врти у кругу непрекидне опструкције ПБМ-а!

%d bloggers like this: