Професор Абрамовић: Ово су докази да је Србија потопљена вештачким циклоном


Извор: Веб-Трибуне

Професор др Велимир Абрамовић, велики познавалац радова Николе Тесле, тврди да је циклон који је поплавама разорио Србију и српски део Босне, вештачки изазван и да за то има доказе.
velimir-abramovic-medija-centar-600x398

Док неки одмахују руком и тврде да је по среди теорија завере, други су апсолутно сигурни да циклон Тамара није дошао тек тако и као последица климатских промена. Велики број стручних људи сматра да су трагичне поплаве које су задесиле Србију, БиХ и Хрватску проузроковане ХАРП-ом (високофреквентни програм за активно истраживање ауроре). Међу њима, и професор др Велимир Абрамовић.

Циклон који је донео велику несрећу, за њега није никаква теорија, већ „реалност научних експеримената“. И то оних који су се, како каже, надовезали на рад Николе Тесле.

– Ово није била теоријска киша, него права. Очекујем следеће недеље још падавина – тврди Абрамовић у разговору за „Вести“.

Овај професор истиче да те експерименте не могу да раде политичари, већ научници без морала.

Човек који слови за највећег познаваоца рада Николе Тесле, сматра да постоји неколико доказа да је подручје три државе задесио вештачки изазван циклон.

– Прво, још је Тесла открио да муње, односно електромагнетно пражњење изазива падање кише. А киша је данима падала без њих. Зашто? Па, када вештачки додајете електромагнетско поље неопходно за кондензацију паре, онда нема пражњења, дакле нема муња – објашњава Абрамовић и наводи други доказ о вештачки изазваној стихији:

– То нису биле капи, већ млазеви – јасно концентрисани тачно над српском територијом. Од када је киша етнички опредељена? Ту прецизност је могуће наштеловати са две фреквенце.

Треће, три дана пре падања кише циклон је кружио. То је у ствари било сакупљање влаге неопходне за падање кише. Када је сакупљено довољно, циклон се нацентрирао тачно над Србијом. Потом је додата електромагнетна фреквенција за кондензацију влаге и почео је да пада тај млаз кише.

Посебно је интересантно, објашњава, да је тај циклон трајао над регијом три дана, али је, истиче, имао и осцилације.

– Када нестане довољно влаге, и када почне падавина да слаби, онда циклон почне да се премешта према Карпатима. Пружи се ка тамо, покупи влагу, и поново се врати и изручи кишу на исту територију. То се догодило три, четири пута током падавина. Четврто, код наглог искључивања грејања јоносфере, односно ХАРП-а, рупа која је направљена враћа се врло брзо ка земљи. У том процесу се формирају нискофреквентни јоносферски таласи који се називају тектонски, јер улазе у резонанцу тектонским плочама, и у току од три дана након искључивања ХАРП-а мора да се деси земљотрес ту или у непосредној близини. Већ другог дана је био земљотрес у Албанији, а затим и у Републици Српској категоричан је Абрамовић.

Прича о ХАРП антенама пунила је српске медије, али нико није успео да их нађе. Код грађана је очигледно оставила утисак, па је од избијања поплава за мање од два дана петицију за уклањање тих антена из Србије потписало више од 12.000 грађана. Међутим, Велимир Абрамовић тврди да оне уопште нису код нас.

На питање зашто је баш неко намерно направио овакву трагедију у Србији, Абрамовић каже да то део „социјалног експеримента друштва без државе“, односно „како може да се друштво самоорганизује без институција“.

Сви ови наводи своде се на – верујте или не, јер на жалост у држави која се дичи Николом Теслом, према речима саговорника „Вести“, не постоји кредибилни институт који би могао да званично потврди или оповргне причу о ХАРП-у.

– Да би се ово све доказало морали би да имамо државну комисију која би извршила независна мерења, а ми то немамо – закључује Абрамовић.

Потврда прогнозе професора Абрамовића

Интервју који је професор Абрамовић дао у приложеном видеу објављен је 17.05.2014.године. Као што можете овде прочитати или се уверити у прогнозе у доњем видеу, професор је најавио и земљотресе који ће настати после кише као неминовни пратилац рада вештачки изазваног цилона Тамара којије разорио Србију и српске територије у БИХ.

Регију од Турске преко Грчке и Албаније до Хрватске, Словеније и Италије последњих дана уздрмало је више јаких и умерених потреса од којих су неки имали магнитуде веће од 4,5 према Рихтеру.

У уторак су локалне и европске сеизмолошке службе забележиле бројна подрхтавања тла. Највише пажње привукао је јаки потрес магнитуде 4,7 с епицентром око 36 км северно од Опатије који се осетио у целој Словенији и повећем делу западне и северне Хрватске.

*************

Ево овде на једном месту имате обе повезане емисије из „Инфо Ратници против новог светског поретка“ где је професор Велимир говорио о усавршеном Харпу и његовој повезаности са поплавама у Србији, Босни…

Инфоратници 17.05.2014. – проф. Велимир Абрамовић, ИК Пешић и синови

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Професор Велимир почиње да говори од 04:07., после њега говори новинар Печата Мара Керн. После ње говорио је електроинжењер Иван Јушковић (Биљана Ђоровић га уводи у разговор од 47:04) који говори о енермном запрашивању кемтраилсима који су претходили поплавама, ондносно који су били припрема за деловање харпом приликом вештачког изазивања ових незапамћених поплава у Србији.

Инфо ратници против новог светског поретка, Велимир Абрамовић: Катастрофалне поплаве у Србији изазване су метеоролошким ратом – 24.05.2014.

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

7 реаговања to “Професор Абрамовић: Ово су докази да је Србија потопљена вештачким циклоном”

 1. gavrilo Says:

  da li je moguce da se nekako opet Teslinom tehnologijom i nacinom moze napraviti neka zastita, mislim da je pisao o nekim nacinima zastite neba nad Srbijom ili su mu te radove ukrali Cia i ostali po upokojenju znamo da je nestalo dosta dokumentacije i radova?

 2. zarjevazno Says:

  mislim da je mnogo lakse proglasiti krivca negdje izvana, neki HARP ili neku zavjeru izvana, mnogo je teze uzeti licnu ili nacionalnu odgovornost za greske politicke ili ekonomske prirode koje smo mi sami prouzrokovali, odnosno bili saucesnici !
  Sami smo prouzrokovali odnosno doprinjeli etnickim sukobima, atentatima, korupcijima i propastu morala kao i ekonomske baze u zadnjih 20 godina. Da li je HARP kriv i za to? … ili mozda nasa nesposobnost da se uhvatio u kostac sa realnoscu n aposten i ljudski nacin.

  U zadjih par godina najzad se pojavio talas civilizovanog nacina rada ne zaostalim projektima i nadam se da ce se to intenzificirati bez skidanja odgovornost po principu prof Abramovica.
  s postovanjem,
  moja malenkost

  • Небојша Says:

   zarjevazno,

   Ти и теби слични неспособни сте да схватите једну најпростију ствар, да професор Абрамовић објашњава да су ове поплаве изведене вештачки, он дакле упућује на техничку ствар, која нема везе са твојим испразним моралисањем и убацивањем одговорности, да се наводно потенцирањем да је „Харп одговоран за поплаве“, као да је то нека „теорија завере“… с којом се намерно жели избећи одговорност ове квислиншке власти, дакле људи, човека.

   Техничко објашњење ових поплава, је просто техничко објашњење, оно никако не сакрива одговорност власти за свеопшту неорганизованост и одговорност за последице овог потопа, јер иако је он изазван усавршеним Харпом, да је власт била спремнија, могле су се избећи или увелико ублажити тешке последице те поплаве, јер да су се чистила корита река, канализација, да су имали довољно хеликоптера, амфибија, лопата, да се правовремено реаговало у проглашењу ванредног стања, итд… размере несреће биле би далеко мање, без обзира што је све изазвано усавршеним харпом.

   Да ли сте ви толико затуцани, морам бити овако груб, јер затуцаност је енормна, да техничко објашњење овог потопа, тумачите да се тиме кривица приписује харпу, дакле једној машини без мозга, која не може имати одговорност, јер машина је машина, како машина може имати одговорност (!!?), а не човек у виду власти, и да то жели да прикрије професор Абрамовић?!

   Невероватно, да човек не поверује.

   Па још помињеш етничке сукобе, атентате, корупцију… какве бре благе везе имају етнички сукоби, атентати, корупција, морал, економска база, са техничким објашњењем професора Абрамовића да је недавни потоп изазван усавршеном Теслином технологијом?!

   Да ли човек може толико бити глуп, ко ти, да техничко објашњење једне појаве, тумачи да се тиме жели избећи људска одговорност?

   Изгледа може, јер не капираш најпростију ствар, да је техничко објашњење, само то, техничко објашњење, да оно нема никакве везе са одговорношћу људи, моралом, економском базом, атентатима, већ само са описом ситуације, како су се одређени догађаји одиграли.

   Глупост је изгледа јача од харпа, то је изгледа најјаче оружје новог светског поретка…

 3. Jelena Protić Says:

  http://translate.google.rs/Books/HAARP/HAARP_Prin

  • Небојша Says:

   Ево још једног наставка и надовезујуће емисије из „Инфо Ратника против новог светског поретка“ са професором Велимиром око Харпа и недавног кишног потопа у Србији…

   Инфоратници 31.05.2014. – Жељко Стојковић, проф др Велимир Абрамовић

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

  • Небојша Says:

   Надовезујући се на мајски потпоп у Србији, дајем вам прилог где је професор Велимир Абрамовић гостовао и у „Жикиној шареници“ објашњавајући дејство ХААПА у контексту изазивања вештачких облака, киша:

   Велимир Абрамовић о ХААРПУ у Жикиној „Шареници“ (31.05.2014.)

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   А ово је прилог о томе како се сваки појединац може одбранити од ХААРПА, а може ако око врата носи један мали генератор Теслиних таласа. О Томе говори професор Велимир.

   Велимир Абрамовић: Најбоља одбрана од ХААРПА

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

 4. Jelena Protić Says:

  http://prioratos.blogspot.com/2011/01/haarp.html


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: