Велимир Абрамовић: Најновије катастрофалне поплаве маја 2014-е у Србији изазване су метеоролошким ратом – 24.05.2014.


Данас је на радију „Снага Народа“ у емисији „Инфо ратници против новог светског поретка“ коју води и уређује Биљана Ђоровић, био гост професор Велимир Абрамовић. Ова емисија је наставак претходне од 17.05.2014. када је зачета тема да су најновије катастрофалне поплаве у Србији маја 2014., изазване харпом. У овој емисији Велимир је са још више детаља поткрепио своју тврдњу да су ове најновије катастрофалне поплаве део веома прецизно вођеног метеоролошког рата над Србијом и претежно на србском етничком простору у Србији и БИХ, то се све радило са усавршеним системом ХАРПА.

Инфо ратници против новог светског поретка, Велимир Абрамовић: Катастрофалне поплаве у Србији изазване су метеоролошким ратом – 24.05.2014.

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

На опаску једног слушаоца емисије у виду СМС поруке преко скајпа, да је трагично да „о харпу говори драматург и филозоф“, алудирајући на Велимира Абрамовића, Веља је рекао да формално образовање не значи ништа, јер га ни славни научник Мајкл Фарадеј није имао, није имао ни једног дана школе, никакве завршене школе, а еминентан је и признат светски научник, хемичар и физичар. Што се тиче формалног образовања, Тесла је за Фарадеја био високообразован човек, јер је неко формално образовање ипак имао, иако ни он није дипломирао.

Ни чувени геније Виктор Шаубергер није имао никакво формално образовање, а био је генијални проналазач.

Осим тога, професор Велимир Абрамовић је докторирао на теми: „Проблем непрекидности у природној филозофији Лајбница и Бошковића„. Да се подсетимо што се тиче Лајбница, Лајбниц је немачки филозоф, математичар, проналазач, правник, историчар, дипломата и политички саветник. Дао је значајан допринос у оптици и механици. Велимир је уредник научног и филозофског часописа „Делфис“ из Москве. Главни је уредник научно филозофског часописа „Теслијана„, а од 2004. године члан је руског интердисциплинарног темпоролошког семинара на државном универзитету „Ломоносов“ у Москви. А у оквиру тог интердисциплинарног темпоролошког семинара, а он обухвата рад 17 катедри на Ломоносову и бави се природом времена у најразличитијим аспектима, професор Велимир Абрамовић је 2 пута држао предавања. Прво предавање имао је 2003. под насловом: „Онтологија времена„. Друго предавање имао је 2011. где је имао објашњење математичке методе и побијање физичких закључака Ајнштајнове електродинамике тела у кретању, популарно назване, специјална теорија релативности (СТР).

Ето, човек предаје на руском научном универзитету Ломоносов, његов је члан, па не би га руси позвали да није генијалан у свом научном домену, нису ваљда руси будале да робују „формалним образовањима“, у случају када примете да особа нешто зна из одређене научне области иако нема формално образовање, јер оно је само „алат“, а генији се рађају и самостварају!

Преносим вам и један данашњи Велимиров интервју са интернета где се све поклапа са Велимировим излагањем у Инфо ратницима.

*****************

Извор: ВестиОнлине

Професор: ХАРП давио и тресао Балкан!

Док неки одмахују руком и тврде да је по среди теорија завере, други су апсолутно сигурни да циклон Тамара није дошао тек тако и као последица климатских промена. Велики број стручних људи сматра да су трагичне поплаве које су задесиле Србију, БиХ и Хрватску проузроковане ХАРП-ом (високофреквентни програм за активно истраживање ауроре). Међу њима, и професор др Велимир Абрамовић.

Несрећа је намерно изазвана: Професор доктор Велимир Абрамовић

Несрећа је намерно изазвана: Професор доктор Велимир Абрамовић

Циклон који је донео велику несрећу, за њега није никаква теорија, већ „реалност научних експеримената“. И то оних који су се, како каже, надовезали на рад Николе Тесле.

– Ово није била теоријска киша, него права. Очекујем следеће недеље још падавина – тврди Абрамовић у разговору за „Вести“.

Овај професор истиче да те експерименте не могу да раде политичари, већ научници без морала. Човек који слови за највећег познаваоца рада Николе Тесле, сматра да постоји неколико доказа да је подручје три државе задесио вештачки изазван циклон.

Прво, још је Тесла открио да муње, односно електромагнетно пражњење изазива падање кише. А киша је данима падала без њих. Зашто? Па, када вештачки додајете електромагнетско поље неопходно за кондензацију паре, онда нема пражњења, дакле нема муња – објашњава Абрамовић и наводи други доказ о вештачки изазваној стихији:

– То нису биле капи, већ млазеви – јасно концентрисани тачно над српском територијом. Од када је киша етнички опредељена? Ту прецизност је могуће наштеловати са две фреквенце. Треће, три дана пре падања кише циклон је кружио. То је у ствари било сакупљање влаге неопходне за падање кише. Када је сакупљено довољно, циклон се нацентрирао тачно над Србијом. Потом је додата електромагнетна фреквенција за кондензацију влаге и почео је да пада тај млаз кише.

Посебно је интересантно, објашњава, да је тај циклон трајао над регијом три дана, али је, истиче, имао и осцилације.

– Када нестане довољно влаге, и када почне падавина да слаби, онда циклон почне да се премешта према Карпатима. Пружи се ка тамо, покупи влагу, и поново се врати и изручи кишу на исту територију. То се догодило три, четири пута током падавина. Четврто, код наглог искључивања грејања јоносфере, односно ХАРП-а, рупа која је направљена враћа се врло брзо ка земљи. У том процесу се формирају нискофреквентни јоносферски таласи који се називају тектонски, јер улазе у резонанцу тектонским плочама, и у току од три дана након искључивања ХАРП-а мора да се деси земљотрес ту или у непосредној близини. Већ другог дана је био земљотрес у Албанији, а затим и у Републици Српској – категоричан је Абрамовић.

Прича о ХАРП антенама пунила је српске медије, али нико није успео да их нађе. Код грађана је очигледно оставила утисак, па је од избијања поплава за мање од два дана петицију за уклањање тих антена из Србије потписало више од 12.000 грађана. Међутим, Велимир Абрамовић тврди да оне уопште нису код нас.

На питање зашто је баш неко намерно направио овакву трагедију у Србији, Абрамовић каже да то део „социјалног експеримента друштва без државе“, односно „како може да се друштво самоорганизује без институција“.

Сви ови наводи своде се на – верујте или не, јер на жалост у држави која се дичи Николом Теслом, према речима саговорника „Вести“ не постоји кредибилни институт који би могао да званично потврди или оповргне причу о ХАРП-у.

– Да би се ово све доказало морали би да имамо државну комисију која би извршила независна мерења, а ми то немамо – закључује Абрамовић.

Руси почели истрагу

– Активних ХАРП антена на подручју Србије нема, али оне могу бити постављене било где на планети Земљи. Уз помоћ из Русије која је дошла у Ниш, стигла је и екипа инжењера и физичара, стручњака за метеоролошка оружја. Они су дошли да испитају све те ствари – тврди наш саговорник.

Најјаче климатолошко оружје

– ХАРП је требао да се користи за испитивања јоносфере, а сада је један од најјачих климатолошких оружја. Јоносферски слој је веома набијен позитивним електрицитетом и када тај слој (који је зими на 50, а лети на 70 километара од земље) грејете високофреквентним електромагнетским таласима, онда се у јоносфери појави рупа. У ту рупу, са тла на који желите да делујете појури топао ваздух и тамо се хлади, а онда електромагнетним фреквенцијама можете да изазовете кондензацију влаге и кишу – тврди Велимир Абрамовић.

Тесла схватио опасност

– Деловање ХАРП-а пратим и као Теслину технологију. У свом дневнику, који је водио сваки дан, он је 1889. у Колорадо Спрингсу записао да су он и његов асистент Цито морали да побегну из лабораторије, јер је почела да пада олујна киша, а међу апаратима су прорадили кратки спојеви. И они су једва живу главу спасли. Дакле, то је прво Тесла пробао. Касније је пробао и само грејање јоносфере уз помоћ ултравиолетних лампи, које су се налазиле на кули Вандерклиф. Међутим, он је одустао од експеримента јер је схватио да би то могло довести до ликвидације живота на земљи – каже Велимир Абрамовић.

9 реаговања to “Велимир Абрамовић: Најновије катастрофалне поплаве маја 2014-е у Србији изазване су метеоролошким ратом – 24.05.2014.”

 1. vlado Says:

  Ovo što si napisao oko formalnog obrazovanja, ja bih dodao i Aleksandra Lipiša, tvorca prvog nevidljivog aviona, samoukog nacističkog inžinjera kao i Šauberger. Bio je poznat po avionu Lipiš, čija je modifikovana verzija američki F-117 kojeg mi oborismo 1999. kod Batajnice ako ne griješim. Model aviona nalazi se u knjizi trećeg toma „Drugi svjetski rat“, holandskih autora, a može se vidjeti i ovdje:

  http://discaircraft.greyfalcon.us/

  Dodao bih i Ani Besant i Čarlsa Ledbitera, teozofe, koji su 1895. nacrtali forme tokova energije beskonačne zvane Annu koje danas služi za objašnjenje vorteksa i torusa kod etarskih fizičara. Ledbiter nikakvo naučno obrazovanjee nije imao, kao ni Alfons Luj Konstant (Elifas Levi) koji je u XIX vijeku takođe pisao o vorteksima u „Ključu misterija“. Vorteks je bitan za fraktale, a fraktali su bitni za shvatanje HAARP-a.

 2. IvanT Says:

  Samo napred, puna podrska i profesoru i redakciji!

 3. Гумник Минђаравић Says:

  Новине телевизија у Србији исмевају само спомињање ХАРПА! Хрвати лепо направише емисију о томе и веома сам задовољан са објашњењима! Па чекајте људи ако постоји ХАРП у Барејеву или шта знам још где, можда је наших руку дело Па нису само Американци способни за то,Тесла је наше горе лист! Е сада ако је неко нешто чачнуо где и када не треба;то је сада нешто друго! Што се тиче кемтрејлса, можда нам неко други“ излази у сусрет“ да их избацује јер када ће наш авион досегнути 10.000.м висину лета! Сви причају о томе ми ћутимо? РАЗМИСЛИТЕ!!!

  • Небојша Says:

   Ево једног текста који се тиче ове теме.

   Таман су ме били убједили да сам параноик, кад се на небу појави авион крив за све ове трагове…

   http://is.gd/K0bFe1

 4. Nenad Says:

  U potpunosti se slazem da je u pitanju realnost eksperimenata nemoralnih naucnika, suvise je cinjenica da bi se ciklon koji nas je potopio nazvao teorijom zavere.
  Veoma je interesantno da kisa u Srbiji ne pada normalno vec 2 godine, u proteklom periodu (jesen/zima 2013) su pale samo 2 male KISICE u sirem regionu Beograda, slicno je i u ostalim regionima Srbije.
  Zatim, ako pogledate mapu oblaka pred ovaj potop koji nam se dogodio, videcete da je pozicioniran veoma precizno samo nad Srbskim teritorijama. Stvarno interesantno.

  Novi most na adi moze biti idealna antena za HARP.
  Ukoliko ste bili pospani pred zadnje padavine, to je zbog veoma snaznog snopa ultra NISKE frekvencije, koja deluje na mozak.
  Informacije sa kojima raspolazem, me navode da je holivudska sprdacina pod nazivom
  ‘program Pentagona za zastitu od zombija’ http://tiny.cc/d6ckgx
  u stvari parodija, zombi su stanovnici teritorija na kojima se primenjuje HARP sa snaznom ELF emisijom, koja uspavljuje.

  Mislim da bi drzava trebala da razmislja o zastiti od narednih ‘eksperimenata nemoralnih naucnika’, koji ce se verovatno ponoviti.
  Institut za fiziku na prvom mestu, kao i drugi instituti bi trebao da sto pre oforme tim koji ce istrazivati, ispitivati, a isto tako i vrsiti potrebna merenja.
  Realizacija odbrane od ovakvih napada bi mogla da se fokusira na Wilhelm Reich-ov projekt, koji bi mogao biti veoma efikasan. Strucnnjake imamo, samo je potrebna inicijativa.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this: