Инфо ратници радија „Снага Народа“: Гост Велимир Абрамовић – Да ли су најновије катастрофалне и невиђене поплаве у Србији изазване харпом? Видео


Постоје људи који размишљају својом главом и који пажљиво посматрају шта се догађа у Србији, а односи се на ове катастрофалне и невиђене поплаве које нам се баш сад догађају, то је прави потоп, велика несрећа са тешким последицама по грађане Србије и саму Србију, то ће се тек сагледати, јер изгледа има доста настрадалих, тачан број им се још не зна, неки говоре и преко 100 људи, док ће матерјална штета бити несагледивих размера, то ће се тек видети када се ситуација смири, када се повуче вода.

Поента емисије је да се веома пажљиво сагледа шта је претходило овим катастрофалним и до сад незабележеним поплавама у Србији. А претходило је, тих знакова и показатеља има, а има и људи који то посматрају и уочавају, то су Биљана Ђоровић, независтан и бриљантан истраживачки новинар, и професор Велимир Абрамовић, независтан филозоф и научник, најбољи познаваоц нашег непревазиђеног генија Николе Тесле, Његовог рада и дела

Инфо ратници радија“Снага Народа“: ХАРП напао Србију – 17.05.2014.

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Да ли су неки „необични догађаји“ претходили овим поплавама готово библијских размера, овом поптапању Србије?

Да, јесу, рећи ћу вам укратко нешто о томе, а остале детаље ћете чути од Биљане Ђоровић и професора Велимира Абрамовића, који се у емисији јавио телефоном из свог Барајева, баш у близини где је инсталиран харп». У емисији су заправо гостовала 3 госта, истраживачки новинар Мара Керн, електроинжењер Иван Јушковић и већ поменути независни филозоф и научник, др Велимир Абрамовић, али ја сам на интернету нашао део где само говори професор Велимир, па с тога то и објављујем, јер још нисам на нету нашао целу емисију, но убрзо ће и она бити постављена на Ју Тјубе.

Основна и јака сумња је да ове поплаве што нас спопадоше, нису природног порекла, већ вештачког, и да су изазване харп оружјем, а да би се то сагледало потребно је знати шта је претходило овим катастрофалним поплавама које су задесиле Србију.

Шта је то претходило….?

Неколико дана пре овик катастрофалних поплава, кружио је циклон баш изнад тог подручја Србије поприлично прецизно, тако да захвати само Србију, а 11-ог маја је било изразито запрашивање Кемтраилсима, што по речима професора Абрамовића поспешује дејство харпа. Сви ми знамо и чули смо за природне циклоне који изазивају променљиво време и падавине, али шта је било необично са овим нашим циклоном што указује да је вештачки изазван, да није природан?

По речима професора Велимира, на овој атмосферској висини на којој се налазио циклон који је претходио великим поплавама у Србији, необично је то што ти циклонски ветрови дувају на тој висини, а то не треба да се догађа на тим висинама, то знају и метеоролози, тако да је све то указивало на то да се ради о некој спољној и неприродној електромагнетској интервенцији које мењају температуру, а не да то чини сама природа.

Посматрајући ове падавине, ове кишурине, Велимир уочава да ни један гром није пукао уз толику кишу, што наравно уопште није нормално, што такође указује да је киша вештачки изазвана, као и то да киша није падала у виду кишних капи, већ као да је неко лије из неке канте. Све ово указује да су то показатељи вештачки изазаваног циклона који је од неког директно вођен и усмераван.

Има још један битан детаљ који ће нам указати да ли је ова киша изазвана Харпом, или не, будући да је Велимир рекао “ Данас га искључују“ мислећи на харп, па се после надовезује:

Професор Велимир Абрамовић:

„Кад се нагло искључи харп, онда се јоносфера враћа према Земљи, она је иначе на 50-70 км., зависи… Лети је на 70 км., а зими на 50 км. од тла. И при том осциловању, могуће је да дође до земљотреса. Ја овде очеклујем земљотрес неких малих размера, за једно 2 до 3 дана. Ево, то ће бити провера, уосталом целе ове тврдње да је то вештачки циклон, а не природни…“

Дакле, ово је речено 17. маја, а по Велимировим тврдњама тај мали земљотрес требао би да се деси најкасније 20 маја, што би био доказ да су падавине заита изазване харпом.

Има још једне битне ствари о којој се говорило, а то је сумња да је у мосту на Ади у Београду трајно инсталирам харп уређај, што сам ја описао у доњем чланку када је о томе у једној радио емисији говорио Милан Видојевић 2013 године.

Милан Видојевић: У мосту на Ади у Беогрду трајно је инсталиран ХААРП
http://wp.me/p3KWp-6fn

Велимир је споменуо да ће три независна инжењера ових дана извршити сва потребна мерења на мосту на Ади, тако да ћемо знати о чему се ради, а резултате тих мерења изнеће нам идуће недеље професор Абрамовић у исто овој радио емисији „Инфо ратници против новог светског портка“ коју води Биљана Ђоровић.

Србија пролази кроз тежак период, велике муке, међутим, професор Велимир говори, да „наши планери“ неће остварити свој крајњи циљ, све ће им то пропасти, јер ће се десити нешто потпуно супротно: Овде, у Србији, по Велимиру, створиће се услови за један нови облик религиозности, на научним основама, где ће духовност бити изнад свега осталог, она ће бити срж свега у том нашем новом друштву.

*****************
19.05.2014.
Ево и комплетне емисије, данас је избачена на Ју Тјубе…

Инфоратници 17.05.2014. – проф. Велимир Абрамовић, ИК Пешић и синови

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

„У суботу 17.маја 2014. у емисији Инфоратници против Новог светског поретка која је на програму радија Снага народа од 14 — 16 часова, професор Велимир Абрамовић ће говорити о климатолошком рату који се води против Србије и Републике Српске. У другом делу емисије говорићемо о прослави деветнаест година рада издавачке куће Пешић и Синови. Гости у емисији ће бити Весна Пешић, Александар Лазић, Бранислав Пиповић и Предраг, Пеђа Тодоровић.“

*****************

15 реаговања to “Инфо ратници радија „Снага Народа“: Гост Велимир Абрамовић – Да ли су најновије катастрофалне и невиђене поплаве у Србији изазване харпом? Видео”

 1. Небојша Says:

  Ево једне интересантне анализе Душка Бошковића за кога сам сазнао да је србин из Сарајева. Иначе је инжењер

  Извор: ФБР Монитор

  Да ли је ко видио муње или чуо грмљавину током ових вишедневних киша које су изазвале потоп у Србији и РС?

  Душко Бошковић
  18.5.2014.

  Осврт на потоп из другог угла

  munje

  Гледам овај ужас по Босни и Херцеговини и Србији који су направиле вишедневне упорне кише. ТВ екипе су успјеле изаћи на терен, али има доста и аматерских снимака, па се стиче општи утисак о размјерама ове несреће. Гледам потоп у живо и људску патњу и нелагодно се осјећам што се у дијелу града у којем живим није десило ништа катастрофично. Можда ме је баш оваква ситуација натјерала на размишљање који може некима изгледати невјероватно па ће га прогласити за параноично и болесно, али сам примјетио неке ствари које траже бољи одговор од онога који се нуди, па сам одлучио да те ствари бацим на папир да се информише шири круг људи, да се више глава укључи у размишљање па ће и пут ка истини бити лакши и са мање лутања.

  Јутрос је освануло сунце, као да је неко ноћас на прекидач искључио циклон прозван Тамара. Све се ово издешавало некако скоковито, нагло је почело, нагло се завршило, баш као на прекидач. Када се осврнем уназад чини ми се да све вријеме ових вишедневних упорних киша нисам нити видио муњу нити чуо грома, који су иначе веома честа пропратна појава свих оваквих појава оволиких размјера. Можда ме сјећање не служи понајбоље, ипак сам времешан, али покушајте се сјетити ви који читате овај текст.

  И зашто су ово зло назвали женским именом и то србско-руским – Тамара? Зашто га нису назвали Хелга или Џејн, било би логичније, јер су Нијемци и Американци у задња два рата с неба прилично штете начинили овим истим крајевима? Ако је некоме до асоцијација, нека бар онда буде досљедан и што ближи истини.

  Пратио сам потоп и по новинама. Неки су новинари осуђивали што је неки Перо Перић или Мујо Мујић наплаћивао пребацивање преко воде људима аутомобиле, тракторе и ко зна шта све не и кажу богатио се на несрећи других. Одмах након ове вијести читам како је Свјетска банка одобрила кредит за санацију штета. Па ја вас људски питам зашто новинари осуђују Перу/Мују што излаже свој живот опасности да би помогао другима и то наплаћује неком ситном паром, а налазе да је добро што банкари зарађују енормно на каматама које узимају од већ довољно унесрећених и то тако да сами себе не излажу ама баш никаквој ни животној нити пословној опасности. Човјек послије оваквих вијести просто помисли да су ово банкари и организовали како би зарађивали, јер је познато још одавно да се у рату и елементарним непогодама може највише капитала обрнути. Стога молим новинаре да не шире омразу на погрешне људе и мјеста, уколико то раде несвјесно, Али ако то раде циљано методом одвраћања пажње са крупнијих ствари бацањем фокуса на небитне, немам шта да апелујем, пошто су људи плаћени да то тако раде и глупо је апеловати да се не ради посао од којег се живи.

  Такође гледам како се нико не сјети да напуни бидоне и пошаље на терен људима да пију, него се купују флаширане воде којима су због правила тржишта понуде и потражње газде одмах подигле цијену. И опет ударају по неком мање важном појединцу Пери/Муји што неће бесплатно да пребацује људе с једног краја обале на други, а не осуђују власнике пунионица воде, који неће да се одрекну профита зарад помоћи људима.

  Читам и како неки политичари не могу ни овакву ситуацију да не искористе за ширење својих идеја. Лагумџија изјаваљује нешто у стилу како је добро што нас је ова несрећа ујединила. Човјек протура унитаризам гдје год стигне па ми сада некако жао што није био на челу Југославије пред распад да тада организује неки већи потоп са циљем уједињавања људи, па до рата не би ни дошло те би сада ималу праву и озбиљну Цивилну заштиту и војску која би овакве потопе и клизишта санирали очас посла.

  Скрећем још једном пажњу на друштвено уређење у којем живимо. Навикли смо на социјализам који нам се није допао па смо увели капитализам и сада се ишчуђавамо што нема хуманости. Капитализам не познаје хуманост, него само људе од којих се може или не може имати корист. Па се иначе сва дешавања и одвијају у том правцу.

  Да се вратим на почетак текста и замолим све да у коментарима на овај текст покушају написати да ли се сјећају да ли је ко видио муње или чуо грмљавину током ових дешавања?

  *****************

  Направљена је и мапа страљдања (плаво обојен простор), дошао сам до ње, и из мапе се види да је углавном страдао србски простор, што значи да ће ти простори доста страдати привредно и финансијски, а да не говорим и што се тиче пољопривреде на тим просторима, па страдање стоке и лична страдања, јер сељаци су годинама стицали и градили своја имања, чували стоку, а сада на просторима где је вода све то „прогутала“ изгубиће све, знају они да им држава неће ништа помоћи, зато многи домаћини нису хтели да напуштају своја домаћинства, плашећи се крађе, желели су и стоку да спасу, јер кажем то им је све, ако то изгубе немају ништа, само своје голе животе и страдање, јер од ове бандитске државе нема помоћи за обичног човека, само страдање је сигурно и „обезбеђено“ у квислиншким неолибералним режимима који служе верно свеуништавајућем капитализму!

  Мапа страдања од поплава у Србији и Босни

  Кликни на слику да је видиш увећано

  Кликни на слику да је видиш увећано

  • Небојша Says:

   Изгледа да се обистињују тврдње професора Велимира, десио се земљотрес као последица наглог искључења харпа који је изазвао вештачке кише и циклон о Србији.

   Извор: http://www.studiob.rs/info/
   Снажан земљотрес погодио Албанију
   19.мај.2014. 13:29

   „Земљотрес јачине 5,2 јединице Рихтерове скале погодио је ноћас средишњи део Албаније. Није било људских жртава, а забележена је само материјална штета. Земљотрес се осетио у читавој Албанији, а у граду Церик у средишњем делу Албаније су оштећене три зграде и две школе, објавио је Балканвеб. Како је објављено епицентар земљотреса је био на 43 км јужно од Тиране на дубини од 10 км. На срећу није било људских жртава, а забележена је само материјална штета.“

   Ову вест ми је јавио Велимир, са објашњењем да је тамо у Албанији пробило, јер то зависи од механике тектонских плоча, и рече ми да се очекује и код нас мањи потрес.

 2. vesna1 Says:

  Наравно, за земљотрес сам прочитала на фејсу, и прокоментарисала да је управо то рекао професор у емисји. Албанија је близу нас, није било сумње ни један трен. Благодарим Биљани, професору и свим храбрим и поштеним људима који причају истину, и покушавају да Србији отворе очи. Иначе у емисији после професора говорила је Мара Кнежевић Керн и Иван Јушковић из Дружине храста.

 3. miksha Says:

  Podsecanje na video od pre 2 godine koji prikazuje Valjevo na +40C i chemtrails

  Ove godine obilna kisa kod Valjeva. Prikazana je i sporna brana.

 4. vatreni zmaj Says:

  Sve jasno i nece stati dok ne uniste pravoslavlje. Ovo je borba do karja.Mi nemamo oruzje i tehniku ali imamo slobodu misli . Misao je sve „i na pocetku bese rec“ materija i duhovnost . tako ih mozemo poraziti samo na nivou 4-5 dimenzije jer one direktno uticu na 3 .

 5. IvanT Says:

  http://www.bh-index.com/podrhtavanje-tla-zemljotres-u-sredisnjoj-bosni/
  http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=379259

  • Небојша Says:

   Фридриг Вагнер говори о ратном злочину бомбардовања пројектилима са осиромашеним уранијумом и самој катастрофалној штетноси осиромашеног уранијума по људско здравље (преведено)

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   „Фриедер Вагнер је одрастао до средње школе у Хоф (Саале). Од 1966 до 1969 био је помоћник за камеру код Лукаса Марија Бохмер, Жерар Ванденберг и Јан де Бонт. Од 1970 ради као независни камерман. Као одговорни сниматељ у многим документарним филмовима добија 1982 златну награду Адолфа Гриме. Раније је добио сребрену Гриме награду. Вагнер је, такође добитник Европске награде за телевизију. Од 1982, Вагнера ради своје филмове као писац, кинематограф и редитељ. У сарадњи са Елвира Охоа основао је филмску продукцију. Од 1986 он је такође радио са ЗДФ-а познати немачки ТВ. Од 1992 се окренуо истраживачким документарцима за АРД, ЗДФ и ВДР.

   2003 Вагнер је снимао документацију „Лекар и контаминирана деца у Басри“ који је емитован на ВДР-у. За то је добио награду на европском ТВ ОКОМЕДИА.На основу тог материјала урадио је 2007 и 93-минутни документарни филм „Смртоносна прашина“. Упркос свим позитивним реакцијама и награде Вагнер не добија више посао. Филм „Смртоносна прашина“ је у немачкој непожељан.
   Фридер Вагнер је ожењен и има двоје деце и живи у Келну.“

   ochoa-wagner.kulturserver-nrw.de/

   Искачем из ове теме око харпа, да искористим прилику да укажем на штетност од осиромашеног уранијума по људско здравље, будући да смо бомбардовани од НАТО злочинаца 1999! И ово требамо увек имати на уму. Пажљиво послушајте Вагнера о самој штетности осиромашеног уранијума по људско здравље и колико дуго траје његово зрачење тамо где га НАТО „посеје“.

  • Небојша Says:

   Извор: ВестиНет

   РУСКИ АНАЛИТИЧАР ТВРДИ: Климатским оружјем и поплавама руше Републику Српску и Србију

   21. мај 2014. 14:08

   Дмитриј Седов: Уз климатско оружје, ефекат поплаве је баш онакав какав је предвиђен

   Присећам се како је у време рата у Ираку свет облетео следећи филм. Из америчког хеликоптера се пуца по лоповима који су одлучили да разделе некакву робу из напуштеног камиона. Судећи по кадру и коме се од испаљених пројектила отржу чак и велики точкови камиона иза кога се крију људи, пуца се из аутоматског топа. А када комад долети до човека, тај се распада у хиљаду комадића. Све је као у стрељани: хеликоптер виси у једној тачки, стрелац мирно циља у следећу жртву и пуца. Када се жртва растури стрелац равнодушно воки-токијем извести: „роџер“.

   Реч „роџер“ на америчком војном сленгу значи „лобања“ или „мртвац“. А цео ужас сцене је у томе, што за посаду хеликоптера људи на које је пуцано топом уопште не представљају људе. То су – циљеви. Зато што су људи седели у хеликоптеру, а на земљи је било нешто – „ништа битно“.

   Данас се на Балкану најбоља станица за прикупљање информација налази у бази Бондстил. Тамо се региструје све што се дешава у етру, између осталог и репортаже за медије, преговори српских спасиоца, полиције, руских експерата из Министарства за ванредне ситуације. Региструје се и све већи број погинулих. Вероватно и овде, када стигне вест о новом утопљенику, неко равнодушно извести: „роџер“.

   Како би колико-толико помогли Србима технику за спасавање Руси пребацују хиљадама километара далеко. Али за спас од гигантске поплаве нису потребни појединачни комади, већ стотине средстава за спасавање. А она су ту, на пушкомет: у Бондстилу. Тамо има технике за воду, понтона на расклапање, средстава за прву помоћ настрадалим – ћебади, шатора, суве хране, има лекова, пумпи и уређаја за филтрирање. Има много чега што би за народ који је претрпео катастрофу представљало немерљиву помоћ.

   Али „Бондстил“ – то вам је онај већ поменути хеликоптер, из кога са висине људи изгледају као оно нешто – „није битно“, чији живот не вреди ни колико једно ћебе, а поготовоне као ланч-пакет. Из те базе катастрофу посматрају са знатижељом.

   Ни џентлмени из ЕУ баш много не журе да пруже помоћ. Много је удобније седећи уз камин и пућкајући дуван из луле дискутовати о људским правима него извадити новчаник и бројати новчаницу по новчаницу да би се помогло тамо некаквим Србима.

   Чека се време када ће катастрофа проћи и њене последице се показати у пуној мери. Тада ће се појавити ММФ и издвојити потребан новац од неколико милијарди долара, само уз минималних 10 процената камате. Зар то није великодушно? Да се из срца откине цео камион свеже наштампаних новчаница, које ММФ коштају таман онолико, колико кошта стари папир и усто, како би се наставила пљачка земље која је и без тога спала на просјачки штап, поброји читав низ услова, те их пребацили у Београд.

   Ако се упореди са ирачким филмом – то ће бити чин праве-правцате великодушности. Па неће да се пуца се из крупнокалибарског топа! Само ће се земља елегантно придавити ужетом од новог дуга и пљачком најзад дотући. А једном, када прође много и много година, неки нови Едвард Сноуден ће открити информацију о томе како је покушавано да се помоћу климатског оружја дотуче Србија. Данас америчке власти неће да одговоре на питање шта ће им у Канади и на Гренланду станице са снажним краткоталасним зрачењем, баш као и посебна група сателита са ретранслаторима тог зрачења. Из непознатог разлога они не реагују ни на извештаје Руске Академије Наука о експериментима које они изводе, а који се односе на производњу „јонског сочива“ у горњим слојевима атмосфере.

   Смисао тих експеримената је у томе да над одређеном облашћу преко зрачења сателита може да се стањи озонски слој – добија се озонска рупа кроз коју стиже појачано загревање ваздуха, а у атомосфери долази до планиране турбуленције. 2010.године руски научници су са врло озбиљним разлогом посумњали да је страшну сушу у Руској Федерацији изазвала људска рука.

   Тим пре, што су руски РЛС регистровали пролажење америчког сателита који је испуштао ласерски зрак на местима где је суша била најјача, а надлетао је на малим висинама.

   Данас је дошло до неочекиваног и необјашњивог циклона над Србијом. Судећи по томе што ни Вашингтон, ни Брисел нису до сада мрднули прстом како би помогли да се ситуација поправи, рекло би се да он за њих и није био баш толико неочекиван.

   Али зато ефекат који је он донео ја био баш онакав, какав је требало да буде!

   Рекло би се да англосаксонци практикују методу „два у једном“. Са једне стране се изврши нови експеримент из области климатског оружја, а са друге се испроба бацање Србије на колена.

   Мада – „љубав“ англосаксонаца према Србима јако личи на страст настраних. Они уживају кад тај народ пати. И, вероватно ће врхунац доживети уколико буду могли да кажу: „Србија – „роџер“.

  • Небојша Says:

   Ове катастрофалне поплаве средином маја 2014. избациле су на површину истину о Србији, држава Србија не постоји! Нема никакве организације и реда, на главним местима су људи који немају благе везе како да унапред и стратешки припреме државу за овакве катастрофалне елементарне непогоде, да их евентуално спрече, предупреде, да их ублаже, само мисле како да напуне своје џепове парама! Немају никакве емпатије према обичном човеку, према србском народу….!

   Немају пара за лопате, хеликоптере, чамце, али имају пара за 50.0000 службених аутомобила», имају пара за високе плате и апанаже, имају паре за своја обезбеђења, за разна путовања по белом свету, али за обичног смртника немају ништа, немају ни најосновније! Немају ни лопате! Немају чамце! Немају хеликоптере! Немају ништа: „Цркни сиротињо, цркни стоко…!“… то је порука, то нас чека са овом квислиншком марионетском влашћу…!

   Лазански брутално огољава тоталну разбијеност Србије око ових поплава. Заказала цивилна заштита, војска разбијена (саветници јој били британски и холандски генерали (!!?). Држава нема лопате, моли грађане да донесу лопате, нема амфибије, нема чамце, нема хеликоптере.

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   Лазански почиње да прича од 9 мин. и 10 секунди…

 6. Небојша Says:

  Ова вест је тренутно само у штампаној верзији дневних новина „ВестиОнлине“.

  „Харп давио и тресао Балкан“

  http://www.vesti-online.com/Vesti/HARP-davio-i-tresao-Balkan

  • Небојша Says:

   Ово је снимак данашње емисије (24.05.2014.) „Инфо ратника против новог светског поретка“ у којој је поново гостовао професор Велимир Абрамовић и говорио и повезаности најновијих катастрофа и поплава у Србији са прецизно вођеним метеоролошким ратом.

   Велимир Абрамовић: Најновије катастрофалне поплаве маја 2014-е у Србији изазване метеоролошким ратом – 24.05.2014.

   http://wp.me/p3KWp-6HY

 7. Sasa Says:

  Zasto mi je moj komentar obrisan??

  • Небојша Says:

   Sasa,

   Кој коментар, на коју тему?

  • Небојша Says:

   Све о Харпу, али на енглеском:
   http://www.bibliotecapleyades.net/esp_HAARP.htm#Multimedia__

 8. max Says:

  [ДР АРЧИБАЛД РАЈС О ПОПЛАВАМА]

  „Знам да ћете покушати да нађете оправдање и да ћете рећи да брана и одводњавање скупо коштају. Истина је да у овај подухват треба уложити неки капитал. Међутим, зар не мислите да ћете новац који у то уложите брзо повратити и да ћете га удесетостручити? Земља 6и вам засигурно одатле извлачила већу корист него данас. И немојте ми говорити како немате новца потребног за извођење таквих радова од државног интереса. Трошите га на милионе за политичке „агитације“ које не доносе добро, већ зло овој земљи.“


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: