Радио „Снага народа“, емисија „Инфо ратници“ (12.04.2014.) – Гости: пуковник Ратко Шкрбић, Стефан Каргановић, Радомир Почуча, Весна Пешић


Да би сте се ЗАИСТА истинито информисали и знали шта нам се догађа и припрема, пратите једини слободни медиј путем интернета, а то је интернет радио „Снага Народа„. С тога, презентујем вам најновији емисију: „Инфо ратници против новог светског поретка“.

Извор: ФБРепортер

ВРЕМЕНСКИ РАСПОРЕД УЧЕСНИКА:

Биљана Ђоровић 02:04 – 11:47
Стефан Каргановић 11:47 – 26:32
Пуковник Р. Шкрбић 26:32 – 1:18:45
Миодраг Новаковић 1:18:45 – 1:43:53
Радомир Почуча 1:45:14 – 2:00:55
Миодраг Новаковић 2:00:55 – 2:07:03
Весна Пешић 2:07:03 – 2:12:46
Пуковник Р. Шкрбић 2:12:46 – 2:13:45

Инфоратници 12.04.2014. – пуковник Ратко Шкрбић, Стефан Каргановић, Радомир Почуча, Миодраг Новаковић, Весна Пешић („Пешић и синови„)

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

11.04.2014

У емисији Инфоратници против Новог светског поретка која је на програму радија Снага Народа усуботу, 12.априла, од 14-16 часова, говоримо о студији пуковника Ратка Шкрбића: „Сребреничкаподвала” чија је промоција у Дому војске Србије забрањена наредбом Наташе Кандић и СорошевогФонда за хуманитарно право.

О студији (и скандолозној забрани промоције) говориће аутор, пуковник Ратко Шкрбић и Стефан Каргановић, оснивач и директор Фонда Историјски пројекат Сребреница.

У наставку емисије разговараћемо са Радомиром Почучом који је данас пуштен из притвора.

На Скајп вези биће Миодраг Новаковић, са главним уредником ФБ Репортера разматраћемо актуелне тоталитарне тенденције политичких марионета Глобалистана, оличеним у најави примене казненених мера уколико се активности „лајковања„, „шеровања” и „таговања” на друштвеној мрежи Фејсбук не одвијају у складу са политичком коректношћу, као и о гласању половине „српске” делегације у Савету Европе против Русије.

Аутор емисије је
Биљана Ђоровић

4 реаговања to “Радио „Снага народа“, емисија „Инфо ратници“ (12.04.2014.) – Гости: пуковник Ратко Шкрбић, Стефан Каргановић, Радомир Почуча, Весна Пешић”

 1. savic Says:

  Поштовани и драги,

  Србија, иако у формалном миру, води битку за опстанак. У тој борби, свест, вера, воља и знање су наше оружје. Борба за опстанак-живот су нам право и дужност, од Бога, дати. Нема сумње, да смо ми-Срби и Словени и дом свој основали, на простору, коме нема премца на Евро-Азијском континету. Нама је ту кућа и домовина, где живимо и намернике примамо и испраћамо. Ту желимо да живимо, Божји завет, с љубављу испуњавамо и у миру почивамо. Туђе нећемо, своје не дамо. Нажалост, онима, до чијих умова и срца, Божји завет није схваћен, ништа, до грамзивости, није свето, и сметамо, и мета смо, грабежа и циљ уништења. После вековне патње и трпљења, под Туцима, у нама се упалило, што је био час истека нам, времена и диже се дух српског народа. Лучу свести и воље, подиже Карађорђе. Искра коју запали, тргла је силу, која је дотле, веровала да је свемоћна у управљању светом. Да ту искру угуши, нашла је слуге и Карађорђеба глава, омивена и уређена, како ваља, би однета султану, на пешкеш, а доказ, ко зна, како се ујдурише. Та сила, од тога доба, није оставила Србе ни Србију на миру, већ нам кроји живот и пише историју. У незнању (више од свега) ми смо њој служили и страдали, и не знајући, ко нам о глави ради. Посебно, цео двадесети век, она је иза свог нашег стардања и иза толиких смрти, од Карађорђа до данас. Као малу иулустрацију, и тему за размишљање, шаљем прилоге. Уколико нађете да је вредно, шаљите даље. С поштовањем. Србољуб Савић

  • Небојша Says:

   savic,

   Не знам кој оперативни систем и коју тастатуру користиш, али коментар ти је неразумљив, шкрабопис, ништа не може да се прочита. По твојој ИП адреси видим да си са подртучја Индонезије. Напиши поново тај коментар, али да буде читљив…

 2. Mirjana A. Rajkovic Says:

  Poštovani Nebojša,

  Takođe 12-og aprila, kad je bila ova emisija, fantastična Biljana Đorović
  je na Radio Beograd (u jutarnjim satima) obavila razgovor sa prof. dr
  Velimirom Abramovićem, čiji snimak ću takođe objaviti, a takođe u kratkoj
  najavi sam joj i ja bila gost. Isto veče se održavala promocija moje knjige
  “Majčina kletva kao imperativ“ u “Centru za istraživanje Nikole Tesle“
  i o knjizi je govorio prof. Velja, koji je napisao i predgovor za knjigu.

  Ne znam da li su Vam ova informacija i snimak večeri zanimljivii za Vaše
  novine, ali, evo Vam link snimka pa sami prosudite hoćete li ih objaviti na
  Vašem portalu 🙂 Veče je bilo veoma posjećeno i izuzetno uspješno 🙂

  Lijep pozdrav,

  Mirjana Aleksandrova Rajković
  književnica iz Cetinja

  • Небојша Says:

   Поштована Мирјана А. Рајковић,

   Погледао сам прилог са промоције Ваше књиге и допало ми се, погодили сте у центар избором теме за Вашу књигу, однос мајка-дете. Поставио сам промоцију и као текст на свом сајту, овде.

   Један леп поздрав и од мене, 🙂
   Небојша Јовановић


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: