Српска ТВ у Црној Гори: Интервју са Љубодрагом Симоновићем Дуцијем – фебруар 2014.


Фебруара ове године на српској ТВ у Црној Гори, у оквиру емисије „Истина или лаж“, коју води и уређује госпођа Бранка Чуљић, гостовао је Љубодраг Симоновић Дуци.

Српска ТВ у Црној Гори: Интервју са Љубодрагом Симоновићем Дуцијем – фебруар 2014.

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Интервју је почео са причом о Дуцијевој спортској каријери, па се затим ток разговора усмерио на критику спорта, олимпизма, критику свеуништавајућег капитализма, са акцентом на најновији развој догађаја после познатих догађаја у Украјини, о успону Русије, о таласу нових очекујућих промена незадовољног света, на челу са Русијом и осталим слободарским светом, у који спада и Србија, што је неминован ствар, јер капиталистичка неман на челу са САД, губи дах и незаустављиво иде ка својој пропасти!

Много битних ствари је изречено од стране Дуција, да би се схватила геополитичка ситуација у свету и где смо ми у свему томе, као и још пуно битних сагледавања и контекста који произилазе после најновијих дешавања у Украјини, после чега више ништа неће да буде исто, јер дошло је до буђења великог светског џина – Русије…!

3 реаговања to “Српска ТВ у Црној Гори: Интервју са Љубодрагом Симоновићем Дуцијем – фебруар 2014.”

 1. Корнелиjе Кодреану Says:

  Русиjа jе jедина нада целом свету против западних ала и аждаjа. На Кину не треба рачунати због тога што би они наjрадиjе да се докопаjу Сибира.

 2. Милено Калић Says:

  Пљује Двери без разлога само зато што су жестоки критичари јеврејског трулог комунизма. И оно што циља на Глишића јер нема децу је заиста ниско… значи човек који не може да има децу, не сме да се бори за друге из свог народа? Мисли да је попио сву памет овог света, а у ствари говори све оно што здрав човек мисли, само што он у свему види неки фашизам, иако је фашизам мртав већ 65 година.

  За Дуција:

  http://borba14.blogspot.com/2013/06/blog-post_12.html

 3. Корнелиjе Кодреану Says:

  Мени исто смета што Дуци сувише велича комунизам. Та идеологиjа jе у суштини антинационална, а онда jе и антисоциjална. Праведни поредак може настати тек кад се споjе национализам и социjализам.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: