Путин: Ако се Србија прикључи ЕУ у санкцијама према Русији, уследиће оштре мере!


СРБски ФБРепортер

БEOГРAД – Русиjа ће оштро реаговати ако Србиjа прихвати макар jедну од санкциjа према Mоскви због украjинске кризе и припаjања Kрима, пишу “Наше новине”, позиваjући се на дипломатске изворе.

ФБР КОМЕНТАР: МНОГЕ ЗЕМЉЕ, ЧЛАНИЦЕ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ, ПРВЕНСТВЕНО НЕМАЧКА – ВЕРОВАТНО НЕЋЕ УВЕСТИ САНКЦИЈЕ РУСИЈИ ЈЕР БИ ТО УБИЛО ЊИХОВУ ЕКОНОМИЈУ, министар енергетике Немачке јуче је нагласио да то не долази у обзир… ТАКО ДА НИ СРБИЈА, ЧИЈА ЕКОНОМИЈА СКОРО ДА НЕ ПОСТОЈИ, УОПШТЕ НЕ ТРЕБА НИ ДА ПОМИСЛИ што се те области тиче да уводи неке санкције Русији по било чијем налогу. ДРУГА, ЈОШ ВАЖНИЈА СТРАНА ТЕ ПРИЧЕ ЈЕ – РУСИ СУ НАМ УВЕК БИЛИ ПРИЈАТЕЉИ – ОНИ НАС НИКАД НИСУ БОМБАРДОВАЛИ – ЊИХОВ СВЕТИ ЦАР НИКОЛАЈ ЈЕ СВОЈ ЖИВОТ ДАО ДА БИ ПОМОГАО СРБИЈИ… ВЛАСТИ БИ МОРАЛЕ ДОБРО ДА РАЗМИСЛЕ, ако имају чиме, ИМА НЕШТО МНОГО ВАЖНИЈЕ ОД ЕКОНОМИЈЕ И ОВОЗЕМНОГ ЖИВОТА…

29.03.2014. СРБИ НА ОКУП

Â.Ïóòèí ïðîâåë çàñåäàíèå Ñîâåòà ïðè ïðåçèäåíòå ÐÔ ïî ðàçâèòèþ ôèçè÷åñêîé êóëüòóðû è ñïîðòà

Према информациjа…

View original post 215 more words

12 реаговања to “Путин: Ако се Србија прикључи ЕУ у санкцијама према Русији, уследиће оштре мере!”

 1. филип Says:

  Стварно не видим излаз из ове паклене ситуације поготово након „убедљиве“ победе прозападног НАТО-овског СНС на мартовским изборима 2014 године за парламент Србије.

  • Небојша Says:

   Што пре дођемо са квислинзима на власти до дна, у томе ће пре кренути на боље. Треба само издржати, неће се дуго чекати, у Србији ће бити боље…!

 2. филип Says:

  Камо среће да ће тако бити, али заборављаш чињеницу да се против србског народа од 5 октобра 2000 године до данас води прикривени одн. невидљиви рат свим средствима као што су: запрашивање из небрањеног неба ради убрзаног умирања народа, стављања опасно канцерогених флуорида ()у водоводни систем Србије за 100 пута у већој количини од МДК за флуориде ради отупљивања свести народа и ради стварања ПОСЛУШНО-ПОКОРНИХ све више смртно болеснијих људи (успешно извршен експеримент у немачким концентрационим логорима током другог светског рата), ХААРП ради такође угушења побуне у народу између осталог, ГМО контролисана медијска пропаганда,……итд…. итд…..одн. једном речју србски народ је зомбиран.

  http://fakti.org/

 3. филип Says:

  Одличан чланак, али они Срби који су листом гласали за СНС о томе ни словце немају појма, иначе не би СНС „супериорно“ победила на мартовском избору.

  http://fakti.org/

  • Небојша Says:

   филипе,

   Свестан сам свега тога што причаш, али сами смо криви што се нисмо изборили против тога, зато још неко време треба да прође до уздигнућа Србије, до потпуног препорода у судбинског спаса!! То ће директно зависити од успона Русије, који је већ почео са Кримом, а тек ће да следи. Историја се понавља, како нашим спољним злотворима, тако и нашим квислинзима, а тако и србском народу, који се увек уздизао, препорађао и спашавао и поред најтежих тешкоћа, тако ће и сада бити!

   Прво треба погледати овај видео кога сам пре неки дан поставио:

   Др Тодор Вулић: Историја нам се у тачном временском периоду понавља

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   „Гледајући емисију Слободана Живковића:“Субјекат: др Росо и др Торор Вулић“ (

   ) издвојио сам овај део са др Тодором Вулићем, јер ми је то у историјском смислу било доста интересантно. Наиме, др Вулић је, за разлику од класичних историчара који историју третирају као мање-више хаотичан след случајних догађаја, у својим истраживањима доказао да то нипошто није тако. Он у својим књигама тврди да је историја објективно нужан и закономеран процес, који се одвија по одређеним временским ритмовима. Утврдио је, проверавајући нашу историју, да постоје више ритмова по којима се разна збивања понављају, али, ти ритмови се изводе из једног математичког образца, затим, они се међусобно допуњавају и комплементарни су и тако заједно чине мрежу тих историјских збивања, и затим каже: „Значи, ако имамо неку историјску годину, она по једној ритмици наслеђује једно збивањеа из тамо неке претходне године, друго збивање по другој ритмици из неке друге године, и онда сва та збивања се стичу по тим временским ритмовима, градећи сад тај један мозаик догађаја за актуелну неку годину, која може да буде и 2008. год“. На нивоу биографија др Вулић обрађује временски ритам од 69 година у случају краља Милана Обреновића и краља Петра II Карађорђевића: „Марија Катарџи, мајка краља Милана рођена је 1831. год., 69 година после ње рођена је Марија Хоенцолерн, мајка краља Петра II.

   Милан Обреновић је рођен 1854. год., Петар II Карађорђевић 1923. године, 69 година после њега. Милан је проглашен за кнеза и преузима кнежевска овлашћења 1972. год. Петар II Карађорђевић 1941. после оног војног пуча преузима кнежевска овлашћења, 69 година после Милана. Милан се жени са Наталијом Кешко, значи краљицом Наталијом 1875. год. Петар се жени са Александром Гликсбург 1944. године, 69 годиина после њега. Милан и Наталија добијају 1876. сина Александра, који је убијен заједно са Драгом Машин, а Петар и Александра добијају сина Александра 1945. године, 69 година после оног Александра, то је овај актуелни престолонаследник, сада. Милан је 1876. године лишен краљевске титуле. Петрар II Карађорђевић 69 година после њега је 1945. год. лишен краљевске титуле победом револуције. Милан умире 1901. год. у 47 години живота у иностранству, напуштен од свих у хотелској соби. То се исто дешава и Петру II Карађорђевићу, који 69 година после њега, у 47 години у иностранству, сам напуштен од свих умире.“ Затим, др Вулић говори о временском ритмо од 39 година по којем су Немањићи умирали и долазили на власт, то је невероватан и шокантан број понавњљања…“

   Ступио сам у контакт са Тодором Вулићем, и неке његове текстове објавићу у априлу. Он је генијално утврдио одређене законске временске ритмове по којима се народима, владарима, познатим историјским личностима… историја непрекидно понавља, а на основу тога, он је у једном тексту из 2009. тачно предвидео, да ће Руси изаћи на Крим 2014.

   Ко схвати аналогије и саобразности, схватиће… довољно је и ово, историја се понавља, Срби су пролили своју крв приликом бомбардовања 1999. зарад Русије и њихове консолидације (што је у ствари понављање 1941.), то наша браћа Руси знају, они ће нам помоћи то је сигурно, не обраћајте пажњу на дипломатске изјаве Руса. Знају они ВРЛО ДОБРО ДА РАЗЛУЧЕ ко јо Србски народ, а ко домаћи квислиншки окупатор!

   Треба само издржати, иако ће нам још неко време бити још теже.

   Шта год да квислинзи ураде, све то пада у воду када нам помогну Руси уз паралелно буђење Срба. Шта год да квислинзи продају, то ће бити ништавно, запад ће у целини доживети слом (то је већ у незаустављивиом току … току …), а комплетни исток и евроазијски регион, препород! Вратићемо и КиМ, Србија ће доживети екомонски препород и процват! У Србији више неће бити Кемтреилса итд…

   А да је то тако, најбоље говоре речи руског геополитичара и стратега Александра Дугина. Све што је рекао и писао и својим студијама и књигама, Путин је касније спроводио у пракси.

   Александар Дугин: Опростите нам, Срби, у јеку вашег рата ми смо чврсто спавали
   http://is.gd/CN6XTk

   • Како и у којем степену би се те околности одразиле на 25-годишњу српску агонију, решење нашег националог проблема, Космета, јачање Републике Српске, и уопште, положај и обједињавање српског народа на Балкану?

   — Срби – то смо ми. То је наша авангарда. То нам је најближи, сродан народ. Што смо ми јачи, тим је боље вама. Што се ми слободније осећамо на свету, тим ви имате више шансе да учврстите своје позиције на Балкану и у перспективи вратите своје земље. Али у овим условима ви то нећете моћи сами да учините. Ви сте се као јунаци борили за сваки сантиметар Мајке Србије. Сада вам је јако тешко. На измаку сте снаге. А ми смо у јеку вашег рата чврсто спавали, као да смо били онесвешћени. Нисмо узмогли да вам притекнемо у помоћ… Опростите нам… Сада треба просто да се држите и сачувате оно што имате. Да се утврдите макар на оним линијама које још увек могу да се бране у Босни и Херцеговини, на Косову. Али наше потпуно буђење је на видику. Већ видим његове зраке. Али неће бити једноставно. Море крви… Све значајно у људској историји стоји на крви… Ви сте своју пролили. На прагу смо васкрсења Велике Русије. Бићете први које ћемо кренути да спасавамо када се коначно пробудимо.

   Превод Сава Росић
   Печат

   И ово треба знати…

   Генерал Јован Милановић: Отпор Србије одложио НАТО план за Украјину
   http://srbin.info/

  • Небојша Says:

   Са Западом не треба разговарати – треба стварати своју историју

   http://fakti.org/

 4. Корнелиjе Кодреану Says:

  Западне англо-jевреjске банкарске породице вековима теже да поробе и униште све словенске народе. Због тога су изазвали броjне сукобе Словена и Германа, да би jедни друге уништили.

 5. Jelena P. Says:

  Civilizovani Zapad! Ha!!! A sta je civilizacija??? Civilizacija to je apsolutna kontradiktornost kulture a kultura je bila doneta na ovu nasu Zemlju-Matusku slovenima!!!

 6. Jelena P. Says:

  http://www.kramola.info/
  Samo 25% amerikanaca misle da je Rusija im neprijatelj.

  • Небојша Says:

   Јелена, на том сајту којег си линковала, пронашао сам један текст о Марксовој књизи: „О чём умолчал Карл Маркс„. Интересује ме шта пише у тексту који укратко објашњава садржај књиге, са доњег линка.

   http://www.kramola.info/books/metody-genocida/o-chjom-umolchal-karl-marks

   О чём умолчал Карл Маркс
   Автор: А.П. Столешников

   „Псевдонауку политэкономию занимает вопрос: каким образом получается и умножается богатство. Естественно, не народное, а ИХ богатство – тех, кого политэкономическая профессура прикрывает. Три самые известные книги в истории политэкономии, касаются именно этого вопроса. Это «Богатство наций» Адама Смита – но мы должны спросить: «Каких наций?»; «Капитал» Карла Маркса – но мы должны спросить: «Чей Капитал?»; и «Принципы политической экономии и налогообложения» Давида Риккардо – но мы должны спросить: «Чьей политэкономии и чьего налогообложения?» Не надо допускать, что это очевидно, и, само собой разумеется. – Это на самом деле отнюдь не само собой разумеется.“

   Скачать по ссылке: http://yadi.sk/d/xB-EUvYA16rrr

 7. Jelena P. Says:

  Nebojsa dobro vece!
  „Pseudonauku politekonomiju intersuje pitanje : kako dobiti i umnoziti bogatstvo.

  Naravno nije narodno a njihovo bogatstvo – onih koga politekonomska profesura pokriva. Tri najpoznatije knjige u istiriji politekonomije dodiruju tacno ovo pitanje. To je „Bogatstvo nacija“ Adam Smit – ali mi moramo pitati: „Kakvih nacija?“; „Kapital“ Karl Marsk – ali mi moramo pitati: „Ciji kapital?“; i „Principi politicke ekonomije i oporezivanje“ David Rikardo – ali mi moramo pitati: „Cija politekonomija i ciji oporezivanje“? Nije neophodno da se prizna da je to ocigledno(normalno). – To uopste nije normalno.

  • Небојша Says:

   Јелена,

   Добро вече.
   Хвала на преводу.

   Поздрав.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: