Народе – Изађи у што већем броју на изборе 2014.!


Прво треба народу објаснити да је у Србији тренутно на снази једна врста пропорционалног изборног система, и да тренутно услов за валидност избора није 50% излазности грађана који имају право гласа, већ се избори признају као легитимни и ако изађе мање од 50% грађана, што је највећа манипулација и превара, будући да је у начелу демократија владавина већине, већине грађана, народа, а не мањине. Наравно, овакав изборни систем савршено одговара домађој окупационој власти из тито-удбашког шињела, овим свим паразитским странкама (народне крвопије, шибицари…), јер и када би изашли на изборе само чланови свих страначких кланова, избори би били признати, дакле легитимни, а у стварности то би била диктатура мањине, а не владавина већине у једној држави, што је природно и логично. Знајући какав „посао треба да одраде“, шибицари су УНАПРЕД све смислили да незадовољни грађани не могу путем избора да их скину, да ће многи немоћно да апстинирају не излазећи на изборе, али диктаторска „легална“ мањина и даље ће да „одрађује свој посао“.

Не сећам се када је то укинуто, али раније је у изборном закону било важеће правило да су избори валидни само ако изађе преко 50% грађана са правом гласа. Мислим да је то било за време владавине Слободана Милошевића.

Објаснимо то, да би се лакше схватило. Рецимо да је бирачко тело у Србији састављено од 1.000.000 гласача, мада их има више, неки кажу преко 6 милиона. Рецимо да на изборе гласа само 30% грађана, дакле њих 3.00.000., избори би били признати иако је изашло само 30% грађана са правом гласа. Ако би СНС рецимо од тих 30% изашлих грађана (300.0000), добио 40% гласова, то би значило да је од укупног броја бирачког тела, само 30% изашло на изборе, а Вучић би се громогласно хвалисао у медијима како је 40% грађана Србије гласало за СНС и како имају „безрезерну подршку народа“.

Излуђен и измрцварен народ би поверовао у то, но ако погледамо цифре, СТВАРНОСТ, проценте и стварни број грађана који имају право гласа (1.000.000) и колико је њих гласало, добили бисмо цифру да је за СНС гласало само 120.000 грађана од милион са правом гласа, што значи само 12% грађана, а не како би се Вучић хвалисао са 40%, односно њих 400.000 да би било стварних 40%.

Разумем многе попут патриоте Александра Павића који у овом чланку индиректно изражава став да треба бојкотовати изборе:

Александар Павић:

„Ови квази-избори су, између осталог, расписани да би узурпација власти била легализована. Стога је важно да постоји што више гласова у Србији који ће, и после ових назови избора моћи да кажу да правих избора није ни било, да нису учествовали у том циркусу, и да Србија још увек није рекла своју праву реч, што због тотал(итар)не медијске блокаде, што због неадекватности и нерепрезентативности политичких опција које јој се нуде. То је важан залог који слободна Србија тренутно има на располагању.“

Да, има истине у томе, јесте то тако, с бзиром да више у Србије нема наиваца који неће схватити да ће и ови избори бити покрадени, намештени, само је питање шта ће мафијашки „коцкари“ одлучити, ко ће који проценат у систему „поделе плена“ добити. Али, и бојкотом се на индиректан начин даје легитимитет крађи.

Али шта се постиже масовним изласком на изборе?

Постиже се то, да ће се полако енергија народа покренути из апатије и сивила, живнуће србски дух, јер са Дверима се буди нада и покреће креативна енергија, кад се већ несложни патриотски блок није ујединио у један општенародни покрет, који би дао нови и невиђен животворни елан народу, да коначно срби постану јединствени, сложни!

Али добро, шта је ту је, и овако гласањем за Двери, енергија народа ће се покренути, да барем помогнемо Дверима да пређу цензус, односно да постигну што бољи резултат, што је реално, јер „коцкари“ су ипак коцкари, све полуге власти и контроле држе у својим рукама.

Зато апелујем на народ да у што већем броју изађе на ове изворе 16 марта 2014., битно нам је да се коначно покрене енергија народа! Да неко ко никада није био у власти, а стварно представља народ, буде у скупштини. А будите сигурни да ће најдаље до идућег пролећа, бити нови избори, јер ако нас овакви финансијски „експерти“ буду и даље водили да би нас извукли из кризе, тешко нама.

Наша финансијска „елита“, „магови“, „експерти“

За Крлета кредит није задуживање. Ако нас и даље овакви после избора буду водили да нас изведу из тешке економске кризе, куку нама...

За Крлета кредит није задуживање…

Пре неки дан био сам код комшија на кафу, и тамо је била једна њихова пријатељица која нас је све убеђивала да је кредит од арапа од милијарду евра „права ствар“. Добра је то жена, али изманипулисана, јер стално гледа строго контролисану медијско-телевизијску сцену. Ја је само упитах: „Па добро, како можеш да верујеш људима који су слагали бираче?“ говорећи јој да су лидери СПС-а и СНС-а обећавали пред прошле изборе да ће одбацити Борков издајнички споразум, да ће се определити за КиМ у оквиру Србије, итд…

Она је одлучно реаговала, са „Не, ниси у праву, нису то обећавали…!“
Нисам хтео да се расправљам, јер сам, видевши јој очи, проценио да би то било контрапродуктивно, но реко сам јој да све то што су обећавали пред изборе, а када су их добили прекршили, може да нађе на интернету, чак сам и нудио да све матерјале донесем на флешк диску, где се види како Дачић, Николић, Вучић, Илић причају једно кад народ треба да их изгласа, а после избора потпуно друго од обећаног, и супротно причају и раде.

Зато овде дајем те матерјале.

Народе, не буљи у ТВ екране, ем ћеш излудети, ем ћеш опет бити преварен!
Ако вам је до истине, почните да претражујете интернет, где једино има шансе да се истина пробије!!

Забрањени спот бр. 1 – Ко су ови људи?

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Забрањени спот бр. 2 – Народе да ли си за ово гласао?

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Забрањени спот бр.3-Ко лаже,тај и краде!

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

А ево нешто и из мог Бора….

Двери разобличиле страначко-паразитски систем у Бору!!!

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Баш је добро причао овај дечко из Двери, и што се тиче Бора, а и Србије, баш овај на слици из горњег видео прилога.


У Бору, на ободима самог града, где су стамбене зграде са једне стране золошког врта на само 20-30 метара удаљености (шири се животињски смрад), град издваја новчана средства за исхрану животиња, које не да једу, већ ждеру, пошто ту има и лавова, тигрова, а где су остали трошкови за издржавање золошког врта (?), будући да је золошки врт нерентабилно предузеће, јер карта за улаз је 100 дин. за једну особу. Дакле, животиње у Бору не гладују, али с друге стране гладују људи који живе у Бору, социјално угрожени људи, бескућници. Рецимо, за потребе народне кухиње у Бору праве се 450 оброка дневно, а број оних људи који због све тежег живота и пропадања потражује преко Центра за социјални рад да користе исхрану у народној кухињи, је све већи, али ти људи не могу да дођу на листу корисника, јер је листа већ попуњена, треба неко да се избаци, да би ушао нови корисник.

Будући да су еуро и неолиберални приватизациони фанатици, од када су дошли на власт, постали шампиони у производњи бесмисла, апсурда и морбидлука, можда би требало ове гладне социјално угрожене људе и бескућнике, ако они поново освоје власт, прогласити за животиње, и направити им золошки врт са кућицама, па да их тако нахране, напоје, као животиње, ако не могу као људе.

Да, да, тако је то у Србији, јер ми следимо „европске вредности„.

И на крају…

Силен 08.03.2014. – Гост др Милан Брдар

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Гост Биљане Ђоровић био је часни, поштени, и доказано патриотски интелектуалац, професор Др Милан Брдар. Повод за разговор био је овај морбидни циркус са Хрватаима око тужбе и контратужбе за геноцид, где наследници геноцидне НДХ туже за некакав геноцид Србију, а протерали су око 500.000 Срба из Хрватске за време рата од 1991. до 1995. Наши, уместо да су независно од Хрвата тужили њихову државу за истински геноцид у Јасеновцу, јер злочин геноцида никада не застарева, сад се малте не опет извињавају, јер су говорили да је та наша контратужба у ствари техничка ствар, јер ето, кад су нас већ хрвати тужили за геноцид, „морали смо и ми“, онако технички, што значи да их наши не би ни тужили за Јасеновац, да ови нису потегли за својом тужбом.

Све је ово још једна увреда за Јасеновачке жртве геноцида, за цео србски народ!

Послушајте све до краја, осећаћете милину и у срцу и у души, јер др Милан Брдар прича онако како прави поносни Србин интелектуалац треба да прича, без длаке на језику и истинито, наспрам ових проданих душа из окупационе власти и тито-удбашког шињела, који нас стално понижавају!

Такви интелектуалци попут др Милана Брдара треба да буду на челу САНУ!
А Бога ми, једнога дана тако ће и бити!
Неће се дуго чекати на то!

18 реаговања to “Народе – Изађи у што већем броју на изборе 2014.!”

 1. moesiotes Says:

  Reblogged this on moesiotes.

 2. Корнелиjе Кодреану Says:

  Устани народе србски, збаци окове и згази партиjашко-паразитску змиjу коjа нас све дави. Издаjници доводе Арапе у Србиjу, иако се зна да они и дан данас имаjу робове и да желе да им и Срби буду робови. Боримо се и изборимо да Србин никада више не буде роб, него да буде сам своj господар.

 3. Gordana Ana Says:

  Posto nam polako istice vreme, da se u ozbiljimo i da zakljucimo.
  Narode Srbije, izadji na izbore, i glasaj za Srpsku mladost, lepotu i pamet olicenu u pokretu Dveri!

 4. Корнелиjе Кодреану Says:

  Народ jе jуче изабрао уместо слободе ропство, уместо србске власти колониjалну управу. Како jе бирао тако нека му и буде.

 5. Gordana Ana Says:

  Narod je samo prividno birao, birali su kreatori izvan Srbije, a svoju volju su sproveli putem izabranih. Tako da nije SNS bila bi vec neka druga slicna opcija.

 6. Gordana Ana Says:

  Niko ne komentarise najnovija desavanja oko formiranja vlade, mislim na zahtev Rusije da u vladu udju Socijalisti, sto ukazuje na bar 3 stvari:
  1) da u politici nema ljubavi, odnosno da politikom vladaju goli interesi.
  2) da velike sile gledaju na Srbiju kao plen koji treba raspodeliti.
  3) a najbolnije od svega je to sto je Rusija ovim postupkom samo jos jednom pokazala i dokazala da je zanimaju samo njeni interesi i da ona ne zeli da ulazi u konflikt sa zapadom zbog Srbije i Kosova!

  • Небојша Says:

   Један мој друг јавио ми се мејлом и дао ми је једну информацију да вам проследим, а тиче се Србије и рада на бољитку и препороду Србије. У овом случају ради се о организацији „Заокрет„:

   http://zaokret.org/o-nama/

 7. Gordana Ana Says:

  Pogledala sam, rekla bih da je u pitanju jos jedna bajka jer ko god da dodje na vlast i kakav god sistem da se ustanovi tesko da nam moze biti bolje dok god o sudbini Srbije i Srpskog naroda odlucuju spoljni neprijatelji.

 8. Гумник Минђаравић Says:

  Небојша боље да се организација зове “салто мортале“! Дедер где беше онај ХААРП инсталиран, ваљда у Барајеву, одради посао само тако?Мислим да код нас и микроталасна има ефекат ХААРП-а! Шта сте се ухватили Руса, они имају своју муку! Сетите се оног имбецилног питања, а када су то нама Руси помогли?! Трчиш код Обаме, Меркелове, Камеруна , а Рус да те брани! Неће моћи ове ноћи!!!

  • Небојша Says:

   Gordana Ana,

   Сувише поједностављено гледаш на тај захтев Русије да социјалисти уђу У Владу Србије, па с тога и наивно закљулујеш да су нас Руси оставили на цедилу. Једно су дипломатске и ЗВАНИЧНЕ изјаве државника, а друго је то „шта је на увце“ Путин рекао Даћичу и Вучићу који су били код њега. А осим тога, коју год коалицију да направи СНС, исто му дође, јер све је то ЗАЈЕДНО издајнички олош који не да има потребну двотрећинску већину око будућег циља промене Уставеа Србије, већ видимо 100 постотну, да се тако и на правни начин „овери“ издаја КиМ-а, да она буде „легалан“ чин, јер: „све је рађено по Уставу и закону Србије“

   Друго, нама нису криви Руси што смо ми тренутно неспособни као народ да доведемо патриоте на власт, па да разговарају са њима, а не са овим квискиншким олошем. Уверен сам да је Путин на увце рекао Дачићу и Вучићу, шта може Србија да очекује, ако се та издајничка колаиција окрене против Руса, па им уведе санкције, јер је већ дата ова упозоравајућа изјава (за Русе) од стране нашег амбасадора у Украјини, Булатовића, који каже:

   Србија се залаже за територијални интегритет Украјине
   Извор
   Кад већ није за свој, како се на доњој слици указује.

   bulat

   Дакако, ако им допустимо, квислинзи на власти ће се залагати у спољној политици на интегритетима свих могућих држава на свету, једино се неће залагати за интегритет „своје“ државе, тај интегритет ће се стално разграђивати, после Космета долазе на ред Војводина, Рашка област, итд… итд….

   Историја се свету и наропдима понавља, константно, ту постоји одређена законитост у временским циклусима, тако да ће онај који је био губитник у првом и другом светском рату, бити губитник и у овом трећем, јер после Украјине, трећи св. рат улази у другу фазу, у трећој ће се разрешити, на радост Србије, јер ће је спасити Русија, будући да је србски народ сада у најгорој позицији у својој историји! Потпуно је издан, и од државе (са војском и полицијом који су само инструмент репресије и издаје, за разлику од 27. марта 1941.), и од цркве, и од „интелектуалне“ свите и камариле у институцијама квислиншке власти, и као такав није способан да се тако обезглављен, анемичан и депресиван, избори сам са издајницима које, уз репресивни апарат, подржавају и контролишу још моћнији фактори, а то су тајне обавештајне службе и центри моћи.

   Међутим, Срби су већ „платили цену“ у крви (данак у крви), која задужује Русе да спасу Србе, јер IV Рајх је отпором Срба, док су Руси спавали и били уништавани од пијаног Јељцина који је био (попут Горбачова) агент IV Рајх-а, био привремено заустављен бомбардовањем Србије 1999. да што пре опколи Русију својим НАТО савезницима, тако да су руси србском крвљу „купили време“ да се консолидију и доведу патриоту Путина на власт , да се дигну се поносно на своје ноге и постану оно што јесу, велесила! Руси то знају, за србски данак у крви, зна то и Путин, али једно су дипломатске и званичне изјаве, а друго стратегија Русије, зато не треба само посматрати шта изјављује званично Путин или неки други високи руски званичник, већ руски нителектуални и духовни стратези, попут Александра Дугина, који све што каже и напише да би Русија требало да ради, касније то путем Путина пређе у дело, у праксу…

   Александар Дугин: Опростите нам, Срби, у јеку вашег рата ми смо чврсто спавали
   http://is.gd/SgVsNk

   „Срби – то смо ми. То је наша авангарда. То нам је најближи, сродан народ. Што смо ми јачи, тим је боље вама. Што се ми слободније осећамо на свету, тим ви имате више шансе да учврстите своје позиције на Балкану и у перспективи вратите своје земље. Али у овим условима ви то нећете моћи сами да учините. Ви сте се као јунаци борили за сваки сантиметар Мајке Србије. Сада вам је јако тешко. На измаку сте снаге. А ми смо у јеку вашег рата чврсто спавали, као да смо били онесвешћени. Нисмо узмогли да вам притекнемо у помоћ… Опростите нам… Сада треба просто да се држите и сачувате оно што имате. Да се утврдите макар на оним линијама које још увек могу да се бране у Босни и Херцеговини, на Косову. Али наше потпуно буђење је на видику. Већ видим његове зраке. Али неће бити једноставно. Море крви… Све значајно у људској историји стоји на крви… Ви сте своју пролили. На прагу смо васкрсења Велике Русије. Бићете први које ћемо кренути да спасавамо када се коначно пробудимо.“

   О томе да се историја понавља, и зашто мислим да ће спас Србије директно бити повезан са уздигнућем Русије, без да ће Србија активно учествовати у завршном дели трећег светског рата, писаћу нешто детаљније крајем марта, или почетком априла, када се осврнем на анализу наших „избора“ 2014.

   А дотле, искористићу прилику да поново подсетим људе, ко је Србима кроз историју био искрен савезник и пријатељ, а ко лажни, за кога су Срби мислили да је искрен. Истински савезници увек су нам били Руси! Наравно, то је и њихов интерес, ако ћемо о интересима.

   Лажни савезници су нам Французи, а стратешки најгори непријатељ Срба су њихови „савезници“:

   Енглези!!!

   Немојмо да се правимо глуви и мутави, дуго скриване историјске чињенице су 2008. године испливале ЈАВНО на површину, захваљујући академику др Драгољубу Р. Живојиновићу и његовој књизи: „Невољни ратници: Велике силе и Солунски фронт (1914. – 1918.)“

   http://www.scribd.com/NEVOLJNI-RATNICI

   О томе сам писао у овом свом прилогу средином 2011.:

   Сведочанства: Енглези радили на уништењу Србије, шокантно откриће Драгољуба Живојиновића у Лондону!

   http://wp.me/p3KWp-47p

   Прочитајте цео чланак, а овде износим неке најбитније детаље да се сагледа да су нам Руси историјски прави савезници, то је њихов интерес, стратешки, исто као што је енглезима стратешки интерес да се према Србима односе као вековни непријатељи (прикривени). Јер нас увек виде као „мале Русе“ који су стратешки битни Русима ради ширења свог утицаја на Балкану, а све је то противно интересима Енглеза. Енглезима су Срби увек били само „топовско месо“ које треба да гине за интересе енглеза кад то затреба, а уједно их као „савезници“ тамане, да их што мање има у будућим временима, зато су нас наши „драги савезници“ бомбардовали 1944.- 1945., само србске градове.

   „Занимљиво је да је овакву архивску грађу академик Живојиновић почео да открива управо у лондонском архиву пре тридесет три године (дакле, крајем 70-их година прошлог века) и то сасвим случајно, бавећи се Ватиканом и Србима. Такође, треба истаћи и чињеницу, академик Живојиновић је први открио у Лондону ту грађу и први је саопштио свету.“

   ………….
   Академик др Драгољуб Живојиновић:

   „Нема дилеме, Срби су творци свих тих заблуда везаних за савезништва и пријатељства. Срби су творци и других заблуда са којима ће се тек срести. А ове илузије које су потхрањиване готово један век биле су у служби очувања пријатељства са Французима као јединим пријатељима у Првом светском рату. А у страну гурана једина истина да нам је Русија била једини пријатељ све до њеног слома“.

   ………….
   • Рекли сте, имали смо само једног пријатеља, о којој земљи је реч?
   Академик др Драгољуб Живојиновић:

   „Говорим о Русији, земљи на коју се нисмо ослањали. Напротив, били смо бастион, барикада против ширења њеног утицаја на Балкану. А већ од јулске кризе 1914. могло се видети ко нам је прави пријатељ или савезник. Русија је тих дана одмах заузела јасан став. Децидно је рекла и савезницима и нашим непријатељима да неће дозволити да Србија буде поражена и покорена и да ће Србији пружити сваку врсту помоћи“.

   ………….

   До данашњих дана у нашој историји до краја није објашњено држање Енглеске?

   Академик др Драгољуб Живојиновић:

   „Енглези су све друго били само не пријатељи Србије. Дакле, никада пријатељи. Напротив, Србе органски не воле, ни њихово јавно мњење ни њихов естаблишмент. О нама су те 1914. писали најгоре, говорили најружније. Није било ни дневног листа, ни готово политичара, ни генерала иоле наклоњеног Србима. Тако су писали и према нама се односили још од 1903. године. У нашој најтрагичнијој ситуацији водили су хајку против Србије, отворено су је и у најтрагичнијим тренуцима уцењивали и оптуживали за почетак Првог светског рата. Да је светска кланица управо настала због нас“.

   /blockquote>
   ………….
   • Да ли се после тих битака енглески став према Србији променио?

   Академик др Драгољуб Живојиновић:

   „Управо тада енглеско непријатељство према Србима ступило је на сцену у најокрутнијем облику. Британци су кренули са најподлијим уценама. У најтежем тренутку тражили смо од њих финансијску помоћ од 800 хиљада фунти у виду кредита за обнову наоружања, лекова и санитетског материјала. Одговорили су уценом – добићете зајам, под условом да се одрекнете своје територије у источној Македонији у корист Бугара. Тај документ први сам открио у свету“.»

   …………
   • Како је Влада Србије реаговала на ту болну уцену?

   Академик др Драгољуб Живојиновић:

   „Децидно је одбијен тај ултиматум. Енглези су ладно одговорили – “онда вам не дамо кредит”. И нису дали. Што је најгоре, Енглези се нису зауставили на тој уцени. Током читаве мучне 1915. године појачавали су притисак на Србију. Своје ултиматуме заснивали су на нашој немоћи и бескрупулозно користили српску зависност од савезника. Свакаквих притисака је било“.

   ………….

   Ево чиме се објашњава да нам је Русија увек била искрени савезник и пријатељ…

   • Открили сте још један детаљ дуго скриван од српске јавности?

   Академик др Драгољуб Живојиновић:

   „По доласку српске војске и избеглица на албанско море, тек је кренуло кажњавање. Грчки краљ Константин био је антисрбин кога су до последњег тренутка подржавали Енглези. И таман када су Французи после много играрија пристали на пребацивање Срба на Крф, стигло је најшокантније изненађење. Грчка влада забранила је улазак српске војске на њену територију (тако, тако… и Грци су нам беше „пријатељи“, „савезници“, а?), а самим тим и пребацивање нашег народа на Крф. Тек када је руски цар Николај оштро припретио да ће склопити сепаратни мир са Немцима сломљен је енглески отпор, а Французи нису више Грке ни питали. Но, ни тада Енглези нису послали своје бродове. И то је била једна од њихових уцена. Први сам и ту истину обелоданио“.

   Нешто више детаља о томе може се наћи на Википедији:

   „Након пада Србије уследило је драматично одступње српске војске и становништва на албанско приморје. Договор са савезницима је био, да савезнички бродови сачекају Србе на Албанском приморју и пруже нужну помоћ и транспортују војску на сигурно место и припреме за контраофанзиву. Прва група Срба, на челу са Владом и врховном командом стигла је у Скадар 6.12.1915. године. Од помоћи које су савезничке владе обећавале Србима нису нашли баш ништа. Савезници нису испоштовали свој део договора, а Италијани који су требали да организују евакуацију Срба нису то желели да учине. 28. децембра Николи Пашићу уручена је изјава италијанске владе у којој је речено да српска војска не прелази реку Шкумбу, да не би ушла у сукоб са италијанском војском. Одмах је реговала руска дипломатија у Риму, али Италијани једноставно нису хтели да помогну. Према подацима српске Врховне команде, на албанску обалу стигло је око 110.000 војника и 2.350 официра. Председник владе Никола Пашић je 15. јануара 1916. упутио писмо руском цару Николају II тражећи помоћ. Руски цар је обавестио краља Велике Британије и председника Француске, да ако српска војска не буде спашена, Русија раскида савез са њима и повлачи се из рата.[10] Након интервенције Руског цара, Французи су послали бродове и помоћ Србима, а Италија је дозволила да војска уђе у Валону.

   Изузетно је корисно погледати и овај видео прилог…(20:50.)

   Драгољуб Р. Живојиновић: Невољни ратници

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

 9. Gordana Ana Says:

  Nebojsa,
  Ja nisam nigde rekla da su nam Rusi neprijatelji, i ne sumnjam da bi oni nama pomogli da mogu, kao i to da nam nece pomoci u buducnosti kad se za to stvore uslovi. Slazem se da oni imaju strateske interese i na Balkanu, ali se oni u ovom trenutku svode na energetski sporazum sa Srbijjom i izgradnjom Juznog toka i zbog toga im je vazno da se koalicija napravi sa Socijalistima. Zbog teritorijalne udaljenosti Srbija im nije prioritet. Tako da bi pitanje Kosova po meni, za sada trebalo ostaviti po strani, dok se ne promeni odnos snaga u svetu i Rusija bude u prilici da nam pomogne. Nista nije gotovo, sve i da su ovi nasi i formalno priznali nezavisno Kosovo. Jer ako se kupoprodajni ugovori, ugovori o nasledjivanju i poklonu mogu oboriti na sudu ako se dokaze da su isti potpisani uz prisulu ili prinudu trebalo bi da isto vazi i za medjunarodno pravo. Konacno medjunarodno pravo je obavezujuce samo za male zemlje odnosno videli smo kako ga krse velike sile.

  • Небојша Says:

   Gordana Ana,

   Да, разумем те, али примећујем да не пратиш довољно пажљиво ситуацију, мали милион пута сам понављао информацију, да су Руси већ 2012. пунудили Србима да им помогну, са званичног нивоа, а то се десило приликом посете првог подпредседника руске владе, Дмитрија Рогозина Србији. Ево, по ко зна који пут понављан ту информацију, која је била присутна на интернету, на разним сајтовима, блоговима, форумима када је била актуаелна та вест. Ево те вести са мог блога:

   Историјска понуда Путина Србији да поврати суверенитет и економску снагу – смеју ли Николић и Дачић то да прихвате?

   http://wp.me/p3KWp-5Oo

   Па да помовимо градиво, по ко зна који пут, јер Путинова и руска понуда може се сажети у ове 3 Рогозинове реченице:

   „ПРВА: „Русија је са вама, Путин је са вама, потребна нам је јака Србија која ће заступати своје ставове”.
   ДРУГА: „Русија има и жељу и новац да улаже у Србију и верујем да наш „брак“ неће бити само из интереса, него и из љубави.
   ТРЕЋА: „Надам се да ће после реализације наших договора у војно-одбрамбеној сфери Србија постати јача држава и то толико јача да ће свако прво морати да размисли пре него што употреби оружје против ње”.

   И, шта ћемо сад, стреатези моји?

   Руси су нам дакле понудили комплетну понуду за помоћ, али наравно издајнички олош на власти није прихватио ову спасоносну понуду, јер му то не пада ни на крај памети, будући да је одлучио да спроведе задатак уништења Србије од стране запада. Србски народ треба да се пробуду, не може руски народ и Русија на силу да му помогне, мора и он да учини нешто на том правцу.

   Да је наша квислинша окупациона власт решиола да нас уништи, то најбоље говори овај убитачан видео прилог о депешама Викиликса, о тајним београдским депешама. Добро га погледајте, и ширите га пријатељима, комшијама, рођацима…

   Викиликс- Србија је под окупацијом домаћих квислинга!

   Линк ка видео прилогу на YouTube
   Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

   И шта видимо овде, видимо отворену, свесну и бруталну издају КиМ-а од стране ДС-а, са Тадићем и Вуком Јеремићем на челу, а ту је и патолошки лажов Борко Стефановић! Они јавно у амбасади САД обећавају да ће то да ураде! Овде можете чути како су сви они јавно обећавали по амбасадама да ће издати Космет, само су смишљали тактику како да очигледну издају прикажу као „евроатланске интеграције“ итд…

   Због ових очигледних викилис компромитујућих депеша, које маркирају издајнике, амери су одлучили да „замене играче“, да „посао доврше“ наше врле „патриоте“ из СНС и СПС.

   А шта је рекао Вучић када је преузео „штафетну палицу“, рекао је да ми „морамо прихватити обавезе“ претходне владе (издаја КиМ-а, кршење Устава Србије, велеиздаја), што значи да је СНС са Вучићем само егзекутор велеиздаје, само да још изабере „коалиционог партнера“ за промену Устава, да би се легализовала издаја Космета.

 10. Gordana Ana Says:

  Ono sto su Rusi nama ponudili jeste diplomatska podrska I ekonomska saradnja u oblasti energetike i vojne industrije, medjutim sustinska podrska u smislu vojne intervencije je ipak izostala, a bez nje nema povracaja Kosova!

 11. Gordana Ana Says:

  A sto se tice desavanja u Ukrajini-Krimu, smatram da bi Srbija trebalo da stane na stranu Rusije, i tako da ih „kupi“ za neko buduce vreme, ovo se odnosi i na vlast i na opoziciju.

  • Небојша Says:

   Gordana Ana,

   Ма разумем ја тебе, оманула си у проценама око Руса, па су ти сад све криви Руси, који су ем дали Србима понуду око заштите суверенитета, ем економску, али по теби требали су да интервенишу. Али наравно, како да интервенишу кад их Србија не зове у помоћ, с званичног нивоа, а с обзиром да су на власти издајници, ако би Руси у тој атмосфери тако пацерски и наивно покушали да интервенишу, издајничка клика би то прогласила агресијом, будући да сами желе да отуђе Космет из Срца Србије, тражили би помоћ НАТО-а.

   Ајд сад опет, опичи по Русима, мало јаче сад, ово претходно је било слабо…

 12. Gordana Ana Says:

  Ono sto ja ne razumem kod tebe je taj tvoj ideoloski fanatizam a da pri tom kako i sam kazes nisi clan ni jedne stranke. A sto se tice Rusa nit ih volim, nit ih mrzim, pa sam u skladu sa tim u prilici i da ih realno procenim. I u opste sam misljenja da u politici nema mesta emocijama!

  • Небојша Says:

   Gordana Ana,

   Ти си јако сујетна особа, и самољубива, неспособна да се уздигне изнад ега, па кад ти неко лепо аргументима о теми о којој се расправља, докаже да нису у праву, ти не умеш да признаш да нису у праву, што није ништа страшно, већ реагујеш емоционалном интелигенцијом, а у овом случају идеш и на лично, желиш као нешто да ме изнервираш, проглашаваш ме да сам некакав идеолошки фанатик, а и чињеницу да сам рекао да нисам члан ни једне странке.

   Да, то је тачно, нисам члан ни једне странке, а наравно нисам ни идеолошки фанатик, али ето, дозвољавам да неко може да тврди и то, па с тога докажи да сам идеолоки фанатик, кад већ тврдиш то, цитирај неке моје мисли из којих си закључила то, и тако докажи која је то идеологија, и којој странци припада, али то ћеш урадити у рубрици „Причаоница живота„, јер ово није тема за то, а ја не дозвољавам да се изађе из оквира теме. Ако ставиш твој наредни одговор, око доказивањаа да сам идеолошки фанатик на овој теми, обрисаћу то, то неће изаћи, дакле за то доказивање треба да користиш рубрику коју сам поменуо. Ако то не урадиш, то ће значити да си обичан фолирант, и јако сујетна особа, са веелииким егом, који не трпи да он (твој его) напросто не може да буде у праву.

 13. gavrilo Says:

  mozda joj fali B12 da poveze neke neurotransmitere u mozgu pa da se povezu proste cinjenice tj.fakta ko je prijatelj a ko neprijatelj, znaci NATO neprijatelj, RUSI prijatelj..UCENA neprijatelj, SARADNJA na svim nivoima prijatelj itd. GA spada ili u nedokazane ili u slabokapirajuce..rekoh ja. Pozdrav
  ps. pa kako moze Rusija da ratuje za nas na KiM kad nasi domaci izdajnici navlasti vode politiku u drugom smeru..neurotransmiteri dajte saradjujte…
  ps. kakve veze ima clanstvo stranke sa cinjenicama, a vreme je da svako dobronameran i iskren pocne da se angazuje za sirenje istine i pravde pa ako to znaci da udje u patriotski blok i treba kad nema drugi nacin. Ovo nema veze sa bavljenjem politikom i politicarenejm i partijasenjem, ovo je sad postala obaveza integracije i udruzivanja ljudi radi odbrane elemntarnih prava na opstanak, zdravu hranu, zivot i rad. Mi se kao ne bavimo politikom ali zvanicna domaca i svetska politika se itekako bavi nama i nasim zivotima, diktira i rukovodi i odredjuje nasu sadasnjost i buducnost i nase dece..


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: