Гласајте на изборима 16.марта 2014. за покрет Двери!


И за ове мартовске изборе 2014. имам исти став као и за изборе из 2012., да је најбоље за Србију баш ово:
Само уједињење патриотске сцене спашава Србију! Патриоте Србије! Уједините се!!
http://wp.me/p3KWp-52g
Али пошто се то није десило, нећу много да таласам, да правим неку поделу, поделу на поделу, доста нам је подела, време је за јединство код Срба!!!
Зато мислим да је по ономе што нуде у свом програму, и по ономе што причају да ће радити ако дођу на власт, у овим кључним моментима за Србију, једини избор – Двери! Приликом прегледа доњих матејала, видећете да оно што причају Двери, причамо и ми по ћошковима, на улици и кафанама, народ није толико баш глуп да не види да је тотално преварен и опљачкан (и кућа и душа…!!!) од паразитско-шибицарских-страначких мшинерија, свих ових 24 година уназад!!

То се односи на апсолутно све станке!!!
Баш све!!!

Кад погледате њихов профил, сви су они расли и формирали су у титоистичкој сфери утицаја из нестале СФРЈ, где је најмање места и правде било за Србе и Србију, јер је све у тој титоистичкох СФРЈ, ама баш све, било уперено притви Срба и Србије!!!
То антисрбско деловање било је зацртано још у Дрездену 1928. године на IV конгресу КПЈ, а о томе нешто више можете прочитати овде», оно што сваки Србин треба да зна, да би знао шта му се дешавало и шта му се дешава, да би тада СУШТИНСКИ ЗНАО шта је потребно да ради од сада, од данас, односно за кога да гласа!

Зашто ово спомињем?

Зато што су све партије након распада СФРЈ, настале из титоистичко-удбашког идеолошког антисрбског миљеа. Тито је умро одавно, Југославија је умрла одавно, али није умрла титоистичка идеолошка антисрбска матрица!! Она је још жива и присутна је у свим овим удбашким странкама!! Данашњи титоисти на власти само су промеили име, више то нису тито-комунисти, сад су европејци (без алтернативе). Наравно, вишестраначки систем само даје привид да се кренуло у плурализам идеја, то је био само на реторичком нивоу, на почетку вишестранчарења, али на делима не, већ се Србија систематски уништавала, од свих странака! Тако да су сви ови били од свега по мало. И комунисти, и социјалисти, и равногорци, и националисти, и грађанске провинијенције, а данас их можемо назвати само једним јединим именом:

Економске убице Срба и Србије!!!
Идентитетне убице Срба!!!
Убице суверенитета државе Србије!!!
Једном једином речју:
Велеиздајице!!!

Дакако, ови избори ће бити покрадени и наштеловани како су добијене инструкције из иностранства, тако да када би и 30% бирачког тела гласало за Двери, лоповска машинерија крађе гласова и штеловања избора, наштеловаће то како хоће, има мали милион начина за то, а ја сам се данас уверио у један, а то је стављање умрлих на бирачкој листи!

Наиме, мени је мајка умрла прошле године 20. јула, а ја сам сву папирологију и пребацивање стана кога сам наследио на моје име, и свега што треба, одрадио до краја новембра 2013., тако да све институције које треба то да знају, да је моја мајка умрла, то знају, но она је и поред тога убачена на бирачки списак. Наравно, умрли не могу да гласају, али пошто су уписани на гласачке листиће, њихов непостојећи глас лопови ће прикачити ком лопову треба, на додатно одштампан гласачки листић!
А где су још и други начини преваре, рецимо, када се гласачки листићи комбијима пребацују за Београд. Све је јако просто, тај исти комби замени се истим, по изгледу и марки, али и не са истим гласачким листићима итд… итд…

Из свих ових разлога је битно да што масовније изађемо на изборе, барем 90% ако не може баш 100%!!!
Знам да је немогуће, али морам да кажем, гласајте СВИ за Двери, да им дамо толико много гласова, да и поред крађе која ће да буде 100%, ипак Двери пређу цензус!!

Ако се то деси, биће успех, а ако буде и бољи резултат, то ће бити приде.
Двери немају страначки систем организовања, немају лидера, о томе и причају, што ћете врло добро чути у доњим прилозима.

Ако сте сиромах!!
Ако сте на народној кухињи!!
Ако сте бескућник!!
Ако вам је до достојанства да радите и зарађујете за достојанствен живот!!
Ако вам је до породице!!
Ако вам је до раста наталитета код Срба!!
Ако се осећате понижено као човек, као људско биће, као мушкарац, као жена!!
Ако се осећате понижено зато што сте Србин!!!
Ако сте да се Космет врати у оквиру Србије!!
Ако сте против Европске Уније!!
Ако сте против бриселског споразума!!
Ако сте против НАТО!
Ако сте за савез за Русијом, јер то нам је једини спас!!
Ако сте за потопуно нове људе у систему власти!!
Који никада нису били ни у једној *ебеној паразитско-пљачкашкој странци!!
Ако сте за суверену Србију!!
Тада гласајте за покрет, за покрет, не за странку!!!!!
Гласајте за Двери!!!

ГЛАСАЈТЕ ЗА ДВЕРИ!!!

Истина коначно на РТС-у: Двери пробиле медијски мрак!

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Бошко Обрадовић у Крушевцу

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Бошко Обрадовић: Не верујте лажима, Двери улазе у Скупштину:
http://www.dverisrpske.com/sr/-ovo-je-sansa-za-dveri.html

РТВ Мелос Бошко Обрадовић 09.03.2014 део 1.

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Данило Тврдишић: Колонијални управник Александар Вучић води Србију у дужничко ропство:
http://www.dverisrpske.com/-vucic-nas-vodi-u-duznicko-ropstvo.html

РТВ Мелос Бошко Обрадовић 09.03.2014. део 2.

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Комплетан програм Двери:
http://www.dverisrpske.com/sr/program.html

Србија је женског рода!

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

18 реаговања to “Гласајте на изборима 16.марта 2014. за покрет Двери!”

 1. ML Says:

  Говор који ће ући у Антологију савремене српске историје.

  После овог ништа више у Србији неће бити исто.
  Морате погледати, невероватних 50 000 прегледа за 48 сати.
  Можда најгледанији видео у Србији икад за тако кратко време.
  Истина на коју се чекало 24 године.
  Говор о коме прича цела Србија, не будите једини који не зна о чему се ради.

  ~~~ ШИРИ ИСТИНУ ~~~
  Поделите ово на својим профилима, пошаљите пријатељима, окачите на странице и групе, пошаите е-поштом. Хвала Вам!
  СНАГА НАРОДА ~ ДВЕРИ

  • Небојша Says:

   Гледај мало, тај прилог јег већ у тексту, и то први по реду, дакле већ постоји.

 2. Gordana Ana Says:

  „Srbija je zenskog roda“ a ni jedna zena u vrhu pokreta Dveri!? Al zato imamo lepuskastog gospodina Obradovica ciji je zadatak da sarmira zenski deo populacije.

 3. Гордана Says:

  Радовало би ме да изборна излазност буде 100 %,без обзира што се зна да ће крађе бити.Обрадовић говори једноставно и без длаке на језику и то је добро,Верујем да ће освојити велики број гласова.

 4. gavrilo Says:

  nasa drugarica GA je ovim postovima dokazala da je SNS bloger..pazite
  ps. a radi istine u Dverima ima zena vrhunskih intelektualaca i naucnika i rodoljuba, kao i u pokretu..posto su Dveri kao pokret , tada vanpoliticki, formirane rano, ostala je prva postava, jer su od pocetka a i najprovereniji..a to sto je Bosko lepuskast je plus jer nije izdeformisan od losih misli, reci i dela pa ima prijatnu spoljasnost

 5. Gordana Ana Says:

  @svi
  Sto se tice zena iz pokreta Dveri, ja ih bar nisam nigde videla, kao ni na zvanicnom sajtu u delu „Staresinstvo“. A sto se tice Boska, utisak je da je on gurnut u prvi plan, jer osim njega i Vladana, ostali se i nepojavljuju u javnosti. Uzgred ja sam u ozbiljnim razmisljanjima oko formiranja pokreta nezaposlenih, tako da tvrdnja da sam SNS bloger ne ide uz to . Al dobro, ako se ovde drugacije misljenje ne tolerise, ja se iskljucujem i nema ljutnje.

 6. Gordana Ana Says:

  Da, sad vidim da ih ima, nakon sto sam pogledala taj vas prilog. Uzgred ja sam iz Vojvodine, al ne secam se da sam ih videla na bilo kojoj TV sa nacionalnom frekvencijom. No, posto sam u krivu izvinjavam se!

 7. Gordana Ana Says:

  Al jedna mi stvar nije jasna sto ste tolko protiv SNS, kad su i oni nacionalno-patriotska stranka, barem ovde kod nas u Vojvodini se tako na njih gleda pored mnostva manjinskih secesionistickih stranki-udruzenja?

 8. Gordana Ana Says:

  Da, promenuli su misljenje, a moze da se tumaci i kao prihvatanje realnosti. Ipak zalazu se i za sprecavanje daljeg rasparcavanja Srbije, odnosno otcepljenja Vojvodine, Sandzaka, itd. Tako da su sa te tacke gledano nacional-patriote.

 9. Gordana Ana Says:

  S druge strane sta bi dobro doneo Ukrajinski scenario?

  • Небојша Says:

   Gordana Ana,

   Да, да, тако се у медијима проглашавају бестидни лажови „променили су мишљење“, „то је ралност“, а када су обећавали да су за КиМ у оквиру Србије, спремни су били и да погину, ко Веља Илић. Да, да, тако је, ови који су издали Косово, они ће поново на „мајке ми“ да причају „истину“ за Рашку, Војводину, па зато ти ипак гласај за њих, а не за Двери како причаш, јер су са твоје тачке гледишта лажови патртиоте. Ах, извини, нису лажови, „само су променили мишљење“.

   Мислим да сад само тражиш реакцију и да „з……..“, да би поново најавила да ћеш да побегуљиш… 🙂

 10. gavrilo Says:

  Ma dajte ljudi ove izjave GA su komicne..SNS je po tom pitanju menjanja Ustava i cepanja zemlje ubedljivo prednjace, kao u ostalom i svim ostalim ustupcima prema Velikom Bratu, u biti, a ovo pred izbore foliranje moze da prodje samo kod neupucenih i tempiranih..tako su pricali i za ostale stvari i potpuno izokrenuli politiku za 360 stepeni..ko moze to da veruje jos..a da ne pricam da je za njihovog mandata donesen nacrt novog zakona o gmo. Dveri sve znaju, a i mi iz Beograda, koji ih poznajemo mnoge politicare licno ..Sto se tice Dveri potpuno se slazem sa celim sagledavanjem aktuelne politicke realnosti i pravih stavova stranaka i njihovih mahinacija..Bilo bi dobro u Skupstinu uneti svez dah istine i postenja, davno zapostavljenih kategorija u grabljenju vlasti..Pokazali su svi svoje lice i performanse pa je red da odu sa scene jer su doneli i gore i losije, a bice jos i gore i losije za narod i drzavu. A sto se tice nezaposlenosti ona se uvecava i arihmetickom i geometrijskom progresijom, a neka se raspitaju svi kakav novi Zakon o radu, koji je u nacrtu, to nema nigde u svetu, to ropstvo..A hvala za seike, koji ce nam oduzeti zemlju od koje se zivi i zaposlajvati nas robove, i ko zna sta se jos tu kuva..Bez potrebe za sve ostale aktivnosti i odluke i akcije vrhuske, sve nam je jasno..Narod nikad siromasniji i obespravljeniji u svojoj sopstvenoj zemlji, a oni nikad bogatiji i besniji..Moj mudri profesor je govorio-Ne slusaj coveka sta prica, vec gledaj sta radi. Videces ko je. A oceni i sta hoce da uradi za tebe, da vidis da li ti je prijatelj. Ovi se dokazase. A retorika je izvezbana odavno a dela govore.
  ps.Uskoro nam dolaze i gosti iz N.Sada, sa zadovoljstvom, koji imaju vesti sa terena i iz mile Vojvodine pa ce nam i oni reci situaciju onako iz prve ruke..

 11. gavrilo Says:

  evo i ovoga sa nezavisnog neta, i posle tita-tito1,tito2,tito3..birajte
  https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija#!

 12. Gordana Ana Says:

  Ne mislim o Dverima nista lose, niti mislim da su njihove namere lose, I misljenja sam da svakom treba dati sansu da pokaze sta zna i ume, pa u skladu sa tim i njima kao novoj politickoj opciji, a vreme ce vec pokazati. Ali sam sigurna u jednu stvar da nije vreme za podele, i da to sto je Srpka politicka scena toliko razjedinjenja, ne moze nikom od nas nista dobro doneti.
  Uzgred meni su licna dokumenta istekla, tako da verovatno necu ni moci da glasam, tako da „dzabe ste krecili“ …hi, hi,

 13. Gordana Ana Says:

  Ljudi, kao sto sam i rekla, nisu mi dozvolili da glasam zbog isteklih licnih dokumenata. A pre desetak dana su mi onemogucili i da se prijavim na evidenciju Trzista rada, uz obrazlazenje „da je takvo naredjenje“. Sta reci diktratura je pocela…


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: