Сви на протест у Београду 9. марта! Пробијање медијске блокаде!


Дођимо у што већем броју на овај протест којег организују Двери, то је прилика да се србски народ покрене из мртвила, да дигне свој глас против лажова и издајица на власти који отворено, брутално и без икаквог стида крше сва правила! Ово изборно, разне друге законе, Устав Србије, и моралне људске вредности и начела!

****************

Извор: Двери

Покрет Двери отказује завршну конвенцију у великој сали Дома синдиката у Београду у недељу, 9. марта и истог дана заказује протест против медијског мрака, изборне крађе, стране окупације и страначке пљачке Србије.

Сви на протест 9. марта: Пробијање медијске блокаде!

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Позивамо све грађане Србије да нам се придруже – у недељу, 9. марта у 14 часова испред седишта РРА (Републичке радиодифузне агенције) на Тргу Николе Пашића у Београду – у великом свенародном опозиционом протесту, рекао је на данашњој конференцији за медије Бошко Обрадовић, носилац републичке листе Двери.
letak

Обрадовић је истакао да РРА није обезбедила равноправан третман свих изборних учесника на медијима, а била је обавезна да то учини.

“ Упркос свим нашим приговорима и представкама и даље се крши Закон о избору народних посланика и Општеобавезујуће упутство саме РРА које налаже равноправан третман свих изборних учесника на јавним емитерима. У укупно 10 великих телевизијских дебата на електронским београдским медијима са националном фреквенцијом у последњих 10 дана изборне кампање Покрет Двери нема свог представника, што је директна изборна крађа пре изборног дана.“

, рекао је Обрадовић.

Од Трга Николе Пашића, протестна шетња ће кренути до седишта РИК-а (Републичке изборне комисије), места изборне крађе од Ђурђевдана 2012, да упозоримо владајући режим СНС-а и СПС-а да нова изборна крађа неће проћи, а протест ће бити завршен пробојом медијске блокаде испред седишта РТС-а у Таковској 10.

Позивамо све незадовољне, понижене и увређене грађане Србије да нам се придруже у овој борби за медијске слободе, слободне изборе и слободну Србију!

***************

Мука ме хвата када се сетим 9 марта (9 марта 1991.), јер тада се сетим Вука Драшковића, тог хоштаплера, манипулатора, преваранта и духовног „крвника“ Србског народа!! Он је само обична марионета и агент страних интереса у процесу уништења србског народа и србске државе! Такви, по потреби и „професионални Срби“, кад дођу патриоте на власт, треба да се уврсте у историјским уџбеницима као издајице и квислинзи!

Српски ТВ “Велики брат”: Вук Драшковић – ЕУ нас оправдано условљава
http://wp.me/p3KWp-4UA

Из овог горњег линкованог текста може се видети шта је Драшковић раних 90-их причао за шиптаре и Космет:

http://en.wikipedia.org/wiki/Vuk_Dra%C5%A1kovi%C4%87
Quotations( цитати):

“ Any of the Arnauts [Albanians] and other nationalities who want Kosovo to be a republic can pack their bags immediately. There is room only for those who recognise Serbia as their fatherland.“ 24 June 1990 SPO rally. BBC Summary of World Broadcasts, 29 June 1990
(„Сваки од Арнаута (Албанаца) и припадника других националности који теже да Косово постане република, могу одмах спаковати своје кофере. Овде има места само за оне који Србију препознају као своју домивину.“)

А ево шта прича данас!!

Драшковић: Нова политика за Косово

Сада прича све супрортно!!!

Сад по овом издајнику, који подржава актуелни противуставни издајнички бриселски споразум, треба прихватити „реалност“ и променити Устав Србије, па ће онда издаја Космета добити пун правни легитимитет и преседан у историји било које државе, а издајице се надају да ће тако остати некажњене, јер ће цинично и безбожно рећи: „све је по закону“. Ако се промени Устав Србије тиме ће се дати и правни легитимите велеиздаји, у случају када се променом Устава једна држава одриче једног дела своје сопствене територије! Другим речима, када се путем промене Устава укине или избрише одредба по којој је Космет само аутономна покрајина у оквиру државе Србије, тада се даје и правни легитимитет за велеиздају!! Односно, велеиздаја ће се еуфемично формулисати као: „евроатланске интеграције“ … „прихватање европских цивилизацијских вредности“.

Неће им то успети, никада!!!
Србски народ ће се пробудити, довешће патриоте на власт, а све издајице биће судски изпроцесуиране и добити заслужену затворску казну!!

12 реаговања to “Сви на протест у Београду 9. марта! Пробијање медијске блокаде!”

 1. Корнелиjе Кодреану Says:

  Народ може да преживи будале, па и оне амбициозне. Али издаjу изнутра никако! Више се од убица треба плашити издаjника, jер издаjник jе куга – Марко Тулиjе Цицерон.

 2. Мића Радоњић Says:

  Редовно читам вашу пошту па тако и ваш најновији коментар у вези јавних наступа Вука Драшковића. Ја сам својевремено гласао за Српски покрет обнове и био искрени опозиционар. Надао сам се да је то странка која ће вратити све заборављене српске традиционалне вредности, као што су монархија, равногорски покрет, застава, грб, химна, национални васкрс, српство у најфинијем облику и тд. и, што је најважније, ослобођење од комунизма односно титоизма. Програм Српског покрета обнове из 1990. године потврђује да је мој избор, у то време, био добар. Ми смо се и практично борили за промене, између осталог и горе споменутог 9-ог марта 1991. године. Други су догађаје посматрали са балкона или из фотеља, а касније су се китили туђим перјем, да су, тобоже, они јуришали на комунистичке кордоне. Када су увече зашкрипале тенковске гусенице многи су схватили да ту нема шале и да су комунисти много, много јаки. О свему преживљеном током 10 година борбе много би могло да се пише, па и како се сва та енергија полако истопила. Дошли су ратови и много тога се променило, а српски комунизам се показао као најжилавији и најопаснији. Лако је било Туђману кад му је Рачан предао власт на тацни, а ми смо губили страшну енергију јер Милошевић није хтео ни да чује за Драшковића. Да смо успели 9-ог марта сада би било сасвим другачије. Као основно од комуниста не би било ни трага ни гласа, а овако они су и даље на власти и још имају и председника Владе Србије. Све полуге власти и даље су у њиховим рукама, било директно, било из сенке, било да се јавно декларишу, било да су се преобукли.
  Мени се чаша препунила када је Вук Драшковић отишао на гроб Зорана Ђинђића, клекао на колено и онако скрушено намештао траку неког венца цвећа, а предходно је Ђинђић оптуживан да је његов ваљда беше кум одговоран за покушај атентата у Будви. Е сад… како да тумачимо садашње наступе Вука Драшковића. Прво би морали сви да се пдсетимо шта је он говорио 1990. године на предизборном митингу у Нишу на такозваном Градском пољу. Не желим да тврдим да је визионар, али сам читао његов интервју у НИН-у где је позивао србе из Републике Српске Крајине да план З-4 потписују “и рукама и ногама“. Сви други политичари су план одбијали и таламбасали тоталне глупости. Јуначили су се из Београда и глумили храброст. Тако смо тада доживели да и Ђинђић напрасно постане “националиста“, мада је слично и касније пекао и јео вола у Републици Српској, наравно искључиворади поена и гласова. Морам да признам да сам и ја, на Вуков интервју, вртео главом надајући се да можемо да задржимо све што је српска војска држала у Крајини. Хоћу да кажем да би за мене било поразно ако би се, којим случајем, поново показало да је Драшковић у праву и за садашњост и будућност Косова и Метохије.
  Непријатно ми је када морам да образлажем неке чињенице о човеку за кога више не желим ни да чујем. Он је својевремено рекао да је “Косово најскупља српска реч“. И само та промена од најскупље до најјефтиније речи је довољно за мој однос, али ми је запало за очи и толико бацање дрвља и камења на Вука Дрташковића, који, руку на срце, сада није никаква власт. Никада није ни био на власти, осим два три месеца неки секретар за иностране послове. Ни тада га нису слушали и уопште није креирао тадашњу ни унутрашњу ни спољну српску политику. Његове заслуге овог пута нису тема, а његова кривица би могла да буде, хипотетички, ако је могао да обори комунисте али није хтео. Међутим, друга је прича ако је хтео али није могао или ако није знао како. Можда ћемо једног дана нешто више да сазнамо и на ту тему.
  Основно је да су истински почели да издају и продају Косово и Метохију комунисти свих боја, а првенствено Демократска странка која је левичарска странка. После њих сви су добили крила и кренули су сви редом. Разлика међу њима је што неки то раде скривено и потуљено, а неки потпуно отворено. Питам зашто нема ни спомена о њима, а камо ли помињања њихових имена, отворено и храбро исто као име дежурног кривца Вука Драшковића. А ови чија се имена не спомињу су сада на власти или су били на власти.
  Подржавам 9-ти март 2014. године. На овим изборима ја гласам за ДВЕРИ.
  С поздравом, Мића Радоњић

  • Небојша Says:

   Мићо Радоњићу,

   Ја се нисам бавио јавним наступима духовног шибицара Вука Драшковића, нити сам у оквиру текста говорио ко је све крив за пропаст Србије и издају Космета, па да сам у том случају споменуо само Вука Драшковића, а не и остале, па да се онда каже оправдано да је он „дежуран кривац“ за све. Не, ја сам само рекао да када се спомене 9. март, сетим се Вука Драшковића. А кога би друго, будући да је он ту био главни подстрекивач и организатор. И рекао сам затим шта сам реко у контексту тог сећања, и његових потпуно опречних ставова око Космета у опсегу од 20 година, где се је мутирао од тзв. „доказаног нациоалисте и патриоте“ до издајице!

   Види се да сте и сада опчињени Драшковићем, па га индиректно браните, а у суштини и сами знате дубоко у себи да је он само вешт манипулатор, где главни фактор игра његова тзв. „каризма“ на коју се сви лепите хипнотички, па зато не видите раскорак измуђу његових речи, дела. Толико то делује на вас, да ви не знате ни елементарне и битне ствари о Драшковићу, или их знате али их не узимате у обзир, а то је да је он итекако био на власти, не неких 2-3 месеца, него неких 3-4 година. Ево његових функција.

   Потпредседник Савезне владе Савезне Републике Југославије за спољне послове од 18. јануара 1999. — 28. април 1999. када је Председник био Слободан Милошевић. Министар спољних послова Србије и Црне Горе од 3. марта 2004 — 5. јун 2006. Министар спољних послова Републике Србије од 5. јун 2006 — 15. мај 2007. а тада је председник Србије био Тадић. Просто је невероватно да ви ово не знате, ове битне чињенице, а причате у Вуку.

   Издаја Космета је почела са Тадићем и његовим диктатоторским режимом, када је проблем Космета извуко из једине легитимне институције која има ингеренције да одлучује о државничким проблеима, а то је УН. Тачно је да је пре тог периода, и много година уназад, било погрешне политике око Космета, али у крајњој линији, то није издаја.

   Зашто то кажем?

   Из једноставног разлога, јер како год да нам запад окупира и одузме Космет (САД, ЕУ), што је и учинио, то је супротно међународном праву, и то је само привремено и трајно, све до момента када дође до промене моћи у свету, и када се у том случју поштују међународно право. Е, тада Србија има прилику да тужи земље окупаторе за окупацију Космета, и да га поврати у свој оквир, небитно је колико је година потребнио за то, можда 5-10, 20-30, али то тако функционише. Ту сви политичари западних сила знају. Али, ако натераш Србе (њихове политичаре) да сами признају независност Космета, тог уз помоћ запада отцепљеног дела територије Србије, е онда у том случају, будући да је све добровољно, међународно право не игра никакву улогу, тада прави окупатор, администарција САД и 19 чланица НАТО пакта, не могу бити подложни кривичном гоњењеру, јер срби су сами признали независност Космета, ко им је крив.

   Е, то је почео да ради Тадић, и то је издаја, све остало од претходних режима је само лоше вођена политика око КиМ-а, не и издаје, јер и поред лоше политико око КиМ, Ким се може повратити у састав Србије, али, кад србски политичари сами признају независност отцепљеном Космету, то је издаја!

   Велеиздаја!!

   Е, у томе учествује и Вук Драшковић и СПО, будући да је од 2008. био у владајућој коалицији са ДС (Тадић) Г17+ (Динкић) итд… све гори од горег, а и сада је Вук јасно и гласно за промену устава Србије око Космета, а да би се легализовала издаја Космета! Он овим чином сам говори да је издајица, не ја. Људи попут мене и осталих само то констатују и обелодањују, јер то и камен види. Тадићев режим је највише штете нанео Србије, а Вук и СПО су партиципирали у томе!

   Мислим, генерално, не лично…људи, зашта вам служи глава?

   Вук је у свим режимима „пишао низ ветар“, односно, био јо оно што је пожељно бити, из интереса, и никакав народни визионар он није био, прави визионари, не мењају своја мишљења и ставове око важних државних ствари, упозорвајући нас попут Вука, кад промени ћуд, онако подмукло и цинично, да је то „реалност“.

   За време СФРЈ, Вук је био члан савеза комуниста, био је у табору хрватског комунисте Мике Шпиљака, писао му је говоре. Кад се 90-их ослободио заробљени србски слободарски дух из боце, Вук је био тзв. „националиста“, глумио је то. Сада активно подржава противуставни бриселски споразум који води ка потпуној легализацији и добровољном одрицињу Космета из правног система Србије, што је и најбитније за трајно губљење дела своје територије! Још остаје да издајници промене Устав Србије, па да ставе тачку на издају КиМ!

   Поздрав.

   Али наравно, то им неће успети. Амери сад имају, и имаће још више, проблем са Русијом (док их Руси не разбуцају), па ће типове попут Драшковића, Дачића, Вучића,Тадића, Чеде Јовановића итд… пустити низ воду. Веома убрзо…

   Ево још нечега…

   Сећам се ко данас, било је то пре 2000. кад је Вук на телевизиј рекао, да кад „они дођу на власт“ раскинуће са партијским управљањем јавним и државним предузећима, критикујући тако Милошевићев режим, од којих СПС само исисава капитал за своје потребе, и тиме упропашћује државна и јавна предузећа.

   А кад је партиципирао у власти, кад су „они“ дошли на власт, били су још и гори од Слобиног режима у страначком губиташком управљању јавним и државним предузећима, све се свело на голу пљачку!

   О томе Двери сад баш лепо говоре и аргументују.

   Сећам се једне комичне ситуације ко данас, кад је СПО партиципрао са ДС у власти. Тада је СПО-у припало да управља аеродромом Никоа Тесла, ЈАТ-ом… и поставили су свог кадра на главно директорско место који је био инжињер, а који је заправо био потпуно нестручан за ту врсту посла, не сећам се сад којај му је струка била, али небитна за авио-технологију. Али се сећам кад је у једном моменту ЈАТ имао проблема, новинари су га сасули питањима да им објасни ту ствар. Он је био искрен и рекао је да је нестручан да на то одговори, јер му је по партијској дужности било додељено да управља ЈАТ-ом. То је било на самом почетку када је СПО-у додељен ЈАТ на управљање, наравно, по старом страначко-мафијашком принципу „поделе плена„.

 3. Gordana Ana Says:

  Ono sto je Srbiji zaista potrebno je je istinska levica, a ne oni koji se samo deklarisu kao levicari poput socijalista i demokrata! Sto se tice Kosova da je moglo da se odbrani Milosevic bi ga odbranio! Sto se tice izbora, kada se malo bolje razmisli i nema sta da se bira!

 4. Корнелиjе Кодреану Says:

  Сматрам да треба успоставити национал-социjализам. Као што jе рекао Хосе Антонио Примо де Ривера: ,, Увек сам се борио против национализма коjи jе против социjализма и социjализма коjи jе против национализма“, тако и jа мислим да подела на левицу и десницу треба да нестане.

 5. Gordana Ana Says:

  @Корнелиjе Кодреану
  Ono sto je nama potrebno su pre svega razumni i iskreni politicari a ne lazni bilo levicari bilo desnicari.

 6. gavrilo Says:

  ljudi ovo je fenomenalno. nema se sta reci..ljudi pa imamo istine na rts bar na 30 min.daj sta das.. necete se pokajati ako izdvojite vreme za ovaj klip, fantazija, katarza…

 7. Gordana Ana Says:

  Posto, i na ovoj temi, nije moguce voditi zdravu, nezavisnu i nepristrasnu polemiku, ja se iskljucujem. A Dverima zelim srecu na izborima!

  • Небојша Says:

   Gordana Ana,

   На овој теми ти нико није ништа ДИРЕКТНО рекао, полемисао са тобом, нити ти се супротставио у мишљењу, ни на увредљив, ни на неувредљив, ни на неки други дискриминаторски начин, али види се да ти брзо бежиш од било које полемике, и када коментаторима у овој теми говориш, да није могуће водити здраву и независну полемику, а нико ти се на овој теми није лично обратио, нити те увредио, свађао са тобом, па да кажеш да ти се неко „нездраво“ обратио и полемисао са тобом. Ти нам у ствари између редова говориш да су неки коментари по твојим мерилима „нездрави“ шта год то значило, јер ти ниси у овој теми имала био какву свађалачку полемику са било ким. Погледај, па ћешв идети, што води ка закључку да по твојим неким мерилима, неко од коментатора има „нездраво размишљање“, а све представљаш и алудираш као да си ти са неким имала неку нездраву и непристрасну полемику, па се сад искључујеш.

   ТИ ЛИЧНО ОВДЕ НИСИ СА НИКИМ ПОЛЕМИСАЛА, НИТО ЗДРАВО, НИТИ НЕЗДРАВО, НИТИ НЕПРИСТРАСНО, НИТИ СТРАСНО, ШТО СЕ МОЖЕ ВИДЕТИ, МЕЂУТИМ, ТВОЈА ПОРУКА ИЗМЕЂУ РЕДОВА ЈЕ ЈАСНА. НЕКО ОВДЕ ПО ТЕБИ „НЕЗДРАВО РАЗМИШЉА“, ПА СЕ ИСКЉУЧУЈЕШ НА ВРЕМЕ. ДОБРО, НИШТА СТРАШНО, НИТИ СЕ НЕКО ЉУТИ ОВДЕ.

   Али добро, нико овде никог не присиљава на било шта.
   Поздрав.

 8. Gordana Ana Says:

  Nebojsa,
  Da, na ovoj temi nije, ali zato na nekim drugim temama, gavrilo je bas „svasta“ rekao, evo i citata: „toliko je protiv svake borbe da je to sumljivo, samo oduzima vreme i odvlaci paznju od vaznih tema, tema je Plakat o GMO, da te podsetim.
  ps. a mogla bi da procita koju knjigu istorijsku ili bar evo klipove i nebojsina objasnjenja. mislim da je namerno ubacena kao element suptilnije opstrukcije, vodite racuna..“
  Ja niti sam placena da napadam a niti ni da branim bilo koga, kao ni da opstruisem bilo sta. A vodim racuna i da ne trosim energiju i vreme na bespotrebne rasprave i jos vaznije da se ne stresiram bez potrebe.
  I kada se sve to ima uvidu i prozivke-insuniacije kojima sam izlozena, onda je vise nego razumljiva moja odluka, da se povucem i tako ne pravim problem tebi, a sebe da zastitim.
  Pozdrav.

 9. gavrilo Says:

  to je moj utisak, imam pravo da kazem radi nezbunjivanja onih ljudi koji su nedovoljno upoznati sa temom gmo i OPASNOSTI koja nam je u najavi da se skroz ubaci u tokove prehrambene dostave a posle toga i pritisak na gajenje iste je sledeci korak. a u slucaju da gresim dodji na konvenciju o gmo, u subotu, koja usput budi receno se iskljucivo bavi gmo, sto je tema svih tema i u interesu je srba i nesrba ali srpkih drzavljanja i pripadnika svih vera, naroda i stranaka, ako su pametni, jer oni svi jedu i njihova deca, i ni oni sami ne smeju, ako su normalni da budu meta zavera svojih stranackih vodja i svetskih trovaca

 10. Gordana Ana Says:

  Pa, pogresan ti je utisak. Da, ja volim da provociram, ali uglavnom iz zabave.
  A sto se tice opasnosti od gmo, ko god da koristi internet je manje-vise upoznat. I nema tu puno filozofiranja, svi se slazu da je gmo stetan, ali se razilaze u pogledu sta se moze ili sta bi trebalo preduzeti po tom pitanju.
  Za informisanje ljudi bi bilo pametnije deliti letke po selima i manjim mestima gde kompjuteri nisu u upotrebi, nego trositi pare na konferencije. Inace nisam u mogucnosti da dodjem iz vise razloga, cak I kad bih htela. Ali kada bi bio referendum, normalno da bi bila protiv.
  Pozdrav.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: