Е-новине позвале на убиство Ратка Дмитровића


Извор: Вечерње Новости

З А С Т Р А Ш У Ј У Ћ Е !
Е-новине позвале на убиство Ратка Дмитровића

Аутор В. Н. | 17. фебруар 2014. 18:54 | Коментара: 48

Београдски портал Е-новине (главни уредник Петар Луковић, директор Бранислав Јелић) позвао је данас на физичку ликвидацију генералног директора и главног уредника Компаније Новости, Ратка Дмитровића.

Ратко Дмитровић

Ратко Дмитровић

 

Београдски портал Е-новине (главни уредник Петар Луковић, директор Бранислав Јелић) позвао је данас на физичку ликвидацију генералног директора и главног уредника Компаније Новости, Ратка Дмитровића. Повод је Дмитровићев коментар „Дах црног гаврана“ објављен у штампаном издању Новости, у суботу 15. фебруара а који, иначе, нема никакве везе с Е-новинама . (Поменути коментар можете погледати ОВДЕ)

Део тог текста Е-новине су пренеле, уз редакцијску опаску а у коментарима читалаца први по реду је потписан са „Coccinelle“ и гласи:

„Ђубре једно одвратно и бескрупулозно. Па, метак и ћао. Превенције ради. Пре него што Срби почну показивати то што су научили. Фуј, гаде“.

Да се не ради о случајно залуталом коментару непознатог посетиоца, како се обично бране уредници сајтова у оваквим приликама, јасно говори чињеница да се споменути коментар налази на позицији број један и да ту стоји готово цео дан, што значи да представља и став редакције.

Такве коментаре, иначе, администратори сајтова или забрањују или их, ако упадају по аутоматизму, брзо уклањају. Пошто овде није тај случај, напротив, намеће се само један закључак: Е-новине позивају на убиство првог човека Компаније Новости.

– У следећа два, три дана нећу подузимати ништа. Чекам реакцију државе. До сада су ме на Е-новинама вређали, псовали ми мајку, децу, претили… али позива на ликвидацију није било. Ово је озбиљна претња, додатно озбиљна с обзиром на чињеницу ко стоји иза Е-новина, а и ја и многи у Београду знамо ко стоји. Дакле, чекам-изјавио је поводом овог случаја Ратко Дмитровић.

*************

Када погледате коментаре на текст из Е-новина: „Мрзим на пун стомак»“ видећете да је обрисан тај претећи коментар од коментатора „Coccinelle“. Међутим, пошто искусни људи знају да ће такав претећи коментар да буде избрисан после извесног времена кад изврши своју функцију застрашивања и претњи убиством, они то скенирају са дотичних сајтова као доказ да је то све тачно. Неко је то урадио, и поставио слику тог претећег коментара на сајту НСП, овде», погледајте:
e-novine-ratko-dmitrovic-2

Наравно да се овакви претећи коментари који подлежу законским санкцијама не објављују од администратора не само у Е-новинама, већ и на другим сајтовима, а пошто је овај био објављен онолико времена колико је неко сматрао да је било потребно, то све значи да је то урађено циљано, и да је Ратко Дмитровић у праву, да тај коментар представља и став редакције која види се не може да смисле Србе који србима отварају очи.

Једно реаговање to “Е-новине позвале на убиство Ратка Дмитровића”

  1. Корнелиjе Кодреану Says:

    Какви тамо пишу текстове и коментаре, то jе ненормално. Они из све снаге мрзе Србе и називаjу нас наjпогрдниjим именима. Ми да имамо на власти Србе, они би давно туцали камен у затвору.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: