Шиптарски избори на Космету: Разбијачи снимљени – намештаљка Вулина и Вучића! (видео)


Група мушкараца упала је у школу Свети Сава у северном делу Косовске Митровице током противуставних шиптарских избора и разбијала гласачке кутије, и наравно по опробаном рецепту, издајнички режим ће за тај инцидент оптужити косметске Србе, јер је излазност на шиптарске изборе у северном делу Косовске Митровице од стране Срба била очајна, како би их приказао у лошем светлу, да они ремете бољитак Србије, а свима је јасно да овакав инцидент највише одговара србском издајничком режиму који се бриселским споразумом и ПРАВНО одрекао косметски Срба и Космета као дела своје територије, а не Србима из северног дела Косовске Митровице који својим неизласком на изборе, а не инцидентом, бране Устав државе Србије и Космет као саставног дела територије државе Србије.

Преносим вест о томе…

Извор: Новинар Онлине

*****************

Разбијачи снимљени – намештаљка Вулина и Вучића! (видео)

Негде око 16.45 сати поподне у школу Св. Сава где су се одржавали шиптарски избори, преобучени мушкарци упали су у бирачко место.

Пише: Иван Максимовић / 03.11.2013.

***

“Видела сам како неки мушкарци, у пролазу близу школе, мењају одећу и све то раде ужурбано. У првом тренутку нисам обратила пажњу али када сам се поново окренула они су већ трчећи ишли ка бирачком месту. Укључила сам мобилни телефон и снимајући пошла за њима. Наши, који су за бојкот избора, стајали су на двадесетак метара одатле, једва су се освестили пре него што је 20 људи улетело у зграду. Тројица су држала врата да нико не може да уђе док су остали разбијали све на шта су наишли.

Косовски полицајци су пришли али нису могли ништа да учине. Врата су се одједном отворила и сви су буквално излетели напоље. Срби који су били за бојкот кренули са тим манијацима и гађали их разним предметима како би их зауставили.

Знали су да Вучић и Вулин спремају насиље јер је то већ најављено ако не успеју избори. Излазност је била очајна и они нису имали други избор. Потпуно сам сигурна да су то владини људи, није била жандармерија. Пре су то неки људи који су цео живот провели на улици. Док се све то дешавало, бели џип са БГ таблама стајао је у непосредној близини и правили су се да ништа не виде иако им се све одвијало пред очима.”

, каже за портал Новинар.Де Српкиња која је снимила део овог инцидента и уступила снимак на чему се захваљујемо.

Режимски разбијачи изборних места нна северу Космета.

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Стални дописник портала Новинар.Де; Иван Максимовић

Срби на окуп: ДОКАЗ – Тајна полиција под фантомкама упадала и разбијала редом (ВИДЕО)

Ломљење изборних кутија у Кос.Митровици

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

*****************

Наравно, да све иде по опробаном сценарију оптуживања косметских Срба за сва зла овога света па и овај инцидент, показује и Крстимир Пантић који се на овим шиптарским изборима кандидовао за градоначелника Косовске Митровице испред грађанске иницијативе: „Српска“. Овакви „срби“ су најгори, то су „професионални Срби“ којима је задатак да до извесног момента глуме Србе, да би задобили поверење народа, а у одсудном моменту се окрену против свог србског народа!

Извор: ВестиОнлајн

Туча на биралишту у Косовској Митровици

„Бацили су сузавац, иако је на бирачком месту било присутно више десетина бирача. Насрнули су на бираче и чланове бирачког одбора бејзбол палицама. Разбили су бирачке кутије и однели известан број изборног материјала, а онда су великом брзином побегли у непознатом правцу“

, рекао је Пантић.

Слике извучене из видео прилога, са додатним побољшањима због лошијег снимка са мобилног телефона.

Једно реаговање to “Шиптарски избори на Космету: Разбијачи снимљени – намештаљка Вулина и Вучића! (видео)”


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: